פורום טלויזיה והאסיר מאזקבאן - מרץ 2026 - שרשור חודשי 3️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

Lhuna3

Well-known member
אז עבר לנו עוד חודש וכלום לא השתנה (חוץ מאולי המזרח התיכון אבל את מי זה מעניין)

מה כן מעניין? סטטיסטיקות!
בחודש פברואר פתחנו בפורום 16 שרשורים חדשים.
וכתבנו 496 הודעות.

השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות בפברואר היה השרשור החודשי של פברואר (106 הודעות) ואחריו שרשור הסטטיסטיקות של הפורום 2020-2025 עם 61 הודעות.
והשרשור הכי ארוך שכתבנו בו בפברואר, היה שוב השרשור של הסדרה Heated Rivalry (עם 217 הודעות כרגע, 55 מהן נוספו בפברואר).

מי כתב כמה?
didalf 111 |גביע|
Lhuna3 110 (קרוב!)
טוני החתול 88
dilly snake 46
דורי 1981 44
LeR@nch 29
LeAnnDyIan 27
Reutk 17
נדירליאל 6
דיברגנט חדש 5
snirf 5
רוב הזמן נח 2
נוסטלגיה טרום קורונה 2
nerdkey treky 1
limors2 1
keren or5 1
Sun of Nations 1

כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה בפברואר היה ה-12 לחודש עם 34 הודעות (זה היום שפתחתי בו את שרשור הסטטיסטיקות) וב-15 לחודש כתבנו 33 הודעות.
והכי פחות - 2 הודעות - כתבנו ב-10 לחודש.

למה נצפה בחודש מרץ:
לילות בלי הרבה שינה, טילים, כטב"מים, התראות שאולי תיכף, התראות שעכשיו, התראות לא לצאת, התראות שאפשר לצאת, וחוזר חלילה.
שימרו על עצמכם!

סדרות חדשות:
Marshals, DTF St. Louis, RJ Decker, American Classic, Tonight at the Museum, Young Sherlock, Vladimir, The Dinosaurs, Rooster, Scarpetta, That Night, The Madison

סדרות חוזרות:
דוק, טד, חוק וסדר טורונטו: כוונה פלילית, אאוטלנדר, טופ שף, One Piece, וירג'ין ריבר, בלתי מנוצח, Deadloch, הרווקה, דרדוויל: נולד מחדש, למען כל האנושות, הדרך הביתה.

סרטים חדשים בקולנוע:
הכלה!, קופצים בראש, הסתברות לאהבה, שתי עונות שני זרים, עשיר רצח, מזכרת ממנו, השריקה, כי את מכוערת, הכל אודות אווה, חוטאים, פרויקט הייל מרי (הספר מומלץ מאוד, והטריילר לסרט מספיילר מאוד!!!!), שמיים וארץ, החסד, מי שעומד מאחורי 1 2…, הלוויתן הכחול: משימת הצלה.

חוץ מזה נציין ימי הולדת של דורי, קיט קונור, ג'ון בארומן, אליסון האניגן, רוב לואו, נואל פישר, אלכס קינגסטון, אלן טיודיק, ג'ני סלייט, ג'ונתן גרוף, מנדי בקר, ג'ולייט לנדאו, לוסי לולס, כריסטופר ווקן, ג'ולייט לנדאו, עדינה פורטר ופין ג'ונס.

שאלון יעלה בהמשך (על ידי דילן),
אבל בינתיים:
אזעקה ב-4:00 בבוקר או באמצע המקלחת?

נערך לאחרונה ב:

דורי 1981

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל הכבוד שגם בזמן מלחמה השרשור מוכן בזמן (או שדווקא היה לך יותר זמן)
מה כן מעניין? סטטיסטיקות!
בחודש פברואר פתחנו בפורום 16 שרשורים חדשים.
וכתבנו 496 הודעות.
חודש יחסית דל
השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות בפברואר היה השרשור החודשי של פברואר (106 הודעות) ואחריו שרשור הסטטיסטיקות של הפורום 2020-2025 עם 61 הודעות.
והשרשור הכי ארוך שכתבנו בו בפברואר, היה שוב השרשור של הסדרה Heated Rivalry (עם 217 הודעות כרגע, 55 מהן נוספו בפברואר).
השרשור יחזיק מעמד עד שתתחיל העונה הבאה (באפריל 27)
מי כתב כמה?
didalf 111 |גביע|
Lhuna3 110 (קרוב!)
טוני החתול 88
dilly snake 46
דורי 1981 44
LeR@nch 29
LeAnnDyIan 27
Reutk 17
נדירליאל 6
דיברגנט חדש 5
snirf 5
רוב הזמן נח 2
נוסטלגיה טרום קורונה 2
nerdkey treky 1
limors2 1
keren or5 1
Sun of Nations 1
רק שלישי ועוד בהפרש משמעותי 🤦‍♂️ מביך מאוד
כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה בפברואר היה ה-12 לחודש עם 34 הודעות (זה היום שפתחתי בו את שרשור הסטטיסטיקות) וב-15 לחודש כתבנו 33 הודעות.
והכי פחות - 2 הודעות - כתבנו ב-10 לחודש.
וואלה, חשבתי שהיה איזה יום שבו לא נכתבה אף הודעה
למה נצפה בחודש מרץ:
לילות בלי הרבה שינה, טילים, כטב"מים, התראות שאולי תיכף, התראות שעכשיו, התראות לא לצאת, התראות שאפשר לצאת, וחוזר חלילה.
שימרו על עצמכם!
(קצת אירוני שתוך כדי שאני מגיב יש אזעקה ואין לי שום כוונה להכנס למקלט) (אני גם מקשיב במקביל לזום של העבודה על חוסן ואני מרגיש יותר מאוים ממנו)
סדרות חדשות:
Marshals, DTF St. Louis, RJ Decker, American Classic, Tonight at the Museum, Young Sherlock, Vladimir, The Dinosaurs, Rooster, Scarpetta, That Night, The Madison
לא שמעתי על לילה במוזיאון (וזה לא עיבוד טלוויזיוני של הסרט). ולדימיר, אמריקאן קלאסיק ושרלוק הצעיר נראים לי מעניינים.
ועוד שניים שלא ברשימה: Something Very Bad Is Going to Happen וBait
סדרות חוזרות:
דוק, טד, חוק וסדר טורונטו: כוונה פלילית, אאוטלנדר, טופ שף, One Piece, וירג'ין ריבר, בלתי מנוצח, Deadloch, הרווקה, דרדוויל: נולד מחדש, למען כל האנושות, הדרך הביתה.
אני הכי נרגש מבלתי מנוצח, אבל גם דרדוויל ולמען כל האנושות.
ועוד משהו שבא בהפתעה החודש - עונה חדשה של Jury Duty שנקראת Jury Duty Presents: Company Retreat
סרטים חדשים בקולנוע:
הכלה!, קופצים בראש, הסתברות לאהבה, שתי עונות שני זרים, עשיר רצח, מזכרת ממנו, השריקה, כי את מכוערת, הכל אודות אווה, חוטאים, פרויקט הייל מרי (הספר מומלץ מאוד, והטריילר לסרט מספיילר מאוד!!!!), שמיים וארץ, החסד, מי שעומד מאחורי 1 2…, הלוויתן הכחול: משימת הצלה.
הכלה נראה ממש טוב מהטריילר. פרויקט הייל מרי גם נראה ממש טוב (ולרוע המזל ראיתי כבר לפני חודשים את הטריילר המספלייר ואני מקווה שלפחות דברים מסויימים שכחתי ממנו - אבל חלקים מסויימים אני בהחלט זוכר)
חוץ מזה נציין ימי הולדת של דורי, קיט קונור, ג'ון בארומן, אליסון האניגן, רוב לואו, נואל פישר, אלכס קינגסטון, אלן טיודיק, ג'ני סלייט, ג'ונתן גרוף, מנדי בקר, ג'ולייט לנדאו, לוסי לולס, כריסטופר ווקן, ג'ולייט לנדאו, עדינה פורטר ופין ג'ונס.
אני צריך לשלוח לך רשימות עם אנשים חדשים
אבל בינתיים:
לאור זה שאני וויתרתי על כניסה למקלטים (או אפילו לשקר לאנשים שאני נכנס למקלט) אז עדיף לי כשאני במקלחת מאשר שיעיר אותי ב4 לפנות בוקר (אם כי הרבה פעמים זה לא מעיר אותי)

dilly snake

Well-known member
לאור זה שאני וויתרתי על כניסה למקלטים (או אפילו לשקר לאנשים שאני נכנס למקלט) אז עדיף לי כשאני במקלחת מאשר שיעיר אותי ב4 לפנות בוקר (אם כי הרבה פעמים זה לא מעיר אותי)
אני גם הפסקתי לרדת ונשארת בחדר פנימי בבית.

Lion_Heart

Well-known member
אני לא יוצא באמצא המקלחת...

didalf

Well-known member
לונה עד כמה שידוע לי יש להארי פוטר שבעה ספרים, מה תעשי באוגוסט?:-D

מלחמה או לא, סיכום חודש יפתח ויפתח בזמן!!

מי כתב כמה?
didalf 111 |גביע|
Lhuna3 110 (קרוב!)
תתאמצי יותר:-D

למה נצפה בחודש מרץ:
שימרו על עצמכם!
FUN|שפם|

יאיי
אבל בינתיים:
באת כיפית היום:-D
ב4 בבוקר אפשר לחזור לישון, במקלחת זה מלחיץ.

השרשור יחזיק מעמד עד שתתחיל העונה הבאה (באפריל 27)
בקצב הזה כן:-D

רק שלישי ועוד בהפרש משמעותי 🤦‍♂️ מביך מאוד
נכון תתבייש

(קצת אירוני שתוך כדי שאני מגיב יש אזעקה ואין לי שום כוונה להכנס למקלט) (אני גם מקשיב במקביל לזום של העבודה על חוסן ואני מרגיש יותר מאוים ממנו)
אני גם הפסקתי לרדת ונשארת בחדר פנימי בבית.
:-[:-[

Lhuna3

Well-known member
כל הכבוד שגם בזמן מלחמה השרשור מוכן בזמן (או שדווקא היה לך יותר זמן)
רובו היה מוכן הרבה לפני הזמן, רק נתוני הסטטיסטיקות נשארו למילוי וזה לא לוקח הרבה.
וגם נכון שדווקא היה לי יותר זמן.
וואלה, חשבתי שהיה איזה יום שבו לא נכתבה אף הודעה
אוי אתה יודע מה, בעצם לא בדקתי את זה! הולכת לבדוק ולתקן אם צריך...
לא, לא היה יום כזה, הכל תקין.
(קצת אירוני שתוך כדי שאני מגיב יש אזעקה ואין לי שום כוונה להכנס למקלט)
גם אירוני שכתבתי את זה אחרי שכבר די הפסקתי ללכת למקלט...
(אני גם מקשיב במקביל לזום של העבודה על חוסן ואני מרגיש יותר מאוים ממנו)
חחחחחחחח
פרויקט הייל מרי גם נראה ממש טוב (ולרוע המזל ראיתי כבר לפני חודשים את הטריילר המספלייר ואני מקווה שלפחות דברים מסויימים שכחתי ממנו - אבל חלקים מסויימים אני בהחלט זוכר)
תדע לך שעלייך אני הכי מבואסת, כי לדעתי היית ממש ממש אוהב את הספר... אבל עכשיו אחרי שספוילרת זה כבר לא משנה.
(אם כי הרבה פעמים זה לא מעיר אותי)
כיף לך.
אני נזכרתי היום שמה שהכי התיש אותי בסבבים הקודמים ועם החותים זה שלא נותנים לישון כמו שצריך בלילה. ועכשיו כבר אחרי לילה אחד נמאס לי מזה.
לונה עד כמה שידוע לי יש להארי פוטר שבעה ספרים, מה תעשי באוגוסט?:-D
חחח רק עכשיו שמת לב? ניק כבר העיר לי על זה לפני חודשיים :-D נראה לכם שלא זכרתי כמה ספרים יש בסדרה האהובה עלי? :p
אני אסתדר כבר אל תדאגו.
קודם כל נראה אם נגיע לאוגוסט בשלום...
מלחמה או לא, סיכום חודש יפתח ויפתח בזמן!!
ואם לא אז תבינו שקרה לי משהו.

והנה התראה בעודי כותבת אז המשך אח"כ?
שיט פתאום ההודעה אצלי התחילה לדבר גם! WTF

Lhuna3

Well-known member
טוב בינתיים האזעקה לא אצלנו... שמתי נעליים ומעיל ליתר ביטחון.
אבל רוצה לציין שהרבה יותר נוח לי היה עם המלחמה בקיץ, שאפשר פשוט לשים כפכפים ולא צריך להתלבש הרבה.
לצאת החוצה ללכת למקלט בקור של הלילה בחורף זה אפשרי רק אם אני ישנה עם בגדים, כי אין מצב שיוצאת עם פיג'מה אפילו אם זה לא היה פאדיחה זה קר מדי.
וממש לא בא לי לישון עם בגדים!

didalf

Well-known member
חחח רק עכשיו שמת לב? ניק כבר העיר לי על זה לפני חודשיים :-D נראה לכם שלא זכרתי כמה ספרים יש בסדרה האהובה עלי? :p
תהיתי כל חודש מחדש רק עכשיו כתבתי משומה.

טוב בינתיים האזעקה לא אצלנו... שמתי נעליים ומעיל ליתר ביטחון.
איזה מעצבנים שהם מדליקים סתם ובסוף אין.

אבל רוצה לציין שהרבה יותר נוח לי היה עם המלחמה בקיץ, שאפשר פשוט לשים כפכפים ולא צריך להתלבש הרבה.
האמת שכן
לצאת החוצה ללכת למקלט בקור של הלילה בחורף זה אפשרי רק אם אני ישנה עם בגדים, כי אין מצב שיוצאת עם פיג'מה אפילו אם זה לא היה פאדיחה זה קר מדי.
וממש לא בא לי לישון עם בגדים!
תכיני מעיל ארוך בצד שיכסה. או טרנינג וקפוצון או משהו.
(לי לא היה אכפת לצאת עם פיג'מה כשהיה אזעקות של חות'ים למשל, יש לי פיג'מה של סקאר וכולם צריכים לקנא. אבל כן כשהתחילו לדבר על אירן לפני חודש הכנתי ליד המיטה נעלים ומכנס טרנינג וקפוצ'ון לשים מעל הפיג'מה במקרה הצורך כי קררררררררררר)

LeAnnDylan

Well-known member
סורי חבר'ה, אפילו שלונה נתנה לי יותר מחודש התראה, אני מזל מאזניים טיפוסי ואני דוחה דברים לרגע האחרון, אז כמובן שאין לי שאלון מוכן (אם תתנו לי הזדמנות, אני מבטיחה לנסות לכתוב שאלון חדש בחודש הבא).
אבל עד אז תסלחו לי אבל אני אמחזר לכם שאלות כי אולי יש לכם תשובות חדשות ובמילא אנחנו סתם אוהבים לחפור אז השאלות לא חשובות כל כך.
סליחה ומחילה.
שאלון בהודעה הבאה.

didalf

Well-known member
סורי חבר'ה, אפילו שלונה נתנה לי יותר מחודש התראה, אני מזל מאזניים טיפוסי ואני דוחה דברים לרגע האחרון, אז כמובן שאין לי שאלון מוכן (אם תתנו לי הזדמנות, אני מבטיחה לנסות לכתוב שאלון חדש בחודש הבא).
:-D
אבל עד אז תסלחו לי אבל אני אמחזר לכם שאלות כי אולי יש לכם תשובות חדשות ובמילא אנחנו סתם אוהבים לחפור אז השאלות לא חשובות כל כך.
סליחה ומחילה.
אני מאמינה בך
שאלון בהודעה הבאה.
שיט התכוונתי ללכת לישון:-D

LeAnnDylan

Well-known member
❤️שם:
❤️צבע אהוב?
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם?

💙סדרות החודש:
💙סרטי החודש:
💙שירי החודש:
💙ספרי החודש:
💙דמויות (אהובות) החודש:
💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
💙זוג אהוב/שנוא של החודש:
💙שחקני החודש:
💙קראשי החודש:
💙ציטוט חודשי:
💙סיבה למסיבה:
💙[למתקדמים] סיפור החודש:
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ:

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד?
💚מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה?
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש?
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים?
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם?
💚איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר?
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)?
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף?
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם
?
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם?
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו?

💜תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?

דורי 1981

Well-known member
❤️שם:דורי
❤️צבע אהוב? ירוק וכחול
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם? פאשה טורקי

💙סדרות החודש: ריסט, הבריחה, נוכלת בשירות החוק
💙סרטי החודש:המלאך בגרסת 1997 של ואל קילמר המנוח
💙שירי החודש:Choosin Texas של אלה לנגלי שמזכירה את שנאיה טווין המוקדמת; ו- Opening Night של ארקטיק מאנקיז, שנשמע מתאים בול למלחמה עם איראן (לא אהבתי את הלהקה כשהיו בשיא, אני מגלה אותם באחרונה.
💙ספרי החודש:
💙דמויות (אהובות) החודש: גידי בריסט
💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש: האייתולות באיראן
💙זוג אהוב/שנוא של החודש:
💙שחקני החודש:ג'יימס נסביט
💙קראשי החודש: ונסה מורגן,אלה לנגלי, אלונה סער, עומר נודלמן.
💙ציטוט חודשי: "יש לכם סעיף גרנולה בחוזה?" (ריסט)
💙סיבה למסיבה: יום הולדת
💙[למתקדמים] סיפור החודש: אני מתקדם, אבל אין סיפור כרגע.
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ: יום הולדת מעניין, סוף המלחמה, החזרת הסדרות שתלויות באירועים אקטואליים.

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד? סלולרי, שכל, אולי ספר
💚מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה? קפיצה למים. ראיתי פה ושם.
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש? אני מאוהבי ההפתעות. כרגיל שונה מהרוב.
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים? מחטטים באף, יורקים על המדרכה, פולטים עשן סיגריה מהפה במקום סגור. לפעמים זה אותו אדם (במקרה של אתמול, בחורה בת 22-23 במקלט של מכבי פארם, אבל היא הייתה נחמדה אז כולם סלחו לה)
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם? עצלות, רשעות.
💚איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר? בסלולרי ובמחשב
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)?עד אילת בארץ, בין הולנד לבלגיה בחו"ל
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף? קולה.
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם
? טום הארדי, קיירה נייטלי וקולין פארל. למרות ששני האחרים עשו סרט בשם לונדון בולווארד, שלא המריא.
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם? יומיים. לרוב לא הסתכנתי. מודה שיש שכן אחד רע, שיש לי פיתוי לתת לו את הדברים האלה כדי "שיחזיר ציוד מהר".
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו? עבור.

💜תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה? רוצה לצרף, אבל צריך לצאת לקניות ומעדיף שהאזעקה לא תקדים אותי.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
פרויקט הייל מרי גם נראה ממש טוב (ולרוע המזל ראיתי כבר לפני חודשים את הטריילר המספלייר ואני מקווה שלפחות דברים מסויימים שכחתי ממנו - אבל חלקים מסויימים אני בהחלט זוכר)
תדע לך שעלייך אני הכי מבואסת, כי לדעתי היית ממש ממש אוהב את הספר... אבל עכשיו אחרי שספוילרת זה כבר לא משנה.
לאיזה עולם מקביל הדרדרנו שאני קוראת את זה וניק לא?:-D

didalf

Well-known member
אני יודעת שאם אני לא אענה עכשיו זה יחכה לסוף העבודה מחר וזה לא יתן לי מנוחה:-D

❤️שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
❤️צבע אהוב?|קדימה|ורוד
❤️מה התחפושת הכי טובה שהתחפשתם אליה אי פעם?|קדימה|וונדה מוונדה ויז'ן|מאוהב| אוף כבר הייתי לי תחפושת השנה;-(

💙סדרות החודש:|קדימה|הטירון עונה 8 - חמודים שלי|מאוהב|
ברידג'רטון עונה 4 חלק ב' - נהניתי
שרינקינג עונה 3 - מוי כיף
סקראבס חידוש/עונה 10? - היו שני פרקים בינתיים והופתעתי ממש לטובה נהניתי מאד.
Finding Her Edge - סדרה גרועה, נהניתי.
החלקה על הקרח באולימפיאדה - הייתי מושקעת מאד
💙סרטי החודש:|קדימה|יכול להיות שלא ראיתי אף סרט החודש?? אני לא מצליחה להזכר בכלום8-* זה כי ראיתי רק החלקה על הקרח כל הזמן.
💙שירי החודש:|קדימה|טיילור הוציאה קליפ מצחיק ממש לאופלייט|מאוהב|
💙ספרי החודש:|קדימה|When The World Tips Over - יפיפה ממש🥹
פרויקט הייל מרי - אני לא יודעת איך הופנטתי לקרוא ספר מדב בלי רומנטיקה או גייז. אני באמצע. נחמד בינתיים.
💙דמויות (אהובות) החודש:|קדימה|טים ולוסי פשושים שלי|מאוהב|

אולסו הייתי מאד מושקעת באוליפיאדת החורף התאהבתי קצת במחליקים האמריקאים איליה, אליסה ואמבר.

💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש:|קדימה|פנלופי בברידג'טון למה היא עדיין איתנו??? מיצינו די
💙זוג אהוב/שנוא של החודש:|קדימה|אהוב - טים ולוסי מיי בייביז|מאוהב| שנוא - אין.

💙שחקני החודש:|קדימה|האריסון פורד

💙קראשי החודש:|קדימה|בעלי החתיךךךךךךךך היה אתמול בבריטס|מאוהב| הוא למד לרקוד!!:-D
hs125.gif
ומיי גירל קראש לוסי|מאוהב|

💙ציטוט חודשי:|קדימה|
1772404614667.png
💙סיבה למסיבה:|קדימה|בפברואר? היה לי יומולדת היה כיף והארי חזר לחייים עשה ראיון הופיע בבריטס.
💙[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|עמדתי בסופר שמתי את הדברים שלי וזאת שלפני בדיוק סיימה. בא איש עם מוצר אחד בלבד ופשוט עקף אותי כאילו אני פאקינג אוויר!!!! מרוב הלם לא הספקתי לחשוב על להתבייש הורדתי את האוזניות ואמרתי לו "יכולת לבקש לפחות". להגנתו הוא מיד אמר שאני צודקת והתנצל והלך לעמוד מאחורי. אז נתתי לו לעקוף בכל זאת כי באמת היה לו רק דבר אחד והוא התנצל ואמר שאני צודקת כמה פעמים. אבל הייתי גאה בעצמי שלא שתקתי ופתחתי את הפה.
💙למה אתם מצפים בחודש מרץ:|קדימה|ציפיתי לפורים. BUT NO;-( כרגע מצפה שתגמר המלחמה הזאת. ואלבום חדש לבעליי סופסוףףףףףףף|מאוהב| פלוס ראיונות פלוס הופעות פלוס SNL (האמת שאני שונאת את SNL)

💚מה אתם לוקחים אתכם לממ"ד?|קדימה|טלפון חסר תועלת כי אין לי קליטה.
💚מה הענף האהוב עליכם באוליפיאדיה והאם צפיתם השנה?|קדימה|וואי כן הייתי נורא מושקעת בהחלקה על הקרח.
💚אתם יוצאים עם חברים למסעדה חדשה. האם תלכו על פריט סטנדרטי שאתם תמיד מזמינים במסעדות או שתנסו משהו חדש?|קדימה|אני אשקול מלאאאאאאאאאא זמן להיות אמיצה ולנסות משהו חדש ובסוף אשתפן ואלך על משהו בטוח.
💚דבר שמוציא אתכם מדעתכם שאנשים אחרים עושים?|קדימה|אה וואו באמת מחזרת הכל:-D למזלך אני היחידה עם זכרון כאן. ככ הרבההההההה: אוכלים ברעש. מאחרים. לא מאורגנים. שואלים שאלות שאפשר לשאול את גוגל. לא קוראים מה כתבו להם. לא מאותתים. אני שונאת אנשים.
💚איזו תכונה הייתם מעלימים מהעולם?|קדימה|הנטיה לקונספריטיביות זה מטריף אותי.
💚איפה אתם שומרים רשימות/פתקים בטלפון, במחשב או על המקרר?|קדימה|בפתקים בטלפון
💚מה המרחק הכי רחוק שנסעתם בפעם אחת (לא חייב משהו שנהגתם בעצמכם)?|קדימה|באוטו? אני מניחה שבגרמניה מהיער השחור לפרנפוקט חזרה הייתה נסיעה די ארוכה [אחותי נהגה]. ברכבת אני חושבת 5 שעות מלונדון לאדינברו.
💚מה הדבר (הלא הכרחי) שאתם מבזבזים עליו הכי הרבה כסף?|קדימה|שבמעות שירותי סטרימינג שונים שלא מביאים לי הכל:-[ וטייקאווי אני מניחה.
💚איזה שלישיית שחקנים הייתם רוצים בסרט אחד ליצור את הסרט המושלם?|קדימה|הארי סטיילס, טיילור סוויפט, ג'ונתן ביילי. הארי וג'ונתן מאוהבים אבל הם לא יודעים את זה וטיילור היא אחות של ג'וני. הם יוצאים למסע... כלשהו. וטיילור עוזרת להם להבין שהם צריכים להיות ביחד. זה גם מחזמר. בסוף יש קמאו של טראוויס כי גם טיילור צריכה מישהו.
💚האם אתם אוכלים מוצר שהוא פג תוקף אם אין לו ריח רע. מה היה השיא שלכם?|קדימה|לפעמים כמה ימים. תלוי במוצר. לא זוכרת מה היה השיא אבל יש מצב שזה מביך:-D
💚מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו?|קדימה|וואי זה סרט משעמם. אולי זה יהיה מחזמר כמו הפלייליסט של זואי שכזה הדמות שלי לא שרה אבל היא שומעת את כולם שרים. האמת שגם השחקנית של זואי מתאימה קצת לשחק אותי [כי היא הייתה מתכנת חיוורת בסדרה].

💜תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות אהובות שתרצו לחלוק עם הכיתה?|קדימה|דמויות אהובות לשנת 2025/6:
1. לוסי
2. איליה/שיין [זה בא ביחד]
3. טים
טוב התעייפתי בעצם.

1772406249149.png 1772406270537.png

תיעוד נדיר של סקיי:
(זאת לא היא אבל זה בדיוק היא)

קבצים מצורפים

• hs126.gif
    hs126.gif
    1.3 MB · צפיות: 71
נערך לאחרונה ב: