פורום טלויזיה ואוצרות המוות - יולי 2026 - שרשור חודשי 7️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

Reutk

Active member
|תות|סדרות החודש: עושה צפיה חוזרת ב-Heated Rivalry לפני שההטבה מסתיימת בינתיים אני באמצע פרק 5 (על פרק 3 דילגתי).
Larry, and the Pursuit of Unhappiness הסדרה החדשה של לארי דויד והיא ממש כמו תרגיע, אם תרגיע הייתה מתרחשת בתקופות היסטוריות בארה"ב.
אני ממליצה ללונה לנסות אותה, נראה לי שתאהבי.
|אבטיח|סרטי החודש: לא ראיתי
|תות|שירי החודש:
כמובן שהשיר החדש של טיילור

לונג לייב אני ממש אוהבת את הקליפ הזה, טיילור חמודה נורא |מאוהב|

צריך גם לבחור גם שיר מאלבום של המשוררים

וגם שיר שהוא לא של טיילור

|אבטיח|ספרי החודש: הסוף השני לגיבורת הספר בו קוראים פרודנס והוא לא על הומואים על קרח :-P: אבל הוא היה מאוד חמוד ומצחיק.
ורול מודל שבאמת היה אחד הספרים הטובים בסדרה אבל בהחלט לא יותר טוב מדה לונג גיים והייטד כמו שחלק מהמעריצים חושבים |שפם|, ולמרות שטרוי והאריס מדהימים החלק הכי טוב בספר הוא עדיין איליה|מאוהב|
|תות|דמויות החודש: הדמויות שלארי דיויד מגלם בסדרה החדשה שלו.ושיין איליה לנצח |לב| וגם טרוי והאריס |מאוהב|
|אבטיח|שחקני החודש: קונור סטורי והדסון וויליאמס

|תות|קראש החודש: כמעט שכחתי שהספרס עדיין שיחקו בתחילת החודש, אז כמובן שהספרס.

ומסתבר שאני לא לבד :-D

|אבטיח|זוג החודש: אני לא אביך את עצמי בלציין שוב

אבל אני כן הוסיף תמונה |מובך|
1783443471213.png

(זה בעיקרון אמור להיות גיפ חמוד אבל תפוז מעצבן ולא נותן לעלות את הקובץ)

|תות|ציטוט חודשי:
"השארת אותי למות, בוטן."
"ניסית להרוג אותי, מטומטם."
"מצטער."

"Beggars can't be choosers."

" You know what? I'm a choosy beggar"

|אבטיח|סיבה למסיבה:טיילור וטרוויס התחתנו שיהיה במזל טובב :love::love:.

1783527950506.png

הקיץ התחיל אז גם חם מוות וגם מתחילים הצילומים לעונה ה-2 של HR בקרוב.

|תות|סיפור החודש: קוואי כמעט חזר לספרס אבל בסוף הוא חתם בטורונטו אז זה סיפור עצוב :-/.
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי: אין לי משהו מיוחד לצפות לו. יש את ליגת הקיץ אבל לא עקבתי אחריה רק ראיתי קצת היילייטס של הרוקי שלנו.
|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? למצוא כפכף שנפל לי שנכנסתי לאוטו.
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: אני מחכה לחרוזים שלי ;-(
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? תלוי את מי שואלים, אבל מבחינתי בערך 70%.
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? מה עדיף לגשת למבחנים לקבלת רשיון יועץ השקעות או סוכן פיננסי?
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? שפייב או זה כינוי למשטרה :-D
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) : לא יודעת. אוהדת של קבוצת הוקי באוטוואה.
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם? בית גדול עם חצר גדולה והרבה כלבים ואני אגנוב מלונה את הרעיון שהבית מנקה את עצמו , כי עם הרבה כלבים זה חובה.
dog-labrador-dirty-stinky-party-muddle-pool-bathing.gif

|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים? בכלא אולי אני אסיים את כל הספרים שמחכים לי. אדם ממוצע בימי הביניים אני ממש ממש לא מוכנה להיות וגם לא אישה בימי הביניים.

|אגס| עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף?
פשוט טיילור וטרוויס |לב|

https://www.youtube.com/watch?v=_Qvg3UvJmWM&list=PLAsRfXPuwXoeFhCRMF6SE5QTIBeagOtRr&index=105

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
Larry, and the Pursuit of Unhappiness הסדרה החדשה של לארי דויד והיא ממש כמו תרגיע, אם תרגיע הייתה מתרחשת בתקופות היסטוריות בארה"ב.
אני באמת מאוד רוצה לראות אותה, אבל נגמר לי המנוי :-( אז אני אחכה עם זה עד שיצטברו לי שם עוד כמה דברים לראות.
אוהבת!
|אבטיח|ספרי החודש: הסוף השני לגיבורת הספר בו קוראים פרודנס והוא לא על הומואים על קרח :-P:
:-0
אבל הוא היה מאוד חמוד ומצחיק.
מצחיק זה הכי טוב מבחינתי.
|אבטיח|זוג החודש: אני לא הביך את עצמי בלציין שוב

צפה בקובץ המצורף 148610
חחחחחחחחחח
|לב|

צפה בקובץ המצורף 148643
מזל טוב! 🥳🥳🥳

אז אנחנו גם נחכה...
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? מה עדיף לגשת למבחנים לקבלת רשיון יועץ השקעות או סוכן פיננסי?
שאלה מאוד רצינית. התשובה שלו עזרה לך?
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם? בית גדול עם חצר גדולה והרבה כלבים ואני הגנוב מלונה את הרעיון שהבית מנקה את עצמו , כי עם הרבה כלבים זה חובה.
צפה בקובץ המצורף 148644
ברור! |מאוהב|
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים? בכלא אולי אני אסיים את כל הספרים שמחכים לי. אדם ממוצע בימי הביניים אני ממש ממש לא מוכנה להיות וגם לא אישה בימי הביניים.
כנ"ל לגמרי (אפילו לא חשבתי על העניין שלנשים זה עוד יותר גרוע אבל נכון).

Reutk

Active member
שאלה מאוד רצינית. התשובה שלו עזרה לך?
כן. להבין שאני לא מעוניינת באף אחד מהמקצועות האלה.

אני באמת מאוד רוצה לראות אותה, אבל נגמר לי המנוי :-( אז אני אחכה עם זה עד שיצטברו לי שם עוד כמה דברים לראות.
:-(
אבל אני כנראה גם עוד מעט אבטל והתחבר שוב מתי שהסדרה של הארי פוטר תעלה. הלוואי שהם יעלו את הבית הלבן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|תות|סדרות החודש: עושה צפיה חוזרת ב-Heated Rivalry לפני שההטבה מסתיימת בינתיים אני באמצע פרק 5 (על פרק 3 דילגתי).
כן על הצפיה החוזרת :D
לא על הדילוג על פרק 3 :mad: הוא סופר סופר חמוד
אני צופה בזה וזה מזכיר לי למה ויתרתי על תרגיע.
הקטעים שם מאוד מצחיקים (על הקטע עם הטלפון אני סיפרתי לאנשים למחרת בעבודה), אבל הם כאילו ארוכים מידי. זה כאילו יש את הבדיחה (שהיא לרוב שלארי בלתי נסבל באופן כלשהו) וזה טוב, אבל זה ממשיך וממשיך וחצי מהפעמים נמאס לי כמה דקות לפני שהמערכון מסתיים.
הקטע עם רוזה פארקס גם היה מעולה.

didalf

Well-known member
יאיי אני גם ראיתי שוב לפני שמתסיים HBO.
מבינה את הדילוג אבל החלטתי שלא.

|תות|שירי החודש:
כמובן שהשיר החדש של טיילור

לונג לייב אני ממש אוהבת את הקליפ הזה, טיילור חמודה נורא |מאוהב|

צריך גם לבחור גם שיר מאלבום של המשוררים
כמה בחירות מושלמות|מאוהב||מאוהב|
אני עדיין קצת כועסת עליה שהיא הורידה את לונג ליב בלג האירופי. ככ רציתי אותו בלייב;-(

|אבטיח|ספרי החודש: הסוף השני לגיבורת הספר בו קוראים פרודנס והוא לא על הומואים על קרח :-P:
יש ספרים כאלה?:-0
|תות|דמויות החודש: ושיין איליה לנצח |לב|
|אבטיח|שחקני החודש: קונור סטורי והדסון וויליאמס
יאפ יאפ|לב|
|תות|קראש החודש: כמעט שכחתי שהספרס עדיין שיחקו בתחילת החודש, אז כמובן שהספרס.
או וואה חודש קשה בשבילך:-D

ומסתבר שאני לא לבד :-D
:-D:-D
|אבטיח|זוג החודש: אני לא אביך את עצמי בלציין שוב

1783443471213.png
מושלמים|מאוהב|
(זה בעיקרון אמור להיות גיפ חמוד אבל תפוז מעצבן ולא נותן לעלות את הקובץ)
תפוזבל|שפם|

1783527950506.png
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|מאוהב||מאוהב|
הקיץ התחיל אז גם חם מוות
זה לא יאיי רעות
וגם מתחילים הצילומים לעונה ה-2 של HR בקרוב.
זה כן יאיי

|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? למצוא כפכף שנפל לי שנכנסתי לאוטו.
חחח אוי מעצבן
אני גם מחכההה אני רוצה לראות מה תכיני!

|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? שפייב או זה כינוי למשטרה :-D
נכון, בסמויה

|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים? בכלא אולי אני אסיים את כל הספרים שמחכים לי.
יאללה לשים את רעות בכלא
אדם ממוצע בימי הביניים אני ממש ממש לא מוכנה להיות וגם לא אישה בימי הביניים.
וואי באמת אם יש משהו גרוע יותר מלהיות גבר בימי הבינייים זה להיות אישה בימי הביניים.

פשוט טיילור וטרוויס |לב|
פשושים יפים שלי|מאוהב|
וואי נתקלתי בסרטון מזה יפה נראה אם אני אמצא אותו.
יאיי גללתי מלא בהיסטוריית הצפיה שלי ומצאתי:
חחחחחחחחח הם הורסים:-D

לא הבנתי איך נגמר לך, לא עשינו ביחד? שלי נגמר ב18.7

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|כן|
בקטע הזה העובדה שזה ממשיך וממשיך הייתה הדבר המצחיק.
נכון. זה היה עובד פחות טוב אם זה לא היה ממשיך וממשיך עד שזה נעשה מעיק.
אבל נגיד הקטע הראשון עם הצהרת הזכויות האמריקאית (או מה שזה לא היה) אז היו דברים מאוד מצחיקים שהוא העלה, אבל זה נמשך ונמשך עם עוד ועוד דברים שזה כבר ממש נמאס עלי.
טוב נראה לי שאני אכתוב על זה בשרשור סדרות כי יש לי מה לומר לגבי הפרק השני גם. (אגב, מה היה שם חוץ מלואיס וקלארק והעניין של ג'ורג' וושינגטון?)

Lhuna3

Well-known member
לא הבנתי איך נגמר לך, לא עשינו ביחד? שלי נגמר ב18.7
כי אני קצת מטומטמת.
אני הצטרפתי ב-13.1 אבל שמתי לי תזכורת בטלפון לבטל בסוף יוני (כי הרבה פעמים לוקח לי זמן מהתזכורת ועד ביצוע בפועל אז לקחתי לעצמי פור כדי לא לפספס ולהתחיל לשלם בטעות) וכיוון שכבר ממילא לא היה לי מה לראות יותר אז באמת ביטלתי ב29.6, אז הפסדתי שבועיים בתכלס.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התשובון (באיחורון)

💋שם/כינוי: ניק המאחר
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: היה לי חתול שהגיע לגיל 17 או 18, לא בטוח
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם): גלידה אמריקאית, גלידת בן אנד ג'ריס (אני לא בטוח בכוונה)

|תות|סדרות החודש: מעט סדרות בחודש יוני - בגלל שהתעסקתי בעיקר בצפייה בסדרה אחת
Person of Interest
ריק ומורטי
Proud
Tip Toe
Widow's Bay
Abbott elementary
Brilliant Minds
|אבטיח|סרטי החודש: הסרט היחיד שראיתי ביוני היה Disclosure Day. שזה סרט טוב שאני שמח שראיתי למרות שהוא לא חף מבעיות. לא היה חייב קולנוע.
|תות|שירי החודש: למה לי פוליטיקה עכשיו - משינה
|אבטיח|ספרי החודש: עדיין ספרי The Blood of Olympus של ריק ריירדן
|תות|דמויות החודש: רוט ושו (POI), רוזמרי (Widow's Bay)
|תפוח|נבל החודש: (תוספת שלי) עוד לא ראיתם נבל נוראי כמו קלייב מTip Toe - ואני משווה אותו לנבלים שרוצחים אלפים בחלק מהסדרות שאני רואה
|אבטיח|שחקני החודש: איימי אקר, מת'יו ריס, זאקארי קווינטו
|תות|קראש החודש: טום הולנד - אני רואה אותו יותר ויותר
|אבטיח|זוג החודש: טום וזנדאיה הם עושים רושם כאלו זוג מושלם ואוהב. וסוף סוף טום התחיל להתייחס אליה בתור "אשתי" בראיונות.
|תות|ציטוט חודשי: בעצם מה שמעניין זה רק מהאמצע בערך
|אבטיח|סיבה למסיבה: הרבה מקומות חנייה ליד העבודה שלי בגלל החופש הגדול
|תות|סיפור החודש:
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי: ספיידרמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |ספיידר| |ספיידר||ספיידר|

|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? לא זוכר בדיוק, אבל כנראה כשהלכתי בחושך לזרוק זבל אורגני אז השתמשתי בו.
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: אני לא מצליח לחשוב על משהו יצירתי ממש שעשיתי לאחרונה. לפעמים אני מצייר עם אחיינים שלי, אבל לא נראה לי שעשינו את זה בחודש האחרון.
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? תלוי איך מגדירים "להרגיש בחסרונם". האחוז שאני ממש לא ארגיש בחסרונם הוא קטן, כי אני מודע וחשוב לי כל הדברים שיש לי. יש כל מיני דברים במגירות שאני ממש לא אשים לב שכבר לא שם להרבה זמן. אבל כמות הדברים שאפשר לזרוק מהבית שלי והחיים שלי ימשיכו ממש ממש כרגיל כי אני לא באמת צריך אותם או משתמש בהם... אולי 80%. אולי אפילו קצת יותר.
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? כאילו ממש כרגע אני ביקשתי ממנו למצוא לי ציטוט מהסדרה Tip Toe והוא היה ממש לא יעיל. מוקדם יותר היום ביקשתי שיפתור לי בעיה עם טבלת פיבוט באקסל והוא הצליח. אתמול הוא פתר לי בעיה שהייתה לי עם האפליקציה של HBO בטלוויזיה שלי.
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? יש כאלו כתבות ואני מתפתה לחפש כזאת. או פשוט לבקש מAI לעשות לי סיכום של כאלו. אבל אני לא אעשה את זה עכשיו כדי לראות מה בא לי באופן טבעי.
באופן כללי הרבה סדרות עזרו לי לקבל את עצמי יותר טוב. אני מרגיש גם שערכי המוסר שלי הושפעו מסדרות טלוויזיה. בהחלט למדתי על כל מיני קונפליקטים ובעיות מוסריות מעניינות. משהו אחר שלמדתי להעריך מסדרות זה הקונספט של found family, אם כי זה ממש לא משהו בחיים שלי - בשבילי האנשים הכי קרובים לי הם המשפחה שלי (לא בני דודים, לא אכפת לי מהם)
אבל אם השאלה היא יותר פרקטית אז למדתי המון דברים על היסטוריה, על תרבויות, על רפואה, כיצד מתפקדים כל מיני דברים כמו מערכת המשפט (בארה"ב כמובן, כי לא ראיתי סדרה משפטית ישראלית)
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) :
אוקי בדיוק ראיתי פרק של Last Samurai Standing אז אם הייתי איזה בחור בסדרה הזאת שמתרחשת בסוף המאה ה19 עם מלא סמוראים וקרבות למוות - אז כנראה הייתי אחד מאלו שהם כל כך חסרי ישע שאחד הסמוראים הטובים מרחם עליהם ועוזר להם.
לעומת זאת אם הייתי דמות בTravelers אז הייתי חוזר מהעתיד להווה, מרוויח מיליארדים מחיזוי דברים, משקיע את הכל בפיתוח יכולת לחזור אחורה יותר בזמן לתחילת הציבילילזציה האנושית, משתמש בטכנולוגיה שלי להיות כמו אל וליצור ציבילזציה אידילית ללא אלימות.
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם?
חחחחחח זה גרם לי לחשוב על הסדרה The Good Place
אז אני רוצה בית עם הרבה מסכי טלוויזיה ענקיים שאני אוכל לצפות בהרבה מקומות טובים ואפילו אולם קולנוע. יהיו בו חלונות גדולים אבל באופן כזה שאני יכול לסגור באופן אטום מבפנים איזה חלק שאני רוצה (אני לא אוהב את הקונספט שאנשים מבחוץ יכולים לראות לי לתוך הבית). בעצם שגם הקירות וגם החלונות יהיו גם מסכים, כדי להציג שם תמונות או גיפים שבא לי באותו זמן אבל קל לשנות. כמובן מיזוג טוב עם שליטה מירבית ומאווררים שלא מפריעים.
וכן, ראיתי שאחרים כתבו את זה וניסיתי לחשוב על דרך אחרת לנסח את זה אבל מה לעשות אני חייב להוסיף - שינקה את עצמו.
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?
אני מניח שכולם כתבו שנה בכלא ובא לי להיות קונטררי. אבל לא בא לי לחיות חיים של אדם ממוצע בימי הביניים. אם כי אני מניח שהיו אנשים שהחיים שלהם היו בסדר כזה. כלומר באופן כללי הרבה אנשים שרדו את כל החיים שלהם.
אבל אם הייתי צריך לחיות שנה בימי הביניים אז הייתי רוצה להיות Shitshoveler

זה היה נראה לי ממש טוב כי אני אוהב טורטית ואני אוהב טוב טעם.
אז כשמצאתי את זה קניתי שלושה. אבל זה לא היה משהו.
WhatsApp Image 2026-07-23 at 22.55.07.jpeg

זאת הייתה תקופה מטורפת:
WhatsApp Image 2026-07-23 at 22.54.15.jpeg

קבצים מצורפים

• 1784832737785.png
    1784832737785.png
    KB 351.5 · צפיות: 2

Lhuna3

Well-known member
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: היה לי חתול שהגיע לגיל 17 או 18, לא בטוח
כמו שלי ;-(
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם): גלידה אמריקאית, גלידת בן אנד ג'ריס (אני לא בטוח בכוונה)
בראשון קלעת לכוונה (נראה לי).
Person of Interest
ריק ומורטי
Proud
Tip Toe
Widow's Bay
Abbott elementary
Brilliant Minds
אכן ממש כלום בשבילך.
אוף אני כל כך מזדהה עם הכותרת. בגלל שאני צריכה להיות הרבה אצל ההורים שלי עכשיו והם רואים כל הזמן טלויזיה והמון על אקטואליה אז אני נאלצת לשמוע כל כך הרבה פוליטיקה ואני שונאאאאאאאאאאאאאאת!
|תות|דמויות החודש: רוט ושו (POI)
כמובן |מאוהב|
|תפוח|נבל החודש: (תוספת שלי) עוד לא ראיתם נבל נוראי כמו קלייב מTip Toe - ואני משווה אותו לנבלים שרוצחים אלפים בחלק מהסדרות שאני רואה
מסקרן, אבל גם קצת מרתיע.
|אבטיח|זוג החודש: טום וזנדאיה הם עושים רושם כאלו זוג מושלם ואוהב.
לגמרי, נשאר רק לקנא בשניהם. אני מקווה בשבילם שישאר ככה.
סיבה טובה |כן|
|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? לא זוכר בדיוק, אבל כנראה כשהלכתי בחושך לזרוק זבל אורגני אז השתמשתי בו.
חשוב מאוד כדי לא להתקל בדורבן (מניסיון).
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: אני לא מצליח לחשוב על משהו יצירתי ממש שעשיתי לאחרונה. לפעמים אני מצייר עם אחיינים שלי, אבל לא נראה לי שעשינו את זה בחודש האחרון.
לא אמרתי שחייבים בחודש האחרון. לצייר זה נחשב.
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? תלוי איך מגדירים "להרגיש בחסרונם". האחוז שאני ממש לא ארגיש בחסרונם הוא קטן, כי אני מודע וחשוב לי כל הדברים שיש לי. יש כל מיני דברים במגירות שאני ממש לא אשים לב שכבר לא שם להרבה זמן. אבל כמות הדברים שאפשר לזרוק מהבית שלי והחיים שלי ימשיכו ממש ממש כרגיל כי אני לא באמת צריך אותם או משתמש בהם... אולי 80%. אולי אפילו קצת יותר.
אני זוכרת שסיפרת שאתה קצת אגרן.
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? כאילו ממש כרגע אני ביקשתי ממנו למצוא לי ציטוט מהסדרה Tip Toe והוא היה ממש לא יעיל. מוקדם יותר היום ביקשתי שיפתור לי בעיה עם טבלת פיבוט באקסל והוא הצליח. אתמול הוא פתר לי בעיה שהייתה לי עם האפליקציה של HBO בטלוויזיה שלי.
מסקרנות: באיזה שפה אתה נוהג לדבר איתו?
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? יש כאלו כתבות ואני מתפתה לחפש כזאת. או פשוט לבקש מAI לעשות לי סיכום של כאלו. אבל אני לא אעשה את זה עכשיו כדי לראות מה בא לי באופן טבעי.
באופן כללי הרבה סדרות עזרו לי לקבל את עצמי יותר טוב.
יפה, לא חשבתי בכיוון הזה.
אני מרגיש גם שערכי המוסר שלי הושפעו מסדרות טלוויזיה.
כן? כאילו, הגיוני לי מאוד שבמידה מסויימת רובנו באמת הושפענו, אבל לי קשה ממש להרגיש את זה על עצמי.
בהחלט למדתי על כל מיני קונפליקטים ובעיות מוסריות מעניינות. משהו אחר שלמדתי להעריך מסדרות זה הקונספט של found family, אם כי זה ממש לא משהו בחיים שלי - בשבילי האנשים הכי קרובים לי הם המשפחה שלי
זה קונספט שממש מרגיש לי שקיים כמעט רק בסדרות, לפחות ברמה שזה מוצג בהן.
כלומר אני יודעת שיש הרבה אנשים עם מעגלי חברים קרובים, או מעגלי עבודה קרובים, שיש בהם יחסים ממש טובים והכל, אבל עדיין אני מאמינה שגם אצל האנשים האלה, רובם המוחלט בכל זאת יותר קרובים למשפחה הגרעינית שלהם.
אולי זה כן קורה במקומות ענקיים כמו ארה"ב, למשל, שבהן יש הרבה אנשים שגרים מאוד רחוק מההורים והאחים/ות שלהם, אז בתקופה שהם רווקים אז הם כן יכולים להיות חלק ממעגל כזה.
(לא בני דודים, לא אכפת לי מהם)
:-D
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) :
אוקי בדיוק ראיתי פרק של Last Samurai Standing אז אם הייתי איזה בחור בסדרה הזאת שמתרחשת בסוף המאה ה19 עם מלא סמוראים וקרבות למוות - אז כנראה הייתי אחד מאלו שהם כל כך חסרי ישע שאחד הסמוראים הטובים מרחם עליהם ועוזר להם.
לעומת זאת אם הייתי דמות בTravelers אז הייתי חוזר מהעתיד להווה, מרוויח מיליארדים מחיזוי דברים, משקיע את הכל בפיתוח יכולת לחזור אחורה יותר בזמן לתחילת הציבילילזציה האנושית, משתמש בטכנולוגיה שלי להיות כמו אל וליצור ציבילזציה אידילית ללא אלימות.
רעיון טוב, אם תהיה לי מכונת זמן אני אגנוב לך אותו.
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם?
חחחחחח זה גרם לי לחשוב על הסדרה The Good Place
אז אני רוצה בית עם הרבה מסכי טלוויזיה ענקיים שאני אוכל לצפות בהרבה מקומות טובים ואפילו אולם קולנוע. יהיו בו חלונות גדולים אבל באופן כזה שאני יכול לסגור באופן אטום מבפנים איזה חלק שאני רוצה (אני לא אוהב את הקונספט שאנשים מבחוץ יכולים לראות לי לתוך הבית). בעצם שגם הקירות וגם החלונות יהיו גם מסכים, כדי להציג שם תמונות או גיפים שבא לי באותו זמן אבל קל לשנות. כמובן מיזוג טוב עם שליטה מירבית ומאווררים שלא מפריעים.
אני לא אתווכח עם החלומות שלך, אבל חייבים גם כמה חלונות רגילים. התיאור שלך עושה לי קצת תחושה קלסטרופובית. (ואני בהחלט דווקא מזדהה עם חוסר הרצון שיראו לי לתוך הבית).
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?
אני מניח שכולם כתבו שנה בכלא ובא לי להיות קונטררי.
כמובן תמיד אתה חייב :-D
אבל לא בא לי לחיות חיים של אדם ממוצע בימי הביניים.
אני שמחה שהתגברת על הצורך והיית כן עם עצמך.
אם כי אני מניח שהיו אנשים שהחיים שלהם היו בסדר כזה. כלומר באופן כללי הרבה אנשים שרדו את כל החיים שלהם.
"שרדו את כל החיים שלהם" זה סטנדרט מאוד נמוך ומדכא לעמוד בו.
(חוץ מזה שטכנית כולם שורדים את כל החיים שלהם. אבל אני יודעת למה התכוונת. רק שתדע שאתה לא היחיד שיודע להיות קטנוניק.)
אבל אם הייתי צריך לחיות שנה בימי הביניים אז הייתי רוצה להיות Shitshoveler
חחחחחחחחחחח מה זה יש מצב שבא לי לראות את זה :-D
צפה בקובץ המצורף 149052
ראיתי את זה גם ואני גם אוהבת את שניהם, אבל איכשהו היתה לי הרגשה שהשילוב לא יצא טוב.
זאת הייתה תקופה מטורפת:
צפה בקובץ המצורף 149053
חחחחח מה זה מאיפה זה?

didalf

Well-known member
💋שם/כינוי: ניק המאחר
מאד

Person of Interest
ריק ומורטי
Proud
Tip Toe
Widow's Bay
Abbott elementary
Brilliant Minds
המעט שלך זה חודש שיא בשבילי:-D
נייס

|תות|דמויות החודש: רוט ושו (POI),
כמובן|כתר|
זה הגיוני. הנבלים הכי מצמררים הם האנשים הכביכול רגילים.

|תות|קראש החודש: טום הולנד - אני רואה אותו יותר ויותר
וואי כן שני סרטים גדולים ביחד הוא וזנדיה טוחנים עבודה בקידומים:-D
|אבטיח|זוג החודש: טום וזנדאיה הם עושים רושם כאלו זוג מושלם ואוהב. וסוף סוף טום התחיל להתייחס אליה בתור "אשתי" בראיונות.
יאוו הם ככ חמודיםםםםםםם וזה שהם הפסיקו להסתיר את זה שהם נשואים ומאז טום לא סותם|מאוהב|
הם התקוה האחרונה לאהבה בהוליווד שישארו ביחד לנצח אמן.
וכאילו היא תמיד מהממת אבל אני לא אוהבת את השיער הקצר להאריך חזרה בבקשה!!
יאוו השמלת מלאך שלה הייתה מהממת|מאוהב| חולה על זנאדיה בסבב קידום הבגדים שלה מדהימים.
סליחה נסחפתי:-D
1784884223191.png

כיף!
לי יש שקט מהבית הספר היסודי מאחורי.

|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: אני לא מצליח לחשוב על משהו יצירתי ממש שעשיתי לאחרונה.
פעם היית ממציא סיפורים אבל הAI רוקן אותך מיצירתיות.

לעומת זאת אם הייתי דמות בTravelers אז הייתי חוזר מהעתיד להווה, מרוויח מיליארדים מחיזוי דברים,
עד פה כן
משקיע את הכל בפיתוח יכולת לחזור אחורה יותר בזמן לתחילת הציבילילזציה האנושית, משתמש בטכנולוגיה שלי להיות כמו אל
זה כבר לא. הייתי משתמשת בזה להנאתי הפרטית. מקסימום לעזור לבני אדם בהווה.
וליצור ציבילזציה אידילית ללא אלימות.
אין דבר כזה בני אדם תמיד ימצאו סיבה להלחם.

WhatsApp Image 2026-07-23 at 22.55.07.jpeg
נראה זוועה:-D
זאת הייתה תקופה מטורפת:
WhatsApp Image 2026-07-23 at 22.54.15.jpeg
חחחחחחחחחחחחחח:-D

אוף אני כל כך מזדהה עם הכותרת. בגלל שאני צריכה להיות הרבה אצל ההורים שלי עכשיו והם רואים כל הזמן טלויזיה והמון על אקטואליה אז אני נאלצת לשמוע כל כך הרבה פוליטיקה ואני שונאאאאאאאאאאאאאאת!
יאוו זה נורא|נחמה|
כשהייתי אצל ההורים חודש וחצי במלחמה הגעתי לשלב של ככ חוסר נימוס שאם אמא שלי פתחה חדשות עליתי לחדר שלי בהפגנתיות.

זה קונספט שממש מרגיש לי שקיים כמעט רק בסדרות, לפחות ברמה שזה מוצג בהן.
נכון. זה הקונספט האהוב עליי בערך בסדרות אבל מרגיש לי גם מאד לא דבר שקורה בחיים.
כלומר אני יודעת שיש הרבה אנשים עם מעגלי חברים קרובים, או מעגלי עבודה קרובים, שיש בהם יחסים ממש טובים והכל, אבל עדיין אני מאמינה שגם אצל האנשים האלה, רובם המוחלט בכל זאת יותר קרובים למשפחה הגרעינית שלהם.
אולי זה כן קורה במקומות ענקיים כמו ארה"ב, למשל, שבהן יש הרבה אנשים שגרים מאוד רחוק מההורים והאחים/ות שלהם, אז בתקופה שהם רווקים אז הם כן יכולים להיות חלק ממעגל כזה.
או סדרות שבהן בכלל אין להם משפחה מסיבות שונות.

אני לא אתווכח עם החלומות שלך, אבל חייבים גם כמה חלונות רגילים. התיאור שלך עושה לי קצת תחושה קלסטרופובית. (ואני בהחלט דווקא מזדהה עם חוסר הרצון שיראו לי לתוך הבית).
מה שצריך זה חלונות שרואים מבפנים את הבחוץ אבל לא רואים את הבפנים מבחוץ. כמו המראה החד צדדית של תחתנות משטרה.

קטנוניק זה תיאור מושלם בשבילו:-D

חחחחח מה זה מאיפה זה?
בחזרה לעתיד 2. ככה דמיינו באייטיז שנראה ב2015:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחח מה זה מאיפה זה?
אוי, אפילו לא חשבתי על האופציה שמישהו לא יזהה את התמונות מיד.
טוב שעדי|חזיר| זיהתה.
(חוץ מזה שטכנית כולם שורדים את כל החיים שלהם. אבל אני יודעת למה התכוונת. רק שתדע שאתה לא היחיד שיודע להיות קטנוניק.)
את לא יכולה להיות קטנוניק, מקסימום את יכולה להיות קטנולונה.
בבית שלי כמעט כל החלונות מוגפים כמעט כל הזמן.
מה שצריך זה חלונות שרואים מבפנים את הבחוץ אבל לא רואים את הבפנים מבחוץ. כמו המראה החד צדדית של תחתנות משטרה.
בעיקרון זה רעיון מעולה. נראה לי שזה ילחיץ אותי קצת.
כשהייתי אצל ההורים חודש וחצי במלחמה הגעתי לשלב של ככ חוסר נימוס שאם אמא שלי פתחה חדשות עליתי לחדר שלי בהפגנתיות.
המשפחה שלי כמעט לא רואה חדשות, אבל המון מדברים על פוליטיקה.
אוי עכשיו אני חושב על זה שגיס שלי יהיה היום בארוחת ערב והוא ואבא שלי נכנסים ממש לויכוחים פוליטיים. איזה סיוט.
אין דבר כזה בני אדם תמיד ימצאו סיבה להלחם.
זה שמשהו תמיד היה לא אומר שזה תמיד יהיה.
האמת שיש בזה משהו.
יאוו הם ככ חמודיםםםםםםם וזה שהם הפסיקו להסתיר את זה שהם נשואים ומאז טום לא סותם|מאוהב|
הם התקוה האחרונה לאהבה בהוליווד שישארו ביחד לנצח אמן.
וכאילו היא תמיד מהממת אבל אני לא אוהבת את השיער הקצר להאריך חזרה בבקשה!!
יאוו השמלת מלאך שלה הייתה מהממת|מאוהב| חולה על זנאדיה בסבב קידום הבגדים שלה מדהימים.
סליחה נסחפתי:-D
1784884223191.png
אני מניח שהשיער הקצר זה לתפקיד. כמו שלטום הייתה תקופה עם שיער די ארוך בשביל תפקיד.
אבל היא לא נראית רע גם עם הקצר.
וואי כן שני סרטים גדולים ביחד הוא וזנדיה טוחנים עבודה בקידומים:-D
זה קצת מצחיק כי הרבה פעמים הוא נמצא בקידום של סרט אחד וכאילו מתעלם לחלוטין מהשני. ברמה של לומר על האודיסאה בערך "זה הסרט היחיד שאתם צריכים לראות השנה" "זה הסרט הכי טוב שלי" "זה היה הסט הכי מקצועי". ואז בקידום של ספיידרמן הוא כזה מאוד חיובי, אבל זה מרגיש פחות.
אני זוכרת שסיפרת שאתה קצת אגרן.
זה תלוי איך מגדירים את המילה "קצת". בהחלט יש מקרים יותר גרועים משלי.

חחחחחחחחחחח מה זה יש מצב שבא לי לראות את זה :-D
כן כן כן
זאת סדרה קומית של דניאל רדקליף (כאן הייתי מזכיר מי זה, אבל אז את תכעסי עלי) שנקראת Miracle Workers.
העונה הראשונה מבוססת על ספר בשם What in God's Name של סיימון ריץ' שגם תורגם לעברית בשם "אלוהים , מה זה צריך להביע!"
והיא על אלוהים שמנהל את גן עדן והמלאכים עובדים עבורו.
אבל אז בהמשך כל עונה היא סיפור אחר בתקופה אחרת ועם אותם שחקנים.
העונה השניה מתרחשת בימי הביניים,
העונה השלישית מתרחשת במערב הפרוע
העונה הרביעית מתרחשת בעתיד פוסט אפוקליפטי סטייל מקס הזועם.
משחקים שם גם סטיב בושמי הידוע, קאראן סוני (ההודי החמוד בסרטי דדפול) ועוד

didalf

Well-known member
המשפחה שלי כמעט לא רואה חדשות, אבל המון מדברים על פוליטיקה.
אוי עכשיו אני חושב על זה שגיס שלי יהיה היום בארוחת ערב והוא ואבא שלי נכנסים ממש לויכוחים פוליטיים. איזה סיוט.
יאוו זה נורא.
למזלי אצלנו כולם מסכימים פחות או יותר (גם הבני דודים) אז אין הרבה פוליטיקה ומה שיש זה כולנו מסכימים עם עצמנו ועוברים האלה.
מרגיש לי שזה ממש נדיר ומזל.

אני מניח שהשיער הקצר זה לתפקיד. כמו שלטום הייתה תקופה עם שיער די ארוך בשביל תפקיד.
לאדעת דווקא נראה שהיא עכשיו עובדת בקידומים של כל הפרויקטים שלה ובמנוחה מצילומים. אבל אני לא עוקבת אחריה עד כדי כך לדעת בודאות.
טוב כי היא זנדאיה בכל זאת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יאוו זה נורא.
למזלי אצלנו כולם מסכימים פחות או יותר (גם הבני דודים) אז אין הרבה פוליטיקה ומה שיש זה כולנו מסכימים עם עצמנו ועוברים האלה.
מרגיש לי שזה ממש נדיר ומזל.
זה לא ממש עוזר תמיד,
אבא שלי ואחותי מסכימים על 99% מהדברים בפוליטיקה ובכל זאת נכנסים לדיונים של צעקות.
לפני כמה ימים שמעתי אותה צועקת עליו בבית ושאלתי אותה אחר כך על מה הם רבו והיא אמרה שהיא לא יודעת כי הוא הסכים איתה לגבי הכל.

Lhuna3

Well-known member
וואו נכון, ניק אתה צריך ממש להזהר ולא לוותר על היצירתיות שלך!
מוצדק לחלוטין.
זה רעיון טוב, אבל אני התכוונתי שגם צריך פה ושם להרגיש אוויר רענן שנכנס מבחוץ. (אולי למי שחי בעיר מזוהמת-אוויר זה פחות מרגיש נחוץ).
בחזרה לעתיד 2. ככה דמיינו באייטיז שנראה ב2015:-D
אה חחחחחחחחחחחחחחחחח
אויש אני מתביישת שלא קלטתי, כי כן זיהיתי את השחקן/דמות.
את לא יכולה להיות קטנוניק, מקסימום את יכולה להיות קטנולונה.
לא לא, קטנוניק זה כבר מילה בפני עצמה!
בעיקרון זה רעיון מעולה. נראה לי שזה ילחיץ אותי קצת.
גם אותי אני לא אסמוך על זה וכל הזמן אצטרך ללכת לבדוק מהצד השני שהם באמת לא רואים פנימה :-D
אוי זה הכי גרוע |פנים|
זה שמשהו תמיד היה לא אומר שזה תמיד יהיה.
מסכימה.
היא תצטרך להתאמץ ממש קשה בשביל להראות רע.
כן כן כן
זאת סדרה קומית של דניאל רדקליף (כאן הייתי מזכיר מי זה, אבל אז את תכעסי עלי)
אני בעקרון די בסדר עם זה שהוא הארי פוטר, כי הוא נראה לי מתאים. אבל זה נכון שהסרטים כשלעצמם הם שיקוץ.
שנקראת Miracle Workers.
בדקתי וזה באמאזון, אז ארשום לעצמי לכשאחזור למנוי שלהם.
העונה הראשונה מבוססת על ספר בשם What in God's Name של סיימון ריץ' שגם תורגם לעברית בשם "אלוהים , מה זה צריך להביע!"
אוקיי אז יש מצב שאקרא את הספר במקום. עוד לא החלטתי.
אבל אז בהמשך כל עונה היא סיפור אחר בתקופה אחרת ועם אותם שחקנים.
איזה קטע, זה נשמע כמו הקונספט של בלקאדר.
העונה השניה מתרחשת בימי הביניים,
העונה השלישית מתרחשת במערב הפרוע
העונה הרביעית מתרחשת בעתיד פוסט אפוקליפטי סטייל מקס הזועם.
משחקים שם גם סטיב בושמי הידוע, קאראן סוני (ההודי החמוד בסרטי דדפול) ועוד
בהחלט נשמע מאוד טוב, למה לא שמעתי על זה עד עכשיו?
אתה כתבת על זה פה?
אבא שלי ואחותי מסכימים על 99% מהדברים בפוליטיקה ובכל זאת נכנסים לדיונים של צעקות.
לפני כמה ימים שמעתי אותה צועקת עליו בבית ושאלתי אותה אחר כך על מה הם רבו והיא אמרה שהיא לא יודעת כי הוא הסכים איתה לגבי הכל.
:-D

didalf

Well-known member
זה רעיון טוב, אבל אני התכוונתי שגם צריך פה ושם להרגיש אוויר רענן שנכנס מבחוץ. (אולי למי שחי בעיר מזוהמת-אוויר זה פחות מרגיש נחוץ).
אה כן בהחלט.
גם אני שגרה בעיר מעדיפה חלון פתוח כשאפשר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו נכון, ניק אתה צריך ממש להזהר ולא לוותר על היצירתיות שלך!
יש בזה משהו. אני מניח שכדאי שאני אשאל את הAI עיצד אפשר לשמור על היצירתיות שלי.
(אני אומר את זה בצחוק, אבל בטח יהיו לו הצעות ממש טובות)
אני גר במושב אז זה לא הקטע,
אבל מרגיש לי שהמזגן מכניס אוויר ממוזג פנימה.
מידי פעם אני משאיר את הבית עם כמה חלונות פתוחים כשאני לא נמצא בו.
גם אני שגרה בעיר מעדיפה חלון פתוח כשאפשר.
אוקי אבל אני נוסע שחזר מהעתיד ואני רגיל לכך שזה בלתי אפשרי.
אוי זה הכי גרוע |פנים|
לא היה המון בסופו של דבר, אבל היה מספיק
אני בעקרון די בסדר עם זה שהוא הארי פוטר, כי הוא נראה לי מתאים. אבל זה נכון שהסרטים כשלעצמם הם שיקוץ.
האמת שהתכוונתי שתכעסי עלי שאני מסביר מי זה שחקן אחרי שפירטתי בסוגריים מי זה האדסון וויליאמס וכעסתן עלי.
איזה קטע, זה נשמע כמו הקונספט של בלקאדר.
כן, בהחלט יש דמיון, אבל שם זה כל עונה בתקופה היסטורית שונה ובMiracle Workers רק שתיים מהעונות הן בתקופה היסטורית אמיתית.
בהחלט נשמע מאוד טוב, למה לא שמעתי על זה עד עכשיו?
אתה כתבת על זה פה?
אני בהחלט כתבתי על זה פה והמלצתי על זה פה.
בדקתי וזה באמאזון, אז ארשום לעצמי לכשאחזור למנוי שלהם.
לא זה לא. הלוואי וזה היה.
כבר היה לפני כמה זמן משהו אחר שאיכשהו חשבת שנמצא בשירות סטרימינג והוא לא היה. אז אני לא בטוח איך את משיגה את המידע שלך אבל הוא שגוי.
תני לי לעזור לך.
כשאני מחפש בגוגל את הסדרה Miracle Workers אני מקבל את זה:
1784930903056.png
אני מבין איך זה מטעה כשרואים את זה בצד עם תחת כותרת של פריים וידאו, אבל זה כנראה במדינה אחרת.

אם זה היה זמין בארץ בפריים וידאו היית מקבלת את מה שאני מקבל כשאני מחפש את Teen Wolf:
1784931010517.png
ההבדל - זה מופיע תחת Where to watch וגם יש כזה עיגול של Watch now

*אגב, אני עכשיו תוך כדי גיליתי שזאב צעיר נמצאת עכשיו באמזון ואני ממש מתפתה לצפות בה מחדש. והיא לא באמת שווה את זה.

Lhuna3

Well-known member
אני מבין איך זה מטעה כשרואים את זה בצד עם תחת כותרת של פריים וידאו, אבל זה כנראה במדינה אחרת.
אז אתה אומר לי שזה בעצם לא זמין בשום מקום, כאילו רק דודים? :(
אז אני אחכה עם זה.
איזה סיבה יש לאמאזון להגביל סדרה שלהם במדינות שבהן הן לא מכרו אותה לשום מפיץ מקומי? |שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז אתה אומר לי שזה בעצם לא זמין בשום מקום, כאילו רק דודים? :(
אז אני אחכה עם זה.
איזה סיבה יש לאמאזון להגביל סדרה שלהם במדינות שבהן הן לא מכרו אותה לשום מפיץ מקומי? |שפם|
זאת לא סדרה של אמזון, זאת סדרה של TBS.
אבל בהחלט ייתכן שמתישהו בעתיד היא תופיע אצלנו באמזון או בשירות סטרימינג אחר ואם זה יקרה אני אזכיר לך.
(כלומר רוב הסיכוי שאני אשכח שאת רצית לצפות בה, אבל אם אני אזכור אז אני אזכיר)

מה לגבי ER, את החלטת אם את רוצה לראות אותה?

אגב, יש גם סדרה בHBO שאני רוצה לראות בשם Banshee שיש לה 4 עונות ו38 פרקים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
💋שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
כבר המון זמן לא השתנה
|תות|סדרות החודש:|קדימה|מבוקש לחקירה - כמובן. הדבר היחיד שראיתי בבינג' מרשים למדי:-D
|אבטיח|סרטי החודש:|קדימה|מידי פעם ראיתי סרטים כשניסיתי לא לרוץ מהר מידי:
אנחנו שמחים שמצאת משהו שיאט אותך.
מהתשובה למטה לגבי זה שהפסקת לקרוא אני מבין למה היה לך כל כך הרבה זמן פתאום
On Swift Horses - נחמד.
קצת מצחיק אותי שלקחו שני שחקנים בריטיים והפכו אותם לאחים אמריקאים
Voicemail for Isabel - רומקום חמוד ממש בכיתי מלא, כדאי.
ממש בא לי לראות, אבל ממש שאני יודע על העלילה מהטריילר יש לי בעיה
אני מבין שהוא מתחיל לצאת איתה ולא מספר לה שיש לו המון מידע עליה בגלל שהוא הקשיב להודעות פרטיות שהיא הקליטה לאחותה המתה. וכאילו ברור שבשלב מסויים היא תגלה ותכעס. אבל זה גם רום קום אז ברור שהיא תסלח לו. וכאילו מעצבן אותי מראש שהיא תסלח לו על הדבר הזה. הוא עושה רושם ממש חמוד אבל אני לא מבין איך אפשר לסלוח לו על זה.
אגב, אני לא מצפה לתגובה.
|תות|שירי החודש:|קדימה|טיי טיי הוציאה שיר לטוי סטורי5 והוא נורא מתוק.
Taylor Swift - I Knew It I Knew You
נשמע חמוד.
אבל בעיקר מזכיר לי שאני צריך לראות את צעצוע של סיפור 4 כדי להיות מוכן לצעצוע של סיפור 5 כשיגיע לדיסני+
|אבטיח|ספרי החודש:|קדימה|כלום אני עוד לא התגברתי על טוג אז לא בא לי שומדבר אחר. אז טוג עדיין אני חושבת על הסדרה הזאת כל יום|מאוהב|;-(
הדרך הכי טובה להתגבר על אקס היא למצוא ריבאונד. במקרה הזה ספר ריבאונד.
|תות|דמויות החודש:|קדימה|בר, שו, רוט, ריס, פוסקו, פינץ
פתאום בולט לי איך כל הדמויות שם (חוץ מהשוטרים) היו עם שמות של הברה אחת.
|אבטיח|שחקני החודש:|קדימה|שרה שאהי ואיימי אקר
בא לי לראות עוד סדרות עם איימי אקר
|תות|קראש החודש:|קדימה|בעליי החתיךךךךךך איזה כיף שיש לי שוב סרטונים מהופעות כל הזמן!!
והוא גם גילה את השורטס ותודה לגל החום המטורף:-P:
גל חום זה תירוץ, הוא יודע מה הוא עושה עם הרגליים האלו
|אבטיח|זוג החודש:|קדימה|POI:שוט אני מניחה. ובתכלס ריס והפסיכולוגית בזוגיות שנמשכה דקה וחצי אבל ממש אהבתי בדקה וחצי הזאת!!
ההתרגשות שהייתה לכן מהדקה וחצי הזאת הייתה מוזרה
|תות|סיפור החודש:|קדימה|וואי אתם זוכרים שהיה יום מלחמה החודש? מרגיש שעבר נצח מאז:-D אז בגלל היום מלחמה הזה נדחה אירוע חברה שהיה אמור להיות וכיוון שזה אירוע מקולל הוא היה אמור להיות אתמול ונדחה שוב, הפעם עקב מוות של עובד:-(
אוי.
הקטע של מלחמת היום האחד הוא הזוי. אי שם יותר בתחילת החודש (כשהיה הגיוני שאני אגיב כאן) דיברתי עם מישהו ונזכרתי בזה ואז הייתי צריך לבדוק מתי זה בעצם קרה.
מצד שני גם מוזר להזכר בכך שהיה לנו גם איזה חודש וחצי של מלחמה במרץ-אפריל.
וזה קטע שעכשיו הרבה אנשים מדברים על הסיכוי למלחמה נוספת עם אירן כאילו זה אזהרה לשרב כבד - ממש ממש מעצבן, אבל די בלתי נמנע וברור שנוכל לעבור את זה.
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי:|קדימה|טיול לגרמניה ווהווו חייבת חופש יוני היה חודש שלם בלי חופשים היה קשה.
ומרשים מצד המדינה שנתנה לך אופציה של לטוס לחול
|תות|הצגת החודש:|קדימה|קברט. ממש טוב.
פעמים בודדות שהלכתי להצגות בארץ. כשאני חושב על לנסות שוב אני נזכר שבהצגה האחרונה שהייתי בה המושבים היו נורא נורא לא נוחים. אני זוכר שהייתה תקופה שהיה לי גם נורא בבתי קולנוע, אבל אז בערך כל בתי הקולנוע השתדרגו עם מושבים חדשים וטובים יותר. אני לא יודע אם תיאטראות גם השתדרגו בשלב מסויים.
|אבטיח|גניבת החודש:|קדימה|שמתי לב לונה שהעתקת את האייקונים שלי מחודש שעבר כי בחרתי בהם מסיבה:-P:
אם מוסיפים שאלת גנבת החודש - אתמול מישהו גנב לי מקום חניה. ציפצפתי לו והוא התעלם ממני. מישהו אחר פינה חניה קרובה איזה חצי דקה אחרי אבל עדיין הייתי מעוצבן מזה כמה שעות.
|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון?|קדימה|בהופעה של הארי כי יש שיר קיפ דרייבינג שכל הקהל מרים את הפנס בקצב וזה יוצא ממש יפה:
זה יפה באמת
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם:|קדימה|אוף אני מזה לא יצירתית. להכין צמידי חברות זה יצירתי?
כמובן שזה יצירתי
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם?|קדימה|וול בתור אגרנית יש כמות נכבדת של קופסאות ושקיות קטשופ ושקיות ושקי בד שאפשר לזרוק אני מניחה:-D אבל חפצים אמממממ לאדעת דווקא לא כזה הרבה. יש כמה כסאות ושולחנות ישנים מבעלי הדירה שסתם תקועים פה. (בחדר שלי אצל ההורים נראה לי80%:-D)
מצד אחד את לא נשמעת כמו אגרנית רצינית. מצד שני - מה זה לשמור כמה שולחנות שאת לא צריכה?
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו?|קדימה|בעבודה אמרתי לו לכתוב קטע קוד.
כלומר הוא עשה לך את העבודה. אבל האם הוא מקבל חלק מהמשכורת שלך? צדק למכונות!
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה?|קדימה|:-D המון דברים. לאחרונה למדתי שאם יורים בך בשלג תשרוד כי הקור גורם לכלי הדם להתכווץ ותאבד פחות דם:-P:. וואי אבל באמת שלמדתי מלא דברים על מערכת המשפט האמריקאית. אחד המתסכלים בהם זה כמה קשה להשיג הרשעה ואיך עורכי דין יכולים לערער על ראיות מה שהופך POI לסופר לא אמינה במה שקשור במשטרה. והשאלה גם מזכירה לי חלקית שאני נתקלת במלא סרטונים של תיירים מאירופה ואסיה ודרום אמריקה במונדיאל וכולם המומים לגלות שאמריקה היא אכן כמו בסרטים.
אני דווקא הייתי מתפלא לגלות אם ארה"ב לא הייתה כמו בסרטים.
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) :|קדימה|הייתי מספר שצריך להציל? וואי אבל מי ירצה לפגוע בי אני ככ לא מעניינת. אני לא חושבת שאני אפילו מתכנתת מספיק רצינית להצטרף לצוות ההאקרים של הסדרה. אני אהיה דוגיסיטר לבר:-D
אולי פשוט גנבו לך את הזהות
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם?|קדימה|אוקי בהנחה ויש לי מנקה וכל שאר העובדים שאחראים על תחזוקת הבית. אני לא יודעת מצד אחד בית גדול ומרווח עם חצר גדולה ויפה ומקומות שנעים לשבת בהם. ובריכה יפה. אבל לא גדול מידי. אבל גם במיקום נוח ולא באיזה חור. לאדעת אין לי יותר מידי דרישות.
את צריכה יותר דרישות.
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?|קדימה|
חחחח
אני מניח שזה יקר מאוד להאכיל.
למעשה אני לא יכול לחשוב על בעיה אחת שדרקון יכול לפתור לי.
כנראה בגלל זה קוראים לי נודניק (רגע, זה לא השם, זה פשוט מידי)
אני כשאני מנסה להשתזף:
כנל
רעמים וברקים בליל קיץ חם בפריז (מומלץ עם סאונד)
תכלס בטח מגדל אייפל קולט המון ברקים. לא חשבתי על זה. אני מניח שזה בנוי ככה שאנשים שנמצאים עליו לא מחושמלים.

למעלה