התשובון (באיחורון)
שם/כינוי: ניק המאחר
גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: היה לי חתול שהגיע לגיל 17 או 18, לא בטוח
סוג גלידה אהוב (לא טעם): גלידה אמריקאית, גלידת בן אנד ג'ריס (אני לא בטוח בכוונה)
סדרות החודש: מעט סדרות בחודש יוני - בגלל שהתעסקתי בעיקר בצפייה בסדרה אחת
Person of Interest
ריק ומורטי
Proud
Tip Toe
Widow's Bay
Abbott elementary
Brilliant Minds
סרטי החודש: הסרט היחיד שראיתי ביוני היה
Disclosure Day. שזה סרט טוב שאני שמח שראיתי למרות שהוא לא חף מבעיות. לא היה חייב קולנוע.
שירי החודש: למה לי פוליטיקה עכשיו - משינה
ספרי החודש: עדיין ספרי The Blood of Olympus של ריק ריירדן
דמויות החודש: רוט ושו (POI), רוזמרי (Widow's Bay)
נבל החודש: (תוספת שלי) עוד לא ראיתם נבל נוראי כמו קלייב מTip Toe - ואני משווה אותו לנבלים שרוצחים אלפים בחלק מהסדרות שאני רואה
שחקני החודש: איימי אקר, מת'יו ריס, זאקארי קווינטו
קראש החודש: טום הולנד - אני רואה אותו יותר ויותר
זוג החודש: טום וזנדאיה הם עושים רושם כאלו זוג מושלם ואוהב. וסוף סוף טום התחיל להתייחס אליה בתור "אשתי" בראיונות.
ציטוט חודשי: בעצם מה שמעניין זה רק מהאמצע בערך
סיבה למסיבה: הרבה מקומות חנייה ליד העבודה שלי בגלל החופש הגדול
סיפור החודש:
למה אתם מצפים בחודש יולי: ספיידרמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? לא זוכר בדיוק, אבל כנראה כשהלכתי בחושך לזרוק זבל אורגני אז השתמשתי בו.
ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: אני לא מצליח לחשוב על משהו יצירתי ממש שעשיתי לאחרונה. לפעמים אני מצייר עם אחיינים שלי, אבל לא נראה לי שעשינו את זה בחודש האחרון.
איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? תלוי איך מגדירים "להרגיש בחסרונם". האחוז שאני ממש לא ארגיש בחסרונם הוא קטן, כי אני מודע וחשוב לי כל הדברים שיש לי. יש כל מיני דברים במגירות שאני ממש לא אשים לב שכבר לא שם להרבה זמן. אבל כמות הדברים שאפשר לזרוק מהבית שלי והחיים שלי ימשיכו ממש ממש כרגיל כי אני לא באמת צריך אותם או משתמש בהם... אולי 80%. אולי אפילו קצת יותר.
מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? כאילו ממש כרגע אני ביקשתי ממנו למצוא לי ציטוט מהסדרה Tip Toe והוא היה ממש לא יעיל. מוקדם יותר היום ביקשתי שיפתור לי בעיה עם טבלת פיבוט באקסל והוא הצליח. אתמול הוא פתר לי בעיה שהייתה לי עם האפליקציה של HBO בטלוויזיה שלי.
מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? יש כאלו כתבות ואני מתפתה לחפש כזאת. או פשוט לבקש מAI לעשות לי סיכום של כאלו. אבל אני לא אעשה את זה עכשיו כדי לראות מה בא לי באופן טבעי.
באופן כללי הרבה סדרות עזרו לי לקבל את עצמי יותר טוב. אני מרגיש גם שערכי המוסר שלי הושפעו מסדרות טלוויזיה. בהחלט למדתי על כל מיני קונפליקטים ובעיות מוסריות מעניינות. משהו אחר שלמדתי להעריך מסדרות זה הקונספט של found family, אם כי זה ממש לא משהו בחיים שלי - בשבילי האנשים הכי קרובים לי הם המשפחה שלי (לא בני דודים, לא אכפת לי מהם)
אבל אם השאלה היא יותר פרקטית אז למדתי המון דברים על היסטוריה, על תרבויות, על רפואה, כיצד מתפקדים כל מיני דברים כמו מערכת המשפט (בארה"ב כמובן, כי לא ראיתי סדרה משפטית ישראלית)
אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) :
אוקי בדיוק ראיתי פרק של Last Samurai Standing אז אם הייתי איזה בחור בסדרה הזאת שמתרחשת בסוף המאה ה19 עם מלא סמוראים וקרבות למוות - אז כנראה הייתי אחד מאלו שהם כל כך חסרי ישע שאחד הסמוראים הטובים מרחם עליהם ועוזר להם.
לעומת זאת אם הייתי דמות בTravelers אז הייתי חוזר מהעתיד להווה, מרוויח מיליארדים מחיזוי דברים, משקיע את הכל בפיתוח יכולת לחזור אחורה יותר בזמן לתחילת הציבילילזציה האנושית, משתמש בטכנולוגיה שלי להיות כמו אל וליצור ציבילזציה אידילית ללא אלימות.
איך נראה בית החלומות שלכם?
חחחחחח זה גרם לי לחשוב על הסדרה The Good Place
אז אני רוצה בית עם הרבה מסכי טלוויזיה ענקיים שאני אוכל לצפות בהרבה מקומות טובים ואפילו אולם קולנוע. יהיו בו חלונות גדולים אבל באופן כזה שאני יכול לסגור באופן אטום מבפנים איזה חלק שאני רוצה (אני לא אוהב את הקונספט שאנשים מבחוץ יכולים לראות לי לתוך הבית). בעצם שגם הקירות וגם החלונות יהיו גם מסכים, כדי להציג שם תמונות או גיפים שבא לי באותו זמן אבל קל לשנות. כמובן מיזוג טוב עם שליטה מירבית ומאווררים שלא מפריעים.
וכן, ראיתי שאחרים כתבו את זה וניסיתי לחשוב על דרך אחרת לנסח את זה אבל מה לעשות אני חייב להוסיף - שינקה את עצמו.
הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?
אני מניח שכולם כתבו שנה בכלא ובא לי להיות קונטררי. אבל לא בא לי לחיות חיים של אדם ממוצע בימי הביניים. אם כי אני מניח שהיו אנשים שהחיים שלהם היו בסדר כזה. כלומר באופן כללי הרבה אנשים שרדו את כל החיים שלהם.
אבל אם הייתי צריך לחיות שנה בימי הביניים אז הייתי רוצה להיות Shitshoveler
עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף?
זה היה נראה לי ממש טוב כי אני אוהב טורטית ואני אוהב טוב טעם.
אז כשמצאתי את זה קניתי שלושה. אבל זה לא היה משהו.
זאת הייתה תקופה מטורפת: