פורום טלויזיה ואוצרות המוות - יולי 2026 - שרשור חודשי 7️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

It's Always Sunny

Well-known member
אני באה לכאן לחפש נחמה אחרי יום שכלל מבחן לא ממש טוב |נחמה| אולי זה קצת יצליח להרים את מצב הרוח שלי, אולי.

💋שם/כינוי:
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: 15 וחצי.
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם): גלידות מסוג טילון, פחות אוהבת ארטיקים.

|תות|סדרות החודש: צפיתי בפרק אחד של ווסטוורלד בשביל שיעור (הפיילוט), אז כנראה זה.
|אבטיח|סרטי החודש: Blazing Saddles? High Noon? Unforgiven? (צפינו בלא מעט סרטים בכיתה)
|תות|שירי החודש: איפשהו בין My Immortal ל-Bring Me to Life של Evanescence, אני כנראה במצב רוח מתאים לשירים כאלה, חחח (היו שירים יותר נחמדים אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש)
|אבטיח|ספרי החודש: The Woman Warrior של מקסין הונג קינגסטון, פשוט ספר מושלם.
|תות|דמויות החודש: אם הייתי יכולה לצפות בעל טבעי כנראה הייתי אומרת סאם ודין, אבל אין לי זמן להתחיל לצפות בסדרה למרות שאני רוצה כבר כמה שנים.
|אבטיח|שחקני החודש:
|תות|קראש החודש:
|אבטיח|זוג החודש:
|תות|ציטוט חודשי: כנראה שהמרצה אמרה לכל הכיתה לזכור שהצגה זה דבר מלחיץ אז להיות עדינים איתי ועם מי שמציג איתי (משהו בסגנון, הייתי יותר בלחץ מלהציג). חמודה.
|אבטיח|סיבה למסיבה: אני מנסה לחשוב על מה שמחכה לי אחרי שאסיים עם הלימודים, זה לא כל כך מצליח כרגע.
|תות|סיפור החודש: רק עכשיו קלטתי שלאחת החתולות שאני רואה באוניברסיטה כל הזמן יש שתי כפות רגליים (אחורית וקדמית) בצבע לבן והיא חתולה שחורה (ושתי כפות הרגליים האחרות שלה בצבע שחור) והיא חמודה ואוהבת להתלטף.
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי: מבחנים. עבודות. זהו.

|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? אתמול, כדי לכבות את האור וללכת למיטה.
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם:
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? בעיקר ניירת מיותרת, אבל אני לא בטוחה אם יש הרבה ממנה. אני דווקא אוהבת להיפטר מדברים, אולי יותר מדי.
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? למה אני לוקחת קשה את העובדה שמנסים לעודד אותי שהכל יהיה בסדר מבחינת המבחן ולמה זה דווקא גורם לי להרגיש יותר פגועה מאשר אסירת תודה (אם הייתי עונה אתמול, התשובה הייתה שונה)
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? לא לסמוך על רובוטים.
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) : לא יודעת? נניח שמדובר בווסטוורלד? אז אולי
אחת הדמויות שבתוך העולם הוירטואלי?
משום מה אני חושבת על המאה הרבה לאחרונה אבל בעולם הזה לא אשרוד דקה.
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם? זאת שאלה כיפית אבל קשה לי לחשוב על תשובה כרגע.
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים? להיכנס לכלא, נראה לי שחיים של אדם בימי הביניים בלתי נסבלים.

|אגס| עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף? לא, נראה לי שזה מספיק לי להיום.

didalf

Well-known member
אני באה לכאן לחפש נחמה אחרי יום שכלל מבחן לא ממש טוב |נחמה| אולי זה קצת יצליח להרים את מצב הרוח שלי, אולי.
אורוש כיף לראות אותך כאן|חיבוק|

💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: 15 וחצי.
עדיין חי?

|תות|סדרות החודש: צפיתי בפרק אחד של ווסטוורלד בשביל שיעור (הפיילוט), אז כנראה זה.
|אבטיח|סרטי החודש: Blazing Saddles? High Noon? Unforgiven? (צפינו בלא מעט סרטים בכיתה)
ניייס
איזה כיף זה תואר שצופים בו בסרטים.
|תות|שירי החודש: איפשהו בין My Immortal ל-Bring Me to Life של Evanescence, אני כנראה במצב רוח מתאים לשירים כאלה, חחח (היו שירים יותר נחמדים אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש)
ברכות את בת 16 בשנת 2006:-P:
סתם אחלה שירים

|אבטיח|ספרי החודש: The Woman Warrior של מקסין הונג קינגסטון, פשוט ספר מושלם.
שמחה שנהנית
על מה זה?
זה ישן? (ממה שנחשב קלאסיקות?)

|תות|דמויות החודש: אם הייתי יכולה לצפות בעל טבעי כנראה הייתי אומרת סאם ודין, אבל אין לי זמן להתחיל לצפות בסדרה למרות שאני רוצה כבר כמה שנים.
בסדר מותר לבחור סתם:-P:

|תות|ציטוט חודשי: כנראה שהמרצה אמרה לכל הכיתה לזכור שהצגה זה דבר מלחיץ אז להיות עדינים איתי ועם מי שמציג איתי (משהו בסגנון, הייתי יותר בלחץ מלהציג). חמודה.
יפה
|אבטיח|סיבה למסיבה: אני מנסה לחשוב על מה שמחכה לי אחרי שאסיים עם הלימודים, זה לא כל כך מצליח כרגע.
אם זה מלחיץ אותך אז על תחשבי על זה עדיין
אבל איזה כיף שאת מסיימת אני גאה בך מאד!!

|תות|סיפור החודש: רק עכשיו קלטתי שלאחת החתולות שאני רואה באוניברסיטה כל הזמן יש שתי כפות רגליים (אחורית וקדמית) בצבע לבן והיא חתולה שחורה (ושתי כפות הרגליים האחרות שלה בצבע שחור) והיא חמודה ואוהבת להתלטף.
יוו כיף|מאוהב|

|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי: מבחנים. עבודות. זהו.
כיף|שפם|

אני דווקא אוהבת להיפטר מדברים, אולי יותר מדי.
כל הכבוד

|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? למה אני לוקחת קשה את העובדה שמנסים לעודד אותי שהכל יהיה בסדר מבחינת המבחן ולמה זה דווקא גורם לי להרגיש יותר פגועה מאשר אסירת תודה (אם הייתי עונה אתמול, התשובה הייתה שונה)
ומה הוא אמר?
ואני מבינה למה לפעמים נסיונות עידוד משיגים את ההפך מהמטרה שלהם.

נכון!

כנל:-D

|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים? להיכנס לכלא, נראה לי שחיים של אדם בימי הביניים בלתי נסבלים.
יאפ

Lhuna3

Well-known member
|נחמה| אני לא שמחה שהיה לך מבחן לא ממש טוב, אבל אני לפחות יצא לנו ממנו משהו טוב (שבאת לכתוב פה).
בעיני זה פרק הפתיחה הכי טוב של סדרה שראיתי אי פעם.
מה את חשבת עליו? והאם ראית בעבר את הסדרה?
זה קורס על מערבונים? את נהניית ממנו?
צפית בה פעם אחת ואת רוצה שוב? ממש בא לי גם שהיית עושה איתנו צפיה משותפת במשהו, אבל אני מבינה שאין לך זמן עדיין :(
וואי את הצגת מול הכיתה? כל הכבוד!! איך זה הלך? (ואם את מוכנה לספר מה הצגתם, כמה זמן זה היה או כל פרט שאת מוכנה לספר, כמובן שאני אבין אם לא אבל זה מסקרן)
מתי זה אמור לקרות? והאם יש תוכניות ספציפיות?
יאיי |מאוהב|
|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? אתמול, כדי לכבות את האור וללכת למיטה.
אוקיי אז מניחה שאת עושה את זה כל ערב (לכן צריך מתג גם ליד המיטה).
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? בעיקר ניירת מיותרת, אבל אני לא בטוחה אם יש הרבה ממנה. אני דווקא אוהבת להיפטר מדברים, אולי יותר מדי.
יפה מאוד, זו תכונה טובה!
והוא נתן לך תשובה טובה, שעזרה לך, או שאיכזב?
אוקיי נכון (אבל גם על בני אדם לא כדאי).
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) : לא יודעת? נניח שמדובר בווסטוורלד? אז אולי
אחת הדמויות שבתוך העולם הוירטואלי?
כן גם אני לא הייתי שורדת דקה בעולם הזה.
כן, בינתיים כולנו מסכימים על זה.

It's Always Sunny

Well-known member
אורוש כיף לראות אותך כאן|חיבוק|
תודה :-):

לא :-( אבל הוא חי חיים ארוכים וטובים.

ניייס
איזה כיף זה תואר שצופים בו בסרטים.
האמת שאני דווקא מעדיפה ספרים כי כבר קל לי יותר לנתח ספר מאשר סרט, חחחח.

ברכות את בת 16 בשנת 2006:-P:
סתם אחלה שירים
נועדתי להיות שם בגיל הזה אבל משהו השתבש שם קצת, חחחח.

שמחה שנהנית
על מה זה?
זה ישן? (ממה שנחשב קלאסיקות?)
שנת 1976, לא יודעת אם היית מחשיבה קלאסיקה. זה ספר שקשה לתאר... לא אוטוביוגרפיה אבל גם לא fiction, כעקרון על החיים של בת להורים מהגרים סיניים שחיה בארצות הברית בשנות ה-60 (לא פחות מדכא מ-Bell Jar אבל החליק לי בגרון יותר טוב).

ומה הוא אמר?
והוא נתן לך תשובה טובה, שעזרה לך, או שאיכזב?
אמר את הדברים הגנריים, אבל אני מעדיפה שיעשו לי ולידציה מאשר לא להפסיק לחשוב על מה שמפריע לי, במיוחד כשמדובר בלילה ולא בא לי לשלוח לאנשים הודעות כי כבר מאוחר.

|נחמה| אני לא שמחה שהיה לך מבחן לא ממש טוב, אבל אני לפחות יצא לנו ממנו משהו טוב (שבאת לכתוב פה).
תודה, גם אני. נדמה לי שהייתי זקוקה למשהו קצת מעודד.

בעיני זה פרק הפתיחה הכי טוב של סדרה שראיתי אי פעם.
מה את חשבת עליו? והאם ראית בעבר את הסדרה?
אהבתי אותו! לא ראיתי את הסדרה אף פעם, אז שמחתי שלפחות יצא לי לראות משהו שרציתי לראות על חשבון התואר. אבל זה מסוג הסדרות שאני כל הזמן אומרת שאצפה בה מתישהו ולא עושה את זה בחיים, אז הנה ההזדמנות. כן הבנתי שבשלב מסוים היא מתדרדרת.

זה קורס על מערבונים? את נהניית ממנו?
וואי, כן, בול. סמינר על מערבונים. כן היה סבבה, אבל עכשיו הגיע הזמן לחשוב על העבודה.

וואי את הצגת מול הכיתה? כל הכבוד!! איך זה הלך? (ואם את מוכנה לספר מה הצגתם, כמה זמן זה היה או כל פרט שאת מוכנה לספר, כמובן שאני אבין אם לא אבל זה מסקרן)
בסדר גמור. המרצה הייתה מקסימה וממש עשתה הכל בשביל שיהיה נוח. גם הפרטנר שלי וגם אני לא אוהבים לדבר אז היא ממש התחשבה. אני לא הצלחתי לדבר לעיתים ובאיזשהו שלב נתקעתי, הבחור לצידי היה תותח.
דיברנו על סיפור שהיה צריך לקרוא בכיתה, The Shawl של סילביה פלאת', סיפור על השואה והתמודדות עם החיים שאחרי, בואי נגיד שאם חשבתי ש-The Bell Jar גרם לי לבכות, הספר הזה סחט ממני כל דמעה אפשרית בקטע מסוים.

מתי זה אמור לקרות? והאם יש תוכניות ספציפיות?
לא יודעת ואין לי משהו שאני חושבת עליו, יש ימים שאני ממש מחכה לזה כי אז זה אומר שיהיה לי יותר זמן פנוי, יש ימים (כמו היום) שאני לא מצליחה לראות מעבר ליום הנוכחי.

אוקיי נכון (אבל גם על בני אדם לא כדאי).
נכון אבל רובוטים מפחידים אותי כי הם יכולים להשתלט על העולם מבלי שנשים לב (יש את ה-AI שקיבל שליטה מלאה וזה היה מאוד מטריד רק מלקרוא את זה, את יודעת על מה אני מדברת?)

כן גם אני לא הייתי שורדת דקה בעולם הזה.
זה עולם שכיף לראות אותו במסך (וגם זה לא תמיד) אבל לחיות בו, אמממ, no thank you. גם לא סדרות גיבורי העל למיניהן.

didalf

Well-known member
אוקיי אז מניחה שאת עושה את זה כל ערב (לכן צריך מתג גם ליד המיטה).
נכון בדירה הדפוקה שלי המתג מחוץ לחדר!!!
אז קניתי מנורת לילה לשידה.

לא :-( אבל הוא חי חיים ארוכים וטובים.
יופי|חיבוק|

האמת שאני דווקא מעדיפה ספרים כי כבר קל לי יותר לנתח ספר מאשר סרט, חחחח.
מעניין, למה?

נועדתי להיות שם בגיל הזה אבל משהו השתבש שם קצת, חחחח.
ההורים שלך נזכרו מאוחר מידי:-D

שנת 1976, לא יודעת אם היית מחשיבה קלאסיקה. זה ספר שקשה לתאר... לא אוטוביוגרפיה אבל גם לא fiction, כעקרון על החיים של בת להורים מהגרים סיניים שחיה בארצות הברית בשנות ה-60 (לא פחות מדכא מ-Bell Jar אבל החליק לי בגרון יותר טוב).
אהא
כן נשמע מדכא חח
אבל לפחות נהנית יותר הפעם

נכון אבל רובוטים מפחידים אותי כי הם יכולים להשתלט על העולם מבלי שנשים לב (יש את ה-AI שקיבל שליטה מלאה וזה היה מאוד מטריד רק מלקרוא את זה, את יודעת על מה אני מדברת?)
אנחנו בדיוק צופים בסדרה בנושא:-D

זה עולם שכיף לראות אותו במסך (וגם זה לא תמיד) אבל לחיות בו, אמממ, no thank you. גם לא סדרות גיבורי העל למיניהן.
וואי לגמרי
אני חושבת ש99% מהסדרות והסרטים והספרים שאני צופה לא הייתי רוצה לחיות בעולם הזה.
אני אהנה מהצרות שלכם מרחוק, תודה.

Lhuna3

Well-known member
אהבתי אותו! לא ראיתי את הסדרה אף פעם, אז שמחתי שלפחות יצא לי לראות משהו שרציתי לראות על חשבון התואר. אבל זה מסוג הסדרות שאני כל הזמן אומרת שאצפה בה מתישהו ולא עושה את זה בחיים, אז הנה ההזדמנות. כן הבנתי שבשלב מסוים היא מתדרדרת.
זה נכון, אבל עונה 1 עדיין מעולה.
בסדר גמור. המרצה הייתה מקסימה וממש עשתה הכל בשביל שיהיה נוח. גם הפרטנר שלי וגם אני לא אוהבים לדבר אז היא ממש התחשבה. אני לא הצלחתי לדבר לעיתים ובאיזשהו שלב נתקעתי, הבחור לצידי היה תותח.
|כן| באמת כל הכבוד שעשית את זה, לי זה הכי קשה לדבר מול "קהל".
דיברנו על סיפור שהיה צריך לקרוא בכיתה, The Shawl של סילביה פלאת', סיפור על השואה והתמודדות עם החיים שאחרי, בואי נגיד שאם חשבתי ש-The Bell Jar גרם לי לבכות, הספר הזה סחט ממני כל דמעה אפשרית בקטע מסוים.
אני צריכה לקרוא אותו יום אחד, אני אוהבת שספרים גורמים לי לבכות, אבל כרגע זה כבד לי מדי.

אני לא בטוחה שאני יודעת על מה ספציפית את מדברת כי קראתי כל מיני מאמרים על ניסויים כאלה לאחרונה.
ולמרות שבאמת בסדרה שצפיתי ממש עכשיו יש דוגמה לכמה שזה עלול להיות מסוכן וזה מרגיש מאוד רלוונטי ואמין מבחינה זאת, אני עדיין הרבה יותר מפחדת מבני אדם.

Lhuna3

Well-known member
וואי זה ממש יפה לא רואים קווים וכאלה וההצללות והצבעים ממש יפה!
נכון?! זו אחת הסיבות שהתאהבתי בזה גם, כשזה ציור איכותי אז זה ממש יוצא יפה כאילו כמעט ריאליסטי, איך שמשתמשים בצבעים שונים פשוט ובסוף זה נראה ממש כמו איזורים עם אור וצל של אותו צבע!
לשאלתך כי דאגת: היום השתמשתי בו בערך לראשונה נראה לי.
המארחים בדירה בגרמניה שלחו לי הודעה בגרמנית וגוגל טרנסלייט תרגם גרוע עדיין לא הבנתי אז אחותי אמרה לי תנסי בצ'אט אז נכנסתי לצ'אטGPT וביקשתי ממנו לתרגם והוא תרגם הרבה יותר ברור.
שימוש מוצדק |כן|

LeAnnDylan

Well-known member
💋שם/כינוי: דידי
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: אין לי חיית מחמד. אבל כרגע אבי היא הכלבה הכי מבוגרת בבית שלנו. לא יודעת בת כמה היא אבל יותר מ-10. היא הייתה שייכת לאחיין של השותפה שהיה אוהד מושבע של האיגלס, ובגלל שהוא זרק את אבי עלינו ולא בא לאסוף אותה מעולם, היא עכשיו אוהדת של הסיהוקס😤
2bc2019a-ec5e-482f-8392-19d49292e603.jpg

💋סוג גלידה אהוב (לא טעם): גומי גם. ויש גם איזה שורטקייק שאני אוהבת.

|תות|סדרות החודש:
Person Of Interest
Unconditional
Maximum Pleasure Guaranteed
Your Friends & Neighbors
Little Demon
Imperfect Women

|אבטיח|סרטי החודש: לכבוד היומולדת של אוברי עשיתי מיני מרתון של סרטים שלה-
My Old Ass
Emily the Criminal
Addicted To Fresno
Ingrid Goes West

|תות|שירי החודש:
abcabfb5-272f-4234-9ecd-eb2fd39081d9.jpg

|אבטיח|ספרי החודש: לא קראתי. או יותר נכון לא האזנתי לשום דבר. אבל החודש בגלל שאני עכשיו בתהליך גמילה מפיו פיו פיו החלטתי שזה זמן טוב להאזין לספר של שרה שהאי. לא היו לי ציפיות יותר מידי גבוהות ממנו אבל קיוויתי שיהיו בו קטע קטעים חמודים או משעשעים. שום דבר לא הכין אותי לפרק שלם שבו היא החליטה שזה הכרחי ללמד אותנו איך לתת BJ. כולל החשיבות של גאג. אני לא יכולה להאשים אף אחד חוץ מאת עצמי.
|תות|דמויות החודש: שו, רוט, ריס, זואי, פאסקו, פינץ', בר.
|אבטיח|שחקני החודש: איימי אקר, שרה שהאי, ג'ים קאביזל.

|תות|קראש החודש: אוברי|לב|
|אבטיח|זוג החודש: שוט

|תות|ציטוט חודשי: אני עוזרת לבוסית ללמוד לאיזה מבחן ובגלל שקשה לה עם האנגלית, אני מקריאה לה את החומר ואז קראנו איזה משפט שהיה בו את המילה Adulthood ואז היא עוצרת אותי וכזה מה זה adult wood. תיקנתי אותה והדגשתי שזה הוד ולא ווד ואז היא כזה חושבת רגע ואומרת "מה זה אומר? גטו של אדולטים?" |פנים|
|אבטיח|סיבה למסיבה: קניתי מלא כרטיסים להופעות של קייסי מאסגרייבס, קרלי פירס, מירנדה למברט, כריס יאנג וקלסי באלריני אני מתרגשת!!!
|תות|סיפור החודש: הבוסית שלי התעצבנה לפני כמה זמן שהיה איזה שבוע שאיכשהו רוב העובדות שלנו לא יכולו לעבוד, ולמרות שיש לי יותר עובדות ממה שאני צריכה בדר"כ, יצא ככה שבשבוע ההוא כמה מהן היו במקרה חולות בזמן שכמה אחרות ביקשו חופש מראש ואז נוצר מצב של לחץ כי היינו בחוסר תקן. אז היא הכריחה אותי לפרסם מודעת דרושים ולהעסיק עוד 5 (!) בנות חדשות אפילו שאין לי באמת מספיק משמרות לתת לעוד 5 בנות. לא חשוב, אני הגעתי לשלוות נפש שלי בכך שלמדתי לא להתווכח איתה על דברים שלא חשובים לי. אז פירסמתי מודעה והתחלתי לרפרף על הקו"ח שקיבלתי כדי להזמין לראיון ואז ראיתי איזו מישהי בשם אוברי אז כמובן שהייתי חייבת לזמן אותה, כשבראש שלי אני כבר יודעת שאני הולכת להעסיק אותה בלי בכלל לקרוא את הקו"ח שלה:-D ואז היא הגיעה לראיון ולמרות שעל הנייר היא נשמעת אחלה וכמעט מכל בחינה אפשרית היא ממש מתאימה - איך שראיתי אותה ידעתי שהבוסית שלי לא תרצה אותה. בואו נגיד שיש איזה אלמנט קטן של גזענות:-D אבל אני הייתי נחושה בדעתי להעסיק אוברי. אפילו שהיא לא דומה לאוברי|שפם| אבל למזלי כשעשינו לה מבחן מעשי הבוסית דווקא התרשמה אז שמחתי ואמרתי לה שתגיע למחרת לטריין. ואז בבוקר שאני מגיעה אני שומעת פתאום את העובדות אומרת לה - "את יודעת שדילן העסיקה אותך רק בגלל השם שלך, נכון?" פאדחניות|שפם|
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי: האמת שאין משהו מיוחד שקורה החודש|תוהה| אבל אולי ברנדי קלארק תחליט להיות נחמדה ולשחרר את האלבום שלה שהיא מבטיחה לנו כבר יותר משנה|שפם|

|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? ביום שבת. הארתי למישהו את הרצפה כדי לחפש משהו שנפל. כאילו מה עוד אפשר לעשות עם הפנס?
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: נראה לי שהראתי לכם כבר את הקיר דרו שלי. וגם את המקלחת אוברי שלי.
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? סביר להניח שאיזה 90%. אני אוהבת לקנות מלא דברים שאני חושבת שאני אשתמש בהם. ברובם אני אף פעם לא משתמשת. אבל אני אוהבת שיש לי. לאחרונה החלטתי לקנות כל מיני דברים לאוטו כדי שיהיה לי. אז קניתי משאבה חשמלית כדי לנפח גלגל במקרה שירד אוויר. למקרה של פנצ'ר, קניתי ג'ק חשמלי עם מברגה חשמלית כדי להוריד את הברגים של הגלגל כי חס וחלילה שאני אסובב ידנית. עזבו שאין לי מושג איך להחליף גלגל בכלל, ואני משלמת על שירותי גרירה של טריפל A, אבל לא משנה. שיהיה. קניתי כמובן גם את הכבלים האלה לעשות ג'אמפ סטארט לאוטו אבל כאילו עם בטריה לבד, כאילו שלא צריך אוטו אחר כדי להתניע. האם אני יודעת להשתמש בדבר הזה? כמובן שלא. האם זה משנה? גם לא. אגב במשאבה דווקא כן השתמשתי. לא בשביל הגלגלים אבל. ביום שבת הייתי אצל חברה לחגיגות עצמאות ואחותה הביאה איזה מתקן כזה של סליפ אנד סלייד לבת שלה שתשחק בזמן שכולנו משתכרים וצופים בזיקוקים והיה צריך לנפח את זה ולאף אחד לא היה כוח לנפח את זה בפה, אז הבאתי לה את המשאבה החשמלית הזאת וזה עבד יופי.
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? ביקשתי ממנו רעיונות למה להביא ל-potluck ושיהיה כשר. בסוף לא השתמשתי במה שהוא הציע.
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? שלממשלה יש נשק סודי- מכונה שצופה בנו כל שעה בכל יום.
סתם אבל ברצינות עכשיו, למדתי אנגלית מצפייה בסדרות.
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) : אוקיי ראיתי היום שוב את פרק 4X11 של POI. סביר להניח שהייתי POI. הייתי הפושעת כמובן כי למה שמישהו ירצה להרוג אותי?! אבל אז החבר'ה שלנו היו משכנעים אותי שלהיות טובה זה כיף יותר כי עדין אפשר לירות באנשים, פשוט צריך לכוון לברכיים.
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם? כזה עם מטבח ענק שיש בו את כל הגאדג'טים שאפשר לחשוב עליהם עם מקרר ענק ומזווה כמו במאסטר שף. ובחדר שינה מיטה של סליפ נאמבר. חצר ענקית מוקפת בעצים כדי שלא אצטרך לראות אף אחד כשאשב לי בחוץ להנאתי. והכי חשוב שלא יהיו שום בעלי חיים משום סוג ברדיוס של לפחות אלף ק"מ ממני.
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים? במילותיה של ברנדי קלארק -
I could fall in love with the prison guard
I could sell cigarettes in the prison yard
Don't think hard time would be that hard on me

|אגס| עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף? החיים שלי זיהתה אותי בקהל ונופפה לי|לב|

וגם כמה תמונות שצילמתי בהופעה שלה|לב|
1.jpg 2.jpg 3.jpg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
My Old Ass
Emily the Criminal
Addicted To Fresno
Ingrid Goes West
שלא כמו בשאר השנה כשאת עושה מרתונים של סרטים שלה
|תות|סיפור החודש: הבוסית שלי התעצבנה לפני כמה זמן שהיה איזה שבוע שאיכשהו רוב העובדות שלנו לא יכולו לעבוד, ולמרות שיש לי יותר עובדות ממה שאני צריכה בדר"כ, יצא ככה שבשבוע ההוא כמה מהן היו במקרה חולות בזמן שכמה אחרות ביקשו חופש מראש ואז נוצר מצב של לחץ כי היינו בחוסר תקן. אז היא הכריחה אותי לפרסם מודעת דרושים ולהעסיק עוד 5 (!) בנות חדשות אפילו שאין לי באמת מספיק משמרות לתת לעוד 5 בנות. לא חשוב, אני הגעתי לשלוות נפש שלי בכך שלמדתי לא להתווכח איתה על דברים שלא חשובים לי. אז פירסמתי מודעה והתחלתי לרפרף על הקו"ח שקיבלתי כדי להזמין לראיון ואז ראיתי איזו מישהי בשם אוברי אז כמובן שהייתי חייבת לזמן אותה, כשבראש שלי אני כבר יודעת שאני הולכת להעסיק אותה בלי בכלל לקרוא את הקו"ח שלה:-D ואז היא הגיעה לראיון ולמרות שעל הנייר היא נשמעת אחלה וכמעט מכל בחינה אפשרית היא ממש מתאימה - איך שראיתי אותה ידעתי שהבוסית שלי לא תרצה אותה. בואו נגיד שיש איזה אלמנט קטן של גזענות:-D אבל אני הייתי נחושה בדעתי להעסיק אוברי. אפילו שהיא לא דומה לאוברי|שפם| אבל למזלי כשעשינו לה מבחן מעשי הבוסית דווקא התרשמה אז שמחתי ואמרתי לה שתגיע למחרת לטריין. ואז בבוקר שאני מגיעה אני שומעת פתאום את העובדות אומרת לה - "את יודעת שדילן העסיקה אותך רק בגלל השם שלך, נכון?" פאדחניות|שפם|
חחחחחחחחחח זה באמת נשמע מפדח.
אבל מטריד אותי מה הקטע הגזעני שגרם לך לחשוב שהבוסית לא תרצה להעסיק אותה. כלומר איזה גזע?

didalf

Well-known member
ובגלל שהוא זרק את אבי עלינו ולא בא לאסוף אותה מעולם,
חוצפן!
היא עכשיו אוהדת של הסיהוקס😤
לגיטימי

חמודונת|לב|

כי את צריכה סיבה:-D

|אבטיח|ספרי החודש: לא קראתי. או יותר נכון לא האזנתי לשום דבר. אבל החודש בגלל שאני עכשיו בתהליך גמילה מפיו פיו פיו החלטתי שזה זמן טוב להאזין לספר של שרה שהאי. לא היו לי ציפיות יותר מידי גבוהות ממנו אבל קיוויתי שיהיו בו קטע קטעים חמודים או משעשעים. שום דבר לא הכין אותי לפרק שלם שבו היא החליטה שזה הכרחי ללמד אותנו איך לתת BJ. כולל החשיבות של גאג. אני לא יכולה להאשים אף אחד חוץ מאת עצמי.
חחחחחחחח מה על מה הספר הזה?

קלאסיק רוט:-D

:-D:-D
|תות|קראש החודש: אוברי|לב|
מגיע לה הייתה לה יומולדת

איזה כיף עכשיו לזהות את הגיפים שלך|מאוהב|

|תות|ציטוט חודשי: אני עוזרת לבוסית ללמוד לאיזה מבחן ובגלל שקשה לה עם האנגלית, אני מקריאה לה את החומר ואז קראנו איזה משפט שהיה בו את המילה Adulthood ואז היא עוצרת אותי וכזה מה זה adult wood. תיקנתי אותה והדגשתי שזה הוד ולא ווד ואז היא כזה חושבת רגע ואומרת "מה זה אומר? גטו של אדולטים?" |פנים|
|אבטיח|סיבה למסיבה: קניתי מלא כרטיסים להופעות של קייסי מאסגרייבס, קרלי פירס, מירנדה למברט, כריס יאנג וקלסי באלריני אני מתרגשת!!!
יאאאאא כיף!!

היא בטח לא חשבה שהשם שלה ישיג לה כאלה פרוטקציות:-D

אה תכלס.
הייתי צריכה לענות שלמדתי ספרדית מסדרות.

הייתי הפושעת כמובן כי למה שמישהו ירצה להרוג אותי?!
וול....
אבל אז החבר'ה שלנו היו משכנעים אותי שלהיות טובה זה כיף יותר כי עדין אפשר לירות באנשים, פשוט צריך לכוון לברכיים.

|אגס| עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף? החיים שלי זיהתה אותי בקהל ונופפה לי|לב|
היא המעריצה מספר אחת שלך!|מאוהב|

LeAnnDylan

Well-known member
סיכום סטטיסטי
בחודש יוני פתחנו בפורום 20 שרשורים חדשים
וכתבנו 706 הודעות.
כל הכבוד לנו.
השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות ביוני היה 🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ Person of Interest עונות 1 עד 3🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ עם 239 הודעות ביוני, וזה גם השרשור הכי ארוך שכתבנו בו ביוני.

מי כתב כמה?
טוני החתול ממשיך להוביל בבטחה, והפעם אין לעדי|חזיר| תירוץ שהיתה בחו"ל.
אנחנו מעדיפים איכות על כמות.
טוני החתול 198 |גביע|
didalf 166
Lhuna3 147
LeAnnDylan 59
בתאכלס כל הכבוד לי.
למה נצפה בחודש יולי:
שהחייזרים שהגיעו ביוני כבר ילכו הביתה כי הם נמאסו עלינו.
מה שוגר עשה לך?
סדרות חדשות:
Elle, Human Vapor, סטיוארט לא מצליח להציל את העולם.
חשבתי רגע לראות את אל. אבל שום דב לא יתעלה על הסרטים אז החלטתי שאין לי כוח לנסות אלא אם אשמע על זה מלא דברים טובים.
סדרות חוזרות:
סילו
|מאוהב| חבל רק שעבר כל כך הרבה זמן מאז העונה הקודמת שאני כבר לא זוכרת כלום😭
סרטים חדשים בקולנוע:
מיניונים ומפלצות, לצאת מהמשחק, מה שמחבר בינינו, מכולת, שרה ברנארד - האלוהית, פזמון חוזר, נהג חדש, מוות אכזרי אש, מואנה 2026, ההזמנה., חינה אמריקאית, מאמא, עשיר רצח, ג'קאס - גומרים בשיא, האודיסיאה, מאשה והדוב ההרפתקה הגדולה, אשליות מתוקות, תיכון מגשימים, גרייסי ופדרו, טפיטי: הרפתקה במדבר, כי את מכוערת, ספיידרמן: יום חדש, סרט כחול לבן.
צריך להצדיק את המנוי שלי לקולנוע איכשהו.
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של קתרין האן

שאלון יעלה בהמשך (אני אעלה, מקווה שאצליח עוד הערב),
אבל בינתיים:
שפם או זקן?
איכס לשניהם. אם כבר אז קצת זיפים אבל זקן ארוך או שפם זה פיכסה.

LeAnnDylan

Well-known member
|תות|סדרות החודש:|קדימה|מבוקש לחקירה - כמובן. הדבר היחיד שראיתי בבינג' מרשים למדי:-D

|אבטיח|סרטי החודש:|קדימה|
Materialists - כריס אוונס חתיך|מאוהב| הסרט בסדר. טיפה מבאס אם מחפשים משהו רומנטי.
חח דווקא אני נהניתי ממנו.
|תות|שירי החודש:|קדימה|טיי טיי הוציאה שיר לטוי סטורי5 והוא נורא מתוק.
Taylor Swift - I Knew It I Knew You
חמוד. אהבתי.
|אבטיח|ספרי החודש:|קדימה|כלום אני עוד לא התגברתי על טוג אז לא בא לי שומדבר אחר. אז טוג עדיין אני חושבת על הסדרה הזאת כל יום|מאוהב|;-(
הגיע הזמן לעשות לונה ולהתחיל לקרוא מההתחלה.
|תות|דמויות החודש:|קדימה|בר, שו, רוט, ריס, פוסקו, פינץ
כן|מאוהב|
|אבטיח|שחקני החודש:|קדימה|שרה שאהי ואיימי אקר

(תודה לגיפהדה שיכולתי לגנוב מהשרשור)
כן|מאוהב|

|תות|קראש החודש:|קדימה|בעליי החתיךךךךךך איזה כיף שיש לי שוב סרטונים מהופעות כל הזמן!!
והוא גם גילה את השורטס ותודה לגל החום המטורף:-P:
חח כיף לך.
|אבטיח|זוג החודש:|קדימה|שוט אני מניחה.
את מניחה נכון

|תות|ציטוט חודשי:|קדימה|if he’s not making you happy, chuck him in the bin - ה. סטיילס: זמר כל הזמן, יועץ דייטים אוקייז'נלי.
חח יפה לו באמצע הופעות לתת עיצות.
|אבטיח|סיבה למסיבה:|קדימה|הארי חתיך ומספק תוכן, טיילור מושלמת (והוכרה בהיכל התהילה של כותבי השירים בטקס שהתקיים החודש. האמנית הצעירה ביותר להכנס ונכנסה בשנה הראשונה שבה היא יכלה להיות מועמדת [לפחות 20 שנות קריירה], התמכרתי לסדרה. היה נחמד.
אכן כולן סיבות טובות למסיבות.
|תות|סיפור החודש:|קדימה|וואי אתם זוכרים שהיה יום מלחמה החודש? מרגיש שעבר נצח מאז:-D אז בגלל היום מלחמה הזה נדחה אירוע חברה שהיה אמור להיות וכיוון שזה אירוע מקולל הוא היה אמור להיות אתמול ונדחה שוב, הפעם עקב מוות של עובד:-(
היקום מנסה להגיד לכם משהו לגבי האירוע חברה שלכם ואתם מסרבים להקשיב.
באסה על העובד אבל:-(
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי:|קדימה|טיול לגרמניה ווהווו חייבת חופש יוני היה חודש שלם בלי חופשים היה קשה.
איזה לקוחה שלי שאלה אותי היום מתי החג היהודי הבא. רציתי לבכות. אני גם צריכה חופש|בוכה|
|תות|הצגת החודש:|קדימה|קברט. ממש טוב.
עוד פעם המצאת שאלה:-D
|אבטיח|גניבת החודש:|קדימה|שמתי לב לונה שהעתקת את האייקונים שלי מחודש שעבר כי בחרתי בהם מסיבה:-P:
מה הייתה הסיבה שלך? טוב בטח ענית איפשהו בהמשך. אני אקרא עוד מעט.
|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון?|קדימה|בהופעה של הארי כי יש שיר קיפ דרייבינג שכל הקהל מרים את הפנס בקצב וזה יוצא ממש יפה:
באמת יפה. ואכן מטרה משובחת.
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם:|קדימה|אוף אני מזה לא יצירתית. להכין צמידי חברות זה יצירתי?
אם הם יפים אז כן.
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם?|קדימה|וול בתור אגרנית יש כמות נכבדת של קופסאות ושקיות קטשופ ושקיות ושקי בד שאפשר לזרוק אני מניחה:-D אבל חפצים אמממממ לאדעת דווקא לא כזה הרבה. יש כמה כסאות ושולחנות ישנים מבעלי הדירה שסתם תקועים פה. (בחדר שלי אצל ההורים נראה לי80%:-D)
זה לא מרגיש הרבה מידי. אולי תלוי בכמויות איי גס.
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו?|קדימה|בעבודה אמרתי לו לכתוב קטע קוד.
שלא תעבדי קשה מידי.
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה?|קדימה|:-D המון דברים. לאחרונה למדתי שאם יורים בך בשלג תשרוד כי הקור גורם לכלי הדם להתכווץ ותאבד פחות דם:-P:. וואי אבל באמת שלמדתי מלא דברים על מערכת המשפט האמריקאית. אחד המתסכלים בהם זה כמה קשה להשיג הרשעה ואיך עורכי דין יכולים לערער על ראיות מה שהופך POI לסופר לא אמינה במה שקשור במשטרה. והשאלה גם מזכירה לי חלקית שאני נתקלת במלא סרטונים של תיירים מאירופה ואסיה ודרום אמריקה במונדיאל וכולם המומים לגלות שאמריקה היא אכן כמו בסרטים.
דווקא המערכת משפט לא בדיוק כמו שמציגים אותה בסרטים. חלק מהתחביב של החברות עורכות הדין שלי זה שהן נהנות לצפות בסדרות משפטיות ולהתלונן על כל האי דיוקים שלהם ומסתבר שיש מיליון.
אבל ירייה בשלג זה בהחלט משהו שבא לי לנסות:-D
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) :|קדימה|הייתי מספר שצריך להציל? וואי אבל מי ירצה לפגוע בי אני ככ לא מעניינת. אני לא חושבת שאני אפילו מתכנתת מספיק רצינית להצטרף לצוות ההאקרים של הסדרה. אני אהיה דוגיסיטר לבר:-D
אולי היית עדת ראיה לאיזה רצח בטעות כשהלכת עם סקיי בפארק ועכשיו הקרטל רוצים לחסל אותך כדי שלא תעידי נגדם.
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם?|קדימה|אוקי בהנחה ויש לי מנקה וכל שאר העובדים שאחראים על תחזוקת הבית. אני לא יודעת מצד אחד בית גדול ומרווח עם חצר גדולה ויפה ומקומות שנעים לשבת בהם. ובריכה יפה. אבל לא גדול מידי. אבל גם במיקום נוח ולא באיזה חור. לאדעת אין לי יותר מידי דרישות.
יחסית למישהי בלי הרבה דרישות, רשמת שם לא מעט.
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?|קדימה|
:-D
|אגס| עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף?|קדימה|
מלכה יפיפיה|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 148423
|לב|
מה תעשי עם דרקון? הוא יאכל לך את הכלבה.
אני כשאני מנסה להשתזף:
רעמים וברקים בליל קיץ חם בפריז (מומלץ עם סאונד)
מהמם.

LeAnnDylan

Well-known member
לונה למה את שואלת עצובות כאלה?
היא אוהבת להתעלל.
אני גם לא כל כך אוהבת גלידת גולדה. את אותלו אני לא חושבת שניסיתי, אני מכירה את המותג כמובן.
לא הייתי כל כך הרבה שנים בארץ שאני לא מכירה אף אחד מהם. כלומר על גולדה שמעתי. אבל זה לא היה קיים בתקופתי. או לפחות לא היה מספיק מפורסם בתקופתי כדי שאשמע על זה. על אותלו לא שמעתי עד לשרשור הזה.
אני מקנאת בכם על הצפיה המשותפת.
אל תקנאי. זה בעיקר מרתון שאת כל הזמן מרגישה שאת מפסידה|חבול|
פעם הבאה שאני עושה פה צפייה משותפת זה רק לסדרה שעדין משודרת שאפשר לראות פרק בשבוע כמו אנשים מתורבתים.
לא הבנתי בהתחלה למה התכוונת.
שניסית לא לרוץ מהר מידי עם הפרקים של מבוקש לחקירה.
exhibit one ללמה את לא צריכה לקנא.
זה רק אצל הדודים?
הדודים של עדימון מתו כמו הכלבים בשאלה של לונה. היא עצלנית מידי מכדי לראות משהו שהוא לא במשהו שהיא משלמת. גם אם היא אומרת שכן. אל תאמיני לה.
אוף, שאת מתרגשת ככה ממשהו זה גורם לי להסתקרן ולחשוב שאולי גם אני אוהב אותו ככה. אבל אני יודעת שהספרים האלה הם ממש לא הטעם שלי ויש לי הרבה ספרים אחרים שמחכים לי (שלא לדבר על כל הספרים שג'ולס החליטה שמחכים לי)
אני אומרת שתנסי. אז מה אם זה לא נראה לך שזה הטעם שלך. כל הזמן יש דברים שאנחנו רואים/קוראים שלא מרגישים כאילו נאהב ובסוף אנחנו אוהבים. אני בטוחה שגם לך יש כאלו.
אבל "זמר כל הזמן" ריאלי??? את הדיסק הקודם מתי הוא הוציא תזכרי לי
נראה לי שכן. הזמנתי ערכה לפני יומיים שיגיע ואני אתנסה אני אעדכן כמה זה יצירתי בעיני :-D
יא, תצלמי לנו.
איכס עדי, למה לשמור שקיות קטשופ?
אני כבר יודעת מה התשובה, את לא שומרת את מתעצלת לזרוק?
אני שומרת שקיות מיונז בעבודה כי תמיד טוב שיהיה מיונז:-D
זה שקיות יפות או משהו? נגיד שאני מקבלת מוצרי טיפוח בשקית בד אני לפעמים משאירה אותם שם
וואי גם אני אוגרת שקיות. אם כי לא ברמה שזה תופס יותר מידי מקום. אבל בהחלט כל מיני כאלה שאין סיכוי שאני אי פעם אשתמש בהן שוב (בעיקר כי אני אף פעם לא זוכרת שיש לי אותן).
אם ירו בי בשלג אני אשרוד כי הכדור לא יחדור את שכבות הבגדים שאני אלבש או שאני אמות מהקור
זה מזכיר לי שפעם מישהו דקר את בן דוד שלי (כי הוא היה ילד דביל שצחק על איזה ילד ערס באייסיקיו, והילד הערס אמר לו שהוא יבוא לבית ספר שלו להרוג אותו ואז באמת האפס הזה הגיע) אבל בן דוד שלי היה באיזה תקופת אימו מוזרה והוא לבש מעיל פוף כזה ענק אז כשהאפס דקר אותו 4 פעמים בכתף וביד, הסכין לא חדרה יותר מידי עמוק כדי לעשות נזק בלתי הפיך. אז לפעמים זה טוב שתמיד קר לך..
💋שם/כינוי: מחסלת החטיפים
באילו חטיפים מדובר?
אה בעצם סיפרתי לנו על החטיפים שלך באיזה שאלון קודם. טוב לא משנה.
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: 18 אני חושבת (החתולה ז"ל)
וואו מכובד.
בעצם אני לא חושבת שאני יודעת מה תחולת החיים של חתולים. אולי 18 זה בעצמם מעט וסתם נשמע לי הרבה.
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם): תחרות בין קוקילידה וטילון.
וואי טילון זה אחד הדברים שאני הכי פחות אוהבת. וופל זה דבר מיותר. תמיד שאני קונה גלידה בגלידריה ושואלים אותי אם אני רוצה בכוס או בגביע אני תמיד מופתעת שמישהו שהוא לא ילד בן 3 ירצה גביע.
למרות שגם בקולד סטון אני כן לפעמים מבקשת גביע. אבל סתם בגלל שהם יפים ופתוחים יותר מכוס אז קל יותר לאכול מהם עם כפית. אני אף פעם לא באמת אוכלת את הגביע. קוקילידה לעומת זאת זה סבבה. לא הפייבוריט שלי אבל בהחלט מקובל.
למעשה בדיוק השבוע קניתי חבילה לבית כי הולך להיות לנו גל חום השבוע וחשבתי שראוי שתהיה לנו גלידה במקרר כדי להילחם בו.
אה רגע וואי נזכרתי פתאום שלפני כמה זמן ראיתי בסופר גלידת טילון של קינדר בואנו לבן וזה היה נשמע לי מושלם אז קניתי ונורא התרגשתי אבל זה היה די מאכזב. הגוש שוקלד לבן למעלה היה מושלם אבל שאר הגלידה הייתה משעממת.
|תות|סדרות החודש: POI

|תות|דמויות החודש: רוט ושו
טוב אני אנצל את זה כדי לשים את צמד הגיפים הזה, כי אחת יודעת לקרוץ והשניה... :-D|מאוהב|
2.gif

|אבטיח|שחקני החודש: אמי אקר ושרה שאהי
טוב עכשיו כשסיימתם אפשר להעלות לכם דברים חמודים שלהן כמו הסטורי הזה שרוט העלתה -

והסצינה המדוברת למקרה שהספקת להדחיק כי את הרי לא זוכרת כלום|שפם|

|תות|קראש החודש: אין
סליחה? מה עם ריס שלנו?

ובונוס-

|אבטיח|זוג החודש: שו ובר

LeAnnDylan

Well-known member
|תות|סיפור החודש: נפלתי במדרגה תוך כדי שאני חושבת לעצמי שאף אחד לא נזהר כמוני בטיפוס מדרגות
אאוץ'! מקווה שכבר לא כואב ושאין נזק רציני.
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי: שיגיעו הציורים החדשים שהזמנתי לצבוע.
יאא כיף. ציורים של מה הזמנת?
את תולה אותה כשאת מסיימת או שסתם נהנית מהצביעה?
|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? בערך כל ערב כשאני חוזרת מהבית של ההורים לבית שלי, כי יש בדרך מקומות שלא מוארים טוב.
מעצבן שיש מקומות בלי תאורת רחוב טובה. למזלי בשכונה שלי בגלל הקרבה לדיסנילנד זה תמיד מאור כי זה מקום תיירותי.
אבל איפה שהבוסים שלי גרים או איפה שהעובדים אין תאורות רחוב בכלל, והסיבה היא ש"לא רוצים להפריע לחיות הבר" |שפם|
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: למה לספר כשאפשר להראות?
צפה בקובץ המצורף 148438 צפה בקובץ המצורף 148439
זה של הכלב מהמם. הצבעים פה מעולים. השני קצת משעמם אבל עדין נראה כיפי לצביעה.
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? 99% נראה לי |פנים|
חח סיים.
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? משהו בשביל העבודה אבל אם להחשיב רק דברים לשימוש אישי: מה מקור הביטוי "לפני שבועיים וחצי"?
ואז את כועסת על השימושים המיותרים שאנשים עושים איתו:-D
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? הרבה דברים על חוקים וממשל בארה"ב (מהסדרה הבית הלבן).
אני דווקא חשבתי שהבנתי משהו מהפוליטיקה שלהם דרך תוכניות וסרטים ואז הגעתי לפה והבנתי שלא הבנתי כלום.
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) : ב-POI אני הייתי עוזרת של פינץ', כאילו לא ברמה של האחרים שם כי אני לא עד כדי כך גאונה, אבל נגיד הייתי יכולה לעזור לו במשימות תכנות פשוטות יחסית (כי באופן אירוני אין לו AI בשביל זה) או לעשות להם כל מיני שליחויות לא מסוכנות אבל שבכל זאת מישהו צריך לעשות.
חח מתאים לך:-D
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם? גדול ומרווח, מתנקה מעצמו, במיקום מבודד מאוד, עם חצר גדולה ומוקפת חומת שיחים, בחצר הרבה חתולים חופשיים שגם יש להם אפשרות לצאת ולהכנס לבית מבלי להטריד אותי, ויש להם מתקני האכלה עצמית.
בית שמתנקה מעצמו זה סטארטאפ ואני רוצה להשקיע בזה.
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?
מרגיש לי שכלא פחות נורא מאשר לחיות בלי ברזים, שירותים ומקלחת מודרניים.
בהחלט. אלא אם כן הכלא הוא אלקטרז ואז אין שם ברזים או שירותים אז זה כמו בימי הביניים:-D
זה הדורבן של וולטר!!

Lhuna3

Well-known member
💋שם/כינוי: דידי
זה מזכיר לי את האמא של קלייר במשפחה מודרנית.
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: אין לי חיית מחמד. אבל כרגע אבי היא הכלבה הכי מבוגרת בבית שלנו. לא יודעת בת כמה היא אבל יותר מ-10. היא הייתה שייכת לאחיין של השותפה שהיה אוהד מושבע של האיגלס, ובגלל שהוא זרק את אבי עלינו ולא בא לאסוף אותה מעולם, היא עכשיו אוהדת של הסיהוקס😤
צפה בקובץ המצורף 148589
חחחח איזה חמודה |מאוהב|
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם): גומי גם.
1783520556138.png
ויש גם איזה שורטקייק שאני אוהבת.
אני לא יודעת מה זה שורטקייק. בתמונה זה נראה כמו ארטיק.?
|פנים| אבל אני חושבת שאת יכולה להאשים גם אותה קצת.
|מאוהב|

|מאוהב| לכולם!

מהמוצדקים שלך אבר.
|תות|ציטוט חודשי: אני עוזרת לבוסית ללמוד לאיזה מבחן ובגלל שקשה לה עם האנגלית,
עם אנגלית קשה לה? חשבתי שעם עברית! אז רגע עם איזו שפה לא קשה לה?
אני מקריאה לה את החומר ואז קראנו איזה משפט שהיה בו את המילה Adulthood ואז היא עוצרת אותי וכזה מה זה adult wood. תיקנתי אותה והדגשתי שזה הוד ולא ווד ואז היא כזה חושבת רגע ואומרת "מה זה אומר? גטו של אדולטים?" |פנים|
כרגיל חיה את החיים כמו שצריך.
|תות|סיפור החודש: הבוסית שלי התעצבנה לפני כמה זמן שהיה איזה שבוע שאיכשהו רוב העובדות שלנו לא יכולו לעבוד, ולמרות שיש לי יותר עובדות ממה שאני צריכה בדר"כ, יצא ככה שבשבוע ההוא כמה מהן היו במקרה חולות בזמן שכמה אחרות ביקשו חופש מראש ואז נוצר מצב של לחץ כי היינו בחוסר תקן. אז היא הכריחה אותי לפרסם מודעת דרושים ולהעסיק עוד 5 (!) בנות חדשות אפילו שאין לי באמת מספיק משמרות לתת לעוד 5 בנות. לא חשוב, אני הגעתי לשלוות נפש שלי בכך שלמדתי לא להתווכח איתה על דברים שלא חשובים לי. אז פירסמתי מודעה והתחלתי לרפרף על הקו"ח שקיבלתי כדי להזמין לראיון ואז ראיתי איזו מישהי בשם אוברי אז כמובן שהייתי חייבת לזמן אותה, כשבראש שלי אני כבר יודעת שאני הולכת להעסיק אותה בלי בכלל לקרוא את הקו"ח שלה:-D ואז היא הגיעה לראיון ולמרות שעל הנייר היא נשמעת אחלה וכמעט מכל בחינה אפשרית היא ממש מתאימה - איך שראיתי אותה ידעתי שהבוסית שלי לא תרצה אותה. בואו נגיד שיש איזה אלמנט קטן של גזענות:-D
|פנים|
אבל אני הייתי נחושה בדעתי להעסיק אוברי. אפילו שהיא לא דומה לאוברי|שפם| אבל למזלי כשעשינו לה מבחן מעשי הבוסית דווקא התרשמה אז שמחתי ואמרתי לה שתגיע למחרת לטריין. ואז בבוקר שאני מגיעה אני שומעת פתאום את העובדות אומרת לה - "את יודעת שדילן העסיקה אותך רק בגלל השם שלך, נכון?" פאדחניות|שפם|
|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? ביום שבת. הארתי למישהו את הרצפה כדי לחפש משהו שנפל. כאילו מה עוד אפשר לעשות עם הפנס?
להאיר את הדרך. להדליק בהפסקת חשמל. או מה שעשית.
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: נראה לי שהראתי לכם כבר את הקיר דרו שלי. וגם את המקלחת אוברי שלי.
אכן יצירות ראויות. מאז אין עוד משהו חדש שעשית?
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? סביר להניח שאיזה 90%. אני אוהבת לקנות מלא דברים שאני חושבת שאני אשתמש בהם. ברובם אני אף פעם לא משתמשת. אבל אני אוהבת שיש לי. לאחרונה החלטתי לקנות כל מיני דברים לאוטו כדי שיהיה לי. אז קניתי משאבה חשמלית כדי לנפח גלגל במקרה שירד אוויר. למקרה של פנצ'ר, קניתי ג'ק חשמלי עם מברגה חשמלית כדי להוריד את הברגים של הגלגל כי חס וחלילה שאני אסובב ידנית. עזבו שאין לי מושג איך להחליף גלגל בכלל, ואני משלמת על שירותי גרירה של טריפל A, אבל לא משנה. שיהיה. קניתי כמובן גם את הכבלים האלה לעשות ג'אמפ סטארט לאוטו אבל כאילו עם בטריה לבד, כאילו שלא צריך אוטו אחר כדי להתניע. האם אני יודעת להשתמש בדבר הזה? כמובן שלא. האם זה משנה? גם לא. אגב במשאבה דווקא כן השתמשתי. לא בשביל הגלגלים אבל. ביום שבת הייתי אצל חברה לחגיגות עצמאות ואחותה הביאה איזה מתקן כזה של סליפ אנד סלייד לבת שלה שתשחק בזמן שכולנו משתכרים וצופים בזיקוקים והיה צריך לנפח את זה ולאף אחד לא היה כוח לנפח את זה בפה, אז הבאתי לה את המשאבה החשמלית הזאת וזה עבד יופי.
מה נהיית מכונאית רכב, כמה דברים קנית :-D
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? ביקשתי ממנו רעיונות למה להביא ל-potluck ושיהיה כשר. בסוף לא השתמשתי במה שהוא הציע.
LEGIT
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? שלממשלה יש נשק סודי- מכונה שצופה בנו כל שעה בכל יום.
אה נראה לי שגם אני במידה רבה.
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) : אוקיי ראיתי היום שוב את פרק 4X11 של POI. סביר להניח שהייתי POI. הייתי הפושעת כמובן כי למה שמישהו ירצה להרוג אותי?! אבל אז החבר'ה שלנו היו משכנעים אותי שלהיות טובה זה כיף יותר כי עדין אפשר לירות באנשים, פשוט צריך לכוון לברכיים.
חשבתי שהיית מצטרפת לשלישיה עם שוט.
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם? כזה עם מטבח ענק שיש בו את כל הגאדג'טים שאפשר לחשוב עליהם עם מקרר ענק ומזווה כמו במאסטר שף. ובחדר שינה מיטה של סליפ נאמבר.
אוקיי.
חצר ענקית מוקפת בעצים כדי שלא אצטרך לראות אף אחד כשאשב לי בחוץ להנאתי.
זה הכי חשוב.
והכי חשוב שלא יהיו שום בעלי חיים משום סוג ברדיוס של לפחות אלף ק"מ ממני.
לפחות חתול אחד! טוב נו, אני יודעת שאת לא בעניין וסה"כ אני מבינה.
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים? במילותיה של ברנדי קלארק -
I could fall in love with the prison guard
I could sell cigarettes in the prison yard
Don't think hard time would be that hard on me
חחחחחחחחח
:-0 :-0 :-0

Lhuna3

Well-known member
היה גם את ה-100 אבל בסדר זה היה מזמן.
מה שוגר עשה לך?
אני לא יודעת, מי זה שוגר?
|מאוהב| חבל רק שעבר כל כך הרבה זמן מאז העונה הקודמת שאני כבר לא זוכרת כלום😭
וואי חבל, כי מעניין אותי מה אתם כבר יודעים לפי הסדרה...
אני זוכרת שהמושג "לעשות לונה" כבר תפוס ע"י משהו אחר, אבל אני לא זוכרת מה.

פעם הבאה שאני עושה פה צפייה משותפת זה רק לסדרה שעדין משודרת שאפשר לראות פרק בשבוע כמו אנשים מתורבתים.
נו אז תבחרי לנו משהו! (שיש בנטפליקס או בסטינג טיוי)
זה מזכיר לי שפעם מישהו דקר את בן דוד שלי (כי הוא היה ילד דביל שצחק על איזה ילד ערס באייסיקיו, והילד הערס אמר לו שהוא יבוא לבית ספר שלו להרוג אותו ואז באמת האפס הזה הגיע) אבל בן דוד שלי היה באיזה תקופת אימו מוזרה והוא לבש מעיל פוף כזה ענק אז כשהאפס דקר אותו 4 פעמים בכתף וביד, הסכין לא חדרה יותר מידי עמוק כדי לעשות נזק בלתי הפיך. אז לפעמים זה טוב שתמיד קר לך..
:eek: OMG
בעצם אני לא חושבת שאני יודעת מה תחולת החיים של חתולים. אולי 18 זה בעצמם מעט וסתם נשמע לי הרבה.
זה לא מעט, זה די מכובד לחתול.

וואי טילון זה אחד הדברים שאני הכי פחות אוהבת. וופל זה דבר מיותר.
מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
וופל זה הדבר הכי לא מיותר!
תמיד שאני קונה גלידה בגלידריה ושואלים אותי אם אני רוצה בכוס או בגביע אני תמיד מופתעת שמישהו שהוא לא ילד בן 3 ירצה גביע.
בגלידריה גם אני מעדיפה כוס אבל רק כי זה יותר נוח.
קוקילידה לעומת זאת זה סבבה. לא הפייבוריט שלי אבל בהחלט מקובל.
מה יכול להיות לא פייבוריט בשילוב של עוגיה פריכה עם גלידה.

חחחחחחחחחחחחח

|אליהו|

סליחה? מה עם ריס שלנו?
היה קצת האמת, אבל בגלל שהוא אכזב מבחינה רומנטית אז לא לגמרי (וגם אם להודות על האמת הדברים שסיפרת עליו קצת הורידו לי).

:-D:-D רציתי יותר מדברים כאלו...

|לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב|

didalf

Well-known member
אנחנו מעדיפים איכות על כמות.
נכון:-P:

חשבתי רגע לראות את אל. אבל שום דב לא יתעלה על הסרטים אז החלטתי שאין לי כוח לנסות אלא אם אשמע על זה מלא דברים טובים.
זה נשמע ככ מיותר וגם סותר את הסרט. כאילו זה סדרה אז היא חייבת לעבור איזה תהליך בה. אז מה הרגרסיה הזאת לאל של תחילת הסרט??

|מאוהב|
חח דווקא אני נהניתי ממנו. [מטריאליסטס]
הוא נחמד אבל יש לו הסתכלות נורא צינית על אהבה אז כזה לא לצפות לרומקום סוחף.
וגם לא האמנתי לסיום. כאילו נורא חשוב לדמות של דקוטה כסף ואיכות חיים וכריס אוונס בבירור נשאר עני. אני לא מאמינה שעוד כמה זמן ההתרגשות שלה ההתחלה לא תחלוף והם שוב יריבו על הדברים האלה ויפרדו ויחיו ככה לנצח בלופ שכשהם רחוקים הם מתגעגעים וכשהם ביחד הם לא מסתדרים כי הערכים שלהם שונים מידי. וזה קצת מתסכל. כי בדכ ברומקום אני קונה את זה שהזוג התגבר על המשברים ופה קשה לי להאמין.
חמוד. אהבתי.
יאייייייייייייייייי|לב|
היא פסיכית:-D
זה ככ ארוך לא נראה לי שיהיה לי כוח בחיים שוב:-D

יווו פשושות|מאוהב|

את מניחה נכון

|לב||לב|
חח יפה לו באמצע הופעות לתת עיצות.
חחחחחחח כן הוא אוהב.
או לענות על שאלות חשובות כמו "ענבים אדומים או ירוקים?" (התשובה: הוא אלרגי אבל כשהוא מרגיש שובב מעדיף אדום)

היקום מנסה להגיד לכם משהו לגבי האירוע חברה שלכם ואתם מסרבים להקשיב.
שמענו מהHRית שכנראה זה באמת יבוטל כי הוא אירוע נאחס.
באסה על העובד אבל:-(
כן:-(
איזה לקוחה שלי שאלה אותי היום מתי החג היהודי הבא. רציתי לבכות. אני גם צריכה חופש|בוכה|
תחליטי שיש חופשים בט' באב וט"ו באב:-D
עוד פעם המצאת שאלה:-D
הייתי צריכה להגיד איפשהו שהייתי בצהגה:-D
מה הייתה הסיבה שלך? טוב בטח ענית איפשהו בהמשך. אני אקרא עוד מעט.
לא עניתי כי אף אחד לא שאל|שפם|
אבל השתמשתי בהם חודש שעבר אחרי ההופעה של הארי אז הכל קשור אליו:-P:

באמת יפה. ואכן מטרה משובחת.
נכון??|לב|
אם הם יפים אז כן.
תודה על האישור:-D

אבל ירייה בשלג זה בהחלט משהו שבא לי לנסות:-D
כאילו להיות היורה?:-D
אולי היית עדת ראיה לאיזה רצח בטעות כשהלכת עם סקיי בפארק ועכשיו הקרטל רוצים לחסל אותך כדי שלא תעידי נגדם.
אוי לא :eek:

מה תעשי עם דרקון? הוא יאכל לך את הכלבה.
אני אעוף עליו!!!

ואגיד לו לשרוף את מי שמעצבן אותי|שפם|

didalf

Well-known member
הדודים של עדימון מתו כמו הכלבים בשאלה של לונה. היא עצלנית מידי מכדי לראות משהו שהוא לא במשהו שהיא משלמת. גם אם היא אומרת שכן. אל תאמיני לה.
קורה לפעמים אבל זה נדיר וחייב להיות משהו שאני ממממממש מעוניינת בו.
למשל היטד רייבלי צפיתי בדודים כי לא היה אפילו צפי לHBO באותו זמן.

אני אומרת שתנסי. אז מה אם זה לא נראה לך שזה הטעם שלך. כל הזמן יש דברים שאנחנו רואים/קוראים שלא מרגישים כאילו נאהב ובסוף אנחנו אוהבים. אני בטוחה שגם לך יש כאלו.
זה גם נכון.
אני לא חשבתי שאני אוהב את המאה ותראו אותי היום:-D

אני שומרת שקיות מיונז בעבודה כי תמיד טוב שיהיה מיונז:-D
חחח אז זהו שבשקיות מיונז אני אשכרה משתמשת אז לרוב לא נשאר או נשאר מעט.
וואי גם אני אוגרת שקיות. אם כי לא ברמה שזה תופס יותר מידי מקום. אבל בהחלט כל מיני כאלה שאין סיכוי שאני אי פעם אשתמש בהן שוב (בעיקר כי אני אף פעם לא זוכרת שיש לי אותן).
תודה!

חחחחחחחחח ואטדפאק???

וואי טילון זה אחד הדברים שאני הכי פחות אוהבת. וופל זה דבר מיותר. תמיד שאני קונה גלידה בגלידריה ושואלים אותי אם אני רוצה בכוס או בגביע אני תמיד מופתעת שמישהו שהוא לא ילד בן 3 ירצה גביע.
וואי האמת שבמשך שנים הייתי גם ככה. רק בתקופה האחרונה גיליתי שבעצם אני כן מחבבת גביע ומבקשת בגביע.

יאאא חמודותת

רוב הזמן הוא רציני אבל לפעמים הוא ממש מצחיק
לו רק:-D

אווווווווו|מאוהב|
אני זוכרת שהמושג "לעשות לונה" כבר תפוס ע"י משהו אחר, אבל אני לא זוכרת מה.
יש הרבה לונות לעשות

למעלה