שם/כינוי: דידי
גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: אין לי חיית מחמד. אבל כרגע אבי היא הכלבה הכי מבוגרת בבית שלנו. לא יודעת בת כמה היא אבל יותר מ-10. היא הייתה שייכת לאחיין של השותפה שהיה אוהד מושבע של האיגלס, ובגלל שהוא זרק את אבי עלינו ולא בא לאסוף אותה מעולם, היא עכשיו אוהדת של הסיהוקס
סוג גלידה אהוב (לא טעם): גומי גם. ויש גם איזה
שורטקייק שאני אוהבת.
סדרות החודש:
Person Of Interest
Unconditional
Maximum Pleasure Guaranteed
Your Friends & Neighbors
Little Demon
Imperfect Women
סרטי החודש: לכבוד היומולדת של אוברי עשיתי מיני מרתון של סרטים שלה-
My Old Ass
Emily the Criminal
Addicted To Fresno
Ingrid Goes West
שירי החודש:
ספרי החודש: לא קראתי. או יותר נכון לא האזנתי לשום דבר. אבל החודש בגלל שאני עכשיו בתהליך גמילה מפיו פיו פיו החלטתי שזה זמן טוב להאזין לספר של שרה שהאי. לא היו לי ציפיות יותר מידי גבוהות ממנו אבל קיוויתי שיהיו בו קטע קטעים חמודים או משעשעים. שום דבר לא הכין אותי לפרק שלם שבו היא החליטה שזה הכרחי ללמד אותנו איך לתת BJ. כולל החשיבות של גאג. אני לא יכולה להאשים אף אחד חוץ מאת עצמי.
דמויות החודש: שו, רוט, ריס, זואי, פאסקו, פינץ', בר.
שחקני החודש: איימי אקר, שרה שהאי, ג'ים קאביזל.
קראש החודש: אוברי
זוג החודש: שוט
ציטוט חודשי: אני עוזרת לבוסית ללמוד לאיזה מבחן ובגלל שקשה לה עם האנגלית, אני מקריאה לה את החומר ואז קראנו איזה משפט שהיה בו את המילה Adulthood ואז היא עוצרת אותי וכזה מה זה adult wood. תיקנתי אותה והדגשתי שזה הוד ולא ווד ואז היא כזה חושבת רגע ואומרת "מה זה אומר? גטו של אדולטים?"
סיבה למסיבה: קניתי מלא כרטיסים להופעות של קייסי מאסגרייבס, קרלי פירס, מירנדה למברט, כריס יאנג וקלסי באלריני אני מתרגשת!!!
סיפור החודש: הבוסית שלי התעצבנה לפני כמה זמן שהיה איזה שבוע שאיכשהו רוב העובדות שלנו לא יכולו לעבוד, ולמרות שיש לי יותר עובדות ממה שאני צריכה בדר"כ, יצא ככה שבשבוע ההוא כמה מהן היו במקרה חולות בזמן שכמה אחרות ביקשו חופש מראש ואז נוצר מצב של לחץ כי היינו בחוסר תקן. אז היא הכריחה אותי לפרסם מודעת דרושים ולהעסיק עוד 5 (!) בנות חדשות אפילו שאין לי באמת מספיק משמרות לתת לעוד 5 בנות. לא חשוב, אני הגעתי לשלוות נפש שלי בכך שלמדתי לא להתווכח איתה על דברים שלא חשובים לי. אז פירסמתי מודעה והתחלתי לרפרף על הקו"ח שקיבלתי כדי להזמין לראיון ואז ראיתי איזו מישהי בשם אוברי אז כמובן שהייתי חייבת לזמן אותה, כשבראש שלי אני כבר יודעת שאני הולכת להעסיק אותה בלי בכלל לקרוא את הקו"ח שלה

ואז היא הגיעה לראיון ולמרות שעל הנייר היא נשמעת אחלה וכמעט מכל בחינה אפשרית היא ממש מתאימה - איך שראיתי אותה ידעתי שהבוסית שלי לא תרצה אותה. בואו נגיד שיש איזה אלמנט קטן של גזענות

אבל אני הייתי נחושה בדעתי להעסיק אוברי. אפילו שהיא לא דומה לאוברי

אבל למזלי כשעשינו לה מבחן מעשי הבוסית דווקא התרשמה אז שמחתי ואמרתי לה שתגיע למחרת לטריין. ואז בבוקר שאני מגיעה אני שומעת פתאום את העובדות אומרת לה - "את יודעת שדילן העסיקה אותך רק בגלל השם שלך, נכון?" פאדחניות
למה אתם מצפים בחודש יולי: האמת שאין משהו מיוחד שקורה החודש

אבל אולי ברנדי קלארק תחליט להיות נחמדה ולשחרר את האלבום שלה שהיא מבטיחה לנו כבר יותר משנה
מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? ביום שבת. הארתי למישהו את הרצפה כדי לחפש משהו שנפל. כאילו מה עוד אפשר לעשות עם הפנס?
ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: נראה לי שהראתי לכם כבר את הקיר דרו שלי. וגם את המקלחת אוברי שלי.
איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? סביר להניח שאיזה 90%. אני אוהבת לקנות מלא דברים שאני חושבת שאני אשתמש בהם. ברובם אני אף פעם לא משתמשת. אבל אני אוהבת שיש לי. לאחרונה החלטתי לקנות כל מיני דברים לאוטו כדי שיהיה לי. אז קניתי משאבה חשמלית כדי לנפח גלגל במקרה שירד אוויר. למקרה של פנצ'ר, קניתי ג'ק חשמלי עם מברגה חשמלית כדי להוריד את הברגים של הגלגל כי חס וחלילה שאני אסובב ידנית. עזבו שאין לי מושג איך להחליף גלגל בכלל, ואני משלמת על שירותי גרירה של טריפל A, אבל לא משנה. שיהיה. קניתי כמובן גם את הכבלים האלה לעשות ג'אמפ סטארט לאוטו אבל כאילו עם בטריה לבד, כאילו שלא צריך אוטו אחר כדי להתניע. האם אני יודעת להשתמש בדבר הזה? כמובן שלא. האם זה משנה? גם לא. אגב במשאבה דווקא כן השתמשתי. לא בשביל הגלגלים אבל. ביום שבת הייתי אצל חברה לחגיגות עצמאות ואחותה הביאה איזה מתקן כזה של סליפ אנד סלייד לבת שלה שתשחק בזמן שכולנו משתכרים וצופים בזיקוקים והיה צריך לנפח את זה ולאף אחד לא היה כוח לנפח את זה בפה, אז הבאתי לה את המשאבה החשמלית הזאת וזה עבד יופי.
מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? ביקשתי ממנו רעיונות למה להביא ל-potluck ושיהיה כשר. בסוף לא השתמשתי במה שהוא הציע.
מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? שלממשלה יש נשק סודי- מכונה שצופה בנו כל שעה בכל יום.
סתם אבל ברצינות עכשיו, למדתי אנגלית מצפייה בסדרות.
אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) : אוקיי ראיתי היום שוב את פרק 4X11 של POI. סביר להניח שהייתי POI. הייתי הפושעת כמובן כי למה שמישהו ירצה להרוג אותי?! אבל אז החבר'ה שלנו היו משכנעים אותי שלהיות טובה זה כיף יותר כי עדין אפשר לירות באנשים, פשוט צריך לכוון לברכיים.
איך נראה בית החלומות שלכם? כזה עם מטבח ענק שיש בו את כל הגאדג'טים שאפשר לחשוב עליהם עם מקרר ענק ומזווה כמו במאסטר שף. ובחדר שינה מיטה של סליפ נאמבר. חצר ענקית מוקפת בעצים כדי שלא אצטרך לראות אף אחד כשאשב לי בחוץ להנאתי. והכי חשוב שלא יהיו שום בעלי חיים משום סוג ברדיוס של לפחות אלף ק"מ ממני.
הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים? במילותיה של ברנדי קלארק -
I could fall in love with the prison guard
I could sell cigarettes in the prison yard
Don't think hard time would be that hard on me
עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף? החיים שלי זיהתה אותי בקהל ונופפה לי
וגם כמה תמונות שצילמתי בהופעה שלה