פורום טלויזיה ואוצרות המוות - יולי 2026 - שרשור חודשי 7️⃣/2️⃣0️⃣2️⃣6️⃣

Lhuna3

Well-known member
ברוכים הבאים לחודש
1782910827489.png

סיכום סטטיסטי
בחודש יוני פתחנו בפורום 20 שרשורים חדשים
וכתבנו 706 הודעות.

השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות ביוני היה 🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ Person of Interest עונות 1 עד 3🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ עם 239 הודעות ביוני, וזה גם השרשור הכי ארוך שכתבנו בו ביוני.

מי כתב כמה?
טוני החתול ממשיך להוביל בבטחה, והפעם אין לעדי|חזיר| תירוץ שהיתה בחו"ל.

טוני החתול 198 |גביע|
didalf 166
Lhuna3 147
LeAnnDylan 59
רוב הזמן נח 33
LeR@nch 32
dilly snake 21
נדירליאל 12
Reutk 10
snirf 9
Lion_Heart 6
It's Always Sunny 5
limors2 3
דיברגנט חדש 2
crapuchino 2
פולגאר 1

כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה ביוני היה ה-3 לחודש עם 60 הודעות!
היום שכתבנו בו הכי מעט היה (כמו בחודש שעבר) ה-21 לחודש, עם 12 הודעות (שזה גם מכובד בשביל היום הכי חלש).

למה נצפה בחודש יולי:
שהחייזרים שהגיעו ביוני כבר ילכו הביתה כי הם נמאסו עלינו.

סדרות חדשות:
Elle, Human Vapor, סטיוארט לא מצליח להציל את העולם.

סדרות חוזרות:
סילו, X-מן 97, מנסים, פרויקט מסלול ועוד כמה שטויות.

סרטים חדשים בקולנוע:
מיניונים ומפלצות, לצאת מהמשחק, מה שמחבר בינינו, מכולת, שרה ברנארד - האלוהית, פזמון חוזר, נהג חדש, מוות אכזרי אש, מואנה 2026, ההזמנה., חינה אמריקאית, מאמא, עשיר רצח, ג'קאס - גומרים בשיא, האודיסיאה, מאשה והדוב ההרפתקה הגדולה, אשליות מתוקות, תיכון מגשימים, גרייסי ופדרו, טפיטי: הרפתקה במדבר, כי את מכוערת, ספיידרמן: יום חדש, סרט כחול לבן.

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של קתרין האן, אמה אלפי, לארי דייויד, קריסטן בל, סלינה גומז, צ'אנס קרופורד, האריסון פורד, אלישיה דבנם קארי, ג'ארד פדלקי, ליסה קודרו, ג'יין לינץ', קורטווד סמית' והארי פוטר!

שאלון יעלה בהמשך (אני אעלה, מקווה שאצליח עוד הערב),
אבל בינתיים:
שפם או זקן?

didalf

Well-known member
ברוכים הבאים לחודש
1782910827489.png
ישששששששש|כתר|:-D

השרשור שכתבנו בו הכי הרבה הודעות ביוני היה 🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ Person of Interest עונות 1 עד 3🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️ עם 239 הודעות ביוני, וזה גם השרשור הכי ארוך שכתבנו בו ביוני.
כל הכבוד לנו!

טוני החתול 198 |גביע|
didalf 166
התירוץ שלי הפעם הוא שאני מרכזת פרקים וניק לא:-D

טוני החתול 198 |גביע|
didalf 166
Lhuna3 147
LeAnnDylan 59
רוב הזמן נח 33
LeR@nch 32
dilly snake 21
נדירליאל 12
Reutk 10
snirf 9
Lion_Heart 6
It's Always Sunny 5
limors2 3
דיברגנט חדש 2
crapuchino 2
פולגאר 1
הפער בין שלושתנו לכל השאר הוא נוראי. איך מעודדים אחרים לכתוב יותר?:-(

חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של קתרין האן, אמה אלפי,
יולי נולדה ביולי?:-D

מאמינה בך!
אבל בינתיים:
שפם או זקן?
זקן ברור. רק שפם זה אחד המכוערים. (אלא אם אתם רון סוונסון. ואתם לא. יש רק רון סוונסון אחד)
גם רק זקן זה מכוער בעצם, וזקן ארוך זה גם מכוער. (כמו שאח שלי מתעקש לתחזק לצערי וזה מזעזע)
קיצר שפם וזקן ביחד מעוצב נורמלי ולא ארוך מידי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחחח
אבל איך תקשרי את שם החודש הבא לאחיין שלי בנץ?
סיכום סטטיסטי
בחודש יוני פתחנו בפורום 20 שרשורים חדשים
וכתבנו 706 הודעות.
תביאי גרף שמראה כמה אנחנו כותבים בכל חודש כדי שנראה את המגמה (בדקתי בשלושת החודשים האחרונים וזה הרבה יותר מהרגיל)
כאילו דה
(אני מנחש שחצי מההודעות בו בטח נכתבו על ידי מישהו מהשומרון)
מי כתב כמה?
כי אני 👑
כמה כתבנו כל יום?
היום שכתבנו בו הכי הרבה ביוני היה ה-3 לחודש עם 60 הודעות!
היום שכתבנו בו הכי מעט היה (כמו בחודש שעבר) ה-21 לחודש, עם 12 הודעות (שזה גם מכובד בשביל היום הכי חלש).
מה הקטע עם ה21 לחודש? ודווקא ביוני זה היה היום הארוך ביותר בשנה.
למה נצפה בחודש יולי:
שהחייזרים שהגיעו ביוני כבר ילכו הביתה כי הם נמאסו עלינו.
כן, שיפסיקו ללבוש מסכות בני אדם ולהתחזות בתור המנהיגים שלנו
סדרות חדשות:
Elle, Human Vapor, סטיוארט לא מצליח להציל את העולם.
יש עוד כמה, אבל אני רוצה לציין את בית קטן בערבה
וFurious (עם אמי רוסום)
סדרות חוזרות:
סילו, X-מן 97, מנסים, פרויקט מסלול ועוד כמה שטויות.
אקס מן!
סרטים חדשים בקולנוע:
מיניונים ומפלצות, לצאת מהמשחק, מה שמחבר בינינו, מכולת, שרה ברנארד - האלוהית, פזמון חוזר, נהג חדש, מוות אכזרי אש, מואנה 2026, ההזמנה., חינה אמריקאית, מאמא, עשיר רצח, ג'קאס - גומרים בשיא, האודיסיאה, מאשה והדוב ההרפתקה הגדולה, אשליות מתוקות, תיכון מגשימים, גרייסי ופדרו, טפיטי: הרפתקה במדבר, כי את מכוערת, ספיידרמן: יום חדש, סרט כחול לבן.
אני מאוד מסכים עם הרשימה הזאת
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של קתרין האן, אמה אלפי, לארי דייויד, קריסטן בל, סלינה גומז, צ'אנס קרופורד, האריסון פורד, אלישיה דבנם קארי, ג'ארד פדלקי, ליסה קודרו, ג'יין לינץ', קורטווד סמית' והארי פוטר!
הארי!!!!
ועוד כמה אנשים
אבל בינתיים:
שפם או זקן?
כמובן שזקן. ושלי מרהיב.

Lhuna3

Well-known member
השאלון

💋שם/כינוי:
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה:
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם):

|תות|סדרות החודש:
|אבטיח|סרטי החודש:
|תות|שירי החודש:
|אבטיח|ספרי החודש:
|תות|דמויות החודש:
|אבטיח|שחקני החודש:
|תות|קראש החודש:
|אבטיח|זוג החודש:
|תות|ציטוט חודשי:
|אבטיח|סיבה למסיבה:
|תות|סיפור החודש:
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי:

|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון?
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם:
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם?
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו?
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה?
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) :
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם?
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?

|אגס| עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף
?

Lhuna3

Well-known member
התירוץ שלי הפעם הוא שאני מרכזת פרקים וניק לא:-D
את יכולה להאשים בזה רק את עצמך!
הפער בין שלושתנו לכל השאר הוא נוראי. איך מעודדים אחרים לכתוב יותר?:-(
:-(
יולי נולדה ביולי?:-D
מסתבר!
זקן ברור. רק שפם זה אחד המכוערים. (אלא אם אתם רון סוונסון. ואתם לא. יש רק רון סוונסון אחד)
גם רק זקן זה מכוער בעצם, וזקן ארוך זה גם מכוער. (כמו שאח שלי מתעקש לתחזק לצערי וזה מזעזע)
קיצר שפם וזקן ביחד מעוצב נורמלי ולא ארוך מידי.
כן, ברוב המקרים אני מסכימה.
אבל איך תקשרי את שם החודש הבא לאחיין שלי בנץ?
כל קשר הוא מקרי בהחלט!
תביאי גרף שמראה כמה אנחנו כותבים בכל חודש כדי שנראה את המגמה (בדקתי בשלושת החודשים האחרונים וזה הרבה יותר מהרגיל)
כשיהיה לי זמן ולא אצטרך לרדוף אחרי מכונות ושומרונים.
(אני מנחש שחצי מההודעות בו בטח נכתבו על ידי מישהו מהשומרון)
;-# הם בכל מקום!
כמובן שזקן. ושלי מרהיב.
האם הוא אדום?
וגם נוויל לונגבוטום |תוהה|
נכון! |לב| (ניק אשם בכל מה שקשור לרשימות ימי ההולדת)

didalf

Well-known member
💋שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה:|קדימה|הכלב הקודם היה בן 16 כשהוא מת אני חושבת.
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם):|קדימה|בן אנד ג'ריז? ובגלירדריות אז אותלו יותר טעים מגולדה.

|תות|סדרות החודש:|קדימה|מבוקש לחקירה - כמובן. הדבר היחיד שראיתי בבינג' מרשים למדי:-D
|אבטיח|סרטי החודש:|קדימה|מידי פעם ראיתי סרטים כשניסיתי לא לרוץ מהר מידי:
On Swift Horses - נחמד.
Voicemail for Isabel - רומקום חמוד ממש בכיתי מלא, כדאי.
Materialists - כריס אוונס חתיך|מאוהב| הסרט בסדר. טיפה מבאס אם מחפשים משהו רומנטי.
|תות|שירי החודש:|קדימה|טיי טיי הוציאה שיר לטוי סטורי5 והוא נורא מתוק.
Taylor Swift - I Knew It I Knew You
|אבטיח|ספרי החודש:|קדימה|כלום אני עוד לא התגברתי על טוג אז לא בא לי שומדבר אחר. אז טוג עדיין אני חושבת על הסדרה הזאת כל יום|מאוהב|;-(
|תות|דמויות החודש:|קדימה|בר, שו, רוט, ריס, פוסקו, פינץ
|אבטיח|שחקני החודש:|קדימה|שרה שאהי ואיימי אקר

(תודה לגיפהדה שיכולתי לגנוב מהשרשור)
|תות|קראש החודש:|קדימה|בעליי החתיךךךךךך איזה כיף שיש לי שוב סרטונים מהופעות כל הזמן!!

והוא גם גילה את השורטס ותודה לגל החום המטורף:-P:

|אבטיח|זוג החודש:|קדימה|POI:שוט אני מניחה. ובתכלס ריס והפסיכולוגית בזוגיות שנמשכה דקה וחצי אבל ממש אהבתי בדקה וחצי הזאת!!
|תות|ציטוט חודשי:|קדימה|if he’s not making you happy, chuck him in the bin - ה. סטיילס: זמר כל הזמן, יועץ דייטים אוקייז'נלי.
|אבטיח|סיבה למסיבה:|קדימה|הארי חתיך ומספק תוכן, טיילור מושלמת (והוכרה בהיכל התהילה של כותבי השירים בטקס שהתקיים החודש. האמנית הצעירה ביותר להכנס ונכנסה בשנה הראשונה שבה היא יכלה להיות מועמדת [לפחות 20 שנות קריירה], התמכרתי לסדרה. היה נחמד.
|תות|סיפור החודש:|קדימה|וואי אתם זוכרים שהיה יום מלחמה החודש? מרגיש שעבר נצח מאז:-D אז בגלל היום מלחמה הזה נדחה אירוע חברה שהיה אמור להיות וכיוון שזה אירוע מקולל הוא היה אמור להיות אתמול ונדחה שוב, הפעם עקב מוות של עובד:-(
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי:|קדימה|טיול לגרמניה ווהווו חייבת חופש יוני היה חודש שלם בלי חופשים היה קשה.
|תות|הצגת החודש:|קדימה|קברט. ממש טוב.
|אבטיח|גניבת החודש:|קדימה|שמתי לב לונה שהעתקת את האייקונים שלי מחודש שעבר כי בחרתי בהם מסיבה:-P:

|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון?|קדימה|בהופעה של הארי כי יש שיר קיפ דרייבינג שכל הקהל מרים את הפנס בקצב וזה יוצא ממש יפה:
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם:|קדימה|אוף אני מזה לא יצירתית. להכין צמידי חברות זה יצירתי?
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם?|קדימה|וול בתור אגרנית יש כמות נכבדת של קופסאות ושקיות קטשופ ושקיות ושקי בד שאפשר לזרוק אני מניחה:-D אבל חפצים אמממממ לאדעת דווקא לא כזה הרבה. יש כמה כסאות ושולחנות ישנים מבעלי הדירה שסתם תקועים פה. (בחדר שלי אצל ההורים נראה לי80%:-D)
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו?|קדימה|בעבודה אמרתי לו לכתוב קטע קוד.
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה?|קדימה|:-D המון דברים. לאחרונה למדתי שאם יורים בך בשלג תשרוד כי הקור גורם לכלי הדם להתכווץ ותאבד פחות דם:-P:. וואי אבל באמת שלמדתי מלא דברים על מערכת המשפט האמריקאית. אחד המתסכלים בהם זה כמה קשה להשיג הרשעה ואיך עורכי דין יכולים לערער על ראיות מה שהופך POI לסופר לא אמינה במה שקשור במשטרה. והשאלה גם מזכירה לי חלקית שאני נתקלת במלא סרטונים של תיירים מאירופה ואסיה ודרום אמריקה במונדיאל וכולם המומים לגלות שאמריקה היא אכן כמו בסרטים.
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) :|קדימה|הייתי מספר שצריך להציל? וואי אבל מי ירצה לפגוע בי אני ככ לא מעניינת. אני לא חושבת שאני אפילו מתכנתת מספיק רצינית להצטרף לצוות ההאקרים של הסדרה. אני אהיה דוגיסיטר לבר:-D
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם?|קדימה|אוקי בהנחה ויש לי מנקה וכל שאר העובדים שאחראים על תחזוקת הבית. אני לא יודעת מצד אחד בית גדול ומרווח עם חצר גדולה ויפה ומקומות שנעים לשבת בהם. ובריכה יפה. אבל לא גדול מידי. אבל גם במיקום נוח ולא באיזה חור. לאדעת אין לי יותר מידי דרישות.
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?|קדימה|

|אגס| עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף?|קדימה|
מלכה יפיפיה|מאוהב|
1782934169936.png

כן
1782934257607.png

אני כשאני מנסה להשתזף:

רעמים וברקים בליל קיץ חם בפריז (מומלץ עם סאונד)

נערך לאחרונה ב:

Reutk

Active member
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה:|קדימה|הכלב הקודם היה בן 16 כשהוא מת אני חושבת.
לונה למה את שואלת עצובות כאלה?
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם):|קדימה|ובגלירדריות אז אותלו יותר טעים מגולדה.
אני גם לא כל כך אוהבת גלידת גולדה. את אותלו אני לא חושבת שניסיתי, אני מכירה את המותג כמובן.
|תות|סדרות החודש:|קדימה|מבוקש לחקירה - כמובן. הדבר היחיד שראיתי בבינג' מרשים למדי:-D
אני מקנאת בכם על הצפיה המשותפת.
לא הבנתי בהתחלה למה התכוונת.
שניסית לא לרוץ מהר מידי עם הפרקים של מובקש לחקירה.
Voicemail for Isabel - רומקום חמוד ממש בכיתי מלא, כדאי.
זה רק אצל הדודים?
|תות|שירי החודש:|קדימה|טיי טיי הוציאה שיר לטוי סטורי5 והוא נורא מתוק.
Taylor Swift - I Knew It I Knew You

|מאוהב| ממש ממש חמוד |לב|
הוא אומנם לא ברמה של השירים הכי טובים של טיילור אבל כיף ממש לשמוע אותו ובתור שיר לסרט הוא מושלם.
חבל שהקליפ זה רק קטעים מהסרט אבל הצפיות בו עשו לי חשק לצפות בסרט (לא שזה יקרה).

|אבטיח|ספרי החודש:|קדימה|כלום אני עוד לא התגברתי על טוג אז לא בא לי שומדבר אחר. אז טוג עדיין אני חושבת על הסדרה הזאת כל יום|מאוהב|;-(
אוף, שאת מתרגשת ככה ממשהו זה גורם לי להסתקרן ולחשוב שאולי גם אני אוהב אותו ככה. אבל אני יודעת שהספרים האלה הם ממש לא הטעם שלי ויש לי הרבה ספרים אחרים שמחכים לי (שלא לדבר על כל הספרים שג'ולס החליטה שמחכים לי)
|תות|קראש החודש:|קדימה|בעליי החתיךךךךךך איזה כיף שיש לי שוב סרטונים מהופעות כל הזמן!!
שמחה בשבילך |חיוךרחב|
בהחלט מבינה את האפיל של השורטס |מזיע|
|תות|ציטוט חודשי:|קדימה|if he’s not making you happy, chuck him in the bin - ה. סטיילס: זמר כל הזמן, יועץ דייטים אוקייז'נלי.
:-D
אבל "זמר כל הזמן" ריאלי??? את הדיסק הקודם מתי הוא הוציא תזכרי לי
טיילור מושלמת (והוכרה בהיכל התהילה של כותבי השירים בטקס שהתקיים החודש. האמנית הצעירה ביותר להכנס ונכנסה בשנה הראשונה שבה היא יכלה להיות מועמדת [לפחות 20 שנות קריירה],
|כתר||מאוהב|
התמכרתי לסדרה. היה נחמד.
תמיד כיף
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם:|קדימה|אוף אני מזה לא יצירתית. להכין צמידי חברות זה יצירתי?
נראה לי שכן. הזמנתי ערכה לפני יומיים שיגיע ואני אתנסה אני אעדכן כמה זה יצירתי בעיני :-D
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם?|קדימה|וול בתור אגרנית יש כמות נכבדת של קופסאות ושקיות קטשופ
איכס עדי, למה לשמור שקיות קטשופ?
אני כבר יודעת מה התשובה, את לא שומרת את מתעצלת לזרוק?
ושקיות ושקי בד שאפשר לזרוק אני מניחה:-D
זה שקיות יפות או משהו? נגיד שאני מקבלת מוצרי טיפוח בשקית בד אני לפעמים משאירה אותם שם.
אבל חפצים אמממממ לאדעת דווקא לא כזה הרבה. יש כמה כסאות ושולחנות ישנים מבעלי הדירה שסתם תקועים פה
אבל זה רהיטים שאת יכולה בכלל לזרוק?

|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה?|קדימה|:-D המון דברים. לאחרונה למדתי שאם יורים בך בשלג תשרוד כי הקור גורם לכלי הדם להתכווץ ותאבד פחות דם:-P:.
אם ירו בי בשלג אני אשרוד כי הכדור לא יחדור את שכבות הבגדים שאני אלבש או שאני אמות מהקור

|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?|קדימה|

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
💋שם/כינוי: מחסלת החטיפים
💋גיל הכי מבוגר של חיית מחמד בעבר/הווה: 18 אני חושבת (החתולה ז"ל)
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם): תחרות בין קוקילידה וטילון.

|תות|סדרות החודש: POI
|אבטיח|סרטי החודש: אין
|תות|שירי החודש: אין
|אבטיח|ספרי החודש: אין
|תות|דמויות החודש: רוט ושו
|אבטיח|שחקני החודש: אמי אקר ושרה שאהי
|תות|קראש החודש: אין
|אבטיח|זוג החודש: שו ודוב
|תות|ציטוט חודשי: אין
|אבטיח|סיבה למסיבה: אין
|תות|סיפור החודש: נפלתי במדרגה תוך כדי שאני חושבת לעצמי שאף אחד לא נזהר כמוני בטיפוס מדרגות, פגשתי דורבן, סיימתי ציור ואפילו התחלתי וסיימתי עוד אחד (אחד קל יותר).
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי: שיגיעו הציורים החדשים שהזמנתי לצבוע.

|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון? בערך כל ערב כשאני חוזרת מהבית של ההורים לבית שלי, כי יש בדרך מקומות שלא מוארים טוב.
|אגס| ספרו לנו על משהו יצירתי שעשיתם: למה לספר כשאפשר להראות?
PXL_20260612_191936870.jpg PXL_20260701_204603673.jpg

|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם? 99% נראה לי |פנים|
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? משהו בשביל העבודה אבל אם להחשיב רק דברים לשימוש אישי: מה מקור הביטוי "לפני שבועיים וחצי"?
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה? הרבה דברים על חוקים וממשל בארה"ב (מהסדרה הבית הלבן).
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) : ב-POI אני הייתי עוזרת של פינץ', כאילו לא ברמה של האחרים שם כי אני לא עד כדי כך גאונה, אבל נגיד הייתי יכולה לעזור לו במשימות תכנות פשוטות יחסית (כי באופן אירוני אין לו AI בשביל זה) או לעשות להם כל מיני שליחויות לא מסוכנות אבל שבכל זאת מישהו צריך לעשות.
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם? גדול ומרווח, מתנקה מעצמו, במיקום מבודד מאוד, עם חצר גדולה ומוקפת חומת שיחים, בחצר הרבה חתולים חופשיים שגם יש להם אפשרות לצאת ולהכנס לבית מבלי להטריד אותי, ויש להם מתקני האכלה עצמית.
|אגס| הייתם מעדיפים להכנס לשנה לכלא (נניח בלי פושעים מסוכנים בסביבת הכלא שלכם) או לחיות שנה בתנאים של אדם ממוצע בימי הביניים?
מרגיש לי שכלא פחות נורא מאשר לחיות בלי ברזים, שירותים ומקלחת מודרניים.

|אגס| עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף
?

הדורבן שפגשתי:
PXL_20260618_183054564.jpg

didalf

Well-known member
יכולה להצטרף:-P:
לא הבנתי בהתחלה למה התכוונת.
שניסית לא לרוץ מהר מידי עם הפרקים של מובקש לחקירה.
חחחח כן
זה רק אצל הדודים?
לא זה בנטפליקס

|מאוהב| ממש ממש חמוד |לב|
הוא אומנם לא ברמה של השירים הכי טובים של טיילור אבל כיף ממש לשמוע אותו ובתור שיר לסרט הוא מושלם.
נכון|מאוהב|
חבל שהקליפ זה רק קטעים מהסרט אבל הצפיות בו עשו לי חשק לצפות בסרט (לא שזה יקרה).
נכון קיוויתי שיהיה קליפ איתה, אולי עם הבובות חחח

אוף, שאת מתרגשת ככה ממשהו זה גורם לי להסתקרן ולחשוב שאולי גם אני אוהב אותו ככה. אבל אני יודעת שהספרים האלה הם ממש לא הטעם שלי ויש לי הרבה ספרים אחרים שמחכים לי (שלא לדבר על כל הספרים שג'ולס החליטה שמחכים לי)
איך את יודעת שהם לא הטעם שלך?
אבל זה נכון שיש לך מליון ספרים ואת לא מסיימת כלום:-D
אז עזבי אם תתחילי ותפסיקי באמצע זה ישבור לי את הלב עדיף שלא:-D

בהחלט מבינה את האפיל של השורטס |מזיע|
נכון??|מאוהב|
אבל "זמר כל הזמן" ריאלי??? את הדיסק הקודם מתי הוא הוציא תזכרי לי
חחחח כי שם האלבום הוא Kiss all the time, Disco occasionally
אבל את צודק הוא בקושי זמר אול דה טיימ החוצפן הזה:-D
כמעט 4 שנים בין אלבום לאלבום|שפם|

נראה לי שכן. הזמנתי ערכה לפני יומיים שיגיע ואני אתנסה אני אעדכן כמה זה יצירתי בעיני :-D
יאאא באמת סוויפטית מן המניין!!!

איכס עדי, למה לשמור שקיות קטשופ.
אני כבר יודעת מה התשובה, את לא שומרת את מתעצלת לזרוק?
כי אני לא אוהבת קטשופ אז אין טעם לקנות בקבוק אבל לפעמים נגיד אחותי נמצאת או יש מאכל ספציפי שכן מצריך קטשטופ אז טוב שיש שקיות קטנות.
אבל אני באמת לא צריכה ככ הרבה|פנים|
אבל כמובן שמתעצלת למיין תאריכים ולזרוק|פנים|

זה שקיות יפות או משהו? נגיד שאני מקבלת מוצרי טיפוח בשקית בד אני לפעמים משאירה אותם שם.
לא תמיד:-D אבל מה שק זה תמיד שימושי לא?|פנים|

אבל זה רהיטים שאת יכולה בכלל לזרוק?
אני מניחה שכן

אם ירו בי בשלג אני אשרוד כי הכדור לא יחדור את שכבות הבגדים שאני אלבש או שאני אמות מהקור
את ספציפית תמותי מהקור קודם בטוח:-D

didalf

Well-known member
💋שם/כינוי: מחסלת החטיפים
וזה בנדוד שלך?

💋סוג גלידה אהוב (לא טעם): תחרות בין קוקילידה וטילון.
בדיוק קניתי טילונים הביתה.
(ויש לנו גם במשרד)

|תות|דמויות החודש: רוט ושו
|אבטיח|שחקני החודש: אמי אקר ושרה שאהי
תשובה נכונה
|אבטיח|זוג החודש: שו ודוב
תכלס|מאוהב|

|תות|סיפור החודש: נפלתי במדרגה תוך כדי שאני חושבת לעצמי שאף אחד לא נזהר כמוני בטיפוס מדרגות,
אוי|נחמה|
אבל גם

פגשתי דורבן,
יאאא
סיימתי ציור ואפילו התחלתי וסיימתי עוד אחד (אחד קל יותר).
כל הכבוד!

PXL_20260612_191936870.jpg
PXL_20260701_204603673.jpg
יאאאא לונה זה ממש יפה זה לא נראה צביעה לפי מספרים!! עם מה את עושה את זה?

|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו? משהו בשביל העבודה אבל אם להחשיב רק דברים לשימוש אישי: מה מקור הביטוי "לפני שבועיים וחצי"?
זה ביטוי?

או לעשות להם כל מיני שליחויות לא מסוכנות אבל שבכל זאת מישהו צריך לעשות.
להביא לאנשים האלה חלב מהסופר יכול להיות מסוכן:-D

מתנקה מעצמו,
הכי חשוב

בחצר הרבה חתולים חופשיים שגם יש להם אפשרות לצאת ולהכנס לבית מבלי להטריד אותי, ויש להם מתקני האכלה עצמית.
יאא כיף
במיוחד שהבית מתנקה מעצמו:-D

מרגיש לי שכלא פחות נורא מאשר לחיות בלי ברזים, שירותים ומקלחת מודרניים.
כן לחיות בלי הגיגיינה בסיסית זה ביג נו בשבילי.
|אגס| עוד משהו, שיר, חידה, תמונה, סרטון, בדיחה שתרצו לשתף?

הדורבן שפגשתי:
PXL_20260618_183054564.jpg
אוו חמוד
אני גם פעם פגשתי דורבן בירושליים.

Lhuna3

Well-known member
💋סוג גלידה אהוב (לא טעם):|קדימה|בן אנד ג'ריז? ובגלירדריות אז אותלו יותר טעים מגולדה.
ניסחתי לא טוב את השאלה, אבל זו אשמתי. לצערי אין אותלו בסביבה שלי אז לא מכירה. אבל גם כבר לא הכי מתלהבת מגולדה.
וזו ההוכחה שכשאת רוצה את יכולה!
On Swift Horses - נחמד.
צפית בגלל שם הסרט? :-D
|תות|דמויות החודש:|קדימה|בר, שו, רוט, ריס, פוסקו, פינץ
|כן|
|אבטיח|שחקני החודש:|קדימה|שרה שאהי ואיימי אקר
לחלוטין וללא תחרות.
חחחחחחחחחחחחח
הולם אותו!
|אבטיח|זוג החודש:|קדימה|POI:שוט אני מניחה. ובתכלס ריס והפסיכולוגית בזוגיות שנמשכה דקה וחצי אבל ממש אהבתי בדקה וחצי הזאת!!
כן :-(
או בקיצור "תזרקי אותו!"
|אבטיח|סיבה למסיבה:|קדימה|הארי חתיך ומספק תוכן, טיילור מושלמת (והוכרה בהיכל התהילה של כותבי השירים בטקס שהתקיים החודש. האמנית הצעירה ביותר להכנס ונכנסה בשנה הראשונה שבה היא יכלה להיות מועמדת [לפחות 20 שנות קריירה], התמכרתי לסדרה. היה נחמד.
יפה |כן|
|תות|סיפור החודש:|קדימה|וואי אתם זוכרים שהיה יום מלחמה החודש? מרגיש שעבר נצח מאז:-D אז בגלל היום מלחמה הזה נדחה אירוע חברה שהיה אמור להיות וכיוון שזה אירוע מקולל הוא היה אמור להיות אתמול ונדחה שוב, הפעם עקב מוות של עובד:-(
אוי! ;-( במפתיע או שהיה חולה?
|אבטיח|למה אתם מצפים בחודש יולי:|קדימה|טיול לגרמניה ווהווו חייבת חופש יוני היה חודש שלם בלי חופשים היה קשה.
יאיי!
|תות|הצגת החודש:|קדימה|קברט. ממש טוב.
אם לא מככב בזה פטריק אני לא בעניין. (שיטס קריק)
|אבטיח|גניבת החודש:|קדימה|שמתי לב לונה שהעתקת את האייקונים שלי מחודש שעבר כי בחרתי בהם מסיבה:-P:
:-D אני תמיד מעתיקה אייקונים.
|אגס| מתי ולמה השתמשתם בפעם האחרונה בפנס של הטלפון?|קדימה|בהופעה של הארי כי יש שיר קיפ דרייבינג שכל הקהל מרים את הפנס בקצב וזה יוצא ממש יפה:
יפה!
כן.
|אגס| איזה אחוז, בהערכה גסה, מהחפצים שיש לכם כרגע בבית, כנראה אפשר לזרוק/למסור ולא תרגישו בחסרונם?|קדימה|וול בתור אגרנית יש כמות נכבדת של קופסאות ושקיות קטשופ ושקיות ושקי בד שאפשר לזרוק אני מניחה:-D אבל חפצים אמממממ לאדעת דווקא לא כזה הרבה.
שקיות וכאלו זה לא אגרנית, זה סתם פולניה.
יש כמה כסאות ושולחנות ישנים מבעלי הדירה שסתם תקועים פה.
טוב זה לא אשמתך.
|אגס| מה הדבר האחרון ששאלתם AI או ביקשתם ממנו?|קדימה|בעבודה אמרתי לו לכתוב קטע קוד.
ומחוץ לעבודה את באתמ לא משתמשת לכלום?
|אגס| מה למדתם מצפיה בסדרות בטלויזיה?|קדימה|:-D המון דברים. לאחרונה למדתי שאם יורים בך בשלג תשרוד כי הקור גורם לכלי הדם להתכווץ ותאבד פחות דם:-P:. וואי אבל באמת שלמדתי מלא דברים על מערכת המשפט האמריקאית. אחד המתסכלים בהם זה כמה קשה להשיג הרשעה ואיך עורכי דין יכולים לערער על ראיות מה שהופך POI לסופר לא אמינה במה שקשור במשטרה. והשאלה גם מזכירה לי חלקית שאני נתקלת במלא סרטונים של תיירים מאירופה ואסיה ודרום אמריקה במונדיאל וכולם המומים לגלות שאמריקה היא אכן כמו בסרטים.
אוי הזכרת לי גם שלמדתי שמערכת האומנה בארה"ב מזעזעת ממש.
|אגס| אם הייתם דמות (חדשה) בסדרה האחרונה שראיתם, מה היה התפקיד של הדמות שלכם? (אפשר לבחור גם סדרה אחרת) :|קדימה|הייתי מספר שצריך להציל? וואי אבל מי ירצה לפגוע בי אני ככ לא מעניינת.
person of interest
השומרוני בגלל שאת הייטרית של AI.
אני לא חושבת שאני אפילו מתכנתת מספיק רצינית להצטרף לצוות ההאקרים של הסדרה. אני אהיה דוגיסיטר לבר:-D
אוי, אני רוצה בעצם! :-D
:-D בהחלט!
אני כשאני מנסה להשתזף:
למה את בכלל מנסה להשתזף |שפם| תפסיקי עם זה מייד.
רעמים וברקים בליל קיץ חם בפריז (מומלץ עם סאונד)
בהחלט מוזר.

didalf

Well-known member
ניסחתי לא טוב את השאלה, אבל זו אשמתי. לצערי אין אותלו בסביבה שלי אז לא מכירה. אבל גם כבר לא הכי מתלהבת מגולדה.
מה כאילו רצית סוג ארטיק?
טילון זה נחמד עכשיו אכלתי טילון פקאן.
יש לנו בעבודה לפעמים גלידה סניקרס (כאילו בצורה של החטיף רק גדול יותר וקפוא) שזה טעים.
ויש גם סולרו שזה פירות עם וניל בפנים גם טעים.
ועוד.

וזו ההוכחה שכשאת רוצה את יכולה!
עדיין מקסימום 4 ליום, את עושה יותר.
צפית בגלל שם הסרט? :-D
חחחחחחחחחחחח היית חושבת אבל דווקא לא:-D
צפיתי כי יש שם גייז:-D

הולם אותו!
נכון??|מאוהב|

או בקיצור "תזרקי אותו!"
חחחח זה היה בתגובה למישהי שכתבה בשלט שלה שהיא באה להופעה לחגוג את הגירושים או משהו כזה.

אוי! ;-( במפתיע או שהיה חולה?
מפתיע, נפל מהמרפסת או משהו כזה.

אם לא מככב בזה פטריק אני לא בעניין. (שיטס קריק)
מכבב בזה רן דנקר בתפקיד פטריק שזה לא פחות טוב|מאוהב|
אבל באמת כשהיה את השיר של סטיבי חשבתי "היי הנה השיר של סטיבי":-D

:-D אני תמיד מעתיקה אייקונים.
גנבה!

נכון?|מאוהב|

שקיות וכאלו זה לא אגרנית, זה סתם פולניה.

טוב זה לא אשמתך.
מממ לא די יכולתי לזרוק אותם אם הייתי רוצה:-D
נופ.
כאילו לפעמים אני מחפשת בגוגל וכן קוראת רק את התשובה של הגוגל AI. וכמה פעמים יצרתי סטיקרים דרך הAI של הטלפון (כמו דרקון חוגגת יומולדת בשביל אחותי שלזמר האהוב עליה קוראים ג'י-דרגון). אבל באמת שזהו.
אה ויום אחד ניסינו להעזר בג'מיני לתכנן מסלול טיול בחו"ל אבל הוא היה גרוע מאד.
אבל אין לי אף אפליקציית צ'אט על הטלפון ואני לא שואלת אותו כלום.

אוי הזכרת לי גם שלמדתי שמערכת האומנה בארה"ב מזעזעת ממש.
וואי כן
אני לא יודעת איך זה בארץ אני מניחה שגם לא משהו. כמו שאני יודעת יותר על מערכת המשפט של ארהב מאשר בארץ:-D

person of interest
השומרוני בגלל שאת הייטרית של AI.
:-D:-D
אם כבר הוא יעזוב אותי בשקט כי הוא רודף את כל מי שמייצר AI מתחרה ואני לא סכנה בכלל|מלאך|

למה את בכלל מנסה להשתזף |שפם| תפסיקי עם זה מייד.
אני לא חחחחחחחחח
אבל נניח יצא שכן הייתי קצת בשמש ותפסתי טיפטיפה צבע (שהוא לא אדום בוהק) אני אלך ליד כל בן אדם אחר ואזכר שאני ערפד ולא תפסתי שום צבע:-D

Reutk

Active member
יכולה להצטרף:-P:
אבל אני לא רוצה לצפות בסדרה.

נכון קיוויתי שיהיה קליפ איתה, אולי עם הבובות חחח
עם בובות זה היה מושלם והיא הייתה עושה את זה כל כך טוב. חבל שזה לא קרה.

חחחח כי שם האלבום הוא Kiss all the time, Disco occasionally
הא חחח

כי אני לא אוהבת קטשופ אז אין טעם לקנות בקבוק אבל לפעמים נגיד אחותי נמצאת או יש מאכל ספציפי שכן מצריך קטשטופ אז טוב שיש שקיות קטנות.
אבל אני באמת לא צריכה ככ הרבה|פנים|
אבל כמובן שמתעצלת למיין תאריכים ולזרוק|פנים|
לא הבנתי אותך בכלל קודם. משומה חשבתי שאת שומרת שקיות משומשות של קטשופ.
להתעצל לבדוק ולזרוק מוצרים שפג להם התוקף זה בסדר כל עוד זה לא מסריח, במיוחד שזה משהו כל כך קטן ולא תופס הרבה מקום.

אבל מה שק זה תמיד שימושי לא?|פנים|
אבל את לא משתמשת בו! זאת הייתה כל הפואנטה של השאלה.
אני מניחה שכן
ואת לא משתמשת בהם בכלל? זה לא מפריע לך שהם סתם תופסים מקום? טוב את בעצם לא צריכה מקום אחסון כי מסתבר שאת מאחסנת אצל ההורים :-P: .

didalf

Well-known member
אבל אני לא רוצה לצפות בסדרה.
הפסד שלך

עם בובות זה היה מושלם והיא הייתה עושה את זה כל כך טוב. חבל שזה לא קרה.
נכון??? אוף

לא הבנתי אותך בכלל קודם. משומה חשבתי שאת שומרת שקיות משומשות של קטשופ.
למה שאני אעשה את זה?:-D
להתעצל לבדוק ולזרוק מוצרים שפג להם התוקף זה בסדר כל עוד זה לא מסריח, במיוחד שזה משהו כל כך קטן ולא תופס הרבה מקום.
יש ככ הרבה שזה תופס מדף מלא של הצד של המקרר ועוד קצת|פנים|

אבל את לא משתמשת בו! זאת הייתה כל הפואנטה של השאלה.
חחחחחחחחחח כי יש לי ככ הרבה כמה אני צריכה 1-2? ואז אני משתמשת באותם 2-3 שקים כל הזמן:-D ועדיין אוגרת מלא.

ואת לא משתמשת בהם בכלל? זה לא מפריע לך שהם סתם תופסים מקום? טוב את בעצם לא צריכה מקום אחסון כי מסתבר שאת מאחסנת אצל ההורים :-P: .
הם סוג של מקום אחסון בעצמם אני שמה עליהם דברים בינתיים.

Reutk

Active member
למה שאני אעשה את זה?:-D
לא יודעת. אולי בגלל שכתבת בהתחלה שקיות ואז ברור שהתכוונת לשקיות ריקות אז גם על השקיות של הקטשופ חשבתי שהן ריקות.

אוי מיי גאד איך? למה?

באיזה טעם? וניל רגיל?

|תות|סדרות החודש: POI
רק עכשיו הבנתי מה זה. עד עכשיו התייחסתי לזה כמו תויים שגוים באמצע משפט שנתקלתי בזה בהודעות בשרשור.

נפלתי במדרגה תוך כדי שאני חושבת לעצמי שאף אחד לא נזהר כמוני בטיפוס מדרגות, פגשתי דורבן, סיימתי ציור ואפילו התחלתי וסיימתי עוד אחד (אחד קל יותר).
כי היית עסוקה בלחשוב.
אגב אין אדם שיותר מזהיר אנשים אחרים במדרגות מאבא שלי.
PXL_20260612_191936870.jpg
PXL_20260701_204603673.jpg
יפה מאוד. כמה זמן לוקח לך לצבוע ציור כזה?
|אגס| איך נראה בית החלומות שלכם? גדול ומרווח, מתנקה מעצמו,
וואו זאת הברקה מעולה כי החיסרון העצום בבית גדול זה שקשה לנקות אותו.
במיקום מבודד מאוד,
אובייסלי :rolleyes:
עם חצר גדולה ומוקפת חומת שיחים,
|מאוהב|
בחצר הרבה חתולים חופשיים שגם יש להם אפשרות לצאת ולהכנס לבית מבלי להטריד אותי, ויש להם מתקני האכלה עצמית.
:-D כמובן

Lhuna3

Well-known member
לונה למה את שואלת עצובות כאלה?
סליחה ;-(
בא לי שגם את תעשי איתנו צפיה משותפת (זה לא חייב להיות בסדרה הזאת דווקא).
איכס עדי, למה לשמור שקיות קטשופ?
גם אני שומרת שקיות קטשופ |מובך| (כי אולי דווקא כשאני ארצה קטשופ אז לא יהיה לי)
אוקיי רגע - אולי את חשבת שהיא מתכוונת לשקיות שהיא כבר פתחה? כי אני די בטוחה שהכוונה לשקיות סגורות.
וזה בנדוד שלך?

לגמרי חשבתי גם :-D |פנים|

יאאאא לונה זה ממש יפה זה לא נראה צביעה לפי מספרים!! עם מה את עושה את זה?
חחח תודה! זה צביעה לפי מספרים לחלוטין, אין לי כזה כשרון ליצור את הציור עצמו. זה מגיע ערכה של קנבס (כמובן עם הציור והמספרים) מתוח על מסגרת עץ וצבעי אקריליק עם המספרים. ומברשות כמובן.
לא :-D זה היה אתגר כזה באיזה עמוד פייסבוק להוציא מהצ'ט חירטוט מצחיק עם השאלה "מה מקור הביטוי <הדבר האחרון שכתבו לכם בהודעה>?"
להביא לאנשים האלה חלב מהסופר יכול להיות מסוכן:-D
תכלס כן :-D

Lhuna3

Well-known member
מה כאילו רצית סוג ארטיק?
כן לא ידעתי איך לקרוא לזה.
טילון זה נחמד עכשיו אכלתי טילון פקאן.
זה יאמי.
יש לנו בעבודה לפעמים גלידה סניקרס (כאילו בצורה של החטיף רק גדול יותר וקפוא) שזה טעים.
אוי לגלידות-חטיפים האלה אני ממש לא מתחברת משום מה, ניסיתי פה ושם.
חחחחחחחחחחחח היית חושבת אבל דווקא לא:-D
צפיתי כי יש שם גייז:-D
אה טוב זה היה הניחוש השני שלי :-D
מפתיע, נפל מהמרפסת או משהו כזה.
OMG ! :-(
מממ לא די יכולתי לזרוק אותם אם הייתי רוצה:-D
אה אוקיי אז כן אשמתך! :-D
אבל אין לי אף אפליקציית צ'אט על הטלפון ואני לא שואלת אותו כלום.
מרשים.
אבל נניח יצא שכן הייתי קצת בשמש ותפסתי טיפטיפה צבע (שהוא לא אדום בוהק) אני אלך ליד כל בן אדם אחר ואזכר שאני ערפד ולא תפסתי שום צבע:-D
חחחחחחחחחחחחחחחח
:-D וואי זה באמת מוגזם! :-D
באיזה טעם? וניל רגיל?
כן לרוב, אבל חייב להיות גם שוקולד למעלה ורצוי שברי בוטנים או משהו כזה.
כי היית עסוקה בלחשוב.
נכון.
אגב אין אדם שיותר מזהיר אנשים אחרים במדרגות מאבא שלי.
חחחחח מה הוא אומר "זהירות שלא תיפלו" וכזה?
יפה מאוד. כמה זמן לוקח לך לצבוע ציור כזה?
תודה :-] את הכלב לקח לי קרוב לחודש (בקצב של כל יום בין חצי-שעה לשעתיים נגיד), את הקקטוסים נראה לי שבוע וחצי-שבועיים.
וואו זאת הברקה מעולה כי החיסרון העצום בבית גדול זה שקשה לנקות אותו.
בדיוק!

didalf

Well-known member
אוי מיי גאד איך? למה?
כי אני קצת אגרנית ומתעצלת לבדוק תאריכים לזריקה רעות הרגע דיברנו על זה:-D

כי היית עסוקה בלחשוב.
נכון

בא לי שגם את תעשי איתנו צפיה משותפת (זה לא חייב להיות בסדרה הזאת דווקא).
וואי כן לרעות יש תובנות מעניינות

גם אני שומרת שקיות קטשופ |מובך| (כי אולי דווקא כשאני ארצה קטשופ אז לא יהיה לי)
יאיי אני לא המוזרה היחידה (עד שתגלי איזה כמויות יש לי ואני אחזור להיות המוזרה היחידה:-D)
:-D וואי זה באמת מוגזם! :-D
והנה זה בא:-D

חחח תודה! זה צביעה לפי מספרים לחלוטין, אין לי כזה כשרון ליצור את הציור עצמו. זה מגיע ערכה של קנבס (כמובן עם הציור והמספרים) מתוח על מסגרת עץ וצבעי אקריליק עם המספרים. ומברשות כמובן.
וואי זה ממש יפה לא רואים קווים וכאלה וההצללות והצבעים ממש יפה!

אה טוב זה היה הניחוש השני שלי :-D
כן אני צפויה:-D

כן עצוב ממש.

didalf

Well-known member
לשאלתך כי דאגת: היום השתמשתי בו בערך לראשונה נראה לי.
המארחים בדירה בגרמניה שלחו לי הודעה בגרמנית וגוגל טרנסלייט תרגם גרוע עדיין לא הבנתי אז אחותי אמרה לי תנסי בצ'אט אז נכנסתי לצ'אטGPT וביקשתי ממנו לתרגם והוא תרגם הרבה יותר ברור.

למעלה