דמוקרטי או לא דמוקרטיפורום דמוקרטי?
אני מבקש לא להיסחף הפורום רשאי לארח את כול בני הדתות אנשי כול החברות את כול התמונות כמובן את היפות ביותר ואת תמונות הפנאי " לא כאן" לכולם יום טוב והרבה עבודה פוריה ולא לרדת לרמת המו.............. בברכה חברכם אוהד שרוף של דן
סליחה שאני מקפיץדמוקרטי או לא דמוקרטי
חבל שאנשים מגיבים כפי שמגיבים ואחד כועס על השני, וכל אחד מאיים שזהו, הוא פורש מהפורום. בשביל מה זה טוב ??? אי אפשר קצת סבלנות וסובלנות ? אני באמת שלא מבין את זה. אפשר לחשוב שיש מישהו שמרוויח משהו מההשתתפות בפורום. אני בכל אופן לא מרוויח כלום ולפעמים אפילו להיפך. אבל זה בסך הכל פורום די נחמד ומעניין וחבל על הסיכסוכים והתגובות הבלתי הולמות. פשוט חבל.
ממש לא יפה צריך הודנא.סליחה שאני מקפיץ
אבל זה חשוב וזה כואב לי מה שקורה.
הסכסוכים והכעסים של משתתפי הפורוםדמוקרטי או לא דמוקרטי
חבל שאנשים מגיבים כפי שמגיבים ואחד כועס על השני, וכל אחד מאיים שזהו, הוא פורש מהפורום. בשביל מה זה טוב ??? אי אפשר קצת סבלנות וסובלנות ? אני באמת שלא מבין את זה. אפשר לחשוב שיש מישהו שמרוויח משהו מההשתתפות בפורום. אני בכל אופן לא מרוויח כלום ולפעמים אפילו להיפך. אבל זה בסך הכל פורום די נחמד ומעניין וחבל על הסיכסוכים והתגובות הבלתי הולמות. פשוט חבל.
הסכסוכים והכעסים של משתתפי הפורום
נובעים מההפרטה שהתרחשה אתמול. היום הפורום יחזור לסורו ומקווה מאד שיהיו דיונים מעניינים וכן תמונות יפות. איציק.
הסכסוכים והכעסים של משתתפי הפורום
נובעים מההפרטה שהתרחשה אתמול. היום הפורום יחזור לסורו ומקווה מאד שיהיו דיונים מעניינים וכן תמונות יפות. איציק.
נראה לי שבכל מקרה מישהו יחסר בפורוםאמן ואמן.
לא הפעםהסכסוכים והכעסים של משתתפי הפורום
אני רואה שענינו בדיוק ביחדלא הפעם
לצערי הפעם אביתר פרש מהפורום סופית. לי אישית זה חבל מאוד מכיוון שלאביתר ידע מאוד גדול והרבה תמונות שהוסיפו צבע לפורום ובמקרה זה אני חייב לציין שאני תומך בעמדתו (ואל תתחילו עכשיו להתווכח איתי, אני רק אומר את דעתי) לפי מה שהבנתי אביתר גם לא יגיע למפגש ביום שישי וחבל. אני בכל אופן נשאר בפורום ואגיע למפגש למרות כל המריבות המיותרות האלה שממש מוציאות את החשק להשתתף פה בדיונים. ובלי קשר, אתמול היה יום עצוב מאוד לתחבורה הציבורית בארץ בכלל ובגוש דן בפרט. מה גם שלפי התמונות שצולמו התאכזבתי מאוד מעיצוב האוטובוסים של קווים. הצביעה אמנם יפה מאוד אך עיצוב האוטובוסים לא משהו לטעמי. במיוחד בצד של הדלתות, הדלת האחורית ממש מקדימה! עכשיו אני נוסע לחזרות של מסיבת הסיום שלי שיימשכו כנראה עד אמצע הלילה ולכן לא אוכל לכתוב היום בפורום וכנראה שגם לא מחר. אבל אני מקווה לראות את כולכם במפגש ביום שישי שיש לקיימו למרות המריבות בפורום.
בהחלטאני רואה שענינו בדיוק ביחד
על אותו נושא. גם לפי מה שאני הבנתי ממנו (בהתכתבות במייל) הדוקטור עזב סופית את הפורום וגם לא יגיע למפגש ועל זה אני אומר רק מילה אחת : חבל.
שלא=שלו כמובןבהחלט
ומעכשיו אני אמשיך לשמור איתו על קשר טלפוני ובהתכתבות במייל ואקבל את כל העידכונים ללא קשר לפורום שללא ספק הפסיד איש בעל ידע רב מאוד בגלל שטויות. מרגע זה הדיון הזה סגור מבחינתי. בואו נחזיר את הפורום למקצועיות שלא ולא נתעסק יותר בשטויות כאלו.
היו ויקוחים ולצערי גם תמיד היואני רואה שענינו בדיוק ביחד
על אותו נושא. גם לפי מה שאני הבנתי ממנו (בהתכתבות במייל) הדוקטור עזב סופית את הפורום וגם לא יגיע למפגש ועל זה אני אומר רק מילה אחת : חבל.
חבל מאד. אביתר הוא האיש שיזם אתלא הפעם
לצערי הפעם אביתר פרש מהפורום סופית. לי אישית זה חבל מאוד מכיוון שלאביתר ידע מאוד גדול והרבה תמונות שהוסיפו צבע לפורום ובמקרה זה אני חייב לציין שאני תומך בעמדתו (ואל תתחילו עכשיו להתווכח איתי, אני רק אומר את דעתי) לפי מה שהבנתי אביתר גם לא יגיע למפגש ביום שישי וחבל. אני בכל אופן נשאר בפורום ואגיע למפגש למרות כל המריבות המיותרות האלה שממש מוציאות את החשק להשתתף פה בדיונים. ובלי קשר, אתמול היה יום עצוב מאוד לתחבורה הציבורית בארץ בכלל ובגוש דן בפרט. מה גם שלפי התמונות שצולמו התאכזבתי מאוד מעיצוב האוטובוסים של קווים. הצביעה אמנם יפה מאוד אך עיצוב האוטובוסים לא משהו לטעמי. במיוחד בצד של הדלתות, הדלת האחורית ממש מקדימה! עכשיו אני נוסע לחזרות של מסיבת הסיום שלי שיימשכו כנראה עד אמצע הלילה ולכן לא אוכל לכתוב היום בפורום וכנראה שגם לא מחר. אבל אני מקווה לראות את כולכם במפגש ביום שישי שיש לקיימו למרות המריבות בפורום.
אנסה לשכנע אותוחבל מאד. אביתר הוא האיש שיזם את
המפגש שיתקיים ביום שישי. נרגיש בחסרונו כאן בפורום. אני מקווה שד"ר אביתר בכל זאת יחזור לפורום ויגיע למפגש ביום שישי.
נראה לי שזה שלילי חד משמעי מבחינתו.חבל מאד. אביתר הוא האיש שיזם את
המפגש שיתקיים ביום שישי. נרגיש בחסרונו כאן בפורום. אני מקווה שד"ר אביתר בכל זאת יחזור לפורום ויגיע למפגש ביום שישי.
עוד פעם אנחנו כותבים ביחד ?נראה לי שזה שלילי חד משמעי מבחינתו.
אחד הפתרונות זה לצלצל לו לנראה לי שזה שלילי חד משמעי מבחינתו.
ה דרומי אתה נשמה טובהאחד הפתרונות זה לצלצל לו ל
ולהגיד לו שבתור מי שדאג ושם יד לכיון המיפגש אז . בקיצור לצלצל לו ול"{כסח"} אותו שאחרת הלך עלב פרש באם הוא לו יגיע וכנ"ל אותם אחרים שזה כולל גם את הפרש העצבני ומר הספל כנ"ל. ובזה נגמר לי הכוח להיות הגננת. מעכשיו אני יעבורים.
קשה להתאפק אז אענהה דרומי אתה נשמה טובה
ואני מתכוון לזה ברצינות, לא בציניות חלילה. אתה לא מוותר ומנסה לפשר בין הניצים, אז אני רוצה להגיד לך(ולכולם) שנמאס כבר מכל ההתנהגות הילדותית ומשחקי הכבוד של כמה מחברי הפורום(או אולי חברים לשעבר). אני בין התומכים הנלהבים של ד"ר אביתר רייטר, שכן הוא מאגר ידע עצום וחיוני מאוד לפורום שלנו, מה גם שאני מאוד אוהב לראות את התמונות שהוא מפרסם. בפעם הקודמת כאשר אביתר שיחק משחקי כבוד עם אורן,פניתי אליו במסרים אישיים ונסיתי לשכנע אותו לחזור, אבל לדעתי הפעם הוא הגזים ובגדולאם בפעם הקודמת עוד הראיתי סימני אמפטיה ואפילו חשבתי שאורן קצת הגזים בקטנוניות, הפעם התחוור לי לצערי שאני טעיתי בשיפוט, שכן אביתר הוכיח לנו בפעם השניה-בתוך זמן קצר מאוד-העשן עוד טרם כבה מהמדורה הקודמת(אם להתנסח בעדינות), שהוא חייב להיות במרכז העניינים ואסור לחלוק על דיעותיו. גם בני הספל איכזב אותי כי גם הוא היחל להתנהג כמו ילד מגודל, כתבתי כבר ואחזור על זה שוב, אם יש שרשור שלא נראה לכם אתם לא חייבים לקרוא אותו, דלגו הלאה, אני עושה זאת כמעט כל יום!!! אבל למה להשמיץ? למה להגיע למצבים מביכים ולהבריח אנשים מהפורום??? בכל מקרה אני כותב מילים אלו בצער רב כי לדעתי הפסדנו אנשים חשובים מאוד לפורום, ואני מקווה מאוד שגם בני וגם אביתר יחזרו להיות פעילים בפורום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.