פורום דייג - יש דבר כזה.

אוריא

New member
פורום דייג - יש דבר כזה.

איש אחד פעם סיפר על חלום שלו. החלום שלו היה להקים מועדון לדייגים. במועדון הזה הדייגים נפגשים על כוס קפה, מספרים על תפיסת הדג הגדול האחרון, שואלים שאלות טכניות ומחליפים שיטות ואתרי דייג. את הקפה תצטרכו להכין לבד, את כל השאר נוכל לעשות פה ביחד. שלום לכולכם, נשמח אם תבואו לתרום מידעותיכם בפורום דייג. קצת שלווה, קצת לצאת מהשיגרה והרבה כיף.

אנירמי

New member
פעם היו מליארדי מליארדים דגים

היום יש יותר אנשים מדגים נו אני מגזים קצת. מילא לאכול אותם כמזון ל אבל לתקוע להם קרסים בפה לראות אותם מפרפרים מחוסר חמצןוכל זה לשם הובי או ספורט זה מה שאני חושב על דיג היום לפני 15 שנה היה לי חלום להקים כפר דייגים התיכנון היה על שפך נחל פלמחים (רובין) הבאתי צילומי אויר אדריכל עשה תוכניות הגשתי תוכניות לסוכנות במקביל הקמתי אגודה שיתופית שניקראה שבט בשיא היו בא קרוב ל150 חברים בקיצור קיבלו את התוכנית והפוטנציאל שבה תיירות כמו יון ואיטליה הציעו שטח לא בשפך רובין אלה ברצועת עזה. אני הייתי היחידי באגודה השיתופית שיתנגד (אז לא כמו היום הייתי שמאלני) ללכת לעזה.אבל הרוב החליט אחרת.אני עזבתי.הישוב דוגית שברצועה קם כתוצעה מיוזמה שלי להקים כפר דייגים בשפך נחל רובין. לפעמים מדהים מה שבן אדם יכול להשפיע לספקנים כל מילה אמת האדריכלים היו פול ויטל וגיורא הופמן בדפי זהב אפשר למצוא אותם.אז הלכתי על אתר דיג עכשו אני הולך על אתר באינטרנט שיספק שירים לימי הולדת יחי ההבדל הקטן .כתובת האתר www.musicalgift.co.il

פירט

New member
אכן זוכר......../images/Emo48.gif

הייתי בין אלה שנשלחו אליהם מכתבים בקריאה להתיישב בדוגית (בתור דייג סוג א´) או מסיבה אחרת. מזלי שלא הלכתי.......איפה הייתי היום????????

אנירמי

New member
הייתה נוסע הביתה לבוש שכפץ

בפורום הזה אני כל הזמן פוגש קולגות .אני עבדתי בדיג טרול עד 1986 איזה 15 שנה בהפסקות. קח שיר לזכר הימים הטובים. אגדת הצלופח במאורות הדייגים מספרים סיפור מדהים הסיפור מתחיל כך: הים היה סוער והגלים גבוהים הספינה היתה ללא שליטה כי הדייגים היו בבטן הספינה הם שאבו את מי הים שאיימו להטביעם אך מה איום הוא ונורא שמההור שבשידרה המשיכו המים לזרום הם ניצלו בזכות צלופח שבחור ניתקע כשהגיעו לנמל הם שיחררו את האומלל ומאז לצלופחים יש שם של עושי ניסים

למעלה