פורום בון ג'ובי בהייד פארק

alon107

New member
פורום בון ג'ובי בהייד פארק

קודם כל אני רוצה לברך אתכם על פתיחת הפורום
זה לא יאומן כי אני כמעט אף פעם לא נכנס לתפוז והיום במקרה רציתי לבדוק אם יש פורום של בון ג'ובי בתפוז והייתי בהלם לראות שבדיוק היום פתחתם אותו ואפילו נרשמתי עכשיו במיוחד לתפוז כדי לרשום את ההודעה הזאת. אני לא יודע אם אתם מודעים לכך שכבר יש פורום פעיל מאוד של בון ג'ובי בהייד פארק ואם אתם רוצים אתם מוזמנים להצטרף אליו http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=5131

אני יודעת, ../images/Emo13.gif

דיברתי עם אחת מהבנות שפעילות בפורום שום. הייד פארק זה אתר ממש לא נוח,בגלל זה אני לא כותבת שם.
אתם מוזמנים לבוא לפה,יהיה נחמד.

alon107

New member
חבל כי הפורום בהייד פארק מדהים

יש שם המון מידע על הלהקה וכל מיני קטעי וידאו ואודיו נדירים שלא תמצאו בשום מקום אחר. חוץ מזה שיש שם אנשים שרשומים למועדון המעריצים הרשמי כך שכל דבר חדש בנוגע ללהקה הם ישר מעדכנים את האחרים.

inbal287

New member
שלום../images/Emo140.gif

אני מודעת לקהילה בהייד פארק, באמת פורום נהדר. אבל כמו שכבר אמרו, הייד פארק לא הכי נוח. וגם, רוב החיים שלי בכל מקרה בתפוז
. אבל אני חושבת ששתי הקהילות יכולות ואפילו צריכות להמשיך להתקיים במקביל. אני אשמח אם אנשים מכאן יכתבו בהייד וכמובן שאשמח אם אנשים מהייד יבואו לכתוב כאן. הפורום עדיין חדש, נפתח רק היום, זאת הסיבה שהוא כ"כ ריק כרגע, אבל הוא עוד יתמלא
. בכל מקרה, אוסיף את הפורום שלכם לעמוד הקישורים
.

למעלה