פוץ שמאלני נכה מוחית אחד התפטר ושמאלני נכה מוחית הרבה יותר גרוע ממנו עומד להחליפו

ביטניקט

Well-known member

רה"מ הבריטי המיועד: "הסבל בעזה - צלקת על מצפון כולנו. נשקול סנקציות על ישראל"

אנדי ברנהאם, שצפוי להחליף את קיר סטרמר המתפטר, אותת בריאיון ל"גרדיאן" כי בכוונתו לנקוט קו קשוח יותר נגד ישראל, כולל סנקציות על אישים ומוסדות ואולי איסור על סחר עם התנחלויות. הוא התנצל שהלייבור לא מיהרה לקרוא להפסקת אש בעזה, ואף שנמנע מלכנות את המתרחש בה "רצח עם" אמר כי יש לדרוש דין וחשבון מממשלת נתניהו: "מנסה להפוך את פתרון שתי המדינות לבלתי אפשרי"

עוד נאצי שמאלני נכה מוחית שהעולם היה טוב יותר בלעדיו וחלאות אדם כמוהו

evglev1

Well-known member
מנהל

רה"מ הבריטי המיועד: "הסבל בעזה - צלקת על מצפון כולנו. נשקול סנקציות על ישראל"

אנדי ברנהאם, שצפוי להחליף את קיר סטרמר המתפטר, אותת בריאיון ל"גרדיאן" כי בכוונתו לנקוט קו קשוח יותר נגד ישראל, כולל סנקציות על אישים ומוסדות ואולי איסור על סחר עם התנחלויות. הוא התנצל שהלייבור לא מיהרה לקרוא להפסקת אש בעזה, ואף שנמנע מלכנות את המתרחש בה "רצח עם" אמר כי יש לדרוש דין וחשבון מממשלת נתניהו: "מנסה להפוך את פתרון שתי המדינות לבלתי אפשרי"

עוד נאצי שמאלני נכה מוחית שהעולם היה טוב יותר בלעדיו וחלאות אדם כמוהו
כל מפלגת הלייבור נכים מוחית.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה הגיוני יותר שכולם מפגרים או שעובדים עליך?
בדיוק בגלל זה אני חושב שכולם אנטישמים או/ו אנטי ציונים או/ו אנטי ישראלים כי אני לא מאמין שמישהו באמת ובתמים יכול לחוש סולידאריות עם הערבים הנקראים פלסטינים.

בדיוק בגלל זה אני חושב שכולם אנטישמים או/ו אנטי ציונים או/ו אנטי ישראלים
לאורך ההיסטוריה מי שהיו אנטי יהודיים היו ההמון יותר,האליטות והפוליטיקאים נהגו ביהודים בצורה אסטרטגית.
כי אני לא מאמין שמישהו באמת ובתמים יכול לחוש סולידאריות עם הערבים הנקראים פלסטינים.
הבנתי,אנשים יושבים שנים באוהלים ולא איכפת לך,

ואתה לא מאמין איך אנשים אחרים כועסים על זה.

חנן44

Well-known member
בדיוק בגלל זה אני חושב שכולם אנטישמים או/ו אנטי ציונים או/ו אנטי ישראלים כי אני לא מאמין שמישהו באמת ובתמים יכול לחוש סולידאריות עם הערבים הנקראים פלסטינים.
זה כמו תמיד פוליטיקה ואינטרסים, מפלגת הלייבור נשענת היום על מצביעים מוסלמים ולכן היא לא פועלת נגדם, כך גם בצרפת ספרד והולנד. בגלל זה העמדות האנטי ישראליות שלהם. בסופו של דבר זה ישתנה כי הבריטים מבינים שאם הם לא יתעשתו המדינה שלהם תחרב.

ביטניקט

Well-known member
זה כמו תמיד פוליטיקה ואינטרסים, מפלגת הלייבור נשענת היום על מצביעים מוסלמים ולכן היא לא פועלת נגדם, כך גם בצרפת ספרד והולנד. בגלל זה העמדות האנטי ישראליות שלהם. בסופו של דבר זה ישתנה כי הבריטים מבינים שאם הם לא יתעשתו המדינה שלהם תחרב.
אתה טועה, השמאלנים בבריטניה ממש לא מבינים את זה ואם יבינו את זה, זה יהיה רק כשכבר יהיה מאוחר, בדיוק כמו אצלנו, שחלק מהשמאלנים התעוררו מהתרדמת שלהם רק אחרי ה 7.10 ויש כאלה שהם פשוט מקרה אבוד שלא יתעוררו עד היום וספק אם בכלל יתעורררו לפני שיישחטו אותם...

חנן44

Well-known member
אתה טועה, השמאלנים בבריטניה ממש לא מבינים את זה ואם יבינו את זה, זה יהיה רק כשכבר יהיה מאוחר, בדיוק כמו אצלנו, שחלק מהשמאלנים התעוררו מהתרדמת שלהם רק אחרי ה 7.10 ויש כאלה שהם פשוט מקרה אבוד שלא יתעוררו עד היום וספק אם בכלל יתעורררו לפני שיישחטו אותם...
אתה תקרא קודם לפני שאתה מגיב, אני כתבתי שהבריטים יתפכחו, לא הלייבור. מנהיג הימין החדש נייגל פארג כנראה יהיה ראש הממשלה הבא

1ספי11

Well-known member
אתה כהרגלך משליך את דעותיך הגזעניות על אחרים.

איציק5111

Well-known member
מה הגיוני יותר שכולם מפגרים או שעובדים עליך?
גם במאה הקודמת רובכם הייתם נאצים ושיתפתם פעולה עם הנאצים .

הבנת מוחמד?

המאמן המצרי שלך ירק על דגל ישראל מבחינתי אתה וחנן 44 עברתם את הגבול.

ואין לי בעיה שאתה ערבי אבל ברגע שאתה מזדהה תומך בשונאי ישראל עברת את הגבול.

למעלה