פונדקאות

m i r a c l e s

New member
פונדקאות

שלום אנחנו זוג שמעוניין להביא ילד באמצעות פונדקאות. הבנו שבארץ זה מאוד בעייתי. אנחנו מנסים לברר פרטים על ביצוע התהליך בחו"ל (בעיקר בארה "ב). היינו שמחים שמישהו שעבר, עובר או שסתם יש לו פרטים על התהליך יצור איתנו קשר. תודה m i r a c l e s

raananh

New member
אנחנו חיים ועשינו זאת בארה"ב

אנחנו חיים בארה"ב ועשינו זאת בארה"ב. אבל לדעתי אם אין לך אזרחות זרה בארץ שבה אתה עושה את הפונדקאות, זה נעשה בהרבה יותר מסובך (הגירה באותה ארץ ובישראל) ויקר (אין לך כתובת בארץ בה זה נעשה - נסיעות הלוך ושוב ושהיות רבות וממושכות). אבל רציתי לעודד אתכם: זה רק כסף וזמן. אבל זה בהחלט אפשרי. רענן

אבא גאה

New member
אני ממליץ שלא ללכת

בדרך זו רוב המקרים ששמעתי עליהם או שעברו תהליך ארוך ומייגע ללא תוצאות או שאם נולד ילד היו בעיות לאחר מכן. ממליץ מראש לבדוק דרכים אחרות. בהצלחה בכל מקרה.

raananh

New member
על מה אתה מדבר "רוב המיקרים"?

אתה אומר "רוב המקרים ששמעתי עליהם או שעברו תהליך ארוך ומייגע ללא תוצאות או שאם נולד ילד היו בעיות לאחר מכן." על מה אתה מבסס את ההכרזה הבומבסטית האחרונה שלך הנ"ל? אני דווקא מכיר עשרות של אנשים שהלכו בדרך של פונדקאות וחוץ מאחד, לא היה להם בעיות. ואותו אחד, לדעתי, הוא יצר את הבעיות בעצמו. והינה עובדה שסותרת את כל מה שאתה אומר: אם אתה משתמש בסוכנות של פונדקאות, היינו ע"וד שמתמחה בנושא והם מנהלים עבורך את כל הפרוצדורה, אז יש לך חוזה איתם. אם משהו לא הולך כשורה, אז יש לך כתובת את מי לתבוע. אבל כן, סוכנות של פונדקאות היא אופציה יותר יקרה. רענן

londoner1

New member
פונדקאות

אנחנו עברנו הליך פונדקאות ונולד לנו בן נהדר, שכרגע בן שלושה וחצי חודשים. לא מזמן חזרנו לגור בארץ. אני ממליץ בחום על הליך פונדקאות, ובתנאי שיש לכם מספיק כסף ואנרגיה.אם עושים זאת דרך סוכנות פונדקאות התהליך חלק למדי ומעולם לא נתקלתי במישהו שהיו לו בעיות. כיוון שעדיין יש לנו עוברים קפואים אנחנו מתעניינים עכשיו בהליך בקנדה, שם הוא יותר זול (כיוון שיש ביטוח רפואי ציבורי, והחוק מטיל מגבלות על סכום התגמול לאם הפונדקאית). אנחנו עבדנו עם סוכנות Growing Generations בקליפורניה. האתר שלהם הוא www.growinggenerations.com וכדאי להציץ - זו סוכנות שעובדת רק עם זוגות ובודדים מהקהילה, והיא הגדולה והוותיקה בתחום. אין שום מניעה לבצע פונדקאות החו"ל גם אם אין אזרחות זרה; הבעיה היחידה היא הביטוח הרפואי ליילוד: אם האבות הם תושבי ארה"ב היילוד פשוט מצטרף לביטוח של האב. אם לא, צריך לדאוג לביטוח נפרד ובארה"ב זהו עסק יקר מאוד.

למעלה