פולטגרייסט (ככה רושמים?)

stu from scream

New member
פולטגרייסט (ככה רושמים?)

אין לי מושג איך רושמים:S אז אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר.. זה הסרט עם המשפחה שהייתה בבית עם הלימבו ומאחורי הקלעים במשך כל הטרילוגייה כל השחקנים מתו.. אז יש את הסרט השלישי בMGM ביום שלישי קצת אחרי 1 בלילה.. למרות שהוא נחשב הגרוע מבין השלושה,בגלל סצינת הסיום שלו, שהשחקנית הראשית נרצחה,הוא שם בובה במקומה שלא ראו את פנייה, אני עדיין אראה את הסרט השלישי

stu from scream

New member
בקשה

אבל.. למה ספויילר? מאחורי הקלעים משהו קרה- זה בכלל לא קשור לסרט:S השחקנית הראשית נרצחה באמיתי,זה לא קשור לסרט.. אם את מדברת על הסצינה האחרונה שאמרתי ששמו בובה, זה לא הורס:S

NAON1

New member
../images/Emo54.gif כותבים את זה - פולטרגייסט.

הפירוש של המונח הגרמני הזה הוא- השתוללות רוחות. הסרט המקורי ניחשב לאחד הגדולים אי פעם. ידעתם שהילדה שבסרט המקורי ( בתמונה ) מתה בגיל 12 בילבד ? היא ניפתרה בגיל 12 בשנת 88 מבעיה רפואית. בסרט בשנת 82 שביים טובי הופר ( סטו,הוא ביים גם את המנסרים מטקסס ) השחקנית שקראו לה התר אורורק הייתה בת 7. סטיבן שפילברג שהיה אמור לביים את הסרט אך בסוף נטש את מלאכת הבימוי לטובת הסרט - " אי . טי " ראה את התר במיסעדה והציע לה להיבחן באודישן.היא גברה באודישן על דרו בארימור. שפילברג התנצל בפני בארימור וטען שהיא לא ניראית מספיק תמימה לתפקיד.הוא לקח אותה לסרטו - " אי.טי ". ובקשר למה שכתבת על השחקנית שנירצחה,אז היא נירצחה על ידי החבר שלה .

stu from scream

New member
כן

אני יודע, ושרוב השחקנים לא רצו להמשיך לשחק בסרט השלישי שטענו שהוא מקולל, וגם כן כתבתי שהשחקנית הראשית (הילדה) נפטרה ובגלל זה גם שמו בובה שלה בסצינה האחרונה כי מין הסתם היא לא יכלה לשחק XDD. תודה בכל זאת נאון על המידע המקיף והנרחב שאתה מעניק לנו כל פעם על כל סרט אימה שהוא

m i c k e y 15

New member
מקולל?

אמרו גם שקרו כל מיני תופעות על הסט של הסרט..ושהשחקנים פחדו..ושבסרט הראשון עם העצמות אז גילו שהביאו בטעות עצמות אמיתיות וכאלה..מה כאילו כל זה נכון??

stu from scream

New member
אכן

השחקנים באמת פחדו וחלקם פשוט החליטו לא לשחק בסרט הזה.. ובאמת היו עצמות אמיתיות.. הדברים המוזרים היחדים שקרו- חוץ מהעצמות- היו שבתום כל סרט (חוץ מהסרט השלישי שבאמצע הצילומים זה קרה) מישהו מת.בסרט השני,מתו שתי אנשים,אחד זה ששיחק את האינדיאני ולא זוכר מי היה השני,בראשון מתה השחקנית ששיחקה את האחות גדולה,ובשלישי-הילדה,הדמות הראשית באמצע הצילומים. נ.ב אם לא ידעתם.. גם בצלצול 2 קרו דברים מאוד מוזרים.. נעמי וואטס אמרה בראיון באתר הרשמי שלדעתה יש משהו מוזר על הסט.. היו להם בעיות עם המים.. כל הסט הוצף בלי סיבה. וכל מיני דברים מוזרים כאלה.. אכן אנשים,תופעות כאלו קורות.. אבל שימו לב,שזה במיוחד בסרטי אימה

m i c k e y 15

New member
מהה??מתו אנשים? מה זההה אמאא

האחות הגדולה מתה?? מסכנה..כאילו למה? זה היה סיפור אמיתי? איזה מוזר..דווקא בסרטי אימה..

stu from scream

New member
הסבר:

זאת ששיחקה את האחות הגדולה נרצחה על ידי החבר שלה, שקינא בה על זה שהיא הצליחה. בסרט השני,כמו שאמרתי,עוד שני אנשים מתו,מסיבות רפואיות שלא נתגלו קודם לכן. בסרט השלישי,הילדה ששיחקה את התפקיד הראשי,מתה ממום מולד, והרופאים לא היה שמץ של מושג שיש לה דבר כזה ולכן היא נפטרה בידיים של הרופאים. לפני שהיא נפטרה, בזמן ארוחת הבוקר,היא התלוננה על כאבי בטן ממש קשים,הקיאה, התעלפה,ואז,בחדר הניתוחים,נפטרה. הבמאי היה המום לגמריי.והשחקנים לא רצו להמשיך לשחק. לכן, הסצינה האחרונה של הסרט,הייתה הסצינות הגרועות ביותר. אכן.. סיפור אמיתי ומצמרר במיוחד!!

למעלה