פוטרתי פוטרתי האם יש חוק שאומר שאני צריכה למעביד שבועיים והוא צריך לתת לי שבועיים
ש שביט 26 New member 11/12/05 #1 פוטרתי פוטרתי האם יש חוק שאומר שאני צריכה למעביד שבועיים והוא צריך לתת לי שבועיים
ש שיר ורד New member 11/12/05 #2 לא. נכתב ע"י שביט 26: פוטרתי האם יש חוק שאומר שאני צריכה למעביד שבועיים והוא צריך לתת לי שבועיים לחץ כדי להרחיב... לא. יש חוק שאומר שצריך לתת הודעה מוקדמת. תקופת ההודעה המוקדמת תלויה בותק ושיטת תשלום השכר. (לפי שעות/ימים או חודשית).
לא. נכתב ע"י שביט 26: פוטרתי האם יש חוק שאומר שאני צריכה למעביד שבועיים והוא צריך לתת לי שבועיים לחץ כדי להרחיב... לא. יש חוק שאומר שצריך לתת הודעה מוקדמת. תקופת ההודעה המוקדמת תלויה בותק ושיטת תשלום השכר. (לפי שעות/ימים או חודשית).
ש שביט 26 New member 11/12/05 #3 אני עובדת שנה וארבעה חודשים נכתב ע"י שיר ורד: לא. יש חוק שאומר שצריך לתת הודעה מוקדמת. תקופת ההודעה המוקדמת תלויה בותק ושיטת תשלום השכר. (לפי שעות/ימים או חודשית). לחץ כדי להרחיב... אני עובדת שנה וארבעה חודשים משתכרת לפי שעות מה מגיע לי מבחינת אבטלה וכדו' תודה
אני עובדת שנה וארבעה חודשים נכתב ע"י שיר ורד: לא. יש חוק שאומר שצריך לתת הודעה מוקדמת. תקופת ההודעה המוקדמת תלויה בותק ושיטת תשלום השכר. (לפי שעות/ימים או חודשית). לחץ כדי להרחיב... אני עובדת שנה וארבעה חודשים משתכרת לפי שעות מה מגיע לי מבחינת אבטלה וכדו' תודה
ש שיר ורד New member 11/12/05 #4 תקופת ההודעה מראש היא של 16 נכתב ע"י שביט 26: אני עובדת שנה וארבעה חודשים משתכרת לפי שעות מה מגיע לי מבחינת אבטלה וכדו' תודה לחץ כדי להרחיב... תקופת ההודעה מראש היא של 16 ימים קלנדריים. אם עבדת לפחות 300 ימים נטו במשך השנה וחצי האחרונות תהיי זכאית לדמי אבטלה.
תקופת ההודעה מראש היא של 16 נכתב ע"י שביט 26: אני עובדת שנה וארבעה חודשים משתכרת לפי שעות מה מגיע לי מבחינת אבטלה וכדו' תודה לחץ כדי להרחיב... תקופת ההודעה מראש היא של 16 ימים קלנדריים. אם עבדת לפחות 300 ימים נטו במשך השנה וחצי האחרונות תהיי זכאית לדמי אבטלה.
ש שביט 26 New member 12/12/05 #5 ואם אני עובדת חוש מלא ז"א שמגיע לי נכתב ע"י שיר ורד: תקופת ההודעה מראש היא של 16 ימים קלנדריים. אם עבדת לפחות 300 ימים נטו במשך השנה וחצי האחרונות תהיי זכאית לדמי אבטלה. לחץ כדי להרחיב... ואם אני עובדת חוש מלא ז"א שמגיע לי לתת לו חצי חודש ואת השאר הוא משלים לי
ואם אני עובדת חוש מלא ז"א שמגיע לי נכתב ע"י שיר ורד: תקופת ההודעה מראש היא של 16 ימים קלנדריים. אם עבדת לפחות 300 ימים נטו במשך השנה וחצי האחרונות תהיי זכאית לדמי אבטלה. לחץ כדי להרחיב... ואם אני עובדת חוש מלא ז"א שמגיע לי לתת לו חצי חודש ואת השאר הוא משלים לי
ש שביט 26 New member 12/12/05 #6 חוש=חודש נכתב ע"י שביט 26: ואם אני עובדת חוש מלא ז"א שמגיע לי לתת לו חצי חודש ואת השאר הוא משלים לי לחץ כדי להרחיב... חוש=חודש
חוש=חודש נכתב ע"י שביט 26: ואם אני עובדת חוש מלא ז"א שמגיע לי לתת לו חצי חודש ואת השאר הוא משלים לי לחץ כדי להרחיב... חוש=חודש
ש שיר ורד New member 12/12/05 #7 לא הבנת נכתב ע"י שביט 26: ואם אני עובדת חוש מלא ז"א שמגיע לי לתת לו חצי חודש ואת השאר הוא משלים לי לחץ כדי להרחיב... לא הבנת תקופת ההודעה מראש היא אחת ומחייבת את שני הצדדים, את העובד לעבוד ואת המעביד לשלם שכר רגיל.
לא הבנת נכתב ע"י שביט 26: ואם אני עובדת חוש מלא ז"א שמגיע לי לתת לו חצי חודש ואת השאר הוא משלים לי לחץ כדי להרחיב... לא הבנת תקופת ההודעה מראש היא אחת ומחייבת את שני הצדדים, את העובד לעבוד ואת המעביד לשלם שכר רגיל.