פודיום - איכות ושירות

anavot

New member
פודיום - איכות ושירות ../images/Emo31.gif

עד היום נמנעתי מלשתף את הםורום במקרים בהם קיבלתי שירות שלדעתי אינו ראוי מחנויות, אך מכיוון שהפעם מדובר ברכישה שבוצעה במכירה קבוצתית של הפורום, אני מוצא לנכון לחרוג ממנהגי. הזמנתי בפודיום סה"כ שני טייצים + שתי חולצות (ארוכה וקצרה). עם הטייץ האחד רכבתי מספר פעמים לשביעות רצוני, לעומת זאת, בטייץ השני אחרי הרכיבה הראשונה ביצבצו "שוונצים" לבנים רבים (כפי שרואים בתמונה). למען הסר ספק, הרכיבה כללה כביש + יער קק"ל, ללא קוצים או סבך. פניתי לפודיום (אסף) לבקשתם שלחתי תמונות באימייל. תגובתם בקצרה (ציטוט משוער): אסף: "מכיוון שאתה אומר שלא רכבת בקוצים, כנראה שזה קרה מהסקוצ'ים של המגיני רגליים - תופעה דומה קרתה לי ולעוד לקוח בעת מדידה בחנות עם מגינים". ובשורה תחתונה: "לא פגם ביצור, לא מכוסה באחריות. אני ממליץ לך לשרוף את השוונצים עם מצית, זה מה שאני עשיתי בטייץ שלי". משה (נשמע ברקע בעת ששוחתי עם אסף בטלפון): "אני לא מבין למה אתה ממשיך את השיחה, זה ברור שהוא נסע בקוצים". אז כמו שרואים בתמונה, שנצים יש גם באזור התחת, מגיני הרגליים לא מגיעים לשם. חוץ מזה, אני רוכב עם אותם מגיני רגליים כבר שנים עם כמה טייצים ומעולם לא קרתה תופעה דומה. אגב, עם תופעה כזו לא קרתה לי עם טייצים אחרים גם כשנסעתי בקוצים. אז מי שחושב שזה "בלאי סביר" או לחילופין, שאני משקר, מוזמן להמשיך לקנות מפודיום. ולמי שחושב, כמוני, שזה בלאי בלתי סביר בעליל והשרות שלהם הוא מחפיר אני ממלץ לא לעשות עסקים עם פודיום. חג שמח, אמיר

timon1

New member
תן לי להבין דבר אחד

זו התנוחה הכי טובה לזיהוי שנצים שמצאת???? שעה לקח לי להבין על איזה חלק בגוף מדובר... בכל מקרה, לפי הסיפור שלך זה נראה בלאי לא סביר, יש לי חולצה בת 4 שהבלאי היחיד שלה הוא מהתרסקות יפה על כתף ימין וסימנים נקודתיים למפגשים אקראיים עם עצי "דום" שלא הספיקו לזוז לי מהמסלול ושבקושי ניתן להבחין בהם, מעבר לכך בכל כביסה היא יוצאת כמו חדשה. מצד שני, מכנס רכיבה מאותה פירמה [קסטלי אם זה משנה] החזיקו מעמד קצת פחות ונראים כאילו שסבלו יותר קילומטראז'. בשני המקרים הבלאי הופיע לאחר שנה ומעלה וזה עוד מהתקופה בה הייתי מבלה קצת יותר על האוכף.

anavot

New member
קבל התנצלות על איכות התמונה

פשוט רציתי לצלפ את זה מתוח על הרגל וזה מה שיצא.

גם אני התללננתי על איכות

השרות רק שאת תגובתי מחקו השרות שלהם על הפנים והם מנסים לגזור קופון על התריינד החדש מה גם שהמחירים שלהם מאוד יקרים ואין להם שום מושג באופניים אך יש איזה נקודת אור בחנות שלהם מקסים בורלוצקי (הוא גם אלוף ישראל)

harel26

New member
גם אני נתקלתי בשירות "המעולה" שלהם

קניתי דרך גרופי את הסט הקודם. אחרי שתי רכיבות זהיתי שהטייץ מוריד צבע בכביסה ידנית הכי עדינה שיכולה להיות. מייד התקשרתי, נאמר לי שכך זה בפעמים הראשונות. מאחר שיש לי עוד 2 זוגות אמרתי מראש שזה לא נראה לי. חזרתי אחרי חודש ואז אמרו שלא יכול להיות ... ובכל מקרה אין עכשיו מכנסיים דומים בחנות ואין אפשרות להחליף לתוצרת אחרת (לא של פודיום) בקיצור - זול הוא יקר, כרגיל וכן אני יודע שיש הרבה אחרים שזה לא קרה להם והם מרוצים. מה לעשות לי זה עוזר.

schwinnie

New member
אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול

פודיום לא מסתיר שהוא מביא את הסחורה הזאת מסין ואין לה מיתוג כלשהו. יכול להיות שעוד הרבה פירמות מייצרות שם, אבל בקרת האיכות היא שונה. יש לי נסיון מצויין עם טייץ של Nalini (סדרת בייסיק הזולה יחסית) ששרדו בצורה מדהימה התרסקויות והתמרחויות על שטח ואספלט וגם Nike Dri-Fit שההמרקם שלהם מדהים ונעים מאד לגוף (כמובן מנדף זיעה ביעילות+בונוס כיס קטן עם ריצ'רץ' מאחור). שני הזוגות משרתים אותי כבר שנים, ובמיוחד ה-Nalini שלאחרונה אמנם החלפתי להם גומי, אבל זה "כסף קטן". ממליץ לך לאמץ את המוטו שבכותרת, גם אם אלפי לקוחות מרוצים של גרופי רכשו את הסט של פודיום.

timon1

New member
אוקיי, עכשיו שאלה קטנה לשוויני

נשבע לך ששכחתי את השם [יאיר...?]: בד עמיד כבר ראיתי, יש לי כזה בארון אבל ראבאק, הפדים אצלי מקבלי טקסטורה של ממחטה משומשת אחרי שנה וחצי שנתיים גג וזה כולל את קסטלי, ראבאק, אני גדול אבל לא עד כדי כך!!! מה עושים במצב כזה? אגב, 5 ש"ח עלתה לי כמות ספוג ל20 פדים, בד לייקרה בחינם והרבה, אישה טובה עם מכונת תפירה והופ, חידשתי לי ספוג, אגב, את הפד האנטיבקטריאלי [שנראה כאילו גם לבקטריות יש משהו נגדו] השארתי חשוף שימשיך לתפקד. מרגיש כאילו אני מרחף על האוכף והמכנס כמו חדש רק יותר מפנק.

schwinnie

New member
תתבייש לך סנילי ../images/Emo67.gif(אכן יאיר)

נראה לי שענית לבד על השאלה, לא? חוצמזה נסה את נליני- הפד עשוי מג'ילדה. גם בלי המשחה המיוחדת שנועדה לפנק ולרכך אותו, מחזיק אצלי הרבה זמן מעמד ללא סימני שחיקה. יש כאלה שמתלוננים שהפד הופך קשה ומחוספס (שוב - כאלה שלא משתמשים במשחת הפינוק), ואז המירקם שלהם שם למטה הופך לטקסטורה של ממחטה משומשת, אבל אצלי כנראה יש שם קשיחות מיוחדת

eitanob

New member
האם ניתן להשיג את הפד בנפרד?

אשמח אם תוכל לומר לי היכן

anavot

New member
אכן נפלתי בפח

אמנם לא ציפיתי לאיכות מעולה, רק לאיכות סבירה במחיר סביר. אבל מסתבר שלא רק האיכות לא סבירה, אלה גם השירות - כנראה שזה הולך ביחד... כך או כך, התוצאות מראות שאכן הייתי תמים, מודה. חבל רק שהפורום נותן במה לחנויות שלא עומדות מאחורי המוצרים שלהם.

yaronp

New member
המתכון שלי

אני מחזיק 3 סוגים של מערכות לבוש (מקווה שאני לא נשמע כמו איזה עשיר מתנשא): 1. חולצות פרירייד - חולצות ארוכות שמקורן באופנועי מוטוקרוס. טובות ללבוש עם מיגון מעל או מתחת. קצת חמות, ארוכות. קונה דרך אי-ביי בקנדה וכל חולצה עולה בסביבות ה-90 ש"ח. יש לי גם מכנסי פרירייד ממוגנים של קונה שעלו באילת כ-250 ש"ח. יקר אבל שווה. 2. חליפה יום-יום. אני רוכב לעבודה מספר פעמים בשבוע, וזאת רכיבת שטח לכל דבר. משתמש במכנסי באגי עם פד שקניתי בסאקוני - עלו כ-120 ש"ח + ג'רסי דקיק שנקנה בסאקוני ב-60 ש"ח. ב-180 ש"ח לדעתי זאת עסקה הוגנת למדי. 3. "ה"חליפה היצוגית - מערכת מדהימה של פוקס עם מכנסיים ממוגנים וחולצה דקיקה - עלתה כ-70$ בדיל זול בסופרגו דנבר. * החולצות פרירייד שורדות הכל - דורי דורי בקוצים, נפילות אכזריות, וכד. * הסט של סקוני עובר כביסה במקלחת של חדר הכושר ונקי אחה"צ לרכיבה חזרה הבייתה. עבר עשרות כביסות ועדיין הפד בסדר. * הסט של פוקס...טוב, זה פוקס. אין מה לומד. העידית שבעידית. בקיצר - לחליפה "זולה" יחסית - אני ממליץ לקפוץ לסאקוני. זה גם מכנס באגי - וגם הרווחת 20 ש"ח. ולהחזיק חליפה אחת ברמה של פוקס/נייק/נליני לאירועים החגיגיים.

uritour

New member
איפה קונים סאקוני?

אשמח אם תוכל לתת קצת יותר פרטים על מוצרי סאקוני, וכתובת או טלפון החנות. תודה, אורי.

yaronp

New member
סאקוני

מול קניון איילון. רח` כנרת 15 בני ברק, 03-5707060 תבקש הנחה - בדרך כלל הם אדיבים ומסכימים. יש להם גם ציוד חורף לא רע במחיר סביר.

saararni

New member
די נגמרו להם המכנסיים המדוברים והם

לא מביאים אותם יותר. יכול להיות שיש שם גזרת נשים (שמתאימה לי לא רע) ומידות לא מבוקשות. מכנסיים לא רעים, לבדוק לפני הקנייה שאין כל מיני דברים פרומים וכו'.

menzib

New member
אח שלו...

רוצה להצטרף לקנייה הבאה או שלח לינק לקנייה של חולצות הפרירייד, החורף הגיע וחוץמזה הידיים שלי כבר מלאות סימנים-של...
לסוקוני אבל הם העיפו מלאי ולא חושב שזה יחזור על עצמו, למרות שהם עדיין מייצגים את החברה שנקראת HEAD או משהוא כזה. המכנסיים "עושים את העבודה" ומשמשות אותי רבות, אמנם אי אפשר להשוות את איכות הבד ושאר ירקות למכנסי הבאגי של ENDURA שקניתי בחו"ל, אבל יחי ההבדל ה"קטן" 120 ש"ח מול 360 ש"ח, וזה אומר שסוקוני, הציעו עסקה טובה אם לא מצויינת. על העסקה של פודיום הבטתי ממרחק בטוח לכל אורך הדרך. לעמוס מהאופן הגיעו מכנסי MB עם הריפוד המנצח שלהם. יש לי אחד כזה ואין מה לומר, לפירמות הכי טובות כגון סוגוי, אין כזה ריפוד. וזול חבל"ז. הבד של המכנסיים דק אבל עמיד לעומת סוגוי שהוא עבה אבל עמיד
תודה.

110

New member
דוד שלה...

דניס קירק מומלץ מנסיון אישי ושל רבים אחרים. ל MX SOUTH קהל מעריצים גדול, לא ניסתי. השאר - לא זוכר אם עושים משלוחה לארץ, תנבור קצת באתר ותגלה. קבל...

למעלה