פגשתי את פינקי!...

פגשתי את פינקי!...

שבת שלום , שבת נפלאה לכולם! ביקרתי עכשיו ביריד אמנים בכפר הנגיד ועבודות מוכרות צדו את מבטי. פינקי שלנו משתתפת ועבודותיה מרהיבות! פשוט חגיגה לעיניים! בהצלחה רבה לפינקי ולכל המשתתפים בירידים ובבתים הפתוחים למיניהם!

טיבה -איזה פספוס -חזרתי כעת משם ופגשתי לראשונה את fanta המקסימה וכמובן את פינקי1 . . . בילינו שם יחדיו שעתיים והיה כייף ונפלא . . . הדוכן של פינקי צבעוני תוסס ומקסים ועם מגוון עבודות נפלא ומאד התלהבו מעבודותיה וקנו . . . את פינקי כבר פגשתי פעם אחת . . . את פאנטה החמודה הכרתי היום והיא מקסימה וחכמה והיה כייף להכיר ולקשר פנים לניק . . . היא הגיעה עם הוריה ואחותה ורוצה לציין לפניכם שהיא ממש פיסלה נפלא את המשפו'חה שלה על השלט הנפלא שהעלתה לפני זמן מה . . .

ƒan†a

New member
אז כמו שאופל סיפרה...גם אני הגעתי

ליריד...וכמובן פגשתי את פינקי המקסימה...שעל העבודות שלה...אין מה לומר בכלל..מקסימות!!! בחורה קופצנית ומתוקה...שהצבעוניות של העבודות שלה (שהרבה אהבו וקנו) כל כך מתאימות לאישיות שלה
ואופל, אישה מקסימה ומלאת חום, היה לי ממש כיף לדבר איתך, את נהדרת.
רק כשהלכתי שמתי לב כמה זמן עמדנו ודיברנו
הי לי ממש כיף ואני ממש שמחה שבאתי ומקווה להפגש איתכן שוב
ו-

ayeletba

New member
יהה - אם הייתי יודעת הייתי באה!

כפר הנגיד הוא קל"ב. איזה יופי.

hoch

New member
איזה כיף לך. גם אני מאחלת המון המון

הצלחה לכל המשתתפות בירידים למיניהם.

פינקי 1

New member
היה לי יום קסום - תודה לכולכן אתן

מדהימות - כל כך כיף לקבל כזה פרגון והכי כיף היה לי להכיר באופן אישי את פנטה מדהימה ומתוקה אמיתית , אופל אשה מקסימה עם לב זהב וטיבה חמודה ביותר תודה שבאתן ומקווה שלכל הבנות שהציגו היום היה יום נהדר כמו שלי היה - העבודות חסרות הקומפוזיציה והסגנון נמכרו ואפילו יש מספר לא מבוטל של הזמנות

ayeletba

New member
פינקי ../images/Emo24.gif

שמחה שהצליח ואשמח לדעת מתי את מציגה שוב באזור (כמו שאמרתי - כפר הנגיד קל"ב).

למעלה