פגישה בלתי נמנעת- עם האקסית שלו

פגישה בלתי נמנעת- עם האקסית שלו

היי, יש לי בעיה ואשמח לקבל עצה. אני יוצאת כחודש עם בנאדם מדהיייייים! למדנו יחד בשכבה,הוא למד בכיתה המקבילה אליי בימי התיכון, והאמת היא שהכרנו רק עכשיו, אחרי הצבא. ביקש את הטלפון מחברה, דיברנו מס' פעמים, נפגשנו, ומאז הכל פורח... ועכשיו הבעיה: בסופ"ש אנחנו מוזמנים למסיבת יומולדת של ידידה שלו, וחברה שלו לשעבר, הולכת להיות שם! זה בלתי נמנע, וזה תסריט שהולך להיות די קבוע ואני צריכה להתרגל למצב הזה, כי היא חלק מה"חבורה" שלו. היא מבחינתו אויר ואין שום קשר ביניהם. הבעיה היא שזה לא הדדי ולצערי הגיעו אליי לפני מס' ימים ה"בשורות" שהיא עדיין "תקועה" עליו, והיא די בלחץ מהקשר שלנו ביחד... מה אני עושה, לעזאזל? ללכת? לא ללכת? היא בטח תתקע בי מבטי רצח עם החברות שלה, ואני ארגיש כ"כ רע, בלי שום סיבה! גם ככה הביטחון שלי במצבים כאלה, שואף ל-אפס.... אולי כדאי לא למהר ולתת לא ללכת לבד? או שמצד שני זה לא בסדר מצידי? מה עושים? איך מתנהגים במצב כזה? זו בסה"כ מישהי שלמדה איתי בשכבה ואין לי שומדבר נגדה...

sagit30

New member
אני לא חושבת שאת צריכה להירתע

תלכי רק אל תמרחי עליו יותר מידי, כדי לא להוציא לה את העיניים..... בכל זאת הבחורה יש לה רגשות אליו..... וזה לא יפה להכאיב לה יותר.... תלכי תהני.... וקחי את זה בסבבה.... בהצלחה. שגית

Zack DA

New member
ערב טוב ../images/Emo13.gif

לדעתי את דווקא צריכה לצאת לשם, אחרת את תתחרטי על זה ורק תפחדי עוד יותר לבוא איתה ועם החברות שלה במגע. אין לך ממה לחשוש, אין לו שום דבר כלפיה ואם לומר לך את האמת - היחידה שצריכה לחשוש מהמפגש הזה זו היא, לא את. בהצלחה

וקס 666

New member
חובה ללכת

לדעתי , תעשי טעות איומה אם לא תלכי,וכמובן שגיבוי מלא אמור להיות ממנו, ובנוסף תתייחסי לעצה הראשונה ברצינות, לא לנקר עניים, להיות עם דיסטאנס סביר, בילו נעים ובהצלחה.י

קטריס

New member
שטויות לא חובה לעשות שומדבר!

לא נוח לך? אל תלכי. סגרנו עניין.

וקס 666

New member
לא בדיוק

מתוך גרונה משתמע בברור שהיא רוצה ללכת, השאלה מבחינתה אם זה בסדר ? ומדוע שלא יהיה בסדר, מה גם שהיא תיצור תקדים של חששות שעלול להיות להן תוקף בהמשך, שכן מדובר באותה חבורה וגם זה לא חד פעמי.

duduamar

New member
תלכי ותשימי עליה פס.

אל תתרגשי ממנה, וגם אם היא אכן תדפוק בך מבטים - פשוט אל תתיחסי.

אם תלכי - תשתדלי ליצור לך מיני בועה

ולא לבוא אתן במגע. תכירי בחורות, תדובבי אותן, תמצאי לך כמה אנשים חוץ מבן זוגך שניתן לדבר אתם. מצד שני, את ממש אבל ממש לא חייבת ללכת בשביל "פרינציפ" אם את מרגישה שלא תיהני.

s h i r k u s h

New member
מבינה את הדילמה שלך...

לדעתי את צריכה להיות חזקה וללכת איתו למסיבה הזאת. כמו שכתבת בעצמך- הוא לא מרגיש אליה דבר, היא אוויר מבחינתו, אז לכי למסיבה, תהנו ביחד ואל תתייחסי אל האקסית.

בטח שללכת

תראי נוכחות. למה בגללה את צריכה להפסיד ארועים. להפך, הוא ישב לידך ויהיה לך מלוא הבטחון שאת צרכה כי הוא לא יהיה איתה. אז שתתקע בך מבטים. אחרי הכל אלו רק מבטים ותו לא.

משמושה

New member
תלכי

תהיי איתו, תראי לה שיש לו מישהי ואין לה זכות להתחיל איתו!!! זאת אומרת יכול להיות כשלא תהיי שם היא עוד תתחיל להמרח עליו....... תלכי ותראי הופעה!!! עם ביטחוןגבוה!!!

למעלה