פאראדייז הוטל VS. פגישת מחזור

amitooshacham

New member
זה רעיון מצוין לסקר

איזה מארבעת התוכניות ביס ריל היא הכי טובה?
המירוץ למיליון
הישרדות
פגישת מחזור
פרדייס הוטל

Mister Pinto

New member
הייי לא לגנוב לי ת'הצגהה

חחחחח שאלתי רק על פאראדייז הוטל נגד פגישת מחזור!!! חח שכחו מהסקר שלה/ו חחחחחח זה הנושא שליייייי חחחחח בעעעע חוץ מזה הישרדות והמירות למליון בינתיים בשידורים חוזרים וכולם כבר ראו אז לא שווה להתמקדצ על הסדרות שהיו כבר מזמן ושכולם כבר מכירים... כשתגיע העונה הרביעית של המירות נדבר חחח :) והעונה החדשה של הישרדות גם... (אם הם יקנו אותה)

דרדסית15

New member
פרדייז הוטל

פרדייז הוטללללללל הכי יפהההההההה כי גם נגיד בפגישת מחזור בקושי מביאים נשיקה בפה ושם זה צעירים ומקום כזה גן עדן!!! וכולם שם חופשיים!!!

poe1

New member
שתי התוכניות משעממות

נמאס מהזאנר הזה של תוכניות המציאות! נמאס מהרווק הרווקה (מי שרואה חדשות ערוץ הבידור כבר יודע מי נבחר....) אני בעד תוכניות כמו המירוץ למיליון הישרדות וכדומה :)

חנן פרץ

New member
פגישת מחזור!

הרעיון הוא מאוד יפה וסבבה אבל,מה ז"א שאף אחד לא זוכר אחד את השני לא הבנתי זה מה שדופק את הסדרה. וביום הראשון חיבוק של שנייה?לא ראיתם אחד את השני 10 שנים!! ואני לא מבין איך אפשר לא לזכור מי שהיה איתכם 3 שנים באותה כיתה,כי אני בכיתה י"א יזכור תמיד אז חבל שביזבזו על החבר'ה האלו את התכנית!! תגובות.

גלׁ

New member
אני לא מבין...

פרדייז כל כך משעממת, יש שם איזה משהו שאני מפספס? פגישת מחזור נחמדה מאד ראיתי שיהיה ג'ו שמו תיכף. זה הסדרה הכי מצחיקה שראיתי בחיים

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני עם גל

תכנית שטחית ומשעממת. פגישת מחזור הרעיון עצמו נחמד, אבל לדעתי האנשים שם די יבשים. אולי קאסט אחר יכול היה להוציא משהו יותר מעניין לצפייה. וג'ו שמו שווה שווה...יש למה לחכות. וכמובן העונה הרביעית של המירוץ לכל המכורים מהקיץ (ולמכורים המקוריים שראו את זה לפני שנתיים, כמוני, ולא יכולים להפסיק).

LOVEtheMcMAHONS

New member
העונה הראשונה עלתה לאוויר בארה"ב

ספטמבר 2001, ואני התחלתי לעקוב אחריה קצת לאחר סיומה, אז זה יותר כמו שנה וחצי. את העונה השלישית ראיתי במקביל לשידורים בארה"ב ואת העונה השניה ראיתי מיד לאחר סיום העונה השלישית.

כן, יש!

התחמנות, הסכינים בגב, המוח האנושי ברשעותו (שיא התענוג), פליטות פה הרות גורל (לא זוכרת מה שמה שנאלצה לדבר על בגידות במשחק אמת או חובה פשוט, מה שגרם לחבר שלה להתנתק ממנה).. מה שאנשים מוכנים לעשות בשביל לשרוד חברתית!!! מרתק לבדוק את הגבולות..

למעלה