מי אמר שיש בה משהו אטרקטיבי?פאנגאיה נדל"ן,מה כל כך אטרקטיבי בה?
למה היא בנסיקה?מי אמר שיש בה משהו אטרקטיבי?
סתם בשביל להכירפאנגאיה ממשיכה לטוס
50% ביומיים![]()
זה לא פי גלילותסתם בשביל להכיר
פאנגאיה נשלטת ע"י ברק רוזן ואסף טוכמאיר, שהם גם בעלי השליטה בחברת קנדה ישראל הידועה. החברה מתרכזת בעיקר בנדל"ן מניב בגרמניה. לפני מספר חודשים קנדה ישראל רכשה את מיתחם פי גלילות ב-45 מיליון $ וכמו כן הם גם רכשו מתחם בצפון ת"א המיועד לבניית בניין בן 40 קומות,160 דירות ובנוסף ברק רוזן ואסף טוכמאיר גם קנו, אישית, מעמותה אמריקנית, את מגרש בית הספר האמריקני בכפר שמריהו, ב- 21 מיליון דולר. המגרש מיועד לבניית וילות יוקרתיות.קנדה-ישראל היא גם בעלת פרויקטים למגורים בקנדה. כל האמור לעיל אינו מתקשר לחברת פאנגאיה נדל"ן אלה לחברת קנדה ישראל,אך בעלי הבית בשתי החברות הם אותם בעלים ומכאן ניתן ללמוד לאן פני החברה כשאר יושבים בראשה 2 כרישי נדל"ן שכאלה![]()
נכון לעכשיו אני ניזון משמועות לגביזה לא פי גלילות
אלא הקאנטרי שליד. אם אני זוכר נכון אז אזורים מכרה להם ולעוד כמה את המתחם לפני כמה חודשים ורשמה רווח הון יפה. אני מכיר את האזור. מכאן ועד שיהיו שמה דירות עוד יעברו כמה שנים טובות. עשור זה יהיה טוב. האם לדעתך כוונתם למזג את קנדה ישראל עם פאנאגיה? אם כן (ואז עולה השאלה למה להם?), אז אפשר לנחש שיהיה דילול "קטן" בנייר. פאנאגיה נסחרת עכשיו, אחרי הקפיצה, ב 70 מיליון שקל, על הון עצמי של 20. כדי להרים פרוייקט נדלן כמו שאפשר להעריך שיעשו בקאנטרי אף בנק בישראל לא ידבר עם חברה של 20 מיליון שקל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.