פאנגאיה ממשיכה להפציץ

מצב
הנושא נעול.
פאנגאיה ממשיכה להפציץ

פאנגאיה ממשיכה להפציץ
כמו שאמרתי לפני חודש,משער 500 אנחנו כבר על שער 1400 במחזור של מעל ל-20 מיליון שקל,ההודעה האחרונה עשתה את ההבדל,רווח צפוי של 300$ דולר (כמיליארד שקל,כמו השווי של ארזים:). בהצלחה למחזיקים:)

בתחילת שנת 2006

פאנגאיה ממשיכה להפציץ
כמו שאמרתי לפני חודש,משער 500 אנחנו כבר על שער 1400 במחזור של מעל ל-20 מיליון שקל,ההודעה האחרונה עשתה את ההבדל,רווח צפוי של 300$ דולר (כמיליארד שקל,כמו השווי של ארזים:). בהצלחה למחזיקים:)
בתחילת שנת 2006
הנייר זינק 1000% בשבוע לאחר שנרכש ע"י ברק רוזן ואסף טוכמאייר. יש כ-12 מיליון ע.נ בתור הון מונפק בחברה כאשר הערכות החברה מפרוייקט הגן הטכנולוגי בשרון הוא כ-300 מיליון 4,תחשבו לבד. (אמות השקעות עם מעל ל-125 מיליון ע.נ הון מונפק עומדת על שער 1250 עם שווי שוק של מיליארד וחצי שקל,ארזים בשער 8500 לערך עם הון מונפק של כ-6 מיליון ע.נ ושווי שוק של 950 מיליון שקל. פאנגאיה נדל"ן עם הון מונפק של 12 מיליון ע.נ ומדבר על היקף פעילות רק בגן הטכנולוגי בשרון שמוערך בכ-300 מיליון $ (ובנוסף יש פעילות הנדל"ן בגרמניה). לדעתי המחזור בנייר מדבר בעד עצמו (מעל ל-22 מיליון שקל),אבל כמו תמיד,שכל אחד יבדוק את הנתונים בעצמו. אין לראות באמור לעיל המלצה בלה בלה בלה:)

תיקון טעות

פאנגאיה ממשיכה להפציץ
תיקון טעות
לגביי ההודעה הראשונה. לא מדובר על רווח צפוי של כ-300 מיליון $ אלה על היקף מכירות צפוי:)

shlma3

New member
לדעתי היא גבוהה מידי או מורצת סתם

פאנגאיה ממשיכה להפציץ

יכול להיות שכן

יכול להיות שכן
אבל נראה לי שהמחזורים גדולים מידי בשביל הרצה,מכניסים לשם בלוקים מאוד גדולים,מעל ה-300K,שילשום היה שם מחזור של 25 מיליון שקל לערך,אתמול 20 מיליון,היום 12 מיליון.

אתמול היה מימוש שמתקבל על הדעת

יכול להיות שכן
אבל נראה לי שהמחזורים גדולים מידי בשביל הרצה,מכניסים לשם בלוקים מאוד גדולים,מעל ה-300K,שילשום היה שם מחזור של 25 מיליון שקל לערך,אתמול 20 מיליון,היום 12 מיליון.
אחרי העליה הגבוה משער500 לאיזור ה-1500 בממוצע,היום זה נראה שיש המשך למגמת האיסוף מחדש,לפחות על פי המחזורים. אני לא ממליץ על המניה היום המלצתי עליה בפורום לפני כחודש שמחיר המניה עמד על שער 480 לערך ,אחרי עליות מטורפות כאלו קצת מפחיד להכנס לנייר למרות שאין לדעת אם נגמר לה הסוס וכמו שאמרתי המחזורים נותנים לי לחשוב שלא ממש ניגמר לה אבל בבורסה כמו בבורסה לעולם אין לדעת. בקרוב אפרסם מניה חדשה (קצת זמן המתנה לסגירת הפרטים הקטנים:) הכי טוב לא לדבר הרבה,מבחן התוצאה הוא העד הטוב ביותר,הלא כן גידעון???:)

נכנסתי היום בשער 1250 נקוה שתעלה ..

אחרי העליה הגבוה משער500 לאיזור ה-1500 בממוצע,היום זה נראה שיש המשך למגמת האיסוף מחדש,לפחות על פי המחזורים. אני לא ממליץ על המניה היום המלצתי עליה בפורום לפני כחודש שמחיר המניה עמד על שער 480 לערך ,אחרי עליות מטורפות כאלו קצת מפחיד להכנס לנייר למרות שאין לדעת אם נגמר לה הסוס וכמו שאמרתי המחזורים נותנים לי לחשוב שלא ממש ניגמר לה אבל בבורסה כמו בבורסה לעולם אין לדעת. בקרוב אפרסם מניה חדשה (קצת זמן המתנה לסגירת הפרטים הקטנים:) הכי טוב לא לדבר הרבה,מבחן התוצאה הוא העד הטוב ביותר,הלא כן גידעון???:)
מה אתה אומר על זה?

שיהיה בהצלחה:)

מה אתה אומר על זה?
שיהיה בהצלחה:)
לדעתי האישית היא שווה הרבה יותר,לאן יתגלגלו פני הדברים קשה לנבא:) מצד אחד היא אחרי עליות מטורפות שזה הופך את העסק לקצת יותר מפחיד ופטר השקעות ורז נוימן בעלי עיניין שם מימשו אתמול ,מנגד היום היה מחזור מאוד גדול כאשר כסף גדול נכנס במכות גדולות פנימה,קשה לי להאמין שמי שרכש בלוקים של 350K לא יודע למה הוא נכנס.בנוסף על כך לדעתי המחיר היום לא מצדיק את הודעת החברה על היקף פעילות של 300 מיליון $,הרבה מאוד כסף,ובנוסף יש לבעלי העיניין עוד פעילויות הן בפאנגאיה (הנכס בגרמניה) והן מחוץ לבורסה (קנדה ישראל),שלא יהיה לך ספק,אסף טוכמאיר וברק רוזן הם כרישי נדל"ן מהמעלה הראשונה כך שאתה בידיים טובות אבל למען האמת ציפית ממנה ליותר לאחר ההודעה ולכן יהיה יהיר מצידי לתת עיצה,בפרט אחרי עליה משער 480 לשערים שכאלו. אם הייתי צריך לנחש הייתי מנחש שברק רוזן ואסף טוכמאיר קונים מפטר השקעות ומרז נוימן את המניות שלהם ןמבצעים השתלטות על החברה,סתם ניחוש שגם מסביר את המחזורים.הכי חכם יהיה לגבש עמדה תוך כדי מסחר על פי התנהלותו,שיהיה לך בהצלחה:)

מצב
הנושא נעול.
למעלה