פאי פקאנים של רוני ונציה - עזרה

פאי פקאנים של רוני ונציה - עזרה

האם יש למישהו רעיון מה ניתן לשים במקום הפקאנים?...... לא מוצאת בעיירתי פקאנים חצויים יפים. ושאלה נוספת האם ניתן להשתמש במשהו אחר מסירופ תירס???....
 

ronitit

New member
סירופ מייפל

ואני מכירה מתכון לפאי אגוזים עם שמנת מתוקה (לא מוקצפת). יוצא מעדן.
 
נו רונית אז צרפי מתכון

 

ronitit

New member
זה נורא תלוי במתכון

אני לא מכירה את המתכון עם סירופ תירס והאמת מעולם לא הכנתי עוגה איתו. יש עוגות עם חומרים פשוטים. אני כבר מקלידה מתכון.
 

bali

New member
מנהל
סירופ סוכר

צריך להכין לבד. מכינים אותו מכוס סוכר וחצי כוס מים שמרתיחים וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד חמש דקות מעבר לרתיחה, עד שהנוזל שנוצר קצת סמיך וזורם מכף בזרם רצוף (ולא טיפות טיפות)
 

fairy_mi

New member
אמנון אמר שהכין לפני כמה ימים את

הפאי של רוני עם מייפל אמיתי ויצא לו מצוין
 

ronitit

New member
1 - מרובעי אגוזים

מרובעי אגוזים לשכבת הציפוי: 150 גר' חמאה מומסת ½ כוס דבש 4 כפות שמנת מתוקה ½ כוס דחוסה סוכר חום 350 גר' אגוזי מלך או פקאן קצוצים דק רכיבים: לבצק: 100 גר' אבקת סוכר 2 כוסות קמח רגיל 225 גר' חמאה או מרגרינה מומסת בטמפ' החדר אופן הכנה: 1.מנפים את הקמח והסוכר לקערה. מוסיפים את החמאה/מרגרינה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. 2.שוטחים את הבצק בתבנית מלבנית 22/30 ס"מ משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, במשך 20 דקות. מוציאים ומצפים בציפוי. 3.להכנת הציפוי, מערבבים את החמאה המומסת, הדבש, השמנת המתוקה והסוכר בקערה, מוסיפים את האגוזים ויוצקים על הבצק האפוי. 4.מוציאים, מצננים וחותכים למרובעים.
 

ronitit

New member
2 - פאי שוקולד ואגוזים

פאי שוקולד ואגוזים בצק: 100 גרם סוכר 200 גרם חמאה 300 גרם קמח 1 ביצה. משטחים בתבנית 2/3 מהבצק ואופים עד לגוון זהוב קל. השאר להשאיר ליצירת פסים. למלית: 80 גרם שוקולד 80 גרם חמאה 80 גרם פירורי עוגה או ביסקויט 1/2 כוס סירופ מייפל 2 ביצים 120 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים דק. ההכנה: 1. מחממים שוקולד, חמאה ופירורים. 2. מסירים מהאש ומוסיפים סירופ, ביצים ואגוזי לוז 3. יוצקים את העיסה על הבצק הפריך האפוי ואופים ב 180 מעלות 20 דקות. לאחר הצינון מוזגים מעל קרם פריזאי מומס. ל ה ל ן : 1 שמנת מתוקה 250 גרם שוקולד מריר מרתיחים את השניים עד לעיסה חלקה.
 

ronitit

New member
3 - פאי אגוזים וקרם

מתכון מוצלח מאוד. הכנתי לפני שבועיים. יוצא טעים טעים. פאי אגוזים וקרם מצרכים לבצק: 1/2 כוס סוכר 150 גרם חמאה 1 ביצה 1 כפית תמצית וניל מעט מלח 2 כוסות קמח מנופה 1/4 כפית אבקת אפיה למלית: 1 ביצה 1 כוס סוכר 1/2 כפית תמצית וניל 250 מ"ל שמנת מתוקה 150 גרם אגוזי קליפורניה טחונים דק 1/2 כפית קינמון אופן ההכנה לבצק: 1. לערבב סוכר וחמאה במערבל עד התרככות החמאה. 2. להוסיף את הביצה, הווניל והמלח. להקטין את מהירות המערבל ולהוסיף את שאר החומרים. 3. לכסות בניילון נצמד ולאכסן במקרר כשעה. למלית: 1. לשמן תבנית קפיצית בקוטר 24 או 26. לרפד בבצק. 2. להקציף את הביצה והסוכר לבלילה. להוסיף את הווניל, השמנת, האגוזים והקינמון ולקפל יחד. 3. ליצוק על הבצק ולאפות כ-40 דקות בחום של 180 מעלות, עד שנוצרת שכבה קשה על המלית. לפני ההגשה ניתן לזרות אבקת סוכר באמצעות מסננת. מתוך וואלה.
 
למעלה