פאוור רנקינג- סיבוב אחרון

Rapgamer

Well-known member
ממשיכים עם המדורגות 1-3.

שלי:
3. פילדלפיה- דריל מורי עשה זאת שוב. הנחית את הפרי אייג'נט העיקרי של הקיץ (ג'ורג'), השאיר את קלי אוברה בגרושים ואיכשהו גנב את קיילב מרטין במחיר מציאה כדי להשלים חמישייה סופר איכותית ומאוזנת. הספסל כולל בעיקר וטרנים (לאורי, גורדון, דראמונד) וסימני שאלה, יש שם מקום לעוד חיזוק ואני מאמין שהסיקסרס יפתחו חזק ויש להם סיכוי להרים עוד מישהו טוב מהwaivers.

2. אוקלהומה- לא מת על הדירוג הכל-כך גבוה שלהם, יותר קרובים ל5-6 מאשר ל1 אבל מישהו צריך להיות שני והפור נפל עליהם. הטרייד של קארוסו-גידי שיפר את הfit על חשבון הכישרון והצירוף של הארטנשטיין היה המהלך העיקרי שלטעמי פותר להם לגמרי את בעיית הריבאונד שהייתה להם. הארטנשטיין גם מוסר נהדר ולדעתי יגוון את ההתקפה שלהם. החיסרון השני שהתרשמתי מהם בפלייאוף האחרון הוא המחסור ביוצר שני איכותי יותר, ג'יי דאב זה נחמד אבל לא מספיק. יכול להיות שיגיע שיפור אורגני שלו (בכל זאת נכנס לעונתו השלישית בליגה), יכול להיות שיש טרייד בקנה ואולי פרסטי יקח את זה לאט והת'אנדרס יהיו גם השנה יותר כמו הקבוצה הרביעית-חמישית בטיבה בליגה, זה גם בסדר.

================== כאן עובר טייר נוסף- מבחינתי בוסטון רמה בפני עצמה.

1. בוסטון- קבוצה מפחידה לגמרי וזה לא צירוף מקרים שהם שלחו 3 נציגים לנבחרת ארה"ב עם עוד אחד שנשאר בחוץ מקופח. לקחו אליפות הלכה למעשה בלי הזינגר שמשלים את החמישייה הטובה בליגה, נהנים גם מספסל מצוין עם פריצ'ארד-האוזר-הורפורד שנשארים כולם וסידרו גם מחליף למחליף עם טילמן ששווה דקות רוטציה. כשהם במיטבם הם הכי טובים, כשמוציאים אותם מהרית'ם ההתקפי שלהם אפשר לנצח אותם אבל גם הגנתית זו קבוצה מפלצתית שהצליחה לעצור את דאלאס בפיינלס על פחות מ100 נקודות ב4/5 המשחקים, ואפילו פעמיים על פחות מ90.

anfield1

Member
הרמה שג'יילן וויליאמס הפגין בעונה הרגילה היא הסיבה שהיה צריך לשחרר את גידי.
בפלייאוף הוא לא נראה טוב ואני מניח שמדובר בעניין של בגרות, כי בעונה הרגילה הוא נראה מעולה בתור יוצר שני גם נגד קבוצות טופ ולא סתם נגד הזבל של הליגה, היו גם משחקים שבמאני טיים הוא זה שהביא את הניצחון ולא שיי, כלומר הפך אפילו ליוצר ראשי.
תוסיף לזה את צ'אט שאמור לקבל עכשיו יותר כדורים בתור יוצר שלישי ובשאיפה הוא יראה שיפור ביכולות הפליימייקינג שלו.
לא הייתי אומר שצריך טרייד עבור יוצר, החומר קיים ולדעתי גידי יהיה מצוין בשיקאגו, זה שחקן שחייב את הכדור בידיים ורואים את זה גם עכשיו באולימפיאדה. ברגע שבאוקלהומה לא יכלו לתת לו מספיק את הכדור, נשארת עם שחקן שהוא D AND 3 ובעצם אין לו לא D ולא 3. ההתאמה הייתה גרועה עד כדי כך שאי אפשר היה לתת לו דקות מול דאלאס.
אם היה אפשרי לעשות טרייד נוסף הייתי הולך על גבוה שיעלה מהספסל, הדקות של ג'יילין וויליאמס היו גרועות בפלייאוף ואני חושב שהוא שחקן מאוד מוגבל שבמידה ויישאר ברוטציה זה יהיה רק בגלל האספקט החברתי.
אידיאלית עם גבוה נוסף אני רואה פה רוטציה של 10 שחקנים טובים ומעלה, אי אפשר להתלונן.
היות ואני לא באמת רואה טרייד נוסף מתרחש, אני הייתי רוצה לחשוב שאם זורקים דקות לשחקן עשירי זה יהיה לקנריץ' וויליאמס ולא לג'יילין וויליאמס.
הקבוצה טיפלה מיידית ב2 החסרונות הכי גדולים שלה: הדקות של גידי והדקות של ג'יילין וויליאמס. נראה מה רמת המחליפים ומה השדרוג שיביאו הצעירים.

fatnoam

Active member
3. דנבר
יש לי מלא מה לכתוב על הנאגטס. קודם כל הם עדיפים בעיני על פילי (המשכיות) ועל המאבריקס (יוק ומארי פשוט שילוב טוב יותר מלוקיירי, ויש להם את גורדון - צלע שלישית מובהקת, במאבס יש חמוציות).
היה להם קיץ איום ונורא בעיני. קייסיפי עזב תמורת כלום. העזיבה של ג׳קסון חיובית, אבל המחליף שלו ראס, מי יודע. מה שכן יודעים זה שכמו שזאק לואו תאר היטב -the worst volume 3pt shooter in history , לא מוסיף לקבוצה שבמילא לא קולעת מספיק שלשות (בוטום 5 בליגה אם אני זוכר נכון).
אני חושב שסאריץ׳ זה סוג של אמירה - ננסה להמשיך את הסגנון של יוקיץ גם כשהוא יושב, כי דנבר (כמו נבחרת סרביה) סובלת מאוד כשהוא יושב. מצד שני זה מקשה על המאמן לשחק עם שניהם, ויש להם קבוצות בקונפרנס שדורשות סייז או לפחות שחקן עם סייז שהוא לא יוק כדי להחזיק את דייויס, לנתר עם גאפורד/לייבלי, ולצאת לצ׳אט. בהנחה שדיאנדרה גמור לגמרי, וזו כנראה עובדה, אני לא רואה איך זה מסתדר. עוד משהו על סאריץ, אם ווסטברוק יוביל את דקות הספסל, אז איך בדיוק סאריץ יכנס לנעלי יוקיץ? ראס מכניס הרבה דברים, סדר לא אחד מהם.
הספסל מלא בצעירים, כשאחד מהם יצטרך לתפוס את המקום של קייסיפי בחמישייה. בעוד שברון הוא האופציה הטבעית כי הם הכי דומים, לי נראה ששני האחרים - יוליאן סטרות׳ר ופייטון ווטסון - הרבה יותר מתאימים, ווטסון הגנתי וקופץ ולצד יוקיץ עם תנועה נכונה יכול להיות מאוד פרודוקטיבי. סטרות׳ר היחידי שם עם קליעה יציבה חוץ ממארי.
אז למה אני אופטימי?
1. דנבר באו מותשים בעונה הקודמת ובשילוב עם סגל קצר נגמר להם הדלק בפלייאוף. השנה ידעו לחלק כוחות טוב יותר.
2. פורטר קלעי שלשות ושחקן משפיע שהיתה לו עונה לא כזו טובה ופלייאוף לא יציב. בשנה שאח אחד שלו נכנס לכלא כי הרג מישהי בתאונת דרכים, ואח שני נזרק מהליגה כי הימר על משחקים - אפשר להבין. השנה הוא יתרכז בכדורסל וזה יהיה קריטי.
3. כריס פול נחלש ביוסטון. היתה לו שנת באונס באק באוקייסי, ואז חזר להיות פח בסאנס. אני מרגיש שלראס הולכת להיות שנת באונס באק פה. משום מה עם כל הנגרות שלו אני רואה אותו אפילו משחק את הדקות של קייסיפי בחמישיה וסוגר איתם משחקים.

עוד מעלה לסיכום. יוקיץ מבחינתי הוא a++ superstar. לסלטיקס יש את הסגל הכי חזק ואף שחקן שמתקרב אליו בכלל. הגבוהים הדומיננטיים האחרים בליגה כמו יאניס או אמביד - לטעמי הם יותר קרובים לטייר הבא של דייויס מאשר ליוקיץ. לא הרגשתי כך שנה שעברה לגביהם. לא אגלה עוד כדי לא לספיילר את הדירוג שחקנים אבל מבחינתי קבוצה עם שחקן כזה היא תמיד במעגל הפנימי של הקונטנדריות.

— אוקלהומה ובוסטון בהמשך.

למעלה