ע- עצ- עצל- עצלו- עצלות לשמה.

Rivendell

New member
לא הבנתי את בקשתך.

הייתי שמחה לתת לך הפנייה, אבל לא ברור לי מה את צריכה. מה זאת אומרת "חומר על ספרים"? על סוג ספרים ספציפי? על ז´אנר כלשהו? תמקדי את הבקשה, יש פה אנשים שישמחו לעזור.

צנצןדבש

New member
שלום, הוטלה עלי מטלה בבית הספר

לאחר קריאת הספר מקבת של שקספיר עלי לכתוב מאמר מדוע נהנתי מקריאת הספר. אמנם זה קצת לא פייר, אבל אם תוכלו לתת לי רעיונות כללים בקשר לספר כי די נתקעתי עם העבודה הזאת. בתודה, יונתן.

ofer1111

New member
עזרה עם טשרניחובסקי

אני זקוק לעזרתכם: האם מישהו מכיר שיר של שאול טשרניחובסקי הנפתח בשורות "ברוך יהיה הגבר, שהכניס לארץ ישראל ביצר ליבו היפה את היקרנדה הנאה" אם כן, מה שמו של השיר? ועוד שאלה: מתי נכתב ובאיזה נסיבות? כל עזרה תתקבל בברכה תודה

JLO freak

New member
שלום לחובבי הספרות....

כמוני כמוכם. אני הכי אוהב סיפורים קצרים. האם אוכל בבקשה לקבל סיכום על הסיפור סובבתהו בכחש?

Rivendell

New member
אתה לא רציני

אתה רוצה שנספר לך *למה* נהנית?!?! קצת מוגזם, לא? וזה לא לא פייר, זה פשוט לא יאה ולא מתאים, ובעיקר לא המקום. אנחנו לא עושים פה שיעורי בית של אנשים.

smile2life

New member
../images/Emo32.gif צנח לו זלזל וכאלה...

נקרא אל הדגל - כי ברור שאני צריך לבקר כאן מתישהו

JLO freak

New member
וועלק גם כן פורום!

כאילו מה הבעיה שלכם לעזור לנו? ....תמשיכו לחיות בסרט הספרותי שלכם

friend9

New member
יקרנדה

לא מוכר לי המשפט שהבאת. אין לטשרניחובסקי שיר הפותוח במילים אלה. אבל טשרניחובסקי כתב שיר בשם שירת היקרנדה, בתל אביב, 1934.

דוסטו

New member
יש לי מאמר בשבילך -שני משפטים

לא יודע למה נהניתי ואם בכלל ממקבת. אנשי פורום ספרות של תפוז סרבו לכתב במקומי האם ולמה נהניתי.

צנצןדבש

New member
אוף ידעתי שלא תבינו...

אני קראתי את הספר, וגם נהנתי. פשוט אני קצת מתקשה לנסח את הדעות שלי כלפי הספר בסיכום של שני דפי פוליו וזאת אחרי שאני כבר כמה ימים מנסה לכתוב אותו. בכל מקרה אם תוכלו לתת לי יד קטנה ולהאיר לי כיצד רושמים עבודה על מדוע נהנתי מספר מסויים? אני חושב שנגיד טיעונים כמו נהנתי מהספר בגלל שהוא כתוב בשפה קולחת ויש לו עלילה מעניינת זה קצת אנמי... אם למשל תיתנו לי קישור לביקורת ספרים מהאינטרנט אשמח. תודה, יונתן.

Rivendell

New member
נראה לי שמי שלא הבין זה אתה.

אם קראת, ואף נהנית, אז אתה יכול לשבת כמו גדול ולכתוב יפה את העבודה שלך. דווקא הטיעונים שלך נשמעים לי מצויינים. אני לא מכירה הרבה אנשים שנהנים מספר כי צבע הדפים מוצא חן בעיניהם, או התמונה על הכריכה הקבימה אותם. אנשים נהנים מספר בדיוק בגלל הדברים שאמרת - השפה והעלילה. להרחיב על זה זו כבר העבודה שלך. בהצלחה!

Rivendell

New member
נ.ב - הנה הצעד הראשון

עבודה כותבים, לא רושמים. זאת לא רשימה למכולת.

paul_oyster

New member
נו בעמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי אולי שאלות מנחות אבל אין לי תשובת קודם כל תנסה לשבת אם ההורים שלחה חמש דקות ביום שהם יאזרו לכה חוץ מיזה זהלא המקום לישעול בו

Rivendell

New member
ע- עצ- עצל- עצלו- עצלות לשמה.

מי שלא ישרשר נמחק מעכשיו. שלא תגידו שלא הזהרנו.

roni64

New member
בעבודה מסוג זה

לגיטימי לכתוב שלא נהנית מהספר, ולפרט את הסיבות לכך.

למעלה