עשיתי עכשיו ג´קאסס עם חבר שלי

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
עשיתי עכשיו ג´קאסס עם חבר שלי

איזה שולט זה. אבל לא יכלנו להציק לאנשים אז סתם קפצנו לשיחים וכאלה. כנראה שאני אקבל פטור מהמבחן מחר
אני מאד מקווה... זה דווקא נראה ממש טוב. אם מישהו ילך היום בקיבוץ שלי הוא יראה שיחים עם בורות בתוכם
נראה אולי פעם אני אעלה את הסרט לאינטרנט.

ברוך הבא למועדון../images/Emo66.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif

מועדון ג´קאסס מברך אותך... מקווים שתעשה ג´קאסס בכל הזדמנות ותנסה לפגוע בעצמץ כמה שיותר הרבה... נ.ב-רק עכשיו?!!?!? יא לא מקורי מיושן אחד!!!! אבל בכל זאת ברוך הבא

חחחחח אני עושה ג´ק אסס

עוד לפני שהתוכנית יצאה לישראל אני פשוט תיפה פחדן אבל יש לי כמה שטויות שעשיתי אני בעיקר טוב בלהציק אבל פעם שלחו אותי מעגלה של סופר רציתי על שיחים וחבר שלי שלח אותי ממדרכה זה היה מצחיק איך אני מעלה סרטים לאינטרנט אהה וכל הגיאקק אססים תדברו איתי באיי סי קיו 135760670 דרך אגב המקום הכי טוב לג´אקאסס שאני תמיד הולך לעשות שטויות שם זה ת"א אבל רק למי שלא גר שם הקיצר מי שרוצה להעביר זכרונות שידבר איתי באיי סי קיו

איזה פחדנים אפסים אתם

בג´קאס הכי גדול שלי זה.......כן כן....בפיינטבול... קיבלתי כמה כדורים בראש.... בביצים.... ואפילו בחור של התחת..... והיו לי עוד מלא ג´קאס....

SkateHawk

New member
כנסו!

אנחנו עושים ג´קאס כבר הרבה זמן ויש לנו איזה עשרים ומשהו דקות ערוך כבר! לא כולל מה שהורדנו! אם מישהו בא לו לשלב ג´קאסים וצוותים שיודיע לי 75150368 זה האיי סי קיו שלי למרות שעכיו אני מוגבר כי סדקתי את מפרק האגן אז עד החופש אני עם קביים!

Amir vehter

New member
בואנה אתם מפגרים

מי יעשה דבר כזה בשביל הכיף??????מה כיף בזה???? תמציאו לכם לזה שם אחר חוץ מג´קאס כי בג´קאס על כל שיח שהם קופצים הם מקבלים מיליונים. אף אחד לא עושה את זה בשביל הכיף צאו מזה.

לאמיר

זה לא כיף זה מצחיק וזה סטייל לדעתי לפחות אבל כל אחד והסיבות שלו ונראה לי שרושמים josh kasper אם אתה יודע על סרטים שהוא מופיע בהם תגיד לי אני חולה עליו הוא משוגע

FreekStyler

New member
מה קשור סטייל? מה קשור מצחיק?

מאז שאני מכיר ת´צמי אני עושה ג´אק אסס... למה? כי אני מזוכיסט... אני עושה דברים מטורפים.. ואתם בחיים לא הייתם עושים את זה!! (אולי כן.. אני מקווה שאין עוד משוגעים כמוני)... הכי כיף זה לשגע אנשים.. במיוחד שהולכים ברחוב עם תחפושות ולשגע אותם... כמעט תפסו אותי שוטרים.. למזלי הייתי עם תחפושת של גורילה
אתם יודעים איפה אפשר לקנות רמפות... כזה בשביל לעלות עליהם עם כל מיני דברים על גלגלים.. למשל עגלות סופר-מרקט... מוכוניות של ילדים קטנים... יש לי הכל מצולם.. אבל יש לי בעיה קטנה.. אני לא יודע איך לשים ת´צילומים במחשב.. כי בשמחה הייתי מראה לכם..

רמפות אפשר לקנות ב:

www.ccs.com ונראה לי יש גם ברוזנמינץ..ליד חוצות המפרץ...

ודרך אגב (תשאיר לי על זה תגובה)

אם אתה קונה משהו אז תגיד לי! אל תשכח שאנחנו גרים 10 דקות אחד מהשני.....:>>>>

FreekStyler

New member
איפה זה חוצות המפרץ?

מהאינטרנט אני יודע מליון אתרים לקנות דברים כאלה.. אבל לצערי אני לא יכול להזמין דברים מהאינטרנט... אבל את לחייה במחשבה שאני יודע לעשות אולי.. אני רק לפני שבוע הפסקתי שטויות ואני מתחיל להיות רציני עם הבורד... אני מת על זה...

מה זה מה קשור

אז מה נותן לך להציק לאנשים להגיד שאתה מטורף להגיד שאתה מטורף זה סטייל וחץ מזה מה אתה מגיב כתבתי דעה אישית

למעלה