עשיתי זאת....!

יוסי®

New member
תודה לכולם, ../images/Emo13.gif אבל יש בעיה - אני

לא אוהב חצילים
יש למישהו המלצה על חומוסיה טובה?

bellaiguan

New member
חומוסיה...!!!!

אז ככה דבר ראשון לא אוהב חצילים????????????????? חבל....! בכל אופן חומוסיה טובה ביקשת...! אז נישלח אותך לכמה תחלית לבד איפה יותר מוצא חן בעיניך...! דבר ראשון אנחנו מדברים על יפו... אז ככה יש את המוכר ביותר שהוא עלי קרוואן או אבו חסן... הוא נחשב לחומוס הכי טוב את זה רואים לפי כמות האנשים שיש שם רק כדי שתהיה בענינים אנשים אוכלים שם על המכסי מנוע של האוטו... הם יושבים לאכול על המדרכה... ולפעמים מצליחים לתפוס מקום ויושבים כמו בני אדם ליד שולחן אבל תהיה מוכן לזה שאיך שסיימת לאכול אתה עף משם...! לא ממשיכים לשבת לדבר שם...! אני אישית ממש לא תופס מהמקום סתם הערצה עיוורת עם אתה שואל אותי אין ספק שטעים אגב שכחתי להזכיר שאני מדבר על חומוס פול...! מקום נוסף שיש זה אבו מרואן וקלבוני הם נמצאים עם אתה נוסע לאורך רחוב יפת לכיון בת ים אחרי גלידת אנדרי יש רחוב קטן אני לא זוכר את השם זאת בעצם פניה ימינה. אתה נכנס לרחוב ישר מצד שמאל תראה בודקה ירוק זה בעצם קלבוני גם כן טעים מאוד אחלה מנות... אחריו אתה ממשיך ישר מצד ימין אתה תראה אבו מרואן שלפי דעתי הוא הקינג חומוס פול ביצה הכי טעים אצלו...! בנוסף יש לנו גם את חומוס אסלי שהוא אצלי בערך שווה ערך למרואן יש לו מנות חבל על הזמן גדולות טריות טעימות הוא ממש אחלה...! אותו גם יהיה לך הכי קל למצוא הוא נמצא לאורך רחב יפת בדיוק מול אנטון הפנצ'רמכר...!!! זהו בערך לחומוס ביפו עכשיו עם יש לך קיבה עמידה שלא קורסת אחרי מנה חומוס פול אז לך אחר כך לממתקי מטראן זה לאורך רחב יפת תאכל איזה כנאפה טוב...! עם אתה לא אוהב את זה אז לך לגלידת אנדריי ממול אחלה גלידה שבעולם...!!!!!!!!!!!! זהו בערך ליפו...! עכשיו עם אתה מעדיף רמלה אז יש את חליל...! שגם שם יש אחלה חומוס... אתה נסע לאורך הרחוב הראשי ברמלה קצת אחרי ההתחלה אני מדבר שניכנסנו לרמלה מיכוון מערב אז יש שלטים גדולים אתה תראה לקליפסו תסע עם השלטים עד שאתה מגיע לקליפסו כשאתה מגיע תמשיך עם הכביש הקטן ותפנה שמאלה אתה תראה חליל...!!!!!! יאללה אני מקווה שנתתי לך מספיק מקומות שיהיה בתאבון...!!!!!!

bellaiguan

New member
אה שכחתי....

שכחתי להסביר לך איך להגיע לאבו חסן (עלי קארוון)... אז ככה כעקרון הוא נמצא ברחוב יהודה הימית איך מגיעים לשם אני לא ממש זוכר אבל אתה צריך לסוע לאורך רחוב יפת לכיוון ת"א לקראת הסוף אתה תראה גשר כזה... אז אבו חסן נמצא שם איפה שהבתים למעלה בצד שמאל איך להגיע לשם עם אוטו/אופנוע אני לא ממש זוכר אבל אתה תסדר...! זה לא מסובך!!!

נתן.ל

New member
אופנועים וקולינרים ../images/Emo13.gif

איפה הבילבי ושאר הדאבות

R-o-i

New member
חומוס רק ב ע-כ-ו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחלה בן אדם!

דבר ראשון מברוק! אצלי בקרוב (קעקוע כבר יש...) דבר שני....תשאל את מורנו מה הוא עשה לגב של לפחות 3 אנשים!!!

למעלה