מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
לא הגיוני,מה הבעיה להרשיע אותה ולשלוח אותה לריצוי עונשה בבית חולים פסיכיאטרי.המשטרה והפרקליטות רצו הרשעה בכל מחיר ולכן נמנעו מלחפש ראיות נגד אולה
לא הגיוני,מה הבעיה להרשיע אותה ולשלוח אותה לריצוי עונשה בבית חולים פסיכיאטרי.המשטרה והפרקליטות רצו הרשעה בכל מחיר ולכן נמנעו מלחפש ראיות נגד אולה
היא ממילא נשלחה לאשפוז כפוי והיה ברור לכולם שהיא לא כשירה לעמוד לדין. אחרי שחרורה היא ברחה חזרה לאוקראינה ועברה לחיות באודסה עם סבתה. היא נשארת באוקראינה למרות המלחמה, וסביר להניח שהיא לעולם לא תחזור לישראל. גם אם תיפתח החקירה מחדש לא יחפשו אותה.לא הגיוני,מה הבעיה להרשיע אותה ולשלוח אותה לריצוי עונשה בבית חולים פסיכיאטרי.
"ב-25 באוקטובר 2018 פורסם ששערה שנמצאה בזירת הרצח מתאימה לפרופיל המיטוכונדריאלי (הגנטי) שאליו שייך, בין השאר, גם חבני, בן זוגה לשעבר של קרבצ'נקו, שלפי טענתו בחקירה – לבשה את בגדיו בעת הרצח[70]. עם זאת, סיכום דו"ח הבדיקה העלה, כי הפרופיל הגנטי של בעל השערה מתאים לאלפי עד עשרות אלפי אנשים בישראל"ביד של גופת תאיר ראדה מצאו שיערות ארוכות בלונדיניות, לאולה קרבצ'נקו יש שיערות ארוכות בלונדיניות.
השערה שמתאימה לפרופיל של חבני נמצאה על הרצפה ולא בידה של ראדה. בידה של ראדה היו שיערות בלונדיניות ארוכות שלא התאימו לזדורוב או לחבני. מקרבצ'נקו כלל לא נלקחה דגימת DNA, מלכתחילה ויתרו על הכיוון שלה כי ידעו שאינה כשירה לעמוד לדין ולכן לא ניתן להרשיע אותה."ב-25 באוקטובר 2018 פורסם ששערה שנמצאה בזירת הרצח מתאימה לפרופיל המיטוכונדריאלי (הגנטי) שאליו שייך, בין השאר, גם חבני, בן זוגה לשעבר של קרבצ'נקו, שלפי טענתו בחקירה – לבשה את בגדיו בעת הרצח[70]. עם זאת, סיכום דו"ח הבדיקה העלה, כי הפרופיל הגנטי של בעל השערה מתאים לאלפי עד עשרות אלפי אנשים בישראל"
![]()
רצח תאיר ראדה – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
אז אתה מודה שמערכת המשפט דפוקה. כי המטרה זה להגיע לחקר האמת.מקרבצ'נקו כלל לא נלקחה דגימת DNA, מלכתחילה ויתרו על הכיוון שלה כי ידעו שאינה כשירה לעמוד לדין ולכן לא ניתן להרשיע אותה.
חחח, מבלי לפגוע, זה קלצפיתי בכל הדוקומנטריה שנעשתה על רצח תאיר ראדה, לדעתי, ואני מדגיש, לדעתי, אולה קרבצ'נקו רצחה את תאיר ראדה.
מבחינת היגיון נטו לא לרומן ולא לאולה יש סיבה להרוג אותה,צפיתי בכל הדוקומנטריה שנעשתה על רצח תאיר ראדה, לדעתי, ואני מדגיש, לדעתי, אולה קרבצ'נקו רצחה את תאיר ראדה.
אולה לא הורשעה בשום דבר ולא הועמדה לדין, היא אושפזה בכפייה לאחר ניסיון רצח שמעון שוקרון. אולה לא כשירה לעמוד לדין אז איך אתה מצפה שתורשע?מבחינת היגיון נטו לא לרומן ולא לאולה יש סיבה להרוג אותה,
אלא אם מניחים שהם גויים שמתחממים בקלות.
אחרת זה סביר שזה הילדים סוחרי הסמים שדיברו בשירותים , היא במקרה שמעה אותם(או כבר קודם ידעה יותר מידי דברים) ולכן חיסלו אותה.
במקרה כזה לבית ספר יש אינטרס להסתיר שהיה סחר בסמים אצלו ולכן גם הסכים לשלם לאמא שלה
כסף במשפט שהוא לא שמר מספיק טוב על הילדה.
אם נחזור לרומן או אולה - אולה לא ניצפתה בצורה ישירה בבית ספר - יש רק עדויות שראו מישהי לא מוכרת
במדי בית ספר.
רומן הודה שפגע קשה באנשים במקום ממנו בה,
היא לעומת זאת רק הצמידה בקבוק שבור לגרון של חבר לשעבר.
ז"א לא הורשעה אפילו בניסיון רצח.
המשטרה יכולה לטעון שזה היא,למה היא עושה את זה?אולה לא הורשעה בשום דבר ולא הועמדה לדין, היא אושפזה בכפייה לאחר ניסיון רצח שמעון שוקרון. אולה לא כשירה לעמוד לדין אז איך אתה מצפה שתורשע?
בגלל שהמשטרה רוצה הרשעה ואי אפשר להרשיע את מי שלא כשירה לעמוד לדין.המשטרה יכולה לטעון שזה היא,למה היא עושה את זה?
נתפסת לזה,אנחנו לא אמריקה,הנושא כבר לא חם ולא רוצים מישהו תלוי,רוצים את האמת.בגלל שהמשטרה רוצה הרשעה ואי אפשר להרשיע את מי שלא כשירה לעמוד לדין.
אז נסכים שלא להסכים.נתפסת לזה,אנחנו לא אמריקה,הנושא כבר לא חם ולא רוצים מישהו תלוי,רוצים את האמת.
זה מחזק מה שאמרתי שהיא לא אשמה,![]()
אולה קרבצ'נקו העידה: שיקרתי בעבר, גם בבית המשפט
קרבצ'נקו, שמכונה "א.ק", עלתה לדוכן במשפט הדיבה שלה נגד יוצרי "צל של אמת", בן זוגה וסנגורו של זדורוב. "היה לי כיף לשקר בעבר", אמרה. לדבריה, "אני יודעת שאין לי שום קשר לרצח. היה לי קשה לשתף אז, שמרתי על הפרטיות בשקרים ואני מצטערת על זה"www.ynet.co.il
זה לא, אולה חולת נפש קשה ושקרנית פתולוגית. למזלה היא לא כשירה לעמוד לדין.זה מחזק מה שאמרתי שהיא לא אשמה,
אחרת לא הייתה מנסה לפתוח את התיק הזה עוד פעם.
המשטרה ידעה שרומן אשם אבל לא היתה להם סבלנות והיה לחץ מהציבור למצוא את הרוצח
אז הביאו מדובב לתא שלו.
למה היה רע למשטרה להגיד שחולת נפש חיסלה אותו?זה לא, אולה חולת נפש קשה ושקרנית פתולוגית. למזלה היא לא כשירה לעמוד לדין.
אין יוקרה ואין כבוד בלמצוא רוצח שלא כשיר לעמוד לדין. הגאווה והאגו עלו להם לראש.למה היה רע למשטרה להגיד שחולת נפש חיסלה אותו?
לא היה שום בעיה מבחינתה.
הלחץ היחיד היה למצוא את הרוצח.
אם הייתה להם גאווה לא היו מאיימים עליו שכדאי לו להודות אחרת יקבל המון זמן בפנים,אין יוקרה ואין כבוד בלמצוא רוצח שלא כשיר לעמוד לדין. הגאווה והאגו עלו להם לראש.
אתה בסדר? לא ברור לך שעשו הכל כדי לשבור אותו כי הוא היה החשוד הכי טיפש? הגאווה שהייתה להם היא מציאת מישהו שאפשר להרשיע, הם לא ציפו שמחדליהם יחשפו ובסוף הוא יזוכה, ואל תשכח שהיו לא מעט מקרים בהם חף מפשע נמק בכלא ואפילו מקרים של שחרור ללא זיכוי כדי להימנע מפיצויים. לא ברור לך שמדובר במערכת מושחתת?אם הייתה להם גאווה לא היו מאיימים עליו שכדאי לו להודות אחרת יקבל המון זמן בפנים,
מה שגם היה שקר וקיבל בסוף הרבה זמן,אז עוד סיבה שגאווה זה לא העיניין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.