ערסל איש וספר בים...
B bnayal New member 20/5/06 #5 ../images/Emo45.gif מעולה. רק להוריד בפוטושופ את החוט שמתנפנף שם בצד ימין. יופי של תמונה
G gilonm New member 20/5/06 #6 אני דווק אוהב את זו יותר אני אוהב שרואים ברקע איזה "אי" או משהו.. לדעתי מוסיף המון.. צולם עם פילטר מקטב? אם לא גם זה היה מוסיף המון צבעים נהדרים.. גילון
אני דווק אוהב את זו יותר אני אוהב שרואים ברקע איזה "אי" או משהו.. לדעתי מוסיף המון.. צולם עם פילטר מקטב? אם לא גם זה היה מוסיף המון צבעים נהדרים.. גילון
P PopPy New member 20/5/06 #9 אני גם מעדיפה את הראשונה בשתיהן האווירה פסטורלית, אבל בראשונה יש הרגשה של חו"ל, בגלל האי ממול.
Z z2s3 New member 20/5/06 #10 ../images/Emo45.gif מה שהיה לי חשוב בצילום הזה הוא הקומפוזיציה המיוחדת של הגוף בתוך הערסל - רגליים , ראש , ספר , והכל ביחד... זה לא בחו'ל , אלה בנחשולים...מוזמנים..
../images/Emo45.gif מה שהיה לי חשוב בצילום הזה הוא הקומפוזיציה המיוחדת של הגוף בתוך הערסל - רגליים , ראש , ספר , והכל ביחד... זה לא בחו'ל , אלה בנחשולים...מוזמנים..
J J a z z P h o t o New member 20/5/06 #11 והרעיון מ-ע-ו-ל-ה !גם בעיני. חסרה לי פה זוית ממש,אבל ממש רחבה!
Z z2s3 New member 20/5/06 #8 תודה על התגובות . ../images/Emo13.gif אכן בתמונה השניה ישנה תחושה שהוא מנותק ומרחף לו בעננים...וזה באמת אי , או בעצם חצי אי של חוף נחשולים...
תודה על התגובות . ../images/Emo13.gif אכן בתמונה השניה ישנה תחושה שהוא מנותק ומרחף לו בעננים...וזה באמת אי , או בעצם חצי אי של חוף נחשולים...