ערן אתה יודע מה? חשבתי על משהו

shabtay12345

New member
ערן אתה יודע מה? חשבתי על משהו

אתה רוצה משחק מציאותי? סבבה אתה צודק אף מדינה לא יכולה למכור בלי סוף כלי נשק ולמצוא קונים אז איכשהו העידכון הוא בסדר אבל אף מדינה לא מוגבלת במכירת כלי נשק !!!! לא ככה?!?!?!?!?! אז אם אתה רוצה משחק מציאותי אז תכניס תעדכון! אבל תשנה תכמות מכירה ללא מוגבלת ותעלה מס' תורים למכירה! תרשמו בעד, נגד

theor9

New member
נגד ואגד חחח

זה עידכון גרוע(כמו שרק ערבי יודע להגיד) עדיף את העידכון של ערן יש לי כבר שיטה מעולה גם למכור הרבה וגם למכור את זה בין 2-4 מכירות אבל זה לא מה שאתם חושבים ואני לא אגלה אני אשאיר אותך במתח

shabtay12345

New member
שמע אבל לא ככה?

ערן רוצה משחק מציאותי? אז שילך עם זה עד הסוף!

theor9

New member
כנס כנס לפה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1582&msgid=86776986 כבר אמרתי את זה שזה לא כמו במציאות

6th Finger

New member
בדיוק.

ובדיוק ככה זה צריך להיות. ככה זה הכי מציאותי והכי נוח.

shabtay12345

New member
אבל

אף אחד לא אומר במציאות למדינה מסויימת כמה למכור מכל דבר אולי במקום לקנות הכל ביחד וישר לרוקן אפשר לקנות חלק מתוך מה שאתה מוכר יותר יעיל אם ישראל מייצרת רובה מוסיים 10 אלף יחידות מדינה יכולה לקנות 3 אלף יחידות!

randy kit orton

New member
נגד לא אפשרי

אף אחד לא אומר לי שמשהו יקנה את הנשק אז אם אני רוצה לשדרג לנשק יותר גבוה טכנ' אני לא מקבל את הכסף כשאני צריך אותו

thesharkman

New member
המטרה שלו הייתה לעצור

לעצור את ההתפתחות על בסיס של מכירות נטו... במיוחד עם כלי נשק שהם לא יעילים

shabtay12345

New member
נכון אבל הוא לא עשה את זה טוב

הוא עצר את ההתפתחות אבל הוא עצר אותה בצורה לא טובה!!! איזה מניע יש לי לייצר נשק אם יקח לי 3 שבועות למכור אותו??? קח דוגמא למשל אם יש לי 5 אלף ביון שנגיד נותנים לי 200 מיליארד כח ואני צריך את הכסף שלהם כדי לקנות נשק אחר כי אני במלחמה עד שאני ימכור את הנשק הזה זה יקח כל כך הרבה זמן שאני יספיק לאבד את המדינה עד אז ומה נשאר? שאלה שיובילו את המשחק הם אלה שיש להם אזרחים ושיפור ענק בעירו אני מאוד בעד השיפור של ערן בתנאי שיש זמן להתכונן אליו אבל כשהוא מגיע בלי התראה הוא יוצר מעמדות אתה יודע שיש אנשים עם שיפור ביון 5! ויותר רק ההוצאות על השיפור מגיעות לעשרות מיליארדים!!!1 אתה לא יכול להחזיר שיפור ויוצא שאתה בהפסד כי אין דרך מהירה להשתמש בזה !!!!!!!!!!!!!!! ערן לא עצר את ההתקדמות הוא נתן יתרון לבעלי התעשייה והאזרחים!

thesharkman

New member
יש אנשים עם מעל 15 רמות ביון

אתה לא מחדש פה כלום יש לך 5 אלף ביון הוא אמר שהוא יוסיף את העידכון שתוכל לשדרג את הנשקים שלך במידה ורמת הטכנולוגיה שלך גבוהה מרמת המטוסים שלך תוכל לשדרג אותם...

shabtay12345

New member
לא דיברתי על זה

דיברתי על זה שאני תקוע עם לפחות 100 מיליארד ביון יקח לי נצח למכור אותם! ובנתיים כל מי שתוקף אותי יהיה לו יתרון עליי הם תוקעים אותי ברמה גבוהה ומה שאמרתי על השיפור זה שהרבה יפסיקו לייצר בגלל השינוי הזה ואז הם מפסידים מלא כסף שהם הוציאו על השיפור!!!!

6th Finger

New member
ובגלל זה

צריך לשנות את העדכון ככה שרק אם מישהו יקנה את הנשק שאתה מוכר, אתה תקבל עליו כסף, אבל ככה תוכל להיפטר מהכוח המיותר. בכל מקרה, אני חושב שצריך לשים את העדכון שהצעתי (ועוד רבים אחרים הציעו אותו) רק לאחר האיפוס, ובינתיים להוריד את העדכון הזה, כי זה באמת לא פייר כלפיי אלה שייצרו עד עכשיו ותקועים.

למעלה