ערוצי ויוה חוץ מויוה טלנובלות מצמצמים את זמן הקליפים והפרסומות

lili1992

Active member
|עדכון| בעקבות סיום שידור הסדרה הקוריאנית "המורה שלי", לוח השידורים של ויוה בסוף השבוע משתנה:
במקום שידור סדרה קוריאנית החל משעה 15:00, תשודר "הנדר", ואחריה "מה שהלב רוצה".
מאוחר בלילה, כבר בגלישה ליום שבת תשודרנה: "זהב ירוק", "משחק של שקרים", ואז שוב שידורים של "זהב ירוק" ו"מה שהלב רוצה".

נראה מה יהיה בסיום "הנסיך ובת האציל", האם עוד שידור חוזר של קוריאנית או שהמשבצת תחוסל סופית.
רק אציין שיבגני כתב על זה לפני בדיון אחר.

evglev1

Well-known member
מנהל
|עדכון| בעקבות סיום שידור הסדרה הקוריאנית "המורה שלי", לוח השידורים של ויוה בסוף השבוע משתנה:
מאוחר בלילה, כבר בגלישה ליום שבת תשודרנה: "זהב ירוק", "משחק של שקרים", ואז שוב שידורים של "זהב ירוק" ו"מה שהלב רוצה".

נראה מה יהיה בסיום "הנסיך ובת האציל", האם עוד שידור חוזר של קוריאנית או שהמשבצת תחוסל סופית.
אצלי לוח השידורים הסתיים ב-23:50 הפרק הראשון של השבוע של זהב ירוק ולא היה המשך לא ללילה ולא ליום של שבת. באמת מעניין אם המשבצת תחוסל לגמרי או לפחות ישדרו מחדש את כל הקוריאניות ששודרו במשבצת של הנסיך ובת האציל. והנדר גם תופסת את אחד השידורים החוזרים של משחק של שקרים אז במקום משחק של שקרים וזהב ירוק, הנדר ומה שהלב רוצה ישודרו פעמיים? באמת לא נעים.

evglev1

Well-known member
מנהל

לוח השידורים לשבת, אחרי זהב ירוק ב-4:00 משחק של שקרים השידור החוזר הנוסף של זהב ירוק מוקדם ל-07:45 ושידור נוסף של מה שהלב רוצה מוקדם ל-11:59 ללא משבצות מלאות של 50 דקות והנסיך ובת האציל מוקדם מ-16:15 ל-15:40 וכך גם באהבה אין חוקים מוקדם ל-17:55 ושידור נוסף של הנדר מוקדם ל-21:40 והשידור החוזר של הנסיך ובת האציל מוקדם ל-2:40. לא ידוע מה יהיה בהמשך, אבל בנוסף לביטול המשבצת הקוריאנית החדשה כמו עם משפחה בסרט בתקופת מרגריטה השידור החוזר המרוכז של משחק של שקרים יהיה רק בלילה והשידור החוזר של אחר הצהריים מתבטל ובמקום זה גם מה שהלב רוצה והנדר ישודרו פעמיים גם בשישי וגם בשבת כמו גם זהב ירוק. עכשיו נותר רק לחכות אם זה לוח הזמנים הקבוע עד שישדרו מחדש את הקוריאניות או עד שתהיה העונה השנייה של מרגריטה או שמפסיקים את הקוריאניות לחלוטין ויהיו עוד שידורים חוזרים פעמיים משבוע הבא.

Hadar 169

Well-known member

אז מבטלים לגמרי את המשבצת של שישי😮 זה לא נראה מבשר טובות😞
כבר חשבתי שאולי רוצים לפתוח ערוץ אסייתי או משהו כזה ובגלל זה כבר לא משדרים בויוה קוריאניות חדשות. לא ברור:confused:

evglev1

Well-known member
מנהל
אז מבטלים לגמרי את המשבצת של שישי😮 זה לא נראה מבשר טובות😞
כבר חשבתי שאולי רוצים לפתוח ערוץ אסייתי או משהו כזה ובגלל זה כבר לא משדרים בויוה קוריאניות חדשות. לא ברור:confused:
נקווה שלפחות ישדרו מחדש במשבצת של שבת לפחות כל מה ששודר ולא ימחקו את הז'אנר לגמרי לפחות עד לשידור החוזר של כל מה ששודר עד עכשיו.

Hadar 169

Well-known member
קראתי בקבוצת הווטסאפ שהחוט האדום ישודר בשבוע הבא. נראה שהסרטים הלטיניים הולכת להיות משבצת קבועה, האם תמיד יהיה מ-VIX זאת שאלה אחרת. מעניין גם שלמרות ש-VIX שייך לטלוויסה הרוב שחקני טלמונדו, כי סילביה נבארו עברה לטלמונדו, וגם מישל בראון רוב הזמן היה בטלמונדו ונראה שגם עכשיו לאור השתתפותו בפרקים האחרונים של תשוקת הנצים 2.
בינתיים ויוה פרסמו בערוצים את שם הסרט הבא שגם הוא מקסיקני של VIX "זה לטובתם"
את רוב השחקנים אני לא ממש מכירה אבל זה נראה קומי אז נחמד|למטה|

ואם זו באמת פעילות רק לחודש הזה אז נשאר בנוסף עוד סרט אחד|קוביות|
אבל זה לא ממש ברור כי לפי אחד הפוסטים שויוה העלו בהתחלה באינסטגרם נאמר ש"הרצועה תושק במהלך החודש" אבל זה די מבלבל,
ומאז לא הוזכר שוב תאריך יעד בשום פוסט. עוד אפשרות זה שהם יעשו הפסקה ואז בעוד כמה חודשים ישדרו עוד סרטים.

לגבי החוט האדום-קרולינה מירנדה הייתה מצויינת גם שם|כתר| צילומים יפים, אהבתי גם את המסר והכימיה בין הראשיים|לב| בחירות טובות של ויוה עד כה!|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
בינתיים ויוה פרסמו בערוצים את שם הסרט הבא שגם הוא מקסיקני של VIX "זה לטובתם"
את רוב השחקנים אני לא ממש מכירה אבל זה נראה קומי אז נחמד|למטה|

ואם זו באמת פעילות רק לחודש הזה אז נשאר בנוסף עוד סרט אחד|קוביות|
אבל זה לא ממש ברור כי לפי אחד הפוסטים שויוה העלו בהתחלה באינסטגרם נאמר ש"הרצועה תושק במהלך החודש" אבל זה די מבלבל,
ומאז לא הוזכר שוב תאריך יעד בשום פוסט. עוד אפשרות זה שהם יעשו הפסקה ואז בעוד כמה חודשים ישדרו עוד סרטים.

לגבי החוט האדום-קרולינה מירנדה הייתה מצויינת גם שם|כתר| צילומים יפים, אהבתי גם את המסר והכימיה בין הראשיים|לב| בחירות טובות של ויוה עד כה!|אקשן|
החודש זה ההתחלה, המשבצת תימשך מן הסתם. נראה שזו משבצת קבועה של סוף שבוע וגם דאגו שתהיה במוצ"ש שלא ימנעו אותה מדתיים.

קרולינה מירנדה הייתה נהדרת למרות שלא צפיתי בה קודם ובחוט האדום בפעם הראשונה.

Hadar 169

Well-known member
החודש זה ההתחלה, המשבצת תימשך מן הסתם. נראה שזו משבצת קבועה של סוף שבוע וגם דאגו שתהיה במוצ"ש שלא ימנעו אותה מדתיים.

אה גם אתה צפית? נחמד! חשבתי שאתה מחובר רק לוינטג'
נראה שזו משבצת קבועה
אני קצת חשדנית מול נדיבות כזאת גדולה של ויוה פתאום חחח אבל מקווה שאתה צודק

evglev1

Well-known member
מנהל
אה גם אתה צפית? נחמד! חשבתי שאתה מחובר רק לוינטג'

אני קצת חשדנית מול נדיבות כזאת גדולה של ויוה פתאום חחח אבל מקווה שאתה צודק
אני מחובר רק לוינטג', זכיתי בכרטיס להקרנה החגיגית של ויוה עוד לפני שהסרט שודר.

האמת ויוה מאוד נדיבים לדברים בתשלום ומאוד קמצנים לדברים בחינם. שמתי לב שאני מקווה שדברים מפרימיום יגיעו לויוה טלנובלות ואני שם לב שהם עדיין בספרייה של ויוה פרמיום כמו חזור אלי של ויליאם לוי למשל. וגם כל המיני סדרות עדיין שם. גם בויוה וינטג' נדיבים יחסית וחוץ משידורים חוזרים הרוב נשאר הרבה זמן ועכשיו גם שידורים חוזרים מכיוון שהחליטו לשדר אותם פעמיים כמעט ברצף. גם עכשיו עלתה טורקית לספריית ויוה איסטנבול וחשבתי שמשתמשים בה כמו בויוה לפני כולם וזאת סדרה שתעלה לערוץ בעוד חודש, אבל בפרומו נאמר בפירוש רק בוי או די, רק לא נאמר שמדובר בספריית וי או די שהייתה בחינם והפכה להיות בתשלום. כך שאם זה היה בויוה טלנובלות הייתה סיבה לחשוד בנדיבות, אבל נראה שויוה פרימיום היא לא רק במובן של הקרנה ראשונה אלא גם במובן שאלה שמחוברים לערוץ או/ו לספרייה שלו נחשבים לצופים VIP של הערוצים.

וזאת לעומת הספרייה של ויוה טלנובלות שבה הדברים יורדים מהר יחסית לספריות בתשלום.

Hadar 169

Well-known member
אני מחובר רק לוינטג', זכיתי בכרטיס להקרנה החגיגית של ויוה עוד לפני שהסרט שודר.

האמת ויוה מאוד נדיבים לדברים בתשלום ומאוד קמצנים לדברים בחינם. שמתי לב שאני מקווה שדברים מפרימיום יגיעו לויוה טלנובלות ואני שם לב שהם עדיין בספרייה של ויוה פרמיום כמו חזור אלי של ויליאם לוי למשל. וגם כל המיני סדרות עדיין שם. גם בויוה וינטג' נדיבים יחסית וחוץ משידורים חוזרים הרוב נשאר הרבה זמן ועכשיו גם שידורים חוזרים מכיוון שהחליטו לשדר אותם פעמיים כמעט ברצף. גם עכשיו עלתה טורקית לספריית ויוה איסטנבול וחשבתי שמשתמשים בה כמו בויוה לפני כולם וזאת סדרה שתעלה לערוץ בעוד חודש, אבל בפרומו נאמר בפירוש רק בוי או די, רק לא נאמר שמדובר בספריית וי או די שהייתה בחינם והפכה להיות בתשלום. כך שאם זה היה בויוה טלנובלות הייתה סיבה לחשוד בנדיבות, אבל נראה שויוה פרימיום היא לא רק במובן של הקרנה ראשונה אלא גם במובן שאלה שמחוברים לערוץ או/ו לספרייה שלו נחשבים לצופים VIP של הערוצים.

וזאת לעומת הספרייה של ויוה טלנובלות שבה הדברים יורדים מהר יחסית לספריות בתשלום.
אהה מגניב יפה לך!|שמח|
אני אהבתי במיוחד איך ששילבו את האגדה עם החוט הבלתי נראה שמחבר בין אנשים שנועדו להיות יחד ואת כל הנושא הזה של גורל, ואיך שזה בא לידיי ביטוי עם הצמידים האדומים שהם ענדו. אהבתי איך שהציגו את זה, סרט טוב!|כן| אגב תהיתי באמת אם הצלחת להשלים את אחוזת התקווה היא הייתה מעולה|V|החיסרון היחיד שהיה לה זה שהייתה קצרצרה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אהה מגניב יפה לך!|שמח|
אני אהבתי במיוחד איך ששילבו את האגדה עם החוט הבלתי נראה שמחבר בין אנשים שנועדו להיות יחד ואת כל הנושא הזה של גורל, ואיך שזה בא לידיי ביטוי עם הצמידים האדומים שהם ענדו. אהבתי איך שהציגו את זה, סרט טוב!|כן| אגב תהיתי באמת אם הצלחת להשלים את אחוזת התקווה היא הייתה מעולה|V|החיסרון היחיד שהיה לה זה שהייתה קצרצרה.
החוט האדום מהאגדה הוא חלק מעניין בסרט למרות שהאזכור שלו הופיע כבר אחרי חצי סרט, אבל כן שילוב יפה של אגדה. אגב מכיוון שהכרטיס היה זוגי הזמנתי ידידה והיא רצתה לדעת על מה הסרט והסתבר שזה חידוש לסרט ארגנטינאי מ-2016 ובסרט הארגנטינאי כיכב שחקן שונא ישראל שמתבטא נגדינו אז טוב שזכינו בגרסה החדשה ללא שחקן אנטישמי, אבל מסתבר שלסרט הזה כבר הייתה גרסה קודמת.

אחוזת התקווה הייתה סדרה נהדרת, שאגב אהבתי את המקור של טלמונדו שממש הפוך מהגרסה של טלוויסה היה ארוך מאוד 216 פרקים שויוה עשו מהם 215 כי פרק 161 היה קצרצר, בקושי 20 דקות, אז ויוה האריכו את הפרקים 160 ו-162 בקטע מהפרק שהוסף לפרק 160 בסוף וקטע שהוסף לפרק 162 בהתחלה כשפרק 162 בויוה הוצג כפרק 161 וכך גם כל הפרקים בהמשך, אבל לא הורידו קטעים, רק העמיסו פרק קצרצר על פרק לפניו ופרק אחריו. אבל אחוזת התקווה בניגוד למקור שלה הייתה קצרצרה ועם התקדמות מהירה לעומת עמי'דה במקום בחלק מהחלקים במקור. וגם שאביה של מריה טרסה נרצח לקראת הסוף באחוזת התקווה והיה חלק מהדמויות במהלך הסדרה לעומת המקור שבו אביה נרצח כמעט בהתחלה והרצח שלו הניע את העלילה, למרות שמכיוון שהסדרה הייתה ארוכה, אביה של הראשית במקור נרצח רק בפרק 38, בעצם לא בדיוק אלא נפצע אנושות ובפרק 59 הספיק לומר למריה טרסה לפני מותו שלא סנטוס הוא שדקר אותו, כי היה צריך להחזיק אותו בחיים, כדי שתשמע ממנו וכך תאמין. באחוזת התקווה הוא נרצח מיידי וחפותו של סנטוס הוכחה בלי מילים אחרונות שלו.

Hadar 169

Well-known member
החוט האדום מהאגדה הוא חלק מעניין בסרט למרות שהאזכור שלו הופיע כבר אחרי חצי סרט, אבל כן שילוב יפה של אגדה. אגב מכיוון שהכרטיס היה זוגי הזמנתי ידידה והיא רצתה לדעת על מה הסרט והסתבר שזה חידוש לסרט ארגנטינאי מ-2016 ובסרט הארגנטינאי כיכב שחקן שונא ישראל שמתבטא נגדינו אז טוב שזכינו בגרסה החדשה ללא שחקן אנטישמי, אבל מסתבר שלסרט הזה כבר הייתה גרסה קודמת.

אחוזת התקווה הייתה סדרה נהדרת, שאגב אהבתי את המקור של טלמונדו שממש הפוך מהגרסה של טלוויסה היה ארוך מאוד 216 פרקים שויוה עשו מהם 215 כי פרק 161 היה קצרצר, בקושי 20 דקות, אז ויוה האריכו את הפרקים 160 ו-162 בקטע מהפרק שהוסף לפרק 160 בסוף וקטע שהוסף לפרק 162 בהתחלה כשפרק 162 בויוה הוצג כפרק 161 וכך גם כל הפרקים בהמשך, אבל לא הורידו קטעים, רק העמיסו פרק קצרצר על פרק לפניו ופרק אחריו. אבל אחוזת התקווה בניגוד למקור שלה הייתה קצרצרה ועם התקדמות מהירה לעומת עמי'דה במקום בחלק מהחלקים במקור. וגם שאביה של מריה טרסה נרצח לקראת הסוף באחוזת התקווה והיה חלק מהדמויות במהלך הסדרה לעומת המקור שבו אביה נרצח כמעט בהתחלה והרצח שלו הניע את העלילה, למרות שמכיוון שהסדרה הייתה ארוכה, אביה של הראשית במקור נרצח רק בפרק 38, בעצם לא בדיוק אלא נפצע אנושות ובפרק 59 הספיק לומר למריה טרסה לפני מותו שלא סנטוס הוא שדקר אותו, כי היה צריך להחזיק אותו בחיים, כדי שתשמע ממנו וכך תאמין. באחוזת התקווה הוא נרצח מיידי וחפותו של סנטוס הוכחה בלי מילים אחרונות שלו.
נכון בנחמין ויקוניה ואאוחניה סוארס היו הראשיים במקור|V|
באופן כללי אני מעדיפה את הגרסאות המקסיקניות-יותר מתחברת לסגנון/מבטא, ואם השחקן הזה גם אנטישמי אז בכלל|כן|

אחוזת התקווה אכן זרמה בקצב טוב|!| אם כי הייתי רוצה לראות יותר סצנות משותפות של הראשיים אבל אני מניחה שזה לא התאפשר בגלל כמות הפרקים.
גם אנדרס פלאסיוס ששיחק את הראשי לצדה של קרולינה מירנדה היה מעולה אהבתי גם את הכימיה שהייתה ביניהם|אקשן||לב|
בינתיים מקווה לראות אותו גם ב"אהבה מרה" בתקווה שתגיע לפה בהמשך:love:

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Active member
נכון בנחמין ויקוניה ואאחוניה סוארס היו הראשיים במקור|V|
באופן כללי אני מעדיפה את הגרסאות המקסיקניות-יותר מתחברת לסגנון/מבטא, ואם השחקן הזה גם אנטישמי אז בכלל|כן|

אחוזת התקווה אכן זרמה בקצב טוב|!| אם כי הייתי רוצה לראות יותר סצנות משותפות של הראשיים אבל אני מניחה שזה לא התאפשר בגלל כמות הפרקים.
גם אנדרס פלאסיוס ששיחק את הראשי לצדה של קרולינה מירנדה היה מעולה אהבתי את גם את הכימיה שהייתה ביניהם|אקשן||לב|
בינתיים מקווה לראות אותו גם ב"אהבה מרה" בתקווה שתגיע לפה בהמשך:love:
בנחמין ויקוניה שראינו אותו בלא מעט סדרות הוא אנטי-ישראלי? 😯🤔

lili1992

Active member

מקווה שאגיע לצפות בסרטים האלה מתישהו, אני מאמינה שכן.
איזה כיף לך שהלכת להקרנה! 😄

למעלה