ערוץ טלביזיה ישראלי באירופה

israeltv

New member
ערוץ טלביזיה ישראלי באירופה

שלום לכולם, אנו קבוצת יזמים שבודקת הקמת ערוץ טלביזיה ישראלי באירופה. אנו מעריכים כי מחיר השירות יהיה 25 יורו לחודש, מחיר הציוד כ 200 יורו. הערוץ ישדר חדשות,ספורט,תכניות ילדים ותכניות אירוח. האם תרכשו? תשובות בצירוף עיר ומדינה נא לשלוח ל [email protected] תודה, צבי אלון

קרן משם

New member
יורו=$ פחות או יותר נכון?

25 יורו=125 שח פחות או יותר המממממממ זה לא קצת כסף! בטח לא פה בהונגריה למרות הרצון לעירוץ ישראלי! המחיר החד פעמי גם הוא יקר אבל פחות מטריד מהמחיר הקבוע!! היינו רוכשים אך אתם צריכים להיות ריאליים יותר ....יש מדינות שהסוכמים שכתבתם עבורם זה המון!

נו, כבר היינו בסיפור הזה פעם!

באנגליה כבר ניסו למכור לנו שידורי טלוויזיות מישראל בחמש השנים האחרונות, והיו ישראלים ששמו המון כסף על זה ולא קיבלו כלום חוץ משידורי הרב עובדיה. כל כמה חודשים קופץ ישראלי אחד עם הודעה דומה. באנגליה מתגוררת קהילה המונה הכי הרבה ישראלים באירופה והיא נמצאת בסימן עליה....... אם תצליחו שם תצליחו גם במקומות אחרים. אתם יודעים כמה ישראלים יש באנגליה? קרוב ל- 80 אלף! כדאי לבדוק מי מחובר לכבלים ואולי דרך הכבלים יהיה זול ומשתלם יותר לשני הצדדים. אני גם מציעה שתשים הודעה בפורום עלונדון שזה אתר של ישראלים בלונדון.

ועוד משהוא...

האם אתם החברה שמריצה את הערוץ הישראלי בארה"ב? שמעתי ששם אין הרבה מנויים אבל אתם מתקיימים מפרסומות. מה עם פרסומות מקומיות? אם הן יממנו חלק מהעלויות האם מנוי יעלה פחות? כמה זה אגב בפאונדים? ואחרון חביב... יש לך קשרים באנגליה? צריך עזרה?

yosense

New member
הכי כדאי זה לאפשר את הערוצים שבארץ

ואני מתכוון לאפשר את הערוצים שרואים בישראל, באירופה - יזמה כזאת אני חושב שיהיו לה קליינטים.

israeltv

New member
ערוץ ישראלי - לורד מלונדון

ורד- לא אנחנו לא קשורים למיזם הפועל בארה"ב.

israeltv

New member
לורד מלונדון

אין לנו כוונה לשדר את הרב עובדיה למרות שאנחנו בטוחים שיש אנשים שהיו רוצים לראות גם אותו.

אם אתם לא המיזם מארה"ב

אז מי אתם? יש לכם כוונות רציניות? בעבר בליל הבחירות הקודם הביאו שידורים מישראל על מסך ענק באולם גדול. בכניסה לאולם גם נערכה הצבעה מקומית ונספרו פתקיות בקלפי. היה ערב מרתק. אולי תעשו משהו כזה בתור ניסיון? אני משוכנעת שישראלים שלא יטוסו להצביעה ישמחו לשבת מול הפארסה הזאת, לשתות בירה ולשמוע את נאום הניצחון.

lilach de

New member
ורד, אפרופו בחירות,

קיבלת את מה ששלחתי לך? מה שלומך?

למעלה