ערב רוק מתקדם 6 - "פדרה" את מושל

theriddler

New member
חבר´ה!

אני לא ותיק או שותף פעיל פה ולכן אין לי כל כך זכות דיבור זהו... הממ..סתם...לא.. תרדו קצת מטל (ובדרך גם מdream theater....)

מורנא007

New member
חובה לאוהבי פולק ../images/Emo13.gif

התרשמתי לטובה מ- # Пустота ) נשמע מחוספס כמו דילן נשי. היתכן שה- Steeleye Span הישראלי ישירו ... ברוסית?

orngold

New member
ערב רוק מתקדם 6 - "פדרה" את מושל

שלום לכולם, לאחר הרינונים בדבר העלמותי בתוך ארון הכביסה של מושל שוחררתי זמנית על מנת שאוכל להודיע לכם על שיתוף הפעולה בנינו. 16 לפברואר יום א´ בשעה 21:00 מועדון הבארבי החדש (קיבוץ גלויות 52, פינת רח´ הרצל, ת"א) ערב רוק מתקדם מספר 6 ובתוכנית: 3 להקות שמקבלות חשיפה בפעם הראשונה בערבי הפרוג שלנו "ארטלנד" – רוק מתקדם מקורי פטריק לוסינסקי – תופים אלכס תנצירה – קלידים יבגני ברגר – גיטרה "דורוגה ג´ונגו" – רוק אומנותי מקורי סופי אוסטריצקי – שירה אירנה צירלין – שירה יורי פויסיק – גיטרות אלכס רוזנברג – בס אינה טיליס – כינור לב נזרוב – תופים מקסים לוגובינסקי – כלי הקשה ויטלי דוברובנר – קלידים Soul Enema – רוק מתקדם מקורי אולג שומסקי – תופים קטרין אברג´יל – שירה קונסטנטין גלנץ – קלידים יבגני קושניר – גיטרה מקס מאן - בס בסיום ההופעות הקרנת DVD של Jethro Tull + קליפים משנות ה70 של הלהקה. מלבד זאת אני רוצה לבשר לכם על ערב פרוג נוסף ב"סיטי הול" בחיפה. הודעה מלאה תבוא בקרוב !

cut2

New member
מצויין ומזל טוב

אם בחרתם ב3 הרכבים, זה אומר שהערב יהיה ממש ארוך, או שההופעות תהיינה קצרות יחסית? בכל אופן, יש קצת רקע על הלהקות הללו? וכשאתה אומר רוק אומנותי - למה אתה מתכוון בדיוק? זה מושג רב משמעי, אחרי הכל.

orngold

New member
יהיה ערב ארוך ומעניין

כל להקה תתן הופעה של 45-60 דק´ ולאחר מכן יהיו הקרנות של Jethro Tull לכן הערב יחל בשעה 21:00 אז נכון זה יהיה ארוך אבל מעניין ומהנה :)

Rudess

New member
כל הכבוד

כל הכבוד לאורן ומושל הערה צינית: דרך אגב לפי רשימת שמות חברי הלהקה, לא מובן איך פתאום נכנסה אברג´יל בין כל האלכס,והיבגני למיניהם שם

יש לי תחושה

שהקריטריון החשוב של מוסיקאים (לפחות כאלה שמתייחסים למוסיקה שלהם ברצינות תהומית - ע"ע רוק מתקדם) בבחירת נגנים אינו שם המשפחה של הנגן.

Rudess

New member
יאללה אריק

מה אתה כזה כבד? אסור לצחוק כבר בימינו! קח זאת ברוח טובה.

ARTLAND

אני כבר יכול להמליץ על הלהקה הזאת, כי שמעתי את החומר שלהם והוא טוב מאוד. ובנוסף לזה הגיטריסט של הלהקה הוא אחד מהגיטריסטים המדהימים ביותר ששמעתי (בלי לדבר על זה שלמדתי אצלו גיטרה). טוב זה הכל ביי

cut2

New member
LOL

גם אני שמתי לב לשמות המשפחה של כל הנגנים הללו, אבל ציפיתי בדיוק לתגובה כמו זו שקיבלת, אז העדפתי לשתוק
.

אני מאזין לזה עכשיו

מדליק ביותר! נראה שהולך להיות ערב משובח הפעם, למרות המוצא ה... אוסטרו-הונגרי של רוב חברי ההרכב. סתם סתם סתם

CaerBannog

New member
דורוגה ג´ונגו

ההרכב שנשמע לי הכי מעניין משלושת הלהקות הנ"ל, יש איזה מידע עליהם? הורדות?

Rudess

New member
משהו שלא ידעתם

יבגני ברגר יופיע בקרוב בערב מטאל עם זמר הרוק הטוב ביותר בארץ, דרור לוקץ´!!! הודעה על ההופעה בקרוב!!!

איך זה קשור לפורום?

אתה יודע, אבנר קנר כתב עכשיו מוסיקה למחזה חדש לילדים. מה הקשר בכלל?

Rudess

New member
אריק

תפסיק להיות כזה **** יבגני ברגר במקרה מופיע עם ההרכב ארטלנד בערב רוק מתקדם עכשיו הבנת??????? יופי!!!!!!!!!!

לא, אתה לא הבנת אותי

לא אכפת לי שתכתוב על יבגני ברגר. אבל העניין בהודעה שלך היה ערב מטאל. הבאתי את הדוגמה שלי כדי להמחיש לך שזה מטופש להזכיר מישהו שפעם עסק ברוק מתקדם - או מישהו שעוסק היום ברוק מתקדם - בהקשר של משהו אחר לגמרי, כאן בפורום. זה פורום רוק מתקדם, ולא פורום יבגני ברגר. לכן המכנה המשותף של ההודעות צריך להיות רוק מתקדם, ולא יבגני ברגר. ואם יבגני ברגר מתכנן ללמוד ספרנות בשנה הבאה, גם מזה אנחנו צריכים לדעת?

למעלה