ערב צח ערב זך.......

קליאו1

New member
ערב צח ערב זך........./images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

הי משפחה!! במסגרת הניסיונות הקולינרים שלי טעמתי היום לאחר 10 שנים... נו מה את חושבים שאכלתי היום???? לא מנחשים? טוב אז אכלתי כרוב ממולא!!!! יהו איזה טעם!!! גן עדן!! וכמובן גם ירקות חיים ליד!! וכמובן שזה היה בחדר אוכל בעבודה לעיני הציבור שהיה היום אוהד במיוחד... חוץ מזה משתלט עלי פחד אטומי מפני השמנה למרות שבפועל אני לא עולה במשקל... אפילו נראה לי ששוב פעם רזיתי קצת... אבל הפחד מגיע ומנסה לשתק אותי ולגרום לי לא לאכול אבל אני והאופטימיות מגרשות אותו!! בינתיים בהצלחה! מה שמפחיד זה שרק לא ינצח בסוף... חוץ מזה עניני הלב נרגעים קצת... אני אוהבת ונאהבת... איזה כייף! אבל גם זה קצת מפחיד... בכלל נראה לי שבשבוע האחרון אני קצת פחדנית מדי.... מנצחת את הפחד אבל הוא קיים!! מקוה שכולכם סבבה! אוהבת רויטל.

eeyore4u

New member
ערב טוב

עכשיו חזרתי מהברכה היה ממש כייף. היה לי יום אמוס היום וגם אתמול הלכתי לישון מאוחר. אני תכף הולכת לקרואה איזה מאמר מהTIME MAG what realy makes you fat אמא המליצה לי לקרוא (שמתי קישור בפורום תזונה מי שרוצה) ערוחת ערב גם אני אכלתי ממולאים שהיו מאוד טעימים.

ריבילה

New member
אני שמחה בשבילך חמודה ../images/Emo24.gif

גם על האהבה, וגם על הכרוב (וכ"כ גאה! מתפקעת מגאווה!!!). חומד, יש לך אהבה, ויש לך אופטימיות ויש לך כח רצון ואת תנצחי !!! דיברת על הפחד עם המטפלת?

shanyz

New member
רויטל..!

כל הכבוד חמודה!! אוכל זה טעייייייים ואני שמהח שאת מתחילה לאט לאט להנות ממנו! אל תפחדי, יהיה בסדר! וגם אם תשמיני קצת את הרי אמורה להשמין כי רזית בגלל מחלה ובגלל כל מיני דברים.. אז יש מישהו חדש?

ריבילה

New member
עדכון...

הלכתי היום לשומרי משקל וגיליתי שכיום אני שוקלת 13 ק"ג פחות ממה ששקלתי לפני שהצטרפתי!!!! (אושר גדול
). שיהיה לכולם לילה טוב

shanyz

New member
יווווווווווו כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!

גאה בבבבבבבבבבבבבבבבך

shanyz

New member
לאאאאא../images/Emo70.gif הכל בזכותך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ריבילה

New member
תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

כבר סיפרתי לך שהמון מזה בזכותך? שאת נתת לי המון מן הכלים שהייתי זקוקה להם? שאת הראית לי שזה אפשרי? (רק רציתי שתדעי
)

כול הכבוד לך מתוקה

אני עכשיו אצל חברה אני חוזרת בצהריים ממש גאה בך אין לך מושג כמה את מתקדמת כול כך יפה שזה פשוט מדהים אוהבת כול כך טלי

למעלה