ערב עם ריצ'ארד בנדלר

ערב עם ריצ'ארד בנדלר

אז כמו שהבטחתי הנה הזדמנות לפגוש את ריצ'ארד בנדלר האדם והאגדה, מפגש ראשון עם האיש ששמעתם עליו כל כך הרבה יתקיים ביום ראשון ה 18/9/05 בשעה 19:00 נא להגיע בזמן תזכרו איזו תחושה טובה יכולה להיות לכם אם תהיו בזמן להתחלה, תראו את הכל בלי לפספס שום דבר ולא תרגישו את תחושת הפספוס שתגיע בדיוק שתי דקות אחרי שאיחרנו למקום כל שהוא! תנאי הכניסה למפגש הם פשוטים ביותר: א. אין צורך בידע מוקדם של נל"פ, אם כי זה מאוד עוזר. ב. הבנה טובה של אנגלית שכן, מה לעשות, הוא לא למד עברית והמתרגם שלנו חולה. ג. 20 ש"ח לכיבודים וכד' ד. מצב רוח טוב, חיוך והרבה סקרנות וצימאון לידע. כל מי שמגיע אנא לשרשר את אישורו, מספר המקומות מוגבל! יום נפלא מיקי

nlp

האם רק ליוסי קדמי מותר ללמד NLP? האם הוא המורשה היחיד ללמד בארץ?

אני לא חושב

אם אני לא טועה לרטר גם יש הסמכה ויש עוד כמה שמסתובבים חופשי שם בחוץ - אני לא יודע עד כמה יש להם באמת הסמכה בעניין. מיקי

DevilJin

New member
לא כל כך הבנתי...

מה הכוונה לפגוש את ריצ`ארד בנדלר?! ואיפה יתקיים המפגש??

אנושות

New member
בנדלר בכבודו....

מיקי, הוא גם יעביר קורסים בזמן ביקורו? היכן יתקיים המפגש (כתובת?) צריך עזרה בארגון? מה מתוכנן חוץ ממפגש זה?

ומה איתי?!

האם אוכל לקבל עותק של הסרט? אני אהיה בארץ בין 1-8 באוקטובר, כך שלצערי למפגש הזה לא יתאפשר לי להגיע...

דן דן2

New member
מיקי

אם אני מבינה אותך נכון מדובר בסרט ולא במפגש פנים אל פנים לא? במיקרה כזה האם זה לא יהיה רווח לכולם אם נחכה להגר?

חמדתי

כמה היית מוכנה לשלם כדי לפגוש את ריצ'ארד בנדלר עצמו, בגופו ובצלמו?? (דברי בדולרים) אני בעד לחכות להגר אבל, אני בעד גם לעשות מפגש נוסף.. האם לא יהיה רווח גדול יותר אם יהיו שני מפגשים? מיקי

למעלה