ערב טוב

ערב טוב

אני קוראת את הפורום שלכם כחודשיים, קראתי עוד פורומים מקצועיים ותומכים אבל הפורום הזה מעולה. זה כבר כשני עשורים שאני נלחמת במשקל עודף שעם השנים הלך והחמיר, במשך כמה שנים "התבשלתי" עם הרעיון של התערבות כירורגית לפתרון בעיית ההשמנה אבל לא עשיתי עם זה כלום. לפני חודשיים הגעתי להחלטה
מי שמכיר אותי יודע מה אומר מבחינתי צמד המילים "הגעתי להחלטה", זה אומר שאני שועטת קדימה מבלי לעצור לרגע.......אבל עם ראייה מפוקחת ומציאותית. קראתי בכל המקומות האפשריים בנט, ראיונות ומאמרים עם טובי המנתחים בארץ יומנים של מנותחים כאן בפורום ועוד..... דיברתי עם מנותחים ושאלתי על איכות החיים שלהם, למדתי את כל הסיכונים ואת אחוזי ההצלחה בכל סוגי הניתוחים. החלטתי לעבור יחד איתכם את התהליך כי אתם פורום נפלא וכי המנהל כאן מקסים. תודה שקראתם אותי עד כאן

ד קובי

New member
ברוכה הבאה מתענינת ביותר ../images/Emo140.gif

נשמח לשתף אותך מנסיוננו האישי

ד קובי

New member
קוראת בעינך ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תודה על המחמאות וברוכה הבאה למשפחה. נשמח לענות לך על כל שאלה ושיהיה בהצלחה.

בוקר טוב קובי../images/Emo96.gif

תודה על קבלת הפנים החמה שלך ושל החברים כאן. יש לי שאלה אחת - כמה צריכה לעלות הטבעת?

נמש10

New member
../images/Emo39.gifהגעת למשפחה הנכונה...

שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך, אנחנו כאן כדי ללוות ולתמוך..

דפנהאי

New member
אני כמוך, כל חיי סבלתי מעודף

משקל עצום, ירדתי לבד 70 ק"ג לפני הצבא, ועליתי בחזרה ואף יותר, ולא הסכמתי לעבור ניתוח. לפני חצי שנה - בגלל ניתוח אחר שהייתי צריכה לעבור החלטתי לעבור גם נתוח מעקף - וברגע שהחלטתי תוך חודש וחצי עברתי את הניתוח. כולל כל הבדיקות ופסח באמצע. ומאז - חיי השתנו ללא הכר. גם לא מכירים אותי, מי שלא ראה אותי הרבה זמן, ובעיקר - אני מרגישה מצויין, בריאותי השתפרה בצורה שלא תיאמן, ואני על הגל. ירדתי עד כה 48 ק"ג, יש לי בערך עוד 45 ק"ג לרדת, ואני מקווה להצליח להגיע למשקל היעד תוך פרק זמן סביר, ולשמור עליו לחיים. לא הייתי חוזרת אחורה ולא הייתי מוותרת על הניתוח שהציל את חיי. ולך - המון בהצלחה, והגעת לפורום הנכון, גם בתמיכה וגם ביעוץ ובליווי.

למעלה