קוראת בעיניך
New member
ערב טוב
אני קוראת את הפורום שלכם כחודשיים, קראתי עוד פורומים מקצועיים ותומכים אבל הפורום הזה מעולה. זה כבר כשני עשורים שאני נלחמת במשקל עודף שעם השנים הלך והחמיר, במשך כמה שנים "התבשלתי" עם הרעיון של התערבות כירורגית לפתרון בעיית ההשמנה אבל לא עשיתי עם זה כלום. לפני חודשיים הגעתי להחלטה
מי שמכיר אותי יודע מה אומר מבחינתי צמד המילים "הגעתי להחלטה", זה אומר שאני שועטת קדימה מבלי לעצור לרגע.......אבל עם ראייה מפוקחת ומציאותית. קראתי בכל המקומות האפשריים בנט, ראיונות ומאמרים עם טובי המנתחים בארץ יומנים של מנותחים כאן בפורום ועוד..... דיברתי עם מנותחים ושאלתי על איכות החיים שלהם, למדתי את כל הסיכונים ואת אחוזי ההצלחה בכל סוגי הניתוחים. החלטתי לעבור יחד איתכם את התהליך כי אתם פורום נפלא וכי המנהל כאן מקסים. תודה שקראתם אותי עד כאן
אני קוראת את הפורום שלכם כחודשיים, קראתי עוד פורומים מקצועיים ותומכים אבל הפורום הזה מעולה. זה כבר כשני עשורים שאני נלחמת במשקל עודף שעם השנים הלך והחמיר, במשך כמה שנים "התבשלתי" עם הרעיון של התערבות כירורגית לפתרון בעיית ההשמנה אבל לא עשיתי עם זה כלום. לפני חודשיים הגעתי להחלטה