ערב טוב

חנה של 3

New member
ערב טוב

תודה לכם על העצות לגביי השמות. לביתי הגדולה קוראים שוהם. חשבתי על ענבר לבת והראל לבן איך?? היום הבת עשתה פעמיים אירוע של ברדיקרדיה (הורידה דופק ל70 )בזמן ההנקה . נלחצתי נורא , והאחיות אמרו שזה נורמלי , האומנם?

פגית

New member
אממממממממ שמות ממש יפים..

רק עכשיו ראיתי את השרשור הקודם..אני אישית אוהבת, לבת: נועה, ליאור, יעל,סתיו,שני, כליל, יולי ומשוחדת לשם שלי (יובל שיכול ללכת לשני הכיוונים..) לבן: איתן, להב,עומר, גיל,רון,גיא,ליאור,רועי,יואב .. לגבי הבריקרדיות, לא יודעת כמה זה נורמלאי ,אני הייתי עושה כאלה מלא מלא..

bhs

New member
ברדיקרדיות אופייניות בפגים במיוחד

בזמן האוכל. אצלנו היה מוריד ל40- באוכל והיתה תקופה שהיו לו ברדיקרדיות גם 9 פעמים ביום ולא ביניקה אחרי שטופל בתקופה ארוכה זה נגמר. בכל מקרה אם את לא שקטה תפני לרופא ותשאלי אותו הוא לבטח יוכל להוסיף לך מידע על מצבכם.

בחרת שמות יפים../images/Emo127.gif

לגבי ברדיקרדיות עברנו הרבה בזמן הפגייה, לפעמים בזמן אוכל ולפעמים בלי קשר, כשהילד גדל התדירות יורדת עד שנפסקת . בהצלחה!

אוהבת את השמות!

אנחנו מכירים ברדקרדיות מצוין,היו לאיתן מעל 15 רציניות (שהצריכו התערבות של הצוות) ביום! זה עובר עם הבשלת המערכות.

גילגול3

New member
../images/Emo45.gifשמות מקסימים - יופי

וכן, ברדיקרדיות הן אופייניות לפגים וגם אנחנו עברנו את זה. עם הזמן הם יגדלו וזה יעלם - כך זה בדר"כ

שמות מקסימים

ענבר ממש בסט עם שהם . הראל -אני רק מקווה שעל שם סקעת ולא מויאל...... לגבי הברדיקדיות -לא לדאוג-עם בשלות המרכז האחראי על זה במח זה עובר, או בשלשון האחיות בפגיה -"מותר להם" ....

מאי 406

New member
הראל../images/Emo99.gif

מויאל! מויאל! מויאל!

שמות ממש יפים

מיוחדים ולא מיוחדים מידי. הראל - יש גם אראל שזה מלאך שהוא שם יפה... בקיצור שמות יפים ושרק יהיו בריאים גם לנו אמרו שהמח מבשיל כל הירידות דופק/נשימה מפסיקים.. בהצלחה רעות

עמית@

New member
שמות מקסימים, וברדיקרדיות לצערנו

מאוד אופייניות, בעיקר בזמן האוכל..

למעלה