ערב טוב מבקש את עזרתכם בקשר למפרט מחשב נייד

b00gie

New member
ערב טוב מבקש את עזרתכם בקשר למפרט מחשב נייד

ערב טוב אנשים אני רוצה לקנות עוד מעט מחשב נייד רציתי להתייעץ איתכם איזה הכי כדאי לקנות בעקרון זה נטו גלישה באינטרנט לראות סרטים קצת מוזיקה ועבודה ב WORD Lenovo N500 Intel Core Duo T3200 שנה אחריות עולה 3 אלף נראה כמו מחשב ישן כזה עיצוב לא משהו בכלל לא אהבתי או Dell studio 1537 T3200 2.0GHz על המשחב הזה אני משלם 800 ש"ח יותר בגלל שנותנים 3 שנות אחריות עולה : 3840 ש"ח המחשב נראה יפה ונאה(מאוד חשוב לי) לעומת זאת יש את Gigabyte W566U Intel® Core Duo T5800 2.0GHz עולה : 3780 ש"ח אחריות לשנתיים והמעבד פה הרבה יותר טוב מהמחשבים שרשמתי למעלה בקשר למחשבים של ACER אמרו לי לא להתקרב אליהם בכלל ה-Acer שווים כמה שהם עולים. איכות בנייה לא משהו(האם זה נכון?)

ypm

New member
אל תקנה את הדל, נראה לי חשוד

בקשר להוספה עבור אחריות אלא אם זו לא אחריות רשמית של דל.

b00gie

New member
אממ במה בידיוק המחשב חשוד..(שאלה נוספת בפנים)

במה הוא נראה חשוד ? =] אוקיי שאלה נוספת ! למשל ברצוני לקנות Acer TravelMate TM5720 INTEL CORE 2 DUO T5470 1.6GHZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2211 המעבד פה חזק יותר מה LENOVO וה DELL אבל הוא 1.6GHZ לעומת ה DELL ו LENOVO שהם 2 GHZ אז מה בעצם יותר טוב ? כמה שיותר גיגה הרץ או המעבד פה קובע

meishar84

New member
עיצוב זה לא הכול בחיים

קח את הלנובו.. אני יכול להגיד לך שלי יש N500 , קצת יותר חזק ואני מאוד מרוצה ממנו , המחשב מאוד נוח לשימוש..

וכמו שהגבתי לאחד כאן בפורום שאמר לי

שהמחשב שלי לא חתיך כן גם אני עם לנובו ומאוד מרוצה
אני לא צריכה מחשב נייד חתיך אני צריכה מחשב נייד חזק פיזית וביצועית וזה מה שהוא

b00gie

New member
ASUS

ואני גם חושב לכיוון ASUS ASUS F5GL Core 2 Duo T3400 2.16GHz http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=23833 מה אתם אומרים על ASUS למשל

b00gie

New member
אני לא משווה אני שואל =]

איך הם בתור חברה ואיך המחשבים שלהם.. ? למשל הדגם שציינתי למעלה

b00gie

New member
מה אתם אומרים על COMPAC מבית HP

HP COMPAQ PRESARIO Intel T3400

יאיר B

New member
אסוס בסדר גמור. יש לי נייד שלהם כבר 3 שנים.

קומפאק זו הסדרה הזולה של HP. בעיקרון HP עצמם לא רע. קומפאק של היום לא יודע (בעבר היו בסדר גמור). לנובו - לחברה יש אחד שלהם כבר איזה חצי שנה+. עובד בסדר גמור. בעקרון כל חברה מהגדולות שתקנה זה בסדר. לדעתי יופי זה דבר שולי במחשב. הוא צריך לעשות את העבודה ויופי זה לא בהגדרות העבודה של הנייד (זה ואזה או תמונה).

Y. Welis

New member
דגמי קומפאק (ארמדה ועוד) לעיתים אמינים יותר

בטח מול 'פאביליון' של HP.

אם את כל כך בטוחה שלנובו יותר טוב

מאסוס,תוכיחי את זה,קחי את הנתונים של מחשב אסוס מול מחשב פחות או יותר זהה של לנובו,ותסבירי בבקשה במה יותר טוב הלנובו מהאסוס, באילו מהפרמטרים,כדי שגם הדיוטות ,כמוני ,יוכלו להשכיל ולדעת להבא למה לא לקנות אסוס.

אז ככה /tapuzforum/images/emo27.gif

/tapuzforum/images/emo210.gif אני עכשיו מ/tapuzforum/images/emo56.gif כך שאני לא יוכל לעשות לך את ההשוואה שביקשת דגם מול דגם /tapuzforum/images/emo201.gif /tapuzforum/images/emo210.gif חוץ מזה שאתה מוזמן להסתכל בתגובה של מה שהגיבו לזה שהגיב לי מעליך שהמרחק בין אסוס ללנובו הוא מרחק שנות אור כך שלא רק אני סוברת כך /tapuzforum/images/emo6.gif /tapuzforum/images/emo210.gif שאין תחליף לחוזק של לנובו זה דבר ידוע למרות שיש טוענים שבגלל זה העיצוב שלו מכוער אז אני אומרת התפקיד של מחשב נייד שמשקיעים בו כל כך הרבה /tapuzforum/images/emo130.gif זה להחזיק בצורה מיטבית לאורך שנים ולא להיות יפה /tapuzforum/images/emo210.gif מאפיינים שונים שקיימים רק בלנובו ולא באחרים כמו העכבר שבתוך המקלדת שאיתו אתה לא צריך להזיז את האצבע מהמקום רק לנדנד אותה ולחצן גלילה שמכיר בתוכנה בה הוא נמצא כרגע בכמה חלונות מקבילים בלא צורך ללחוץ על מנת להיכנס לתוכנה הדרושה בכל פעם מחדש ועוד תכונות נוספות שלא קיימים באחרים רק בלנובו /tapuzforum/images/emo152.gif /tapuzforum/images/emo210.gif ועוד דברים נוספים שכאמור אין לי את האפשרות להראות לך בגלל שאני כעת מ/tapuzforum/images/emo56.gif /tapuzforum/images/emo140.gif

אני מבין שאת כרגע בסלולרי,אני אשמח

אם תכנסי גם למפרט של המחשב,כלומר,לא רק חיצוני אלא גם פנימי. למען ההגינות,יש לי מחשב של ASUS ,מודל F3E ,מבחינתי,ובהשוואה שעשיתי מול חברים עם מחשבים מפירמות אחרות,,HP ,טושיבה,אפל ועוד עם יכולות דומות ואף חזקים יותר מהמחשב שלי,המחשב של ASUS יותר טוב,אני מאוד מרוצה ממנו,הוא חזק גם מבחינת ההפעלה שלו וגם פיזית,המינוס היחיד שלו מבחינתי,הוא המשקל,2.95 ק"ג, במחשב הבא אני אקח את זה בחשבון המחשב,הוא עם מעבד מהיר וחזק,מעבד Intel core 2 Duo cpu T 7250 .,זיכרון 2 ג'יגה עם אפשרות ברחבה ל- 4 ג'יגה,160 ג'יגה זיכרון בהארד דיסק. התלבטתי בינו לבין HP ואני שמח שלא רכשתי HP.

פיל לבן

New member
שאלה

ל- N500 יש את החוזק (את התא המוקשח מסביב למחשב) שיש לסדרת ה- ThinkPad?

ypm

New member
נושא האחריות נראה לי חשוד או שאתה קונה בחו"ל.

אין מה להרחיב בנושא.

b00gie

New member
למה

למה חשוד ? ואני לא קונה מחשב מחו"ל 3 שנים DELL נותנת תבדוק בכל אתר שמוכר מחשבים ניידים

למעלה