ערב טוב למועדון ה
של יום ה'

anat30g

New member
ערב טוב למועדון ה../images/Emo29.gif של יום ה'

בד"כ מועדון ה
מתחיל רק בשעה 19.00 בערב, אבל היום הכל התחיל אצלי מוקדם יותר על מנת שאוכל להיות פה בשעה שבע לאירוח של ד"ר פלוטניק. אתם מוזמנים להתפקד, וגם לספר מה נשמע? איך החיים? איך השביתה? איך התאומים/שלישיה מרגישים היום... ערב טוב, ענת

קרן משם

New member
ערב צח ערב זח../images/Emo24.gif

כל היום נהננו בפיקניק ובלונה פארק וכולם ממשיכים להנות בלעדי כי אני חזרתי לאירוח!!! בכולופן את השביתה ממש לא מרגישים פה בהונגריה
מה שכן היום יום חג פה ולמי שלא יודע (כמוני) הראשון במאי הוא יום חגיגי מאוד ברחבי העולם....רק בישראל ממשיכים לעבוד כמו כל יום חול-מעצבן!! בהצלחה לכולנו באירוח!! (מי עושה תמונת מסך לאירוח? ענת?)

נולי5

New member
תיקון! לא כולם עובדים!

השביתה הגדולה החלה כבר אתמול.... העיתוי מתחבר נהדר ל - 1 במאי!

משמש בת

New member
אני כאן../images/Emo45.gif

אצלי הכל נהדר ..מרגישה כמו ליצן , או צוות בידור, השביתה הזאת ...מי צריך דיאטה ...או מכון כושר ...חחחח... אני אישית שלחתי את בעלי עם הילדים , כדי שיהיה לי זמן ..ושקט ... כדי להיות כאן..

שירוק

New member
אני עדיין בעבודה

מדי פעם אכנס לכאן כדי לראות את התשובות של ד"ר פלוטניק, לצערי אין לי רמקולים. האם התשובות יוקלדו מיידית? או שמקליטים אותה ורק לאחר מכן מקלידים?

נולי5

New member
ערב נהדר...

השביתה לא משפיעה על חיינו כל כך... (רק הסבתא בבית כי בית הספר שובת) החיים?? חזרו למסלולם כשהבעל חזר מהמילואים, הילדים החלימו מהמחלות... וסופשבוע בפתח... ועוד סוד קטן --> מחר אני בת 30! שרון של אלון ודניאל

ערב טוב!!

לי אין תינוקות בבית כרגע, אז אני מאד מקווה לראות את הארוח של ד"ר פלוטניק.אתמול הייתי אצל גלית לעזור לה עם הקטנים החמודים כהרגלי בימי רביעי.בילינו בגינה כל אחר הצהרים.שלף נסע לבד עם הבימבה עד הגינה ה"רחוקה" ממש כמו גדול.נגה וזיו היו כמובן מתוקים .מדהים איך בגיל 5 חדשים כל כך רואים את ההבדל בין בן לבת. זיו ממש "בריון", ונוגה בובונת עדינה לעומתו.העיקר שישארו בריאים וחמודים.

anat30g

New member
איפה כולם../images/Emo35.gifאיפה כולם../images/Emo35.gifאיפה כולם|?

התפקדו - שנדע שאתם פה!

ב ני

New member
אני מייצג את המשפחה כי.......

אפרת והילדים מנצלים את השביתה וכל היום מתפרפרים... ואני השקעתי והגעתי הבייתה מוקדם לכבוד האירוח ( 18:55) , ומצאתי בית ריק
. ומחר כולנו בקרקס , והפרטים בשרשור ה-

נירית1

New member
גם אני פה ../images/Emo13.gif ערב טוב

מניקה את קרן ומרדימה אותה ומנסה לעקוב אחרי התשובות, את הקול אני לא שומעת טוב
אצלנו את השביתה לא מרגישים. היום בעלי שומר בערב בישוב וניצן מלווה אותו בהתלהבות מהבילוי הלילי.

ואני על המחשב מחמש ושכחתי

בשבע האירוח מתחיל. נכנסתי לפורום לפני עשרים דקות.

ronylew

New member
גם אני פה

השביתה המעצבנת הזו תקעה את אחותי הקטנה בפריז הידעתם שגם שגרירויות ישראל בחו"ל שובתות התאומות שלי מתוקות בשבוע האחרון הן מחייכות חיוך רצוני(חודש וחצי גיל מתוקן- 4 חודשים כרונולוגי)איך שהזמן טס ומיום ליום אני מאוהבת יותר ויותר

שירוק

New member
אני מאוד מאוכזבת !!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם יש הקצבת זמן, צריך להודיע מראש כדי שלא יהיו ציפיות ועכשיו מה? כל-כך בניתי על תשובתה!!!!!!!!!!!!!! היתי רוצה שתעבירו את המסר שלי ל"הנהלה"

שירוק

New member
אולי

היתי צריכה לשים כמה כוכביות אדומות כדי לקבל תגובה
, וסליחה קרן זה בטח לא באשמתך, אני ממש כועסת על הדילוג לשאלתך.

ערב טוב אחרי כמה ימי היעדרות

אפילו עוד לא ראיתי מה כתבו לי בשאלה על הגבולות אז עכשיו אתחיל לשוטט

UV48

New member
מצטרף לאכזבה.

הרבה מהומה על לא מאומה! בהחלט עדיף האירוח ה"מסורתי" של שאלות כתובות מראש ותשובות כתובות. אנחנו שמענו למקוטעין את האירוח, אבל בהחלט לא ברמה שהייתה מספקת אם לא היו נכתבות התשובות כמו שנכתבו - אז למה כל הטררם? אפשר להעביר גם את מחאתי, הרי לא מדובר פה על כוכבי רוק או טלנובלות. המראה או הקול של ד"ר רונית לא חשובים לנו בכלל. תשובותיה ורעיונותיה הם שחשובים. נשמח מאד אם תמצא הדרך לקבל תשובות לשאלות שנשאלו בעתיד. בכל אופן על שאלה אחת שלנו קיבלנו תשובה וגם שאלות אחרות שנשאלו עיניינו אותנו ושמחנו על התשובות שכן התקבלו. אז קצת נהננו קצת התאכזבנו. בכל אופן
קרן וענת ונחכה לאירוח נוסף שלה או של מישהו אחר. גלי ויובל.

../images/Emo10.gif זהו? לא נקבל תשובה.

מצטרפת לבקשה למצוא דרך לענות על השאלות שלא נשאלו. מאד מאכזב (וקרן, אני יודעת שזה לא קשור אליך, חמודה)

למעלה