Aדי יקר!
אם אני מבין אותך נכון, אתה מעוניין באופנוע כביש. אם אני ממשיך להבין אותך נכון, יש לך רשיון עד 500 סמ"ק בלבד, וטוב שכך. בל תרוץ לך הדרך. אופנוע 600 סמ"ק ספורטיבי בידיים חסרות נסיון הוא כלי רצח. מומלץ בחום עד הכרחי שתעבור בדרך בקטגוריית ה- 500. מה יש להציע בנושא? 1. GS500 סוזוקי. 2. GPZ של קאווסקי 3. ER של קאווסקי 4. CB של הונדה מביניהם, וע"ס הנסיון שלי, ה- GS או ה- ER מציעים את החבילה הטובה ביותר (ספורטיביים, זולים יחסית לאחזקה וסלחניים). ה- CB רגוע יחסית וה- GPZ אמנם נראה הכי קרבי, אבל מבין כולם, למעט כוח ומהירות סופית, הוא מציע את הביצועים הנמוכים ביותר. אני מבין שאתה לא מוגבל מדי בתקציב (GS או ER חדשים עולים כ- 35K ש"ח). יחד עם זאת, במצב שהשוק נמצא בו היום חבל לקנות חדש! קנה כלים שנת 2000 או 2001 במצב טוב וחסוך לעצמך בלי למצמץ אלפי שקלים. ביתרת הכסף תקנה: ביטוח חובה וצד ג´ (כ- 4000) ביטוח מקיף, אם אתה ממש רוצה (מחירים משתנים, בסדר גודל של אלפי שקלים) מעיל, קסדה וכפפות כמינימיום (ניתן למצוא חבילה טובה ומספקת ב- 3000 ש"ח, אבל הפדנטים בפורום יגידו לך שעם פחות מקסדה ב- 3000 ש"ח, מעיל ב- 2500 וכפפות ב- 500 אסור לך לעלות על האופנוע
) אזעקה (כ- 500+) מנעול דיסק ומנעול שרשרת ואולי הכי חשוב: קורס אופנוען מאומן (1000+ ש"ח) שילמד אותך איך לשרוד עם האופנוע. בברכת נסיעה נעימה, Big Max
ואיך אפשר בלי קצת promotion: אני מוכר את ה- GS שלי, שנת 99, אז אם אתה מתעניין, שלח אלי מייל
[email protected]