ערב טוב לכולם!!!

ערב טוב לכולם!!!

חבל שיסגרו לנו את הפורום הזה...אם כך זה ימשך. בכל זאת ולמרות שמדובר בפורום וירטואלי,שממזמן אינו וירטואלי,כי בכל זאת היו שלושה מפגשים עם חלק נכבד מחברי הפורום,בהם התראנו פנים מול פנים. ויסגרו לנו את הפורום הזה כי בכל זאת מדובר בפורום שרוב חבריו חולים. וכמובן שחלק יהיו מרוצים וחלק לא. יש גבול!... ואת מי שלא מעניין ולא סופר את הנהלת הפורומים... מה לעשות.יש הנהלת פורומים! ואם צריך ויוכח להם הנזק אל מול התועלת,אני מניח שהם יעשו זאת. לי ולעוד חברים יהיה חבל ומטבע הדברים יהיו "חברים" שישמחו.

כדאי למען כולנו שתקפוץ ההודעה הזו..

חבל שנאבד את ה-
הזה!

כל ההודעות נמחקו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

והודעות נוספות שיהיו קשורות לגנון הנוראי שהיה כאן יימחקו גם הן.. אני לא יודעת מי הנפשות החדשות שהגיעו בלב הסערה, אך אם אתם אנשים שמעוניינים להישאר בפורום - אתם מוזמנים מכל הלב.. אבל אתם לא מוזמנים להגיע רק כשאר יש בלאגן ו"לעזור" להלהיט את האווירה.. אני מקווה שנוכל להתגבר יחד גם על הסערה הזאת.. וכולי תקווה ולא נאבד חברים יקרים כמו שאנחנו מאבדים כל פעם.. אני אישית כואבת כל חבר ש"בורח" מכאן בגלל כאלה דברים. אני רוצה להתנצל שנחמקו גם דברים שלא רציתי למחוק.. ברגע שהכל תחת אותו שירשור אי אפשר למחוק רק חלק.. מאחלת לכולם לילה טוב ותחשבו פעמיים לפני שלוחצים על "שלח". אם אני אצטרך להמשיך למחוק הודעות אני לא אהסס.. אף אחד לא יהרוס את ה
הזה שיקר לא רק לי, אלא לעוד רבים מכם.. בבקשה תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים ובואו נחזור להיות הפורום התומך והמקסים שבדרך כלל אנחנו.. מאחלת רק בריאות לכל אחד וכל אחת אוהבת מכל הלב תמיד

לרומי!!!

תודה לך מקרב לב על מה שעשית ואל תהססי לעשות זאת גם בעתיד. תודה שנענית לבקשתי למרות שנמחקו גם הודעות שלי. ידוע,שלמנהל/ת פורום יש זכויות רבות וגם חובות. במיוחד להגן על כל כבודו של כל חבר/ה בפורום,במיוחד בפורום כ"כ רגיש ויקר,כמו שיש לנו. מקווה שבזה תמו להם שירשורי הילדוד'ס...ואם לא,תמשיכי למחוק! עם כל הצער שבעניין.

@diver

New member
איזו סמטוכה

לדעתי , זו יכולה להיות רק מריבה של נשים...... יצאתן מפרופורציה לחלוטין, לדעתי. קחו נשימה עמוקה ותספרו עד 183,246,802,123,456,000.00 ואח"כ תתפנו להתקשקש פה על דברים שהם שונים מהסיבה שהפורום נפתח למענה, "טרשת נפוצה - תמיכה" רק בקשה אחת לי אליכן , תוסיפו בראש השירשור
כדי שנזהה שזה קישקוש ולא נבזבז זמן על התנצחויות של גיל 6-8 . מאחל לכולם פה בריאות כאן ועכשיו. ותתמכו אחת בשניה (לא תמיכה כמשענת קנה רצוץ)

אין צורך לעודד המשך למריבה..

קובי יקירי.. הרוחות קצת סוערות והנפשות הפועלות במצב רגיש.. תקווה איתי שהכל יהיה בסדר וזה הכל, טוב?

../images/Emo45.gif צודק! מה לעשות?הפורום הזה נקרא

"טרשת נפוצה-תמיכה" ולא טרשת נפוצה-מעיכה! ואני מוצא לנכון להתנצל בשמי ואך ורק בשמי,בפני Mיכל על העוול שנעשה לה. לי את לא תברחי מכאן,גם לא אתן לך!!! והלוואי שאף אחד לא יברח מכאן! ונזכור כולנו, שמטרת הפורום שלנו, הוא תמיכה ולא מעיכה! בריאות טובה לכולנו!!!

@diver

New member
אני לא מעודד כלום מעבר לעידוד רצון

ורגש הנתינה (לתמיכה בזולת). אם התפרשתי אחרת , צ'טערת זו לא היתה כוונתי.

@diver

New member
../images/Emo32.gif מבחן במיקרו כלכלה

מי עשה בעברו מבחני סמסטר במיקרו כלכלה ,ללא כלכלנים ? ההיו אלה מבחנים ששיקפו את הרמה הנלמדת ? או שהיו שאלות דקדקניות על הגדרות ? או שזה תלוי במרצה ? אני חושש קצת מהמבחן ורוצה לעבור אותו במועד א' , אז אם יש למישהו טיפים אני מעודד אותו להתחלק איתי בהם. בתודה מראש.

אני, המבחנים היו קלים בעיני

שיקפו את הרמה שנלמדה ואפילו פחות, היו שאלות דקדקניות למדי, אבל אני לצערי לא יכולה לתת ממש טיפים על כך. אני רק זוכרת שלמדתי למבחן, מה שלא הצלחתי להבין השלמתי מהספרים של האוניברסיטה הפתוחה. נשארו לי דברים שלא הצלחתי להבין, (קצת מהחומר שהתקדם מעט יותר) ובכל זאת במבחנים קיבלתי ציונים טובים מאד, והדהמתי את הנוכחים... אותי כמובן. זה בוודאי לא היה נורא. לצערי הזכרון שלי היום הוא כל כך נמוך שאפילו לפשפש שמות של מושגים אני לא יכולה. אז... בהצלחה, כי אם הסתדרת עם הסברים ותרגילים במהלך הסמסטר, זה לא קשה בכלל.

גם לדעתי זה תלוי במרצה..

מאחלת לך המון בהצלחה מכל הלב! הספרים של אורון הכי מומלצים לדעתי.. של האוניברסיטה הפתוחה אני לא ממש אוהבת.. בהצלחה איש יקר!

ש ו שי 1

New member
../images/Emo63.gifמבחנים....

קובי, אני אמנם לא יכולה לייעץ לך בכלכלה, אבל לפחות יכולה לתת לך ולכל מי שניגש לבחינה טיפ בהסרת חששות ומתחים. לקחת RESCUE לפני הבחינה ולנסות לתרגל הרפייה ולדמיין שעוברים את הבחינה ושהכל יעבור בשלום. מקווה שתעבור את הבחינה במועד א' ואם לא,לא סוף העולם קח את זה בקלות. ולי יש אוטוטו בחינה ברפואה,המון אינפורמציה ותהליכים לזכור. אני יודעת שיהיה בסדר ולא נכנסת ללחץ. שיהיה סוף שבוע רגוע לכולם והצלחה בבחינות.

קובי אחי הגדול והיקר ../images/Emo107.gif

עד כמה שידוע לי אייל הוא גבר. והסטיסטיקה קובעת שנשים חולות פי 3 מגברים.ואכן בפורום יש יותר חברות מחברים. וחוץ מזה זה לא שייך למין כזה או אחר אלא לאופי.

מחזקת את דבריכם...

רומי ואייל... אני מחזקת את דבריכם ואומרת כי באמת כל מטרת הפורום הוא תמיכה וכך צריך להיות... מקווה שהכל יחזור לקדמותו... כל המריבות האלה לא שוות לסכן את מה שיש כאן... שולחת לכולכם תמיכה "וירטואלית" (לצערי היא באמת כזאת ולא מעבר... דברים שלא בשליטתי) רק בריאות לכולם!!! ג'וליה המדברת מניסיון מר בנושא...

למעלה