ערב טוב לכולם........

ערב טוב לכולם........ ../images/Emo8.gif

אני כאן לא להרבה זמן, אז כל מי שנכנס לפחות שחלק ינסו לענות לי על השאלה....... אתמול שהלכתי לטיילת בבת-ים ראיתי מלא אנשים שלא צמים....... (לא שאיכפת לי מי צם ומי לא, הרי זכותו שכל אחד שיעשה מה שבא לו)....... אבל למה הרבה מתוכם היו חייבים להראות את זה שהם לא צמים ולעשן בכוונה סיגריות בחוץ ולנסוע בטיילת עם האוטו??????...... (סיגריות, מדובר בכמה רוסים והאוטו מדובר בערבים)........ לא שזה שונה מבשנים עברו, הערבים תמיד היו עוברים עם רכבים לידנו אבל למה הרוסים צריכים גם לעשות בכוונה????...... ועכשיו כל מי שרוסי כאן שלא יחשוב שאני שונא אותו, כי אני לא מכליל אבל אתמול זה קצת הפריע לי שהרבה עישנו ועשו בכוונה...... שיהיה לכולם לילה טוב, אני כבר הולך הבייתה......

AFRICA

New member
זוהר ...!

לילה טוב אחי , ואני יענה לך על השאלה . יש הרבה אנשים שלא צמים ומעשנים ביום כיפור . אבל לא כולם יודעים לכבד את האחרים . זה מה שלא יפה בחברה שלנו . בגלל זה אנחנו נראים ככה .

t@gel

New member
זוהר ואפריק...

איש איש באמונתו יחיה... "החברה" שלנו אינה מורכבת מרוב של שומרי מסורת המכבדים את הצום בלבד! "החברה" שלנו היא חברה מגוונת ויש בה מכל וכל. כמו שאחרים לא מתלוננים על שאנו סוגרים את בתי העסק בכיפור, אל לנו להתלונן על שהם ממשיכים בחיי היומיום שלהם. זכותם לעשן ולנסוע וללכת לרחוץ בים והכל! בדיוק כפי שזכות אחרים לכבד את יום כיפור וללכת לבית כנסת ולצום. מי שמחליט לצום לא צריך להסתכל על הסיגריה של השכן והעובדה שאחר נוסע בכיפור אינה צריכה להפריע לאיש לשמור את החג. תגל לא צמה לא מעשנת לא שותה בירות לא משחקת סנוקר לא הולכת עם בחורות (טוב, חוץ מעם מורן...}

AFRICA

New member
תגל ...!

"חברה" בניוה מכבוד הדדי , "חברה" בנויה מלהבין אחד את השני . אני לא צמתי , ואני לא מתגאה ולא מתבייש בזה . פשוט צריך לכבד את הצד השני שצם ולרובנו קשה לצום . אי אפשר לכפות על אחרים מה לעשות ביום כיפור , כמו שאני לא רוצה שיגידו לי מה לעשות . אבל לפחות אם אפשר להצניע , אז להצניע . ואפשר להצניע , כמוני וכמו אחרים . לא קשור מה הדת שלהם , מי הם או מאיפה הם באו . כולנו חיים כאן בתוך מדינה קטנה , אין דרך אחרת מאשר לכבד את הצד השני (אלה שצמו היום) . לילה טוב וחתימה טובה , FRICA@ מעשן משחק סנוקר פעם בשנה שותה בירות יחד עם ברי סחרוף אבל בכל זאת ילד טוב ירושלים ...

ויקוש*

New member
חומד..... ../images/Emo8.gif

כבוד - מילה בומבסטית...כל אחד חושב שמותר לו לעשות הכל,להגיד הכל...וכך אנחנו נראים בעיני העולם כולו...אנשים לא רצינים,מתוסבכים ועם כל כך הרבה דיעות במדינה כל כך קטנה...אף מדינה לא צריכה להרוס אותנו...אנחנו הורסים את עצמנו מבפנים ....מוזר לא?

למעלה