קו 86 של אגד מרח' ניסנבאוםערב טוב לכולםיש לי שאלונת ...
אני צריכה להגיע לקניון עזריאלי מוקדם בבוקר ואני צריכה לדעת איזה קוים מבת ים ליד הקאנטרי קלאב אני יכולה לקחת . תודה מראש .
140קו 86 של אגד מרח' ניסנבאום
או שתלכי עד בית העלמין ומשם תקחי קו 40 או 42. 40/42 מתחילים ב-4:50 וב-4:55, כך שתגיעי מספיק מוקדם לעזריאלי.
תודות לשניכם !140
הוא הגרסה המהירה של 40, נוסע דרך איילון עד מחלף השלום נדמה לי הוא בתדירות נמוכה יותר אבל אם הוא מגיע - תעלי עליו כמובן
יוצא ממסוף ניסנבאום, מאחורי הקאנטריתודות לשניכם !
ושאלה איפה קו 140 נמצא ?
תודה ענקית מכל הלביוצא ממסוף ניסנבאום, מאחורי הקאנטרי
הראשון יוצא ב-6:10. הקו חדש וברח לי מהראש... אפשר לבדוק את הזמנים באתר דן www.dan.co.il
שאלה גםערב טוב לכולםיש לי שאלונת ...
אני צריכה להגיע לקניון עזריאלי מוקדם בבוקר ואני צריכה לדעת איזה קוים מבת ים ליד הקאנטרי קלאב אני יכולה לקחת . תודה מראש .
הקפצה[?]שאלה גם
אני צריך להגיע מאיזור גן המשולש לררח' קיבוץ גלויות איזה קווים יש מהאיזור[תנובה או מסוף 2000] שמגיע לרחוב?
תלוי לאיזה קטע של קיבוץ גלויות...הקפצה[?]
![]()
תודה רבה! מסתבר שהכי נוח לי 86תלוי לאיזה קטע של קיבוץ גלויות...
אם אתה צריך להגיע קרוב יותר לקרית שלום - קח קווים 73 או 74 של אגד (73 יוצא מהמסוף של הרכבת ואילו 74 עובר בדרך נמיר ואח"כ בדרך בגין - פ"ת). אם אתה צריך קרוב יותר לסלמה או להרצל - קח קו 42 של דן או 86 של אגד. 42 מגיע מהבורסה ועוצר בתחנות שליד גן המשולש ממול לאולמי רסיטל. 86 עותר בדרך נמיר, באותה תחנה עם 74.
יש בבוקר גם 86א שנוסע יותר מהרערב טוב לכולםיש לי שאלונת ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.