ערב טוב לחברי פוקט PC מבקש

The komoRnik

New member
ערב טוב לחברי פוקט PC מבקש

עזרה בנושא IMATE שוקל ליקנות את המכשיר מאורנג ,אך מיספר שאלות לי לאנשים שמעורבים בעולם הפוקט יותר מימני ,ואשמח לעזרה . אני צריך את המכשיר פתוח לסים זר לשימוש בחול לסרוגן ובארץ כמובן ,מילא שאורנג רוצים 190 ש"ח לפתיחת המכשיר ,אך במצב זה דורשים תשלום מלא על המכשיר ולא מחולק לחודשי... ,האם יש אופציה ליפתוח את המכשיר שלא דרך אורנג ? ,האם פתיחת המכשיר תיצור לי בעיות עם אורנג (סטייל סרוב לשרות תיקונים ?) ,האם פתיחת המכשיר כרוכה בעיברית שונה (כמו במכשיר התראו ?) . כמו כן אשמח לאי אלו עוד הע/ארות לגבי המכשיר... ערב מהנה שי

shahar16i

New member
הייתי ממליץ לך לקנות בחול

לגייר אותו בארץ ולעשות לו ביטוח.

The komoRnik

New member
מעדיף כרגע ליקנות בתשלומים

ולא במזומן (סידרי עדיפיות שונים כרגע) למרות הפרשי המחיר ,ובנוסף היכן אפשר לבצע ביטוח מחוץ לחברת הסלולר ?!? ,סורי על הבורות...

mkr

Member
תקנה באורנג' או סלקום

איפה שהכי זול. אח"כ , תכנס לפורום XDA-DEVELOPER ותקבל הסבר איך פותחים אותו ל-SIM FREE ואם תסתבך, יימצא הפתרון

mkr

Member
למען הסר ספק

בהודעה שלי למעלה (פתיחת SIM FREE) , אין שום דבר בלתי חוקי. זאת פשוט דרך לעקוף מגבלה שיווקית ותו לא.

The komoRnik

New member
כן זה הגיוני בהחלט...

אך שאלתי נבעה מה"פחד" של להיתקל לאחר מעשה במשהו שלא תיכננתי -חוסר קבלת שרות תיקונים למשל- או חובת תשלום מלא המכשיר בתשלום אחד מה שלא מתאים לי כרגע...יש מישהו עם מכשיר שקורא את הכתוב ויוכל לתת פה ושם הכוונות אודה מאוד ,מאחר ואם המכשיר ישאר בסופו של דבר פתוח רק לאורנג´ זה ממש לא ישרת אותי ומעדיף לא לבצע את הרכישה .

למעלה