ערב טוב חג שמח וגמר חתימה טובה

גם אני ואני לא עושה ששששששששששששששש

למה הגעתי למסקנתה של יהלומי ....היידה בלגן פנתרה ארבלי כולם פתחנו את החג עבורינו..ועבור החבורה המתחסדת שיצומו יש להם על מה והרבה עבורם יכולים לעשות פעמיים כיפור ....

צייר

New member
מתגעגע

מתגעגע שועלה יקרה לי מאוד ורוצה ללטף לך את הזנב, לנשק אותך מואאאאאאה,

SOSANAA

New member
שועלת ../images/Emo24.gif

את כל כך צודקת כתוב בתורה "ועיניתם את נפשותכם" מענה את עצמי כל השנה היום זה יום חגי ולכן אנהג כבחג "ושמחת בחגך והיית אך שמח"

אמן סלה כן יהי רצון שנה טובה לך ../images/Emo24.gif

ומבטיחה לך גמר חתימה טובה...אין בך חטא לא פשע ולא עוון ...קיבלת פטור ...

sosannaak

שלום רב שובך susanna נחמדת מספר ימים נפקדת מהמקלדת. תהיתי מה קרה ולך דאגתי נשמה. שמח לראותך שוב ומקווה שרע לא קרה. גם אני ימים מספר מכאן נעדרתי כי בשבוע שעבר לארץ חזרתי. חסרים לי שירייך חסרים לי כתבייך ויותר מכל חסרות לי ליחשותייך. אז לך ממתין ואת את זה יודעת כי שוב את דעתי את משגעת. גמר חתימה טובה לך- יקרה.

היא היתה חסרה גם לי היידה נכתוב ../images/Emo7.gif

ושקט ילדים לכו לצ´ט כי יש ילדים בחדר..אז הגדולים מתבקשים לעזוב...

אלמוני יקר....

אני במקומך , שנייה אחרי הנחיתה בארץ כבר הייתי יוצר קשר עם מי שמגרה את דמיוני...שמחשקת את ליבי....שחדרה לנפשי. ואתה?

בשימחה....... ../images/Emo8.gif

אתה יודע,קל יותר להכיר נשים מאשר גברים....אז מתי שיתחשק לך שלח לאימייל שלי את האיסיקיו שלך.... קח בחשבון שאעדר בסוכות..... להשתמע.

SOSANAA

New member
יש ימים......

יש ימים- והעצב נוגע בכל פינה יש ימים -והאור עמום בקצה המנהרה יש ימים -אנה אפנה לא אדע יש ימים -והנפש מיוסרת ותועה כן מזמן הרגשתי כי בלב נרקמת אהבה חשה בך- את החום והתקווה קריבה לה שעת האהבה -הנך יודע כשהכאב בכל חלקה שבי- נוגע על חבל דק מאוד פוסעת עמך כשלתהום האפילה מועדת...... וכבר אינך........

למעלה