אושרת מלמד
New member
ערב טוב ושבוע טוב
הפעם הגעתי לכבד אותכם ברוטב לפסטה טבעוני פצצת בריאות ....
הנה המתכון : בצל גדול חתוך, 2 שיני שום חתוכות , 2 כוסות אפונת גינה מושרת 10 דקות במים רותחים , חבילת טופו מגוררת ,3 כפות רוטב סויה , מלח פלפל לפי טעם , חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן . אופן ההכנה: מטגנים את השום והבצל במחבת גדולה עם שמן זית עד שהבצל נהיה שקוף מוסיפים את הטופו המגורד ואת הרוטב סויה למחבת ומערבבים מבשלים 5 דקות מוספים את האפונה (לסנן אותה מהמים) מבשלים עוד 10 דקות מוספים את המלח והפלפל מערבבים עוד דקה על האש ומכבים .... בתאבון .
הפעם הגעתי לכבד אותכם ברוטב לפסטה טבעוני פצצת בריאות ....
הנה המתכון : בצל גדול חתוך, 2 שיני שום חתוכות , 2 כוסות אפונת גינה מושרת 10 דקות במים רותחים , חבילת טופו מגוררת ,3 כפות רוטב סויה , מלח פלפל לפי טעם , חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן . אופן ההכנה: מטגנים את השום והבצל במחבת גדולה עם שמן זית עד שהבצל נהיה שקוף מוסיפים את הטופו המגורד ואת הרוטב סויה למחבת ומערבבים מבשלים 5 דקות מוספים את האפונה (לסנן אותה מהמים) מבשלים עוד 10 דקות מוספים את המלח והפלפל מערבבים עוד דקה על האש ומכבים .... בתאבון .
