השבוע ימשיכו לככב בבורסה ביו לייט..ערב טוב ושבוע טוב וירוק לחברים.
תודה על ההמלצות..השבוע ימשיכו לככב בבורסה ביו לייט..
ביו לייט במיוחד אופציה2..לזה נוסיף את מנופים שהמלצתי כאן בזמנו ולדעתי נראה אותה עוד השבוע חוצה את שער500אג עוד לפני עיסקת הנדלן הגדולה בארצות הברית על סך42 מליון$ ולזה נוסיף את המכרז על בתי הזיקוק באשדוד ועוד כמה עיסקאות נדלן בקנה..ולדעתי כמו שרשמתי כאן בעבר נראה את המנייה הזאת עוד השנה מעל1000אג ויותר..
השבוע ימשיכו לככב בבורסה ביו לייט..
ביו לייט במיוחד אופציה2..לזה נוסיף את מנופים שהמלצתי כאן בזמנו ולדעתי נראה אותה עוד השבוע חוצה את שער500אג עוד לפני עיסקת הנדלן הגדולה בארצות הברית על סך42 מליון$ ולזה נוסיף את המכרז על בתי הזיקוק באשדוד ועוד כמה עיסקאות נדלן בקנה..ולדעתי כמו שרשמתי כאן בעבר נראה את המנייה הזאת עוד השנה מעל1000אג ויותר..
הדסית ביו אופ 2גם הדסית ביו אופ 2 תעלה חזק![]()
המניה חודשים עמדה במקום וחיכתה להודעה החיובית שהגיעה ביום חמישי עוד צופים גדולות לחברה
הדסית הדבר הבא !!!!הדסית ביו אופ 2
עולה בינתיים מעולה, תענוג לראות
אגב ביו לייטהשבוע ימשיכו לככב בבורסה ביו לייט..
נסווקס ?אגב ביו לייט
אני קניתי שם ב 30 לינואר השנה במחיר 175 במניה במסגרת שגר ושכח עוד שהמחזור הממוצע היומי היה בסביבות 50K ש"ח.... אני מאמין שתוך 2-3 שנים הנייר יהיה מעל 1500 השיטה שלי היא כל 50% עליה מהקניה להוסיף עוד מנה, נוספו מנות ב 263 ו 350 ...הסטופ כרגע ב 270 .... בהצלחה למחזיקים....
שבוע טובערב טוב ושבוע טוב וירוק לחברים.
חחחחחח אחי שאלת אותי שאלה קשה...שבוע טוב
תגיד מה עם מה שדיברנו יום חמישי בפרטי?
מה דעתך על אלרוב נדלן?חחחחחח אחי שאלת אותי שאלה קשה...
ואני חושב שעניתי לך על השאלה עד כמה שזכור לי.
אלרוב נדלן מנייה מצויינת שעשיתי שםמה דעתך על אלרוב נדלן?
TK אישאלרוב נדלן מנייה מצויינת שעשיתי שם
סיבוב ענק..ולאחרונה עשיתי שם עוד סיבוב של18% ויצאתי החוצא..כעת אני בסוס חדש מנופים..שלדעתי הולכת בקרוב מאוד להיות חברת הנדלן אחת החזקות בארץ. ונראה אותה בקרוב מאוד עוברת את שער1000אג כן1000אג לא חלום.
מה לגבי מנופים יש אולי מידע?אלרוב נדלן מנייה מצויינת שעשיתי שם
סיבוב ענק..ולאחרונה עשיתי שם עוד סיבוב של18% ויצאתי החוצא..כעת אני בסוס חדש מנופים..שלדעתי הולכת בקרוב מאוד להיות חברת הנדלן אחת החזקות בארץ. ונראה אותה בקרוב מאוד עוברת את שער1000אג כן1000אג לא חלום.
אלרוב נדלן מנייה מצויינת שעשיתי שם
ובנוסף אלרוב נדלן סגרה ביום חמישי..מה דעתך על אלרוב נדלן?
שאלה קשה... תבדוק שוב,חחחחחח אחי שאלת אותי שאלה קשה...
ואני חושב שעניתי לך על השאלה עד כמה שזכור לי.
אתה יכול לשאול כאן את השאלה ואני...שאלה קשה... תבדוק שוב,
אמרת שתחזור אלי עם תשובה יותר מפורטת
רציתי לדעת מאיפה אתה משיג מידע עלאתה יכול לשאול כאן את השאלה ואני...
מבטיח לענות לך.פשוט מחקתי את כול ההודעות שהיו לי . ואני לא כול כך זוכר את השאלה ששאלת.
על איזה מידע אתה מדבר??רציתי לדעת מאיפה אתה משיג מידע על
מניות מסוג זה (ביולייט, מנופים וכו') חוץ ממאיה ומגנא שציינת כבר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.