ערב טוב וחג שמח לפורום הנפלא

ענתי 10

New member
ערב טוב וחג שמח לפורום הנפלא ../images/Emo13.gif

מזמן לא ביקרתי כאן, כרגיל צריכה את עזרתכן
אני מפרשת פריסות כמעט שנה, אבל עדיין זקוקה לתמיכה
אחת החברות שלי יוצאת מזה כחודשיים עם בחור, מאוהבת בו לחלוטין, אבל לא כ"כ בטוחה ברגשותיו. בכתה לי עכשיו שאולי הוא סתם מנצל אותה, למרות שלדבריה הוא מעניק לה המון תשומת לב והיא מאוד נהנית איתו. עשיתי פריסת התפתחות. לא יודעת אם זה מתאים לנושא, אבל הכי קל לפרש אותה: מה - אס מטבעות ההתפתחות הצפויה - אביר מטות בינה - אס מטות לבינו - 10 גביעים בחודש הקרוב - מלך מטבעות סיכום - 6 גביעים אני די עייפה בשלב הזה של היום, רק יכולה להגיד שקיימות אנרגיות טובות מאוד בקשר, תהיה התפתחות מאוד חיובית ואולי איזה שהוא ביסוס (מלך מטבעות). הבחור נראה מאוד מאושר בקשר. אשמח אם תוסיפו.

צ ל י ל 8

New member
היי ענתי

מה - אס מטבעות ההתפתחות הצפויה - אביר מטות בינה - אס מטות לבינו - 10 גביעים בחודש הקרוב - מלך מטבעות סיכום - 6 גביעים עינתי, האם בטוח בטוח שהבחור לא נשוי??

ענתי 10

New member
לא הוא לא נשוי. אבל מאוד מעניין

אותי לדעת - בשביל ללמוד - איך היית מפרשת את הפריסה אם נגיד הוא היה נשוי. סתם רוצה לראות את ההבדלים שנובעים מעובדות שונות.

matal girl

New member
ענתי- מה דעתך את לפרש?

את מביאה פריסות מעניינות כל כך ואני חשה שאת יודעת הרבה יותר ממה שאת מראה אז קדימה- העיזי! ודחי ספקות.

ענתי 10

New member
מממממ סתם שולפת ../images/Emo3.gif

אם נגיד שניהם היו נשואים - אז אני חושבת שבכל זאת תהיה התפתחות חיובית עם אנרגיות חזקות מאוד בקשר. התלהבות והסחפות. ועדיין לדעתי 10 גביעים לגבי הבחור לא משנה אם הוא נשוי או לא - הוא מאושר, מאוהב וטוב לו, ולאו דווקא עם אישתו אלא עם הבחורה. אבל אז מלך מטבעות ו-6 גביעים מקבלים משמעות אחרת - שניהם נשארים במסגרת המשפחה (ילדים אולי). כלומר כן יהיה בינהם רומן סוחף, אבל כל אחד יישאר במסגרת המשפחה. ככה הייתי מפרשת אם הם היו נשואים. אבל שוב, זה רק בשביל התרגול שלי, כי באמת שהם לא.

צ ל י ל 8

New member
יפה, ענתי, זו הסיבה ששאלתי אותך

מראש אם הבחור נשוי. כי השילוב של 10 גביעים+6 גביעים יכול בהחלט להראות שלא רק שהבחור נשוי, אלא יש לו גם ילדים. למה את חוששת לפרש? את בדרך הנכונה. את מוזמנת להצטרף אלינו בפירושים

למעלה