ערב טוב בנות יקרות

רויטל0151

New member
ערב טוב בנות יקרות

היי בנות ערב טוב אני כרגע בשבוע 32+ 6 ימים נמצאת בהריון בסיכון עקב הריון 2 לידה מוקדמת עים דימום וירדמת מים בשבוע 26 ילד מקסים עים שיתוק מוחין קל כרגע לוקחת קלקסן 40 וזריקות פוגרסטרון רטארד 500 בישבן פעם בשבוע היום הייתי בהערכת משקל שציאה מתאימה פחות או יותר לשבוע שבו אני נמצאת והטכנאית רשמה הערה : אגן כליה שמאל 7 מ"מ אגן כליה ימין 5 מ"מ ששאלתי אותה מה זה אומר את הטכנית היא אומרת שלא לדאוג ויטפלו בזה כשתינוק יוולד ואל דאגה אבל בכל זאת אני מודאגת מה זה אומר? האים יהיה לו בעיה בכליות ? אולי בגלל זה פחות או יותר מתאים המשקל לשבוע ההריון תודה לכן למי שיכולה להרגיע אותי ומבינה בזה בברכה רויטל

רויטל0151

New member
בוקר טוב בנות מקפיצה......

משהי יודעת מבינה.... אני בלחץ

רויטל0151

New member
בוקר טוב בנות ..... כנראה פיספסו את שאלתי....

ערב טוב בנות יקרות תוכן: היי בנות ערב טוב אני כרגע בשבוע 32+ 6 ימים נמצאת בהריון בסיכון עקב הריון 2 לידה מוקדמת עים דימום וירדמת מים בשבוע 26 ילד מקסים עים שיתוק מוחין קלכרגע לוקחת קלקסן 40 וזריקות פוגרסטרון רטארד 500 בישבן פעם בשבוע היום הייתי בהערכת משקל שציאה מתאימה פחות או יותר לשבוע שבו אני נמצאת והטכנאית רשמה הערה : אגן כליה שמאל 7 מ"מ אגן כליה ימין 5 מ"מ ששאלתי אותה מה זה אומר את הטכנית היא אומרת שלא לדאוג ויטפלו בזה כשתינוק יוולד ואל דאגה אבל בכל זאת אני מודאגת מה זה אומר? האים יהיה לו בעיה בכליות ? אולי בגלל זה פחות או יותר מתאים המשקל לשבוע ההריון תודה לכן למי שיכולה להרגיע אותי ומבינה בזה בברכה רויטל

מאמא75

New member
אגן כליה

הי רויטל, לאורך כל ההריון עם הבן שלי ראו באולטראסאונד אגן כליה מורחב. בכל מקרה אם זוכרת נכון, עד 10 ממ זה לא ממש מדאיג. עושים מעקב אחרי זה וזהו. בסוף נולד בסדר גמור. מסתבר שיש את זה ללא מעט הריונות עם בנים ושברוב המקרים זה מסתדר מעצמו עד הלידה או אחרי. וחוץ מזה שמעתי גם אם צריך לטפל בזה הטיפול קל יחסית. שיעבור הכל בשלום ובזמן!

למעלה