היכנו היכנו הנה מתכון של הפיצה המדהימה בעולם
מצרכים לבצק : 1 שקית ק"ג קמח 2.5 כפות שמרית פירורים 1.5 כפית מלח 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 3 כוסות מים פושרים אופן ההכנה : לוקחים קערה שמים את הכפית וחצי מלח לאחר מכן שמים את הקמח כמעט את כולו חוץ מכוס אחת בצד להמשך לשים את 2.5 כפות השמרים (פירורים) ולהוסיף 1/2 כוס סוכר חצי כוס שמן 3 כוסות מים פושרים ללוש את הבצק ואם הוא דביק מדי להוסיף טיפה קמח לסירוגין ואם הוא יבש מדי להוסיף לסירוגין טיפה מים ללוש אותו למצב של בצק יפה להניח מגבת על הקערה וממולץ לשים בפינה חמה עד שעה הרוטב : לגרד בצל קטן (במגררת) לשים בסיר עליו שום כתוש פפריקה מתוקה עם 6 כפות שמן רסק קטן שלם לגרד שתי עגבניות בלי קליפה 1/4 מלח ו 1/4 פלפל שחור כפית קטנה אבקת מרק פרווה 1/3 כוס מים חמים לתת לרוטב רתיחה בזמן הרתיחה להוסיף כף של סוכר התערובת צריכה להיות סמיכה 200 גרם גבינה לגרד במגררת ומי שאוהב יוכל להוסיף כל מיני תוספות לחמם תנור מראש על 100 מעלות ולאפות ב 160 מעלות ובתיאבון * ממולץ להשתמש בכוס חד פעמית הכמויות יוצאות יותר תקינות