ערב טוב בית התקווה

בולש

New member
ערב טוב בית התקווה

ערב טוב ושלום לכם דיירי התקווה זוכרים אותי ? אני זוכר אותכם כן כן ביקרתי באופן קבוע קראתי תמיד הכל אבל לא הצלחתי לכתוב אפילו שלום תגידו אז תרשו לי להמשיך לבקר מידי פעם

בולש

New member
ותשובה לחלומות של ניקו

בעמק החלומות החלום מבטיח בעמק החלומות אתה רק אורח בעמק החלומות גלים גלים כמו הגלים שיוצאים במחול באים והולכים נפרדים מהחול שבים לאין סוף הים הכחול גם אומן לא יצייר במכחול בעמק החלומות החלום מבטיח בעמק החלומות אתה רק אורח בעמק החלומות גלים גלים וכמו הגלים אנחנו יוצאים במחול רוקדים את החיים פעם מחול החרבות ופעם וולס ריקוד בשניים או סתם בלט בעמק החלומות גלים גלים בעמק החלומות החלום מבטיח בעמק החלומות אתה רק אורח

בולש

New member
פנינת החן איזה תזכורת../images/Emo141.gif

ברוכה הנמצאת פנינת החן

ניקו 45

New member
בולשוי כאן ? ../images/Emo12.gif רגעעעעעעעעע

הולך לשפשף עיניים , לצבוט עצמי בלחיים ... קצת להרגע מעוצמת ההפתעה .... וכבר חוזר לפני שיעלם לי שוב האיש הנהדר הזה .

ניקו 45

New member
ברוך שובך בולשוי יקירנו ../images/Emo24.gif

ברוך שובך חבר חלפה עונה , חלפו עונותיים , לך בולש חיכינו כאן בינתיים . התגעגנו לך חבר שבעתיים , והזמן חלף לכמעט שנתיים . קראתי לך במילים , שוררתי לך שירים , הפגנתי עם כמה שרירים , והיו גם כמה ימים שבריריים . ביקשתי מידידי אופטימוס , שירד קצת מהאולימפוס , שידליק נר , פנס או אף פרימוס , שיביא אותך לכאן רכוב על סוס . והנה כך בסתם יום של חול , הופעת וכבר יוצא במחול , על העלמותך קשה לא למחול , הן על העלמותך לכעוס מי יכול ? כי אתה אהוב על כל .

בולש

New member
ניקו../images/Emo23.gif

ניקו ידידי ברוך הנמצא ששמר על המקום שלא הפסיק לכתוב להעיר את כולם בשיר ברוך האיש שבגופו פועם לב ונפש כשלך התגעגעתי לכאן כל הזמן אבל לא יצאו המילים אוהב אותך גבר ושמח לראות אותך תודה על קבל פנים נפלאה

ניקו 45

New member
ועכשיו בולשוי יכול ללכת ../images/Emo1.gifבשקט

ביודעי שחזרת אלינו בכייייייף שימחת ליבי איש יקר Eleanor Rigby - ריי צארלס הגדול

ערב טוב בולש ../images/Emo24.gif

איזה כייף שאתה כותב מעט געגעתי למילים שלך כתוב את אשר על לבך שולחת לך חיבוק ענק

ניקו 45

New member
נו באמת נסיכונת ?../images/Emo4.gif

לא מגיע לבולשוי שיר מקורי חדש ממך ? הן יש לך המוןןןןןןןןןןןן מילים .... קדימה ולא להתעצל

בולש

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif נסיכה אהלן

אהלן נסיכה מתוקה כן כן קראתי את השירים היפים שלך נהנתי למרות ששתקתי אהבתי והנה חזרתי

מוקדש לבולש ../images/Emo140.gif חלמתי אהובי

חלמתי אותך אהובי חלום מתוק ואופטימי חלמתי על החיבוק הרך שבו אתה עוטף אותי חולמת אותך קרוב ואוהב חיה בעולם של חלומות על אוהבים ואהבות חלמתי אותך אהובי מהלך היית עמי בבוסתן ריחות יסמין סביב שיחי היסמין פורחים כיסו את הספסל שלנו הכינו קבלת פנים לאוהבים הנחמדים חלמתי אותך אהובי וירח מלא מאיר את הגן פניך זורחת באור הירח עינייך מבריקות מאושר ושם נשקתי לך אהובי בחלומי היית האחד היחיד שלו אני מחכה בחלומות של האוהבים

../images/Emo140.gifברוך שובך בולשוי..

אמנם לא היספקנו ממש להכיר,, אבל מצטרפת לכולם שתחזור עם שיריך ומילותיך,,, מקבלת אותך ב
ים.. ולימים נפלאים עימנו..

עלווה

New member
ברוך השב../images/Emo140.gif לתקוות של ביחד

כפעמוני כנסיות הנשמעים מרחוק נשמעו מילותיך שלא נכתבו... כמה נחמד לחזור לבית התקוות שבו כל תקווה ישנה כחדשה בוהקת בעוצמתה עוטפת וחובקת תא אחר תא

ברק 188

New member
בולש ברוך החוזר לביתו

אני בטח עוד זוכר אותך איש המלים שירה בחריזה יפה, עדין זוכר ומתרשם איך עיצבת לנו את השמות בעיצובך המרשים חבל"ז שלא שמרתי לפחות אז את שלי היתי מו'קסם. אז עד שתתמקם Kevin Barry ישיר לכבודך.

בולש

New member
ברק 188 ../images/Emo72.gif

ברק יקר שלא תחשוב אפילו לרגע ששכחתי אותך כן כן קראתי וקראתי ואהבתי ועכשיו קצת חזרתי כי כאן תענוג להיות עם אנשים מלאים ברק כמוך

למעלה