ערב טוב אני חדש כאן

solixxx

New member
ערב טוב אני חדש כאן

מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן ?

liat liati

New member
היי סולוש

מה חדש? איזה חדש? יא´מאניוק. תגיד ערב טוב חברים וחברות כמו שאמא לימדה אותך... אגב, אני מקבלת מלא אימיילים שלך נגועים בוירוס, תבדוק...

solixxx

New member
סוף סוף זוכים לקצת יחס

אחרי שנתיים בפורום מישהו מקבל אותי בחיבוק ציפקוש המתוקה מקוה שלא ביעסתי אותך מואה

סול ידעתי שזה אתה עוד מאתמול

לא סתם כתבתי שאתה מומחה בענייני פורומים... אבל מה כ´פת לי לומר בכל זאת "ברוכים הבאים" ?

מתוקית.

New member
ציפוש תגידי

זה שהוא ענה רק לך .. זה אומר שלא התקבלנו? חחחחחחחח רבאק קצת יחס בבית הזה

אל תידאגי - אם לא יתן יחס לכולם...

ליאת תקבל הוראה לא להכין לו כרטיס חבר מועדון !!! סול אוהבים אותך - כולם מצפים ממך ליחס שווה...אל תיתן למתוקית להירדם עם דימעה בקצה העין...

liat liati

New member
ציפי, חשבת על זה

שאם הייתי מכינה לכל החברים שמחליפים ניק כרטיס מועדון, אז חוץ ממני הייתי צריכה להכין לכולם...?

מתוקית.

New member
ואני בכלל כבר ..

שנתיים פה.. הפלא ופלא אין לי כטיס מועדון
ליטאתוש מה זה אומר?

orinu

New member
שעל כל מה שכתבת לא צברת נקודות

ועכשיו לא תוכלי לקבל תרמוס תמורת 14,636 נקודות

מתוקית.

New member
אוףף אורי

אז אולי טלוויזיה שחור לבן? מה אתה אומר ירחמו עלי ויתנו?

מתוקית.

New member
אממממ...קולי נאלם ליבי נרגש

בא לשכונה בחור חדש מה פשר חתימתך..? מלח מים שום ואיזמרלדה. אני אסביר לך מה קורה כאן נכנסת זכית.. זכית לכתוב 50 מאפיינים על עצמך אח"כ עליך לספר סיפור מפחיד אחורי זה ענתוש תכין לך כרטיס מועדון מסעוד יפחיד אותך ליתוש תברך אותך ציפי תשיר לך שירים אורי יספר בדיחה מיקי יגיע אייל יגיע מתאילנד יפעתוש תסיים ת´עבודה שירה תסיים ת´ריקוד קפקא יחזור מסיני קוקו יגיע סולו יביא איתו נופים ומקסימום תפרוש לך שטיח אדום ותגיש פיצוחים אני אחראית על הלימונדה השאר ימחאו כפיים
ברוך הבא לפורום אמממ לבית הכי הכי בשכונה

מתוקית.

New member
מה רע?

את עסוקה עם הטיגון חצילים לבאבי מדי פעם תמחאי כפיים רבאקקק תמיד יש לה טענות זאתי לא מספיק מסעוד זכה להניח ראשו על ה... שלך מלעונה עכשיו את גם רוצה תפקיד יותר טוב? באבייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בוא הנה מהר היא מתחילה עם מסעוד תגידדד להההההההההה

למעלה