עקרון החזרה לבסיס

DarkMind

New member
עקרון החזרה לבסיס

אני טירון, אמור ביום ראשון להגיע בפעם השניה למחנה נתן ב10, אני יודע את הפרוצדורה של לקחת אוטובוס מהתחנה המרכזית בבאר שבע לשם משבוע שעבר. השאלה היא אם המפקד צריך בשעה 10 לראות אותי מול העיניים או שזה שעה בערך שכזו? כי יש רכבת שמגיעה לבאר שבע ב9:30 ואני לא יודע אם זה מספיק זמן בשביל לעשות את כל הסידורים ולהגיע לנתן. האם אני חייב לקחת את הרכבת שמגיעה ב8:30 לבאר שבע?

slyu1984

New member
תבוא לבאר שבע ב9 או 9וחצי זה בסדר

10 זה שעה משוערת ועדיף לא לאחר..

סופה21

New member
מה הבעיה להגיע לבאר שבע

ב8 וחצי? ללכת לאכול ארוחת בוקר טובה בקניון ולהגיע עד 10 למחנה נתן? תאמין לי זה הרבה יותר יעיל.

DarkMind

New member
איפה זה הקניון?

אני ממש לא מכיר את הסביבה שם, רק את הקו הישר מהרכבת לאוטובוס יש את החנויות בתחנה המרכזית אבל הן די עשקניות במחירים

adi2cute

New member
צא מהלחץ..

הנסיעה למחנה נתן היא משו כמו 5-10 דק', אין סיבה שתתקע בבאר שבע שעה וחצי סתם (במיוחד שהקניון נפתח רק בתשע..) הצעה שלי- לא לקחת אוטובוס, הוא מגיע כל 40 דק' ואנשים נדחסים שם כמו סרדינים.. הרבה יותר עדיף לשלם בין 3 ל-5 שקלים על מונית שירות ולחסוך את הכאב ראש.. בד"כ ליד התחנה של קו 32 יש נהגי מוניות שצועקים "חר"פ-מחנה נתן" ומנסים לתפוס לקוחות פוטנציאלים.. -עדי-

SHRlKE

New member
יש אוטובוס של הצבא שמגיע כל 5 דקות

ליד מקדונלנדס

adi2cute

New member
איזה אוטובוס בדיוק?

אני שם כל יום ולא ראיתי שום דבר כזה.. חוץ מזה שאם היה אוטובוס כזה, אז כל החיילים לא היה נדחסים כמו סרדינים בקו 32..

Dittohead

New member
ימי ראשון, בבוקר (עד 10-11 ככה).

ממש בסוף התחנה. אף פעם לא ראית כמויות של טירונים\נחלאווים\סגולים שם?

oleg_kh

New member
תשובות לכולם

ההסעה היא בתוך התחנה נכון ליד מקדונלדס, אחרי שנגמרים הרציפים הבינעירוניים.. אבל יש שם מלא מ"צ וצריך לעמוד בשלשות וכאלה (זה לטירונים כמובן) עדיף לקחת כמה חבר'ה מונית כל אחד 5 ש"ח ולהגיע בסבבה במזגן בלי להדחס..איך שתצאו מהרכבת תחצו את הכביש לכיוון התחנה תראו מלא נהגי מוניות צועקים מחנה נתן. הקניון נפתח רק ב-9 אז חבל לבוא ב-8 וחצי...

סופה21

New member
אמממ

אולי זה השתנה..אבל הסופר נפתח בבוקר מוקדם. החנויות למטה של הטוסטים היו פתוחות כל בוקר יום ראשון ב8 וחצי... אולי זה השתנה כנראה..

SHRlKE

New member
לא

לפחות זה כך לפני חצי שנה שום שלושות לא היה שמה והיה שמה קצינה מפיקוד העורף אגב גם באוטובוס יש מזגן

oleg_kh

New member
שמע לא יודע

אני לא נוסע בהסעות האלה אבל עדיף לנסוע במונית ולא לעמוד שם עם כולם בחום לחכות לעלות לאוטובוס מסריח

למעלה