עקוב אחר שינויים וורד 2010 איך אני מפעיל זאת? תודה רבה
מיכאל אבידן Member מנהל 16/1/12 #2 בדיוק לשם כך נועדה ה'עזרה' של התוכנה... לוחצים [F1] > מקלידים 'מעקב אחר שינויים' וקוראים... [באנגלית זה: Track Changes]
בדיוק לשם כך נועדה ה'עזרה' של התוכנה... לוחצים [F1] > מקלידים 'מעקב אחר שינויים' וקוראים... [באנגלית זה: Track Changes]
מיכאל אבידן Member מנהל 17/1/12 #8 תתקשר לטכנאי מחשבים . . . ו/או למישהו שמתמצא בנושא... מיליוני משתמשי מחשבים - ברחבי העולם - 'מצלמים מסך' ומציגים את התמונה בפורומים.
תתקשר לטכנאי מחשבים . . . ו/או למישהו שמתמצא בנושא... מיליוני משתמשי מחשבים - ברחבי העולם - 'מצלמים מסך' ומציגים את התמונה בפורומים.
נ נמר211 New member 17/1/12 #9 ניסיתי לבדוק אך אינני מצליח אני לוחץ על כפתור alt + prt sc ולא מצליח אין שום תגובה מהמחשב
נ נמר211 New member 17/1/12 #11 לא כתוב כלום אמורה להפתח חלונית של שמירת מסמך בכל מקרה אין תגובה , יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה - יש לי וינדוס 7
לא כתוב כלום אמורה להפתח חלונית של שמירת מסמך בכל מקרה אין תגובה , יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה - יש לי וינדוס 7
מיכאל אבידן Member מנהל 17/1/12 #12 איפה אתה קורא את מה שאתה קורא . . . הנה - זה מה שכתוב בקישור אליו הפניתי אותך...
נ נמר211 New member 18/1/12 #13 אינני מצליח לצלם מסך לפי ההסבר הזה אין תגובה, עברתי על כל ההוראות אין לך וורד 2010 שתוכל לראות את התפריט? תודה על הסבלנות
אינני מצליח לצלם מסך לפי ההסבר הזה אין תגובה, עברתי על כל ההוראות אין לך וורד 2010 שתוכל לראות את התפריט? תודה על הסבלנות
מיכאל אבידן Member מנהל 18/1/12 #14 יש לי, אבל חשוב לי שתדע 'לצלם מסך'. . . האם מדובר ב'לפטופ' ו/או במקלדת בה קיים מקש F Lock למקש ה- PrntScr, כמו ליתר מקשי השורה העליונה, יש יותר מתפקיד אחד ולכן יש למתג אתהמקלדת כדי שמקש יבצע את ה- PrntScr.
יש לי, אבל חשוב לי שתדע 'לצלם מסך'. . . האם מדובר ב'לפטופ' ו/או במקלדת בה קיים מקש F Lock למקש ה- PrntScr, כמו ליתר מקשי השורה העליונה, יש יותר מתפקיד אחד ולכן יש למתג אתהמקלדת כדי שמקש יבצע את ה- PrntScr.
מיכאל אבידן Member מנהל 19/1/12 #18 מסתבר שהשואל הציג 'מידע חסר' . . . מדובר ב"אופיס 2010 סטרטר" שבו חסרים עוד כמה פרטי 'רצועת תפריט', מעבר ל'סקירה'...
מסתבר שהשואל הציג 'מידע חסר' . . . מדובר ב"אופיס 2010 סטרטר" שבו חסרים עוד כמה פרטי 'רצועת תפריט', מעבר ל'סקירה'...