עצתכן...

shandd

New member
עצתכן...

היי, אני חדשה בפורום ורציתי לשמוע בעצתכן.... אני בת 32 נשואה לגבר מדהים ואם ל 2 בנות. בעלי הוא הגבר השלישי שאני כך שלא היה לי הרבה ניסיון לפניו.... אני יחד עם בעלי 11 שנים ומעולם אבל מעולם לא הצלחתי לגמור מחדירה שלו (עם ויברטור אני כן מצליחה לגמור) אני מאוד אוהבת אותו, היחסים שלנו די פתוחים, אנחנו מדברים הרבה על פנטזיות המיניות שלנו, מנסים דברים חדשים ושונים אבל איך שהוא כאשר מגיע הרגע לקיים יחסי מין "לא בא לי עליו", לאחרונה אף פעם לא בא לי לקיים יחסי מין איתו, אני מפנטזת המון על גברים אחרים, אני רוצה להיות עם גברים אחרים, כאשר אנחנו רואים סרט כחול אני מתגרה מאוד מנשים ולא מגברים (למרות שאף פעם לא הייתי עם אחת)- מה לא בסדר אצלי?????

../images/Emo140.gifשלום לך ולמרות שאני לא חיה בזוגיות

אנסה מנסיון חיים לעזור,, מה קדם לזה? חוסר המשיכה אליו,,והאם הוא יקבל את החשקים שלך??? אני יודעת שבזוגיות יש עליות ומורדות ואת גם כתבת שאת אוהבת אותו,, למה לדעתך את לא נמשכת.. ? גבר אחר לא בהכרח יממש לך את הפנטזיות,, כל דבר חדש זה ריגוש,,, האם פעם ניסיתם מסיבות לחילופי זוגות??,,סקרנית,,,

dovk

New member
כאשר יחסי המין עולים על שירטון בזוגיות...

ביחוד בזוגיות "חיובית" כמו שאת מתארת, זה מצביע לדעתי על (בכל זאת) - בעיית תקשורת כלשהי, משהו שנבנה בין שניכם שמקלקל את הקשר היפה הזה. לגמור בחדירה זה לא מטרה ולא קדוש. אפילו לגמור מיחסי מין זה לא העניין.. העניין הוא באמת משיכה הדדית ורצון הדדי להנות אחד את השני - אפשר בהחלט כל אחד בתורו! במקרה, בגלל תרופה שאני לוקח, קשה לי מאוד לגמור. (פיתאום אני בצד שלכן במידה מסויימת). אז אני לא גומר. מה קרה? אני מאוד נהנה לראות את אשתי נהנית, לפעמים כן ולפעמים לא מאונן אח"כ (לבד, את זה עוד קשה לי לחלוק איתה) וזה לא מפריע לזוגיות שלנו. לעומת זאת אם את לא נמשכת לגבר המדהים שלך, שאת אוהבת, זה אמור להדליק אצלך וגם אצלו איזו נורה אדומה, ולכוון אותכם לחפש (עדיף ביחד, אם אפשר גם לבד) לברר את העניין לעומק (טיפול אני מתכוון. טיפול זוגי שיבדוק מה עומד ביניכם ומפריע לך לחלוק איתו את המיניות שלך כמעט לגמרי). גם אני נמשך לנשים אחרות, גם אשתי מפנטזת, לכל אחד מאיתנו יש עולם פנימי מלא מיניות פרטית, מעט מאוד מזה אנחנו מסוגלים לחלוק זה עם זו... אבל היות ובשאר התחומים טוב לנו ביחד, ואנחנו גם יודעים לתת אחד לשני מרחבים משלו (ולא, אני לא מתכוון לנישואין פתוחים, ועם כל החרמנות שלי, אני ממש לא מחפש לממש שום פנטזיה, וגם היא לא), החיים שלנו ביחד טובים ומספקים ומכסים על החוסר והקשיים בתחום המסויים הזה. בעיני, אם יש לך גבר סביר, שהחיים שלך איתו סבירים פלוס, הוא אבא טוב לבנות, אתם צולחים יפה קילקולים בזוגיות - אני לא הייתי הולך לרעות בשדות זרים, גם לא בשדות זרות... דב

שחיקה בזוגיות

שלום לך, נשמע שאת חווה שחיקה בזוגיות ולאוו דווקא שרטון או משבר. יש בכל זוגיות רגעים שבהם יש שובע וצריך למלא את המצברים ולחוות ריגושים חדשים. מציעה לכם לנסוע לבד לחופשה או לגוון משהו בשגרה, משהו שיעורר סערה, יחדש, סדנא לטנטרה או לעיסווי יכולה להכניס חושניות חדשה לקשר להרים ידיים או להחלש תהיה טעות. דווקא עכשיו הכי צריך להשקיע, להתרגש מחדש ולהדלק שוב ואז זה יבוא מחדש. לא לקחת את הזוגיות כמובן מאליו. ואם יש לך ספק תעשי לעצמך "מבחן" איך היית מרגישה אם בעלך היה מספר לך שמישהי הציעה לו הצעה לרומן או שהוא מנהל רומן אם היית מרגישה הקלה ולגיטמציה אולי באמת כבר מיציתן, אבל אם זה היה מעורר אותך וגורם לך לחשוב שבא לך עליו ואת רוצה להלחם עליו אז לכי על זה. בהצלחה

לשמור על האש, גם אחרי 10 ו-20 שנה

היי, נכון מאוד כתבה לך לי ראובני על השחיקה. הרגש חזק ככל שהיה בהתחלה דורש טיפוח וחידוש מתמיד. ייתכן שדווקא הפיחות הרגשי גורם לך לאבד את המשיכה מינית שפרחה קודם ולפתח פנטזיות על גברים אחרים. לא נמהר להמליץ לכם לפתוח את מערכת היחסים לפרטנרים נוספים. התהליך כרוך בסכנות וטלטלות רגשיות רבות , כך שיש לשקול אותו בכובד ראש לפני שמתחילים. אבל חייבים לעשות משהו כדי להחזיר את האושר ואת העניין. סדנאות טנטרה ואפילו תרגול עצמאי על פי ספרים יכול לטרום הרבה. טנטרה מטפלת בתקשורת בין גבר לאישה, מפתחת רגש ורגישות, נותנת כלים לטיפול במתחים וכעסים. בדרך זו נבנים הפתיחות והאימון הדדי הנדרשים כדי לדבר על כל בעיה בגלוי ובמודע. בנוסף ניתן ללמוד סוגי מגע ועיסוי שלא הכרתם קודם וכך לחדש את המשיכה הפיסית. ייתכן שגם בעיית האורגזמה תיפטר באופן יצירתי על ידי שימוש בעזרים תוך כדי היחסים. אז, אחרי חיזוק והחזרת החיוניות לקשר שלכם תוכלו לדון ביחד על מימוש פנטזיות שלך ואולי גם שלו. מאחלים לכם שנה מלאת אהבה, רגש, ותשוקה.

למעלה